2011 Kasim Bebeklerinin Cicileriii

20li Hastane Çıkışı, İdil Baby (part 1 )

20li Hastane Çıkışı, İdil Baby (part 2 )

20li Hastane Çıkışı, İdil Baby (part 3 )

Hastane çıkışımızın detayları

Yelek ve önlük, İdil Baby, anneannemizin hediyesi

Dün internetten alışveriş yaptım. Hiç yapmadığım bir işti ama denemek istedim. Kot elbise, pantolon, ayakkabı, çorap aldım. Bugün kargoya verilmiş. eğer memnun kalırsam devamını da bu şekilde alabilirim. Artık dışarı çıkıp dükkan dükkan gezmek o kadar zor geliyor ki... Sıcakta zor nefes alıyorum zaten. Ellerim, ayaklarım dünden beri şiş. Dün biraz gezmiştik, çok da uzak bir yere gitmedik aslında ve hava serinleyince çıktık. Ama yine de geldiğimde elim, ayağım şişti. Hala geçmedi. O yüzden internetten alışverişi denedim, memnun kalırsam devamını bu şekilde alabilirim.

cok guzel ya, hastane cikisin hazirlanmis, ben burda boyle tum sekilde bulamiyorum,hep tek tek bu sekilde takim istiyorum
insallah bebis saglikli gunlerde gule gule kullanir

evet internette ciok guzel seyler var, magazalari tek tek dolasmaya gerek kalmadan almak gerekiyor tabi guvenilir sitelerden
bende suan internetten bisey almadim ama yarin disari cikcam bakim istedigim gibi bulamazsam yada fiyat pahali olursa internetten alicam

kızlar tek tek isim yazamıyorum ama hepinizin aldıkları çok güzel insallahla saglıkla giyer bebişlerimiz bizde İzmir de aldık neredeyse kıyafet eksiğimiz kalmadı fırsat bulup foto çekebilirsem eklerim

çok güzelmiş cicileriniz güle güle giysin hep mutlu olsun bebişin

slm kızlar.
öncelikle allah hepimize zamanı geldiğinde bu güzel cicileri sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah.biz de artık bugün itibariyle başladık alışverişimize.daha önce 2 tane kaybım olduğu için 24. haftada başlıyacağız diye öyle bi karar almıştık eşimle.tabii bu arada gelen hediyeler de oldu arada.daha çok eksiğimiz var ama.neyse şimdilik olan kısmı paylaşmak istedim:)

kızlar hayırlı olsun aldıklarınız evlatlarınız sağlıkla mutlulukla giysinler. bana 2 takım hastane çıkışı hediye geldi birisini annem birisini abim aldı. birisi idil baby birisi miss pan diye bir marka. miss pan çok farklı kızlar rengi ve tasarımı çok değişik benzerini dahi görmedim ben. netten araştırın bulursunuz ama hastane çıkış takımı olarak yok internette tek tek satıyorlar. rengi koyu pembe ve yaprak yeşili ile turkuaz. bi bakın derim....

mickeyli pijama takımını nerden aldın acaba

[

QUOTE=Princess of Rain;19960834]Eki Görüntüle 218706

hafta sonu aldigimiz cicilerimiz

fusya renkte kucuk bir hirka dogdugunda giyisin diye prensesim.
1 tane penye battaniye cift tarafli,kundak olarakta kullanabilirim.
pijama takimi
5 cift corap
ve muslin bezlerinden hastanede lazim oluyormus ondan aldim.
[/QUOTE]

Kızlar bebişlerimizin ihtiyacı olan birçok şeyi aldık/alıyoruz. Ben bebek şampuanı, bebek yağı, pişik kremini hangi marka alacağıma karar veremedim. Mustela ve SebaMed var aklımda. Sizler ne düşündünüz? Kimlerden tavsiye aldınız? Bir de termometre hangi marka düşünüyorsunuz? Alından ölçen mi, kulaktan ölçen mi? Hangisini alacaksınız?

ben mustella ve uzaktan alından ölçer alacağım cnm

canım etrafımdaki tüm yeni anneler kesinlikle sebamed diyorlar. ben ateş ölçeri kulaktan ölçer alacağım gene arkadaşlarımın tavsiyesiyle...

sevdecim bende bübchen yada sebamed almayı düşünüyorum. kulaktan ölçen ateş ölçer alıcam inş..

[/QUOTE]

ben yurtdisindayim canim burada asda diye bir supermarket var onun bebek departmanindan aldim.

sürekli yattığım için sizlerin cicilerine bakmakla yetiniyordum. bugün küçük bi kaçamak yaparak oğluma ilk defa bişey aldım ama 8hafta daha yatmaya devam etmem gerekiyor..
bu da bizim park yatağımız

çok güzelmiş cnm..bebeğin içinde sağlıkla yatsınn.. nerden aldın pekii..fiyatı ne kadarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…