- 13 Mart 2011
- 502
- 28
- 68
- Konu Sahibi Sympathique
-
- #4.421
selam hanımlar;İlerlemeden virüsleri durdurmana sevindim ben yeni yeni kendime gelebildim.
takımın hayırlı olsun canım bende gecelik ve sabahlık aldım, birde pijama takımı peşindeyim ama hala beğenemedim. ne olacak benim bu halim:44::44:
topiğin 4.bebeğide geldi.maşallah ,
selam hanımlar;
rudi bende begenemiyordum bir türlü ama doktora giderken tesadüsen bir mağazada buldum bayıldım hemen aldım resmini atarım en kısa zamanda bir modeline bakarsın.
duss hastana çantanı yerleştirdin mi?
bir de sen kendin için hasta bezimi yoksa kanatlı ped mi aldın yanına. ben ped aldım ama yeterli olur mu ki..
hangi hastanede doğum yapacaksın ?
çok ciciymiş tam ikiz annelere göre. aldığın yer ıvi tüp bebek etrafında bir yermi benim hastanede oraya yakın brüksel tüp bebek merkezi 2 hafta sonra kontrolum var. o zaman doğum yapacağım yer de netleşecek. şu an hala risk var hani erken olurlarsa küvez durumu oldugundan..Hayırlısı ile 2 haftayıda bir atlatsam ..Eki Görüntüle 280022
sabahlıgı da mavi krem karışık .
rudi öteki aldığımı pek begenmedim onun için koymadım.
kizlar sekerleri resimini cekmedim daha battaniyeninkini ekleyim bakin bakalim eski halini hatirliyosaniz
artik sekerlerlerde dogurmazsam eklerim insallah
battaniyeyi bloga ekledigim icin ima onun imzasi
burdada battaniyenin detaylari var :)
100de100 Marifet: Kizimin Tweety battaniyesi
Eki Görüntüle 280008
canım her yolu dene işte
acileden olmadı poliklnğe git
o da olmadı 5.kata çık o uzun saçlı beyi bul anlat randevu alamıyorum de
inş hallolur ne zaman gitcektin haber ver banada
perş yada cuma bende gidicem
rudi biliyorum orayı senin de 33 hafta bitmiş sayılır artık küvez olayı bitti korkma, bende son ana kadar bekledim 34 olunca bu hastane de karar kıldık doktorumla, gerçekten çok masraflı özel hastanelerde küvez olayı,benim doktorum hep dediği 33 haftayı bitirirsen küvez olayı senin için bitmişdir .sende artık bir ohhhh! çekçok ciciymiş tam ikiz annelere göre. Aldığın yer ıvi tüp bebek etrafında bir yermi benim hastanede oraya yakın brüksel tüp bebek merkezi 2 hafta sonra kontrolum var. O zaman doğum yapacağım yer de netleşecek. şu an hala risk var hani erken olurlarsa küvez durumu oldugundan..hayırlısı ile 2 haftayıda bir atlatsam ..
canım benı hastaneye yatırdılar bu sefer durumlar daha krıtık duaedın bana ne olur
ooooohhhhhhhhhhhhohhhhhh.rudi biliyorum orayı senin de 33 hafta bitmiş sayılır artık küvez olayı bitti korkma, bende son ana kadar bekledim 34 olunca bu hastane de karar kıldık doktorumla, gerçekten çok masraflı özel hastanelerde küvez olayı,benim doktorum hep dediği 33 haftayı bitirirsen küvez olayı senin için bitmişdir .sende artık bir ohhhh! çek
ne oldu canım merak ettik seni hayırlı haberlerle gel inşş.
RUDİ ,Pijama takımının markası nbb diye geçiyor bide leylekli vardı agzında 2 bebek getiriyordu bir erkek bir kız ona bayıldım ama bedenime göre bulamadım bir araştır
geçmiş oldun nursin. diğertopikte okudugum kadarı ile alt ast değerlerin yükselmiş.kontrol altındasın şu an inşallah düzelir.birde bebişlerin durumu iCanım benı hastaneye yatırdılar bu sefer durumlar daha krıtık duaedın bana ne olur
geçmiş oldun nursin. diğertopikte okudugum kadarı ile alt ast değerlerin yükselmiş.kontrol altındasın şu an inşallah düzelir.birde bebişlerin durumu i
nasıl ?
Moralini yüksek tut.dua edicem senin için...
rudi biliyorum orayı senin de 33 hafta bitmiş sayılır artık küvez olayı bitti korkma, bende son ana kadar bekledim 34 olunca bu hastane de karar kıldık doktorumla, gerçekten çok masraflı özel hastanelerde küvez olayı,benim doktorum hep dediği 33 haftayı bitirirsen küvez olayı senin için bitmişdir .sende artık bir ohhhh! çek
ne oldu canım merak ettik seni hayırlı haberlerle gel inşş.
RUDİ ,Pijama takımının markası nbb diye geçiyor bide leylekli vardı agzında 2 bebek getiriyordu bir erkek bir kız ona bayıldım ama bedenime göre bulamadım bir araştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?