2011 Kasim Bebeklerinin Cicileriii

cok ciciler demi tezesisimdiye kadar 4 pattaniye aldim sempatim birde yatak takiminin iicnde olacak ve birde kundak alacagim yeter galiba.

patikleri renkli ip yapmadim cunku elimd ebir tane beyaz ip vardi baska almadim onunla bir deneyeyim diye baktim yapabiliyorum ortaya bu cikti iste kurdela pembe olunca fazla birseye gerek duymadim acikcasi.insallah bundan sonrakilere diyelim.

sen hic yoksun buaralar diger topiktesin buralara katilmiyorsun pek fazla sen neler aldin gelmedigin sure icerisinde yeni ciciler aldinmi?biliyormusun hic eksik bitmiyor daha bir suru eksik var geriye en buyuleri kaldi.yatak,araba banyo felan.:89:

masallah 4 battanyemi oldu, gerci bende 2 tane oruyorum, kumas aldim ondan yaparim, heralde kaynanam bi tane hazir orgu almis ben gormedimde :) hani sen ilk orgu almistinya onun gibi, bir tanede hazir alcam penye gibi olanlardan
daha havlu takimi hic yok ondan iki tane alcam

ben baya aldim canim bu eklediklerimden sonra hattta resim cektimde eklemeye erindim birazdan eklerim
valla eksik bitmiyor sorma daha birsuru alincak var ,esim diyor bune ya biraz az al :) aslindan cok aldigimdan degil ama eksik cok oluyor, nerseyse bende cok seyi tamamladim
birde pijama kaldi bikac pijama alcam,onden dugmeli bulamiyorum hep normal oluyo, hastaneye gelen giden cok olur dugmesiz olunca tum ustumu acamam yada emzirme onlugu dikmeyi dusunyorum bakalim artik

evet canim fazla takilmiyorum hatta obur topigede cok fazla gelemiyorum, bu aralar cok rahatsizim midem felaket gece gunduz hic durmuyor, ilac aliyorum faydaetmiyor aksama kadar elimde sut dolaniyorum tabi haliyle canim pek bisey paylasmak istemiyor

bizimde buyuk esyalar var ama artik bundan sonrasini biz almicaz, herkes sirada bekliyo biz ne alalim diye :) bende aldircak bisey bulamaiyorum hani oda falan yapmayinca
park yatak alcam onun parasini annemler vercek, puset takim olarak biz secicez parasi gorumcemden , kaynimda diyormus ne eksikse gidelim birlikte alim diyor ,ay bende ne aldircam sasirdim:)^esime diyorum sut pompasi gerekli elektirikli oda pahali onu aldralim abine diye oda tamam aldiririm ben onu dedi :)
heralde banyo kuveti ve hani salonda durmasi icn sallanan muzikli ana kucagi gibi seyler oluyoya onu aldirtirirm tamam baska ne olsun eksik bitiyo heralde galiba :)

canım cok gecmis olsun..
bu arada en mantıklısını yapmıssın vallahi ben de oyle yaptırıyorum.. hatta yuzsuzluk yapıp kendi kartımla alıp yakınlarımdan nakit alıyorum hahaha
e indirimleri kacırmak istemiyorum napiim sorup duruyorlar ne alalım ne alalım diye acıp soruyorum hediyenizi alıyorum vekaleten helal ediyor musunuz diye

ay sen daha iyisini yapiyomusun nasil olsa hedi alcaklar hic degilse sen alda parasini versinler dimi
daha benim kaynana kaynata bisey almadi gerci alalim diye sormadilar ama almazlar zannetmiyorum, gerci sorsalarda aldircak bisey kalmadi
esime diyorum sen bana ne alcaksin dogum hediyesi diye oda supriz soylenmez diyor, bak gel anlasalim ben sunu istiyorum hadi gel sen onu al diye ama almaz baya bi pahali:)

gecmis olsun sempatim evet 4 oldu battaniye yeterli sanirsam

oh sizin akrabalar aliyorlar bizde o yok sekerim benimkiler trde zaten esiminkiler hollandada.buraya geldiklerinde babasi 1000 euro vermisti bebeginize yada evinize birsey alin diye ozaman 1,5 ayliktim esimde gitti buyuk ekran lcd tv aldi.bakalim ne yapacakalar buyuklerimiz ben esya beklemiyorum onlardan ama altindi,paraydi baya koparirim onlardan.

daha birde dogum hediyesi var degilmi ben esime aldirmam buradan birsey zaten hamileligim boyunca baya acildik arti bize araba aldi. oh ayakalrimiz yerden kesildi ya yatip kalkip ona dua ediyorum hastaneye giderken cok zorlaniyordum.

