2011 Kasım ayında evlenecek hatunlarr buyrunn:)

kuaför ayarladım ben 200 liraya :) makyajı saçı provası manikürü pedikürü dahil ve evime 5dk :) ama ben kağıthanedeyim o ayrı mesele :) şişlide sordum öylesine, 350 lira dediler sırf saç ve makyaja :/

ben aynı zamanda fotoğraf ta çektiğim için çok dikkatimi çekmişti bu konu :) sizin orada da baya geniş bi yelpaze balayı hediyesi falan varmış, inceledin mi? :)

Baktım evet ama onlar yemekli düğün için, biz pastalı menüyü seçtik. Birkaç ilave yapacağız olabildiğince.
Keşke tüm menülere olsa tabii bu hediye :)
Bu arada balayına çıkabileceğimiz bile meçhul iznimiz yok

Benim her şeyi Eylül sonuna dek ayarlamam gerekiyor, Ekim itibariyle bir sürü işimle alakalı mevzu var
Gelinliğe bakmaya başladım, bayramda İstanbul'a gideceğim ordan da bakacağım inşallah bayramda gelinlik işim hallolur.
Kuaför konusunda Gaziosmanpaşa tarafındaki önerilerinize açığım :)
Kına konusunu düşünmek bile istemiyorum şu an :)

kına zor değil yahu zaten bindallının ana hatları belli, gidersin eminönüye, bi ton kına seçeneği var, gönlüne ve bütçene göre olanı seçersin :) bide ben gazi osman paşayı hiç bilmiyorum :/ da gelinliği de kime sorsam fatihten bak diyorlar, nişanlına bi sor sen her şeyi, planınız olsun, daha kolay hareket edersiniz,hallolur her şey kolayca...

balayına çıkamıyosanız madem balayı parasını düşmüşlerdir inşallah :/ benim paketime de gelin saçı dahildi, kartal kuaförüne gidersekmiş, e kağıthanedeyim sabahın körü kartala gidemem, hazırlanıp eve dönücem beni evden gelinliğimle çıkarsınlar istiyorum, benim gelin başını fiyattan dşmemişlerdi buda aklında bulunsun :/ hoş kuaföre para vermiyoruz dediler ama işte :/ yine de uyuz oldum ben :/

Ne güzel ya çok da uygunmuş.. Porselen makyaj olucak değilmi?
Ben porselen istiyorum. sade gelin başı 250 diyolar porselen makyaj için 100lira fark istiyolar yani 350 ye gekiyor. Bide kına günüde var onada 250 desen 600e işin içinden çıkıyosun... yazık ya onca para.. biraz daha uygun yapsaya şu kuaförler fiyatları

kına gününde sakın kınama gidiyorum deme tabi kıyafet giyeceksen bilemem ama, benim kıyafetim nişanda fermuarlıydı, nişan başına 100 lira yazıyo fiyat listesinde, ben hiç nişan demedim, arkadaşımın düğününe gidicem, iğne falan tutucam dedim, gözönünde olcam bana yap bi güzellik dedim, 20 liraya çıktım kuaförden :))

he bide makyaj porselen mi bilmiyorum :) hatun ben profesyonel güzellik uzmanıyım dedi, makyajını ben yapıcam dedi, 3 gün yıkamazsan 3 gün çıkmaz dedi ağlasam terlesem de fayda etmezmiş sapasağlam dururmuş

Son düzenleme:
Bende 12 kasım geliniyim allah nasip kısmet ederse.

Nikahım düğünümden iki hafta kadar önce olucak sanırım daha onun tarihini netleştirmedim.
Maddi açıdan bakınca zaman az,manevi açıdan bakınca zaman çok...

Ben manevi olarak bakdığım için artık bitsin günlerde sevdiceğimin koynunda uyuyayım.

Beklemek insanı gerçekden yoruyor.

ben de hep manevi açıdan bakıyorum ya öyle daha bi güzel oluyo öteki türlü telaşe var :) hoş geldin bide bu konuya :)

Benimde büyük ihtimal Eylülsonu Ekim başı gibi hazırlıklar son gaz devam edicek gibi gözüküyor..
Gelinlik konusunda ben çok kararsızım hergün fikrim değişiyor. kendimden korkuyorum bu yüzden erken alırsam pişman olurum diye
Ne güzel hepiniz İstanbuldansınız
Ben İzmirdenim hiç fikir alışverişi yapamıcam kuaför gelinlik konusudna

sen fotoğraf tarife paylaşırsın fikir belirtiriz yahu :) aldırma :) bi de nişanlım ev tutulsun öyle almaya devam edicem dedi, aynen yani eylül ekimi bekliyoruz paşa paşa

siz ne zaman tutacaksınız peki evi (= herkesler eylül ekim mi bekliyo :) ohoo daha çok pirinç ayıklayacağız bu bekleyişte

ne güzel taktik.. valla iyi yapmışsın sen..
Ben kına abiyemi kabarık alıcam yani böyle bişeye inandırmam pek mümkün olmaz kuaförü
Eğer o kadar iddialı konuşup akmaz falan dediyse büyük ihtimal porselen makyaj ürüleri kullanıcaklardır.

