- Konu Sahibi sertap1976
-
bunlarda bizim cicilerdenEki Görüntüle 237945 Eki Görüntüle 237944
canım cok gecmis olsun..masallah 4 battanyemi oldu, gerci bende 2 tane oruyorum, kumas aldim ondan yaparim, heralde kaynanam bi tane hazir orgu almis ben gormedimde :) hani sen ilk orgu almistinya onun gibi, bir tanede hazir alcam penye gibi olanlardan
daha havlu takimi hic yok ondan iki tane alcam
ben baya aldim canim bu eklediklerimden sonra hattta resim cektimde eklemeye erindim birazdan eklerim
valla eksik bitmiyor sorma daha birsuru alincak var ,esim diyor bune ya biraz az al :) aslindan cok aldigimdan degil ama eksik cok oluyor, nerseyse bende cok seyi tamamladim
birde pijama kaldi bikac pijama alcam,onden dugmeli bulamiyorum hep normal oluyo, hastaneye gelen giden cok olur dugmesiz olunca tum ustumu acamam yada emzirme onlugu dikmeyi dusunyorum bakalim artik
evet canim fazla takilmiyorum hatta obur topigede cok fazla gelemiyorum, bu aralar cok rahatsizim midem felaket gece gunduz hic durmuyor, ilac aliyorum faydaetmiyor aksama kadar elimde sut dolaniyorumtabi haliyle canim pek bisey paylasmak istemiyor
bizimde buyuk esyalar var ama artik bundan sonrasini biz almicaz, herkes sirada bekliyo biz ne alalim diye :) bende aldircak bisey bulamaiyorum hani oda falan yapmayinca
park yatak alcam onun parasini annemler vercek, puset takim olarak biz secicez parasi gorumcemden , kaynimda diyormus ne eksikse gidelim birlikte alim diyor ,ay bende ne aldircam sasirdim:)^esime diyorum sut pompasi gerekli elektirikli oda pahali onu aldralim abine diyeoda tamam aldiririm ben onu dedi :)
heralde banyo kuveti ve hani salonda durmasi icn sallanan muzikli ana kucagi gibi seyler oluyoya onu aldirtirirm tamam baska ne olsun eksik bitiyo heralde galiba :)
ay gulecegim yoktu gidip tv almisinizdaha ne olsun 1000 euro az degil okadara tum oda takimi alinir bak yine dusunmusler
evet hediyeleri kendin gorup hesabina gore alirsinda en iyisi para ve ozellikle altin galiba
benim esim biraz fena simdiden diyor herkese bak ceyrek altin falan istemiyorum en az cumhuriyet altin olcak diye
butun fransizlar bile cocugun olcakmis diye sorana hemen basliyor evet su zamanda gelcek hediyemizi bekliyoruz
evet sizin akraba yok bi kari koca basbasasiniz
daha birde dogum hediyesi var degilmiben esime aldirmam buradan birsey zaten hamileligim boyunca baya acildik arti bize araba aldi. oh ayakalrimiz yerden kesildi ya yatip kalkip ona dua ediyorum hastaneye giderken cok zorlaniyordum.
esime diyorum dogumda sen bana guzel bir buket yaptir getir hastaneye o bana yeter.tek tasimi gecen sene aldi zaten ne aldirayim daha ben bu adama ama trye izine gidince kuyumcu dukkanlarini dolasiriz yinede bir guzel gecen kupecigim kirildi cunku
4 yildir buradayiz tv miz yoktu biz gerek duymuyorduk acikcasi netten herseyimizi izliyorduk.
kayinbabam tvsiz ev olmaz dedi gelince cani sIkIldi sanirsam biraz oglum gidip bir tv alalim size dedi.esimde biz aliriz baba sen tasalanma desede sagolsun parayi verdi yani o para aslinda tv parasiydi.ben vereyimde dedi siz ne alirsaniz alin dedi sagolsun.
simdi anladim canim zaten paranin verme sebebi belliymis, iyi etmsinizde, gercekten senedir sizin tv yokmuydu nasil duruyodunuz hersey netten izlemeye zevk almam ben ,illaki pahali olcak degilya normal bi tvde alirdiniz ama simdi en iyisi olmus onuda gule gule kullanin :) masallah bebisle birlikte baya seyler gelmis sizede , bunlar gelmeden pek bi fena oluyolar :)
ay sen daha iyisini yapiyomusunnasil olsa hedi alcaklar hic degilse sen alda parasini versinler dimi
daha benim kaynana kaynata bisey almadi gerci alalim diye sormadilar ama almazlar zannetmiyorum, gerci sorsalarda aldircak bisey kalmadi
esime diyorum sen bana ne alcaksin dogum hediyesi diyeoda supriz soylenmez diyor, bak gel anlasalim ben sunu istiyorum hadi gel sen onu al diye ama almaz baya bi pahali:)
gecmis olsun sempatim evet 4 oldu battaniye yeterli sanirsam
oh sizin akrabalar aliyorlar bizde o yok sekerim benimkiler trde zaten esiminkiler hollandada.buraya geldiklerinde babasi 1000 euro vermisti bebeginize yada evinize birsey alin diye ozaman 1,5 ayliktim esimde gitti buyuk ekran lcd tv aldi.bakalim ne yapacakalar buyuklerimiz ben esya beklemiyorum onlardan ama altindi,paraydi baya koparirim onlardan.
canim biz fazla tv seyreden insanlar degiliz sanirsam gerek duymadik esim isten gelince maillerine bakar yazacaklari varsa yazar cizerdi.ben dersimi yapardim oyle vakit gecerdi haberlerimizi izliyorduk canli netten ve sonrada secdigimiz dizileri izliyorduk.bize yetiyordu yani esim maca bakacagi zaman zaten maclari canli veren kanallar var nette oralarda izliyordu.
alindi tv simdi ilk zamanlar heves ettik baktik simdi aksamdan aksama esim gelince basiliyor power tusuna gereksiz bence tv ama neyse.....
ustelik turk canagimiz yok ingiliz takiliyoruz.
evet yavrum bereketiyle geldi tezesi
hahah cok guzel oluyo princess'cigim ve sempatik'cigim vekaleten kurban keser gibi arayıp soruyom
vallahi ben daha dogum hediyesini dusunmedim desem yeridir o kadr cok acıldık ki geriye dönemeyecegiz inanın.. tum kredi kartı ekstreleri bu ara mothercare, e-bebek, joker , bilmem ne bebe :))
hahah cok guzel oluyo princess'cigim ve sempatik'cigim vekaleten kurban keser gibi arayıp soruyom
vallahi ben daha dogum hediyesini dusunmedim desem yeridir o kadr cok acıldık ki geriye dönemeyecegiz inanın.. tum kredi kartı ekstreleri bu ara mothercare, e-bebek, joker , bilmem ne bebe :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?