2011 Kasim Bebeklerinin Cicileriii

gezdim ben bulamadım ki uzun kollusundan yaaa

kızlar bu cicileride bize amcalar ve halam aldı. benim aldıklarım beyaz badilerin olduğu resim, uyku seti, biberon tırnak makası burun aspiratörü bide park yatak ve önlükler onun dışındakiler hediye..

Eklentiler

• $Fotoğraf0415.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $Fotoğraf0393.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $Fotoğraf0395.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 65
  • $Fotoğraf0396.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 58
  • $Fotoğraf0398.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 62
  • $Fotoğraf0400.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 67
  • $Fotoğraf0402.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 75
  • $Fotoğraf0404.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $Fotoğraf0407.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $Fotoğraf0408.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 67
  • $Fotoğraf0409.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 54
  • $Fotoğraf0411.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $Fotoğraf0412.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 74
  • $Fotoğraf0413.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 68
merhaba kızlar ben daha birşey almaya başlamadım 6 aydan sonra alın dedi herkes yeni yeni başlaıayacağım ama bilemiyorum neler alsam bir sürü şey alasım var çok heyecanlıyım

Hersey o kadar güzel kı insan bu alısverıslerı bıle yaparken cok mutlu oluyor sımdıden bebegıne sağlıcakla kavusmanı dılerım bence tam zamanı artık cınsıyette bellı olmustur yavas yavas hazırlan

çok güzel cicişler eklemişsiniz ya benim gittiğim yerlerde bu kadar güzel şeyler yokk (

bende geçen ay doktorum kesin kız dediği için yaptığım yatak örtüsü ve yastığımı paylaşayım başkasına hediye vericem yada ikinciye saklarım belki

şimdi yarımbi yatak örtüm daha var onun çiçeklerinide pembe hazırlamıştım kurdeladan ama mavi yapıcaz artık :)))

çok güzelmiş canım ellerine sağlık oğluşunada yaparsın bişi olmaz :)

teşekkür ederim yapıyorum onada alt açmada yaptım ama elyaflanıcak o yüzden onu eklemedim artık akşam eve gidince fırsat buldukça yapıyorum ne kadar yapabilirsem artık ben kendim yapınca bişeyler çok hoşuma gidiyo ne görsem bunuda yapayım diyorum :)

Kızımın ilk ayakkabıları, yengesinin hediyesi.

Anneannesinin ördüğü battaniyesi.

Polar battaniyesi ve pazen kumaştan yapılacak olan alt açma bezi, anneannesinin hediyesi

Peluş battaniye takımının alt açması ve battaniyesi, Aziz Bebe, anneannesinin hediyesi

Zıbınlı, eldivenli, şapkalı bir takım 0-3 aylık, İdil Baby

Şapkalı, eldivenli tulum 3-6 aylık, İdil Baby

Zıbınlı takım 0-3 aylık, MissPan

Penye battaniye, Aziz Bebe, anneannesinin hediyesi

Çıtçıtlı badilerimiz, İdil Baby, Sebi Bebe vs.

Resim eklemek çok zormuş. Aldıklarımızın hepsinin resmini çektim ama eklerken yoruldum. Biraz sonra devamını eklerim inşallah.

çok güzel ii günlerde kullansın bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…