esime diyorum dogumda sen bana guzel bir buket yaptir getir hastaneye o bana yeter.tek tasimi gecen sene aldi zaten ne aldirayim daha ben bu adama ama trye izine gidince kuyumcu dukkanlarini dolasiriz yinede bir guzel gecen kupecigim kirildi cunku

ay gulecegim yoktu gidip tv almisiniz daha ne olsun 1000 euro az degil okadara tum oda takimi alinir bak yine dusunmusler
evet hediyeleri kendin gorup hesabina gore alirsinda en iyisi para ve ozellikle altin galiba

benim esim biraz fena simdiden diyor herkese bak ceyrek altin falan istemiyorum en az cumhuriyet altin olcak diye
butun fransizlar bile cocugun olcakmis diye sorana hemen basliyor evet su zamanda gelcek hediyemizi bekliyoruz

evet sizin akraba yok bi kari koca basbasasiniz

4 yildir buradayiz tv miz yoktu biz gerek duymuyorduk acikcasi netten herseyimizi izliyorduk.
kayinbabam tvsiz ev olmaz dedi gelince cani sIkIldi sanirsam biraz oglum gidip bir tv alalim size dedi.esimde biz aliriz baba sen tasalanma desede sagolsun parayi verdi yani o para aslinda tv parasiydi.ben vereyimde dedi siz ne alirsaniz alin dedi sagolsun.

ay araba aldinizmiii hayirli olsun Rabbim gule gule gunlerde kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin, valla en cok bak buna sevindim valla bazen yuruyerek bi yyere gittigimde hemen aklima arabasi olmayanlar geliyo ,ozellikle burlarda zor oluyo arabasiz ,bide bebis gelcek onun icin iyi olmus valla

e canim zaten sizin icin en buyuk hediye araba olmus zaten tek tasinda varmis daha neolsun
daha benim tek tasim yok valla bi kere bi duyurmustim belki aklindan onu geciriyodur ama bilmiyorum

ben valla hediye istiyorum hic kusura bakmasin ,cunku hamile kaldigimdan beri hep bebisin butun esyalarini ben kendi paramla aldim ,bi onun aldigi sadece buraya ekledigim nike ayakkabiydi, zaten arabamiz var, bebgin esyalarini hep ben aldim ona bisey aldirtmadim oda bi zahmet hediyemi alsin artik senler sonra hakettim
senin durum tabi farkli

simdi anladim canim zaten paranin verme sebebi belliymis, iyi etmsinizde, gercekten senedir sizin tv yokmuydu nasil duruyodunuz hersey netten izlemeye zevk almam ben ,illaki pahali olcak degilya normal bi tvde alirdiniz ama simdi en iyisi olmus onuda gule gule kullanin :) masallah bebisle birlikte baya seyler gelmis sizede , bunlar gelmeden pek bi fena oluyolar :)

bencede alsin eniste bey artik guzle afilli bir hediye hakettin bacim hepimiz hakettik.

evet bize en guzle hediye ayaba oldu

benim takim felan var her birseyim takmiyorum bile ama yinede trye gittimi illaki bir gideriz zaten kuyumcuya ozaman birseyler alir zaten sevdicegim hayilirsi o gunleri bir gorelim hele.

benimde param var bankada ama esim dokundurmadi araba alirken verdim sonra bana geri verdi hemen sen birikimine devam et dedi sagolsun.

canim biz fazla tv seyreden insanlar degiliz sanirsam gerek duymadik esim isten gelince maillerine bakar yazacaklari varsa yazar cizerdi.ben dersimi yapardim oyle vakit gecerdi haberlerimizi izliyorduk canli netten ve sonrada secdigimiz dizileri izliyorduk.bize yetiyordu yani esim maca bakacagi zaman zaten maclari canli veren kanallar var nette oralarda izliyordu.

alindi tv simdi ilk zamanlar heves ettik baktik simdi aksamdan aksama esim gelince basiliyor power tusuna gereksiz bence tv ama neyse.....

ustelik turk canagimiz yok ingiliz takiliyoruz.

evet yavrum bereketiyle geldi tezesi

yok anacim benim kocanin az bucuk bilirsin huyunu oyle aman karicim senin paran dursun demez, valla az calistim tedaviden oncekiler tedaviye gitti, geldimde calistigim ise simdi harciyorum,sunu sen al desem varya para sende al der
senin esinin masallah huyu pek iyi bizde iste oyle boyle idare edip gidiyoruz bakalim
ama en cok araba sartti en cok vall ona sevindim

hahah cok guzel oluyo princess'cigim ve sempatik'cigim vekaleten kurban keser gibi arayıp soruyom

vallahi ben daha dogum hediyesini dusunmedim desem yeridir o kadr cok acıldık ki geriye dönemeyecegiz inanın.. tum kredi kartı ekstreleri bu ara mothercare, e-bebek, joker , bilmem ne bebe :))

