ben aynı zamanda fotoğraf ta çektiğim için çok dikkatimi çekmişti bu konu :) sizin orada da baya geniş bi yelpaze balayı hediyesi falan varmış, inceledin mi? :)
Ne güzel Kasım gelinleri baya çoğalmışızzz
Şöyle bi düşündümü Kasım a daha çok var gibi geliyor ama şurda 3buçuk 4ay var (kendim için:)
Bu beni biraz telaşlandırıyor. Salonum tutuldu. Şimdilerde deli gibi gelin başımı ve makyajımı kusursuz yapıcak bi kuaför arayışındayım...
Gelinlik kına abiyesi ve bindallı daha hiç bakmadım bile aklımda model dahi yok
Sizler naptınız bu işleri gelinlik kuaför falan ayarlayan varmı?
kuaför ayarladım ben 200 liraya :) makyajı saçı provası manikürü pedikürü dahil ve evime 5dk :) ama ben kağıthanedeyim o ayrı mesele :) şişlide sordum öylesine, 350 lira dediler sırf saç ve makyaja :/
Bende 12 kasım geliniyim allah nasip kısmet ederse.
Nikahım düğünümden iki hafta kadar önce olucak sanırım daha onun tarihini netleştirmedim.
Maddi açıdan bakınca zaman az,manevi açıdan bakınca zaman çok...
Ben manevi olarak bakdığım için artık bitsin günlerde sevdiceğimin koynunda uyuyayım.
Beklemek insanı gerçekden yoruyor.
Benim her şeyi Eylül sonuna dek ayarlamam gerekiyor, Ekim itibariyle bir sürü işimle alakalı mevzu var
Gelinliğe bakmaya başladım, bayramda İstanbul'a gideceğim ordan da bakacağım inşallah bayramda gelinlik işim hallolur.
Kuaför konusunda Gaziosmanpaşa tarafındaki önerilerinize açığım :)
Kına konusunu düşünmek bile istemiyorum şu an :)
ben de hep manevi açıdan bakıyorum yaöyle daha bi güzel oluyo öteki türlü telaşe var :) hoş geldin bide bu konuya :)
kına gününde sakın kınama gidiyorum demetabi kıyafet giyeceksen bilemem ama, benim kıyafetim nişanda fermuarlıydı, nişan başına 100 lira yazıyo fiyat listesinde, ben hiç nişan demedim, arkadaşımın düğününe gidicem, iğne falan tutucam dedim, gözönünde olcam bana yap bi güzellik dedim, 20 liraya çıktım kuaförden :))
he bide makyaj porselen mi bilmiyorum :) hatun ben profesyonel güzellik uzmanıyım dedi, makyajını ben yapıcam dedi, 3 gün yıkamazsan 3 gün çıkmaz dediağlasam terlesem de fayda etmezmiş sapasağlam dururmuş
Bende 12 kasım geliniyim allah nasip kısmet ederse.
Nikahım düğünümden iki hafta kadar önce olucak sanırım daha onun tarihini netleştirmedim.
Maddi açıdan bakınca zaman az,manevi açıdan bakınca zaman çok...
Ben manevi olarak bakdığım için artık bitsin günlerde sevdiceğimin koynunda uyuyayım.
Beklemek insanı gerçekden yoruyor.
siz ne zaman tutacaksınız peki evi (= herkesler eylül ekim mi bekliyo :) ohoo daha çok pirinç ayıklayacağız bu bekleyişte
Aramıza hoşgeldin şimdiden Hayırlısı olsunAllah utandırmasın cnm
Evet beklemek çok zor bide ben asker yolu bekliyorum halaDaha bi zor şu hazırlıklara kendi başıma koşturmak etmek
sen fotoğraf tarife paylaşırsın fikir belirtiriz yahu :) aldırma :) bi de nişanlım ev tutulsun öyle almaya devam edicem dedi, aynen yani eylül ekimi bekliyoruz paşa paşa
asker bekliyosun bide he :/ Allah sabır versin canım, şükür ben o dönemi hiç yaşamadım :/ ben bi dışarlara çıkıp gelicem, var mı akşama istediğiniz :)
bide fazladan 2 kira bana da ağır geliyo yavben yavaş yavaş alıyorum eşyalarımı :) yine de tabi ev tutulsa uygun olsa falan süper olur, evimde olur her şeyim, babam da büyük eşyalar için beklemez falan :/ uf neyse
Oy oy allahım yardımcın olsun canım benim.
Hayırlısıyla sevdiceğin gelsin kavuşun sonra daha bir zevkli olur hazırlıklarla ilgilenmek.
Amin cümlemizi inşallah.
Ne hızlı yazmışsınız yahu yetişemedim :)
Birincisi ben İstanbul'da değilim ve malesef tek başıma koşturuyorum her şeye. Samsun'da oturacağız benim görev yerim Samsun. Nişanlım İstanbul'da görevli. Oturacağımız evi tuttum; mobilya-halı-perde arayışındayım şu an. Mobilyaya da karar verdim ama halı, perde henüz hallolmadı.
Bir yandan da tek başıma gelinlik deniyorum :)) Ah hem aileden hem sevdiğinden ayrı olunca böyle oluyor işte
Latilokum, Allah kavuştursun inşallah; ve sevdiklerimiz yanımıza gelene dek Allah daha da kolaylık, güç versin bize :)
serebii, kına hazırlıklarını hemen halledebileceğimi biliyorum ama detaylı bir şey olsun istemiyorum zaten düğün bile istemezken iki düğün oldu , afakanlar basıyor resmen :))
ayers, erkeklere iş kalırsa çok bekleriz; iş bitirici kadın faktörü devreye girmeli :))
Her şey gönlümüzce, sorunsuz olur umarım kızlar.
Bu arada ramazan ayı da mübarek olsun, hayırlar getirsin :)
Amin cnm inşallah çok saol... Evet tek başına koşturmak çok zor oluyor.. ben çok içerleniyorum böyle çiftleri görüyorum mobilyalara falan bakıyorlar.. ben annem ve kayınvalidemle bakıyorum alcağım şeylere... Neyse inşallah hayırlısıyla az kaldı nişanlımın gelmesine..
Oh ne güzel evini tutumuşsun hayırlı olsun...Mobilya perde falan kendin nasıl karar vericeksin.. Annen kayınvaliden falan gelemezm yardıma?
Hepimize hayırlı ramazanlar olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?