- Konu Sahibi sertap1976
-
sempatim super hepsi ya sende baya almisin kuzu masallah.
astoronot tulumuna(snowsuit)ine bittim bende bakiniyorum bunlara ama simdi alsammi bilemiyorum.alacagim ama kac beden alsam ilk bir-iki ay kesinlikle giyemezler o tulumu 3-6 aylikmi alsam buranin kisi bitmiyorki.bak bataniye kumasin artacakmis geri kalaniyla alt acma dikebilirisin.bebe cantana koyarsin gittigin yerde pratikce alir acarsin.
yemek yapacaktim degilmi benakşam adam tulum mu yğycek kız
kalk git yemek yapppppp
yemek yapacaktim degilmi beninan hic canim istemiyor dur ben bir herufu arayip agzini yoklayayim belkim gelirken hazir getirir benimde canima minnet olur.
evet valla baya aldim, kiyafet bize bol gerekli canim, biliyosun burda 4-5 gun hastanede kaliniyor ve en az 6 tane tulum zibin gerekli daha corapsu bu baya gerekli tabi alincada cok gozukuyo ama gerekli olan seyler, birde cogunlukla 1 ve 3 aylik aldim hemen dogumdan sonra disari cikamayiz buyur diye
kislik motlara gelince burda kesinlikle gerekli canim dedigin gibi avrupanin kisi bitmiyor ve bizimkilerde tam kis bebekleri, bende alirken nasil alsam etsem hep tereddut ettim aldim ama hala teredduttedyim :) bunlar burda ayri ayri 1 aylik,3 aylik,6 ve 9 oluyor,3-6 olsa onu alirdim ama 6 bana buyuk geldi en iyisi tam kis ortasi 3 aylik oluyo
sende 3-6 al zaten 6 aydan sonrasi yaz geliyo idare ederiz
alt acma bezini daha ince kumastan yapim diye dusundum hani lekelenince iyi cikar diye belki bu kumasta cikmaz diye dusundm, valla yeter yani fazlasiyla