ay simdide canakmi yok :) zaten canak olmasa valla bende aramazdim tvyi ama tabi sizle biz farkliyiz,
simdi tv olmazsa bizim evde hayat durur ha belki kari koca olmus olsaydik gerek kalmazdi, zaten aksamlari esim salonda oturmaz obur odada oturur ,ordada oyun bilgisayar tv istedigine takilir
hayirlisiyla birde dunyaya saglikli bi sekilde gelselerdi

diyorum ya bizde cok acildik bu aralar birde siz kari-koca calisiyorsunuz.bizde tek esim calisiyor aciyorum bazen ona birazda bebegimin gelecegini dusunmem lazim onun icin hediye isi rafta bizde gelecek yaza tatilide dusunuyoruz.deniz,kum en cok buna ihtiyacim var o benim icin en guzel dogum hediyesi olur sanirsam ondan benim sevdicegi uzmuyorum hediye konusunda.bankadaki paramida kizim icin birikim yapiyorum simdiden zaten dogunca her ay azda olsa devletten para gelecek oda birikimim iicn yeter bana...

benim esim Allah nazarlardan korusun cok iyidir.
ben ama cok cadiyimdir :86:

ay bende sizin durumda olsaydim kiyamazdim cok aldi diye ama benimki farkli bide istedigim olursa tam olur :)
valla aylardir kendimize biseye bakmadik hep bebis magazalarindayiz bi bitiremedik hala eksik var

Kizlar bunlarda benim son aldiklarim bayadir eklemiyodum bisey :)

iki degisik kumas aldim ,uzerindeki kalp baskili battaniye icin kumas ,alttaki ise cok hosuma gitti ilerde kizim icin biseyler dikerim diye aldim

battaniye icin aldigim kumas rengi normalde eflatun ama resimde mavi cikmis ,pembesi yoktu
bundan bi tane battaniye yapcam ama kumas cok kaliyo geriyo, baska ne dikeilirim kizlar fikir verirmisiniz bana, kumas polyester battaniyelik kumas

sac kurutma makinasini cok ucuza indirimden aldim hastane icin
Braun termometre kulaktan bakilan
Avent marka 4lu biberon seti, gogus pedi ve 0-6 ay arasi 2 tane emzik

buda indirimde cok ucuza dusmustu lazim olur diye dusundum hatta ne icin kullandigini bilmiyordum ,ici yunlu oldugu icin ilk once aklima heralde bebislerin poposu usemesin diye heralde dedim :) ama netten bakinca bezden disari biseyler cikmamasi :) icin diydiriliyor, ve birde banyo yaparken giydirilmis nette

buda yine uyku tulumu %70 indirimden aldim cok tatli

bornoz,6-9 ay arasi icin yine indirimli
digeride bizim bebisler kis bebisi olcak ,hastane cikisinda ve sonrasinda bi yere gidip gelme yada doktora gitmede cok lazim olcak ,bebisler o kisin ortasinda usumesinler,bende 3 aylik astronot mont aldim ,cok kucuk almadim cabuk buyur diye, buyukte almadim ozamanda yaza yaklasiyoruz diye, eniyisi 3 aylik oldu sanirim

bunlarda ayakkabi, corap,onluk,4 tane onden citcitli badi
ayakkabilar baya cok oldu hepsi indirimden cok ucuza aldim ve sanmayin hepsi ayni boyda, kimisi yeni dogmus, 1 yalik, 3 aylik ,6,9 ay yani hepsi karisik :)

burda hic set halinde bisey bulamiyorum hepsi tek tek Turkiyenin set halinde hastane cikislarina cok imreniyorum bayiliyorum
gecen bi magazada Disney marka bunu gordum hemen aldim,buda yeni dogmus degilde 1-3 ay arasi alinmis, tekrar gidersem yeni dogmusa degistircem

bu tulumlarda 3,1,0 aylik aldim, boylarini bulamadim cunku 2 alana 1 bedava cok guzel tulumdu
alttakiler ise yine bir al bir odeydi onlarida oyle aldim

simdilik bukadar :) kiyafet tamamen hazir ve sadece havlu takimi alcam, birde agiz silme mendilleri yapcam ama nasil kumas onu bilmiyorum ona bakiniyorum,ve bikacda alt degistirme bezleri dikcem cok gerekli olcak degistirken

Son düzenleme:
sempatim super hepsi ya sende baya almisin kuzu masallah.

astoronot tulumuna(snowsuit)ine bittim bende bakiniyorum bunlara ama simdi alsammi bilemiyorum.alacagim ama kac beden alsam ilk bir-iki ay kesinlikle giyemezler o tulumu 3-6 aylikmi alsam buranin kisi bitmiyorki.bak bataniye kumasin artacakmis geri kalaniyla alt acma dikebilirisin.bebe cantana koyarsin gittigin yerde pratikce alir acarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…