2011 Kasim Bebeklerinin Cicileriii

Sizi görünce 2. defa annesi olasım geliyor.. :)Bebişlerin Cicilerini çok beğendim.. Kasım bebeği annesi olmak çok iyi kızlar... Kışın evdeyken en zor zamanları atlatıyorsunuz..İsteseniz de gazıdır, koliğidir, osudur busudur fazla dışarı çıkamazsınız..Şimdi ben kızımla her yere gidiyorum..Ek gıda, anne sütü uykusu..Çok şükür Allah'a..

Yağmurcum maşallah Allah'ım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin...
8 numaralı fotodaki ayaksız alt pijamaların bir markası var mı canım?
bana onlardan lazım ve .ok sık merkeze inemiyorum malesef....

Yağmurcum maşallah Allah'ım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin...
8 numaralı fotodaki ayaksız alt pijamaların bir markası var mı canım?
bana onlardan lazım ve .ok sık merkeze inemiyorum malesef....

onları şim chiccodan almış canım ama her bebek mağazasında var onlardan canım.

bunu unutmuşum :)

babamız almış

Eki Görüntüle 233748

Güzel Kasım anneleri merhaba. Sık sık girip aldıklarınıza bakıyorum. Bayıldım doğrusu. Herkes çok güzel ciciler almış. Allahım güle güle giydirmeyi nasip etsin.

İçinde hep gülücükler atsın bebişler.

bu arada size bir sorum olacak, aldıklarınızı şimdiden yıkayıp ütülüyor musunuz? Yoksa benim gibi eylül sonrasını mı bekliyorsunuz? Tabi bebkler için olan sabun tozu değil mi?

Güzel Kasım anneleri merhaba. Sık sık girip aldıklarınıza bakıyorum. Bayıldım doğrusu. Herkes çok güzel ciciler almış. Allahım güle güle giydirmeyi nasip etsin.

İçinde hep gülücükler atsın bebişler.

bu arada size bir sorum olacak, aldıklarınızı şimdiden yıkayıp ütülüyor musunuz? Yoksa benim gibi eylül sonrasını mı bekliyorsunuz? Tabi bebkler için olan sabun tozu değil mi?

merhaba canım ben eylül gibi yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştirmeyi planlıyorum inşallah.

Dalin in sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını kullanacağım ben.

ewt siftahı yaptık çok şükür sizinkiler kadar geniş bir alışveriş olmasada öğle arası dışarı çıktığımda dayanamayıp aldım bişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…