- Konu Sahibi sertap1976
-
Eki Görüntüle 228197
20li Hastane Çıkışı, İdil Baby (part 1)
Eki Görüntüle 228198
20li Hastane Çıkışı, İdil Baby (part 2)
Eki Görüntüle 228199
20li Hastane Çıkışı, İdil Baby (part 3)
Eki Görüntüle 228200
Hastane çıkışımızın detayları
Eki Görüntüle 228203
Yelek ve önlük, İdil Baby, anneannemizin hediyesi
Dün internetten alışveriş yaptım. Hiç yapmadığım bir işti ama denemek istedim. Kot elbise, pantolon, ayakkabı, çorap aldım. Bugün kargoya verilmiş. eğer memnun kalırsam devamını da bu şekilde alabilirim. Artık dışarı çıkıp dükkan dükkan gezmek o kadar zor geliyor ki... Sıcakta zor nefes alıyorum zaten. Ellerim, ayaklarım dünden beri şiş. Dün biraz gezmiştik, çok da uzak bir yere gitmedik aslında ve hava serinleyince çıktık. Ama yine de geldiğimde elim, ayağım şişti. Hala geçmedi.O yüzden internetten alışverişi denedim, memnun kalırsam devamını bu şekilde alabilirim.
Eki Görüntüle 228185
Kızımın ilk ayakkabıları, yengesinin hediyesi.
Eki Görüntüle 228186
Anneannesinin ördüğü battaniyesi.
Eki Görüntüle 228188
Eki Görüntüle 228189
Polar battaniyesi ve pazen kumaştan yapılacak olan alt açma bezi, anneannesinin hediyesi
Eki Görüntüle 228190
Eki Görüntüle 228191
Peluş battaniye takımının alt açması ve battaniyesi, Aziz Bebe, anneannesinin hediyesi
Eki Görüntüle 228192
Zıbınlı, eldivenli, şapkalı bir takım 0-3 aylık, İdil Baby
Eki Görüntüle 228193
Şapkalı, eldivenli tulum 3-6 aylık, İdil Baby
Eki Görüntüle 228194
Zıbınlı takım 0-3 aylık, MissPan
Eki Görüntüle 228195
Penye battaniye, Aziz Bebe, anneannesinin hediyesi
Eki Görüntüle 228196
Çıtçıtlı badilerimiz, İdil Baby, Sebi Bebe vs.
Resim eklemek çok zormuş. Aldıklarımızın hepsinin resmini çektim ama eklerken yoruldum. Biraz sonra devamını eklerim inşallah.
Kızlar bebişlerimizin ihtiyacı olan birçok şeyi aldık/alıyoruz. Ben bebek şampuanı, bebek yağı, pişik kremini hangi marka alacağıma karar veremedim. Mustela ve SebaMed var aklımda. Sizler ne düşündünüz? Kimlerden tavsiye aldınız? Bir de termometre hangi marka düşünüyorsunuz? Alından ölçen mi, kulaktan ölçen mi? Hangisini alacaksınız?
Kızlar bebişlerimizin ihtiyacı olan birçok şeyi aldık/alıyoruz. Ben bebek şampuanı, bebek yağı, pişik kremini hangi marka alacağıma karar veremedim. Mustela ve SebaMed var aklımda. Sizler ne düşündünüz? Kimlerden tavsiye aldınız? Bir de termometre hangi marka düşünüyorsunuz? Alından ölçen mi, kulaktan ölçen mi? Hangisini alacaksınız?
[/QUOTE]mickeyli pijama takımını nerden aldın acaba
[
QUOTE=Princess of Rain;19960834]Eki Görüntüle 218706
hafta sonu aldigimiz cicilerimiz
fusya renkte kucuk bir hirka dogdugunda giyisin diye prensesim.
1 tane penye battaniye cift tarafli,kundak olarakta kullanabilirim.
pijama takimi
5 cift corap
ve muslin bezlerinden hastanede lazim oluyormus ondan aldim.
ben mustella ve uzaktan alından ölçer alacağım cnm
çok güzelmiş cnm..bebeğin içinde sağlıkla yatsınn.. nerden aldın pekii..fiyatı ne kadarr...sürekli yattığım için sizlerin cicilerine bakmakla yetiniyordum. bugün küçük bi kaçamak yaparak oğluma ilk defa bişey aldım ama 8hafta daha yatmaya devam etmem gerekiyor..
bu da bizim park yatağımız
Eki Görüntüle 230603
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?