selam kizlar nasilsiniz bizim kirkimiz pazar gunu cikti artik buyormuyuz ne :) yavas yavas degisiyor her hareketi baska oluyor, artik alistik galiba birbirimize :)
bikac hafta sonra insallah bi almanya yolculugu yapcaz, kizim anneanne dedi elini opturmeye :) insallah 6 saatlik yoklda misil misil uyur
misafirlerimiz yani benim deyimimle goruculerimizde gelmeye basladi :) herkes kizima ve sekerine bayildi :) haaa seker demisken siz benim yaptigim bebis sekerini gormediniz dimi allahim pek tatli oldu bi ara eklerim insallah
hala kaka sorununu cozemedik, hatta bazen kaka yapiyor yine ikiniyo aceba gazmi var bilemiyorum, hele bugun cok huzursuzdu aglamiyor ama devamli ih ih edip duruyo :) kucakta uyuyo yerine koyunca uyumuyo, 40 ciktiya degiscekmi ne 
  Ankara canim bilgilerin yanliz yazmisim hemen duzelttim ve cizelge yap demisin onuda gec  gordum zaten arkadas yapmis,artik gizelgeleriyle gule gule buyusun bebislerimiz :)
Silanaz canim benim tekrardan tebrik ederim seni, ne buyuk mutluluk dimi :) Rabbim hepimizinkini bagislasin nazardan korusun
dogumun ne guzel gecmis, ben dogum  diyince fena oluyorum 

ir daha bebek isterim ama dogumdan dolayi dusunurum 

benim kizimida gogsume koydularda yuzune bile bakamadim az i sacini gordum, bana bak diyolar ama ne mumkun ben hala cildiriyorum ,sonrasinda hemen geri aldilar, artik hersey bittikten sonra emzirmeye getirdiler oyle gordum oyle tatli biseydiki diyorum bu bendemi  cikti diye, insan resmen bi mucize yasiyor
kaka konusuna gelirsek bizimki hep problemli oldugu icin her seferinde yapmasi normalmi degilmi bilmiyorum benimki 2. haftasinda basladi hala duzeni yok ,rengide hep sari oluyor hemde hardal sarisi baya
canim senin kullandigin kalkan degil meme ucu koruyucu oluyor sanirim kalkanla emzirilmiyor sut birikiyor emzirmeden once cikariyosun, neden almiyorki aceba gogus ucu kucuk oldgundanmi yoksa hala alisamadii, benimki dogduktan 10 dk sonra emmesi icin kucagima verdiler hemen aldi,hatta 1 saat sonrada esim emzik verdi hemen aldi :) ogun bugundur cuk cuk emzik emiyoruz :)
mehtap bizde dun kirkimizi cikardik artik ozgur olduk buyumeye basladik bile :)
birde bu reflu ilerde kalici degildir sanirim
benim reflum oldugu icin bebegin herseyinden korkuyorum
birde benim kabzlik problemim cok suan kizimdada var benden dolayimi oluor bilmiyorum ama ilerde devam etcek benim  gibi olcak diye korkuyorum o ikindkca agliyorum 

bizim yatak duz duruyo bende oyle yapim bari, brda oyle ozel yatak satiliyor ama bizimki park yatak oldugu icin icine sgmiyor alamadim deglse normal besik olsayd o sekilde alcaktim bende
bugun benim kizimda kustu normalde pek kusmazdi cok hareket ettirrsek kusardi bugun icti gazini cikarim diye sirtima aldim nasil kustu yogurt kivaminda ve kokuyodu sanirim soguk gecti