2011 Kasim Bebeklerinin Cicileriii

Tesekkür ederim canim insallah tüm bebislerimiz güle güle giysinler cicilerini Evet canim ikiser tane ALLAH nasip ederse ikizlerim gelicek yakinda darisi olmayan herkesin basina insallah

çok güzelmiş bunlar güle güle kullansın bebiler

tesekkür ederiz canim cümlemizin bebisleri sag salim giysinler insallah

bunlarda benim oğlumun cicileri... eksiklerimiz var ama bişiler aldık işte

birini annem almış birini ben aldım, aynı takımın farklı renklerini almışız bilmeden:)

Son düzenleme:

ay hepsi cok güzell..

güle güle giymeyi nasip etsin Allahım..

o yeleği giydirme anam .. nazar olur cocuk..ben korkarım..

hepsi çok çok güzeller Maşaallah
benimde hazırlıklarım tekstil olarak bitti sayılır Rabbim sağlıkla giyfirmeyi nasip etsin hepimize

hepsi çok güzel bunların bayıldım canım oğluşunda güle güle kullansın eskitsin...

aldiginiz ciciler cok guzel kizlar Rabbim iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin hepimize.

bunlarda bizim aldigimiz son ciciler.

hastanede ve evde bebegin altini
temizlerken kullanacagim top pamuk ve yine banyo temizliginde kullanacagim buyuk pamuk pedler.
2 adet baslikli banyo havlusu biri hastane cantasinina eklenecek.
1 kot pantolon.
2 kadife battaniye ve 3lu firfirli kilot seti.
tokalarimiz.

bunlarda benim kizima ordugum patikleri

hepsi çok şirinler cnm
sağlık sıhatle giysin minik cadımız
ben bi zincir bile çekemem bilio musun :)

güle güle kullansın prenses kızımız.

inşallah sağlıkla giydirirsin meleğine bende o battaniyeden alıcaktım ama gözüme ince geldi peluş battaniyelerden düşünüyorum sence nasıl???

Pressesim masallah cok tatli aldiklarin , bende battaniye icin kumas aldim benimkide kalp baskili kendim yapcam battaniyesini insallah
patigi ormusun bak ne guzel olmus keske kenarlarinida renkli iplerle gecirseydin daha cici olurdu boylede cok tatli zaten
benim daha hic siftahim yok, elimdeki battaniyeler bitsinzaman kalirsa yapicam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…