2011 Kasim Bebeklerinin Cicileriii

canım gecmis olsun.. insallah daha iyi olursun.. Allah saglık versin tatlım.. aynı park yataktan ben de almak istiyorum da istedigim rengi bulamadım.. e-bebek te bi tek kırmızısı kalmıs..benim odam normal kahverengi ahsap da kırmızı cok sırıtır gibi geliyor
sen nereden aldın.. bu arada herkes bunu tavsiye ediyo ama esim de tutturdu cok ufak diye oysa bence cok ideal degil mi?
o diger buyuklere kanıyor ama onlarda ozellik cok yok gibi geliyor bana

çok güzelmiş cnm..bebeğin içinde sağlıkla yatsınn.. nerden aldın pekii..fiyatı ne kadarr...
teşekkür ederim canm.. e-bebekten aldım. chicco araba,mama sandalyeleri, oto koltuğu ve park yataklarda ay sonuna kadar %15 indirim var. 373tl ye aldım

teşekkür ederim canım..ben izmirdeyim e-bebekten aldım. bizim burda da bu rengi ve kırmızısı vardı bende kırmızı mobilyalarıma uymayacak diye bunu aldım(benimde odam siyah beyaz)
sorma canım bizde aynı sorunu yaşadık alırken. eşimde çok küçük olduğundan şikayet etti ama nekadarda büyük olsa onun içinde okula gidene kadar yatmayacak.. bencede büyüklüğü ideal.
parasında da sorun yaşadık biraz şansıma çok daha ucuzları da vardı 100-90-80tl ye bile vardı.. ama ben oda falan yapmıyorum sadece bunu aldım onun için de iyi bişey olsun istedim..

hayırlı olsun tatlım.. benim eşim parasına zaten takıldı bi de düdük kadar niye buna vereyim bu kadar parayı dedi daha buyukleri daha ucuzken.. hayır anlamıyor ki o buyuk olanların cogu sallanıyor ayakları zayıf yada ne bileyim titresim ozelligi yok bir suru fonksiyonu yok..
o bakıyor "aa ufakmıs "diyor
benim bebegim de kısmetse ilk 6 ay sadece park yatakta yatacak yani ben o yuzden mumkun oldugunca en iyisini almaya calısacagım paraya kıyıp.. yalnız kraft ın 299 tl lik olanı da cezbediyor ara sıra acaba bu chicco daha iyidir deil mi?

teyzesi yesin onu da cicilerini deAllahım sağlıklı günlerde kullanmasını nasip etsin inşallahhh

amin güzelim.. cok heyecanlandım.. Annem bide bana acele etme diyor ama kendi dayanamıyor :)

bende çok beğendim cnm nerden almış annene sorarmısn?
benim annem çok rahat ya hiç umursamıyo sanki daha erken çok bişe alma gerek yok bilmem ne sinir oluyorm bende..

bende çok beğendim cnm nerden almış annene sorarmısn?
benim annem çok rahat ya hiç umursamıyo sanki daha erken çok bişe alma gerek yok bilmem ne sinir oluyorm bende..

barajyolunda duygu cafeye gelmeden 1-2 durak önce gül tekstilden almıs..

ay benim annemde öyleydi güya hatta bana güvenip cocuk mocuk dogurmayın derdi.. herkes baskı yapardı ne zaman bebek olacak diye annem gık demezdi kocaman insanlar zamanını ben mi söylicem yapmasın hem hayatını yasasın derdi.. şimdi aman anne zahmet edip alma diyorum .. sanane diyor ben torunuma alıyorum sanamı alıyorum sen zamanı gelince torununa almazsın diyor.. bide kızım evin ilk torunu olacak nasipse o yüzden cok kıymetli suan .. teyzeleride alıyor durmadan .. eşim bence biz bişey almayalım diyor :)

ay ben onu bornozuyla takım terliklerini yerimmm

annen çok güzel şeyler almış güle güle giysin bebişin canım

ay ben onu bornozuyla takım terliklerini yerimmm

annen çok güzel şeyler almış güle güle giysin bebişin canım

ay dimi.. bayıldım bende.. eşimin hayali .. bornozu kafasına gecirdiğin an elinden kacıp kosacak banyodan sen bagırcaksın kızım kayar düşersin dur diye bende terliklerini giydircem kaymasın diye anlatıyor .. fantaziler başladı şimdiden.. bizim kız büyüdü kosmaya bile basladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…