Aramıza hoşgeldin şimdiden Hayırlısı olsun Allah utandırmasın cnm
Evet beklemek çok zor bide ben asker yolu bekliyorum hala Daha bi zor şu hazırlıklara kendi başıma koşturmak etmek

asker bekliyosun bide he :/ Allah sabır versin canım, şükür ben o dönemi hiç yaşamadım :/ ben bi dışarlara çıkıp gelicem, var mı akşama istediğiniz :)

bide fazladan 2 kira bana da ağır geliyo yav ben yavaş yavaş alıyorum eşyalarımı :) yine de tabi ev tutulsa uygun olsa falan süper olur, evimde olur her şeyim, babam da büyük eşyalar için beklemez falan :/ uf neyse

Son düzenleme:

Aramıza hoşgeldin şimdiden Hayırlısı olsun Allah utandırmasın cnm
Evet beklemek çok zor bide ben asker yolu bekliyorum hala Daha bi zor şu hazırlıklara kendi başıma koşturmak etmek

Oy oy allahım yardımcın olsun canım benim.
Hayırlısıyla sevdiceğin gelsin kavuşun sonra daha bir zevkli olur hazırlıklarla ilgilenmek.
Amin cümlemizi inşallah.

Son düzenleme:
Ne hızlı yazmışsınız yahu yetişemedim :)
Birincisi ben İstanbul'da değilim ve malesef tek başıma koşturuyorum her şeye. Samsun'da oturacağız benim görev yerim Samsun. Nişanlım İstanbul'da görevli. Oturacağımız evi tuttum; mobilya-halı-perde arayışındayım şu an. Mobilyaya da karar verdim ama halı, perde henüz hallolmadı.
Bir yandan da tek başıma gelinlik deniyorum :)) Ah hem aileden hem sevdiğinden ayrı olunca böyle oluyor işte
Latilokum, Allah kavuştursun inşallah; ve sevdiklerimiz yanımıza gelene dek Allah daha da kolaylık, güç versin bize :)
serebii, kına hazırlıklarını hemen halledebileceğimi biliyorum ama detaylı bir şey olsun istemiyorum zaten düğün bile istemezken iki düğün oldu , afakanlar basıyor resmen :))
ayers, erkeklere iş kalırsa çok bekleriz; iş bitirici kadın faktörü devreye girmeli :))

Her şey gönlümüzce, sorunsuz olur umarım kızlar.
Bu arada ramazan ayı da mübarek olsun, hayırlar getirsin :)

Son düzenleme:
sen fotoğraf tarife paylaşırsın fikir belirtiriz yahu :) aldırma :) bi de nişanlım ev tutulsun öyle almaya devam edicem dedi, aynen yani eylül ekimi bekliyoruz paşa paşa

peki ozaman beğendiğim şeyleri eklerim yorum yaparsınız sizde
hepimiz eylül ekimi bekliyoruz valla.. evi ekim ortası yada sonu gibi tutmayı düşünüyoruz biz. siz ne zaman tutucaksınız?

evet cnm saol iyiyki yaşamamışsın çok zor beklemek
tmm cnm güneşte dikkat et çok sıcak hava

1ay önceden ev tutmak daha mantıklı gibi...:44:

Oy oy allahım yardımcın olsun canım benim.
Hayırlısıyla sevdiceğin gelsin kavuşun sonra daha bir zevkli olur hazırlıklarla ilgilenmek.
Amin cümlemizi inşallah.

amin cnm inşallah... Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

Amin cnm inşallah çok saol... Evet tek başına koşturmak çok zor oluyor.. ben çok içerleniyorum böyle çiftleri görüyorum mobilyalara falan bakıyorlar.. ben annem ve kayınvalidemle bakıyorum alcağım şeylere... Neyse inşallah hayırlısıyla az kaldı nişanlımın gelmesine..
Oh ne güzel evini tutumuşsun hayırlı olsun...Mobilya perde falan kendin nasıl karar vericeksin.. Annen kayınvaliden falan gelemezm yardıma?
Hepimize hayırlı ramazanlar olsun inşallah

Son düzenleme:

Teşekkür ederim :)
Mobilyaya bir ara nişanlımla bakmıştık, onda karar kıldım ben de. Koltuk takımını da kendim beğendim, nişanlıma netten fotoğraflarını gönderdim. Neyse ki zevkime güvenir :)
Perde konusu biraz sıkıntılı, galiba o işi de babama devredeceğim ben de onun zevkine güveniyorum çok perde konusunda :) Ölçüleri gönderdim memlekette fiyat araştırması yapıyorlar şimdi. Annemin de kayınvalidemin de işleri var , annem bir haftaya kadar gelecek inşallah gerçi. Kayınvalidem de her şeyi bitmiş haliyle görür, daha iyi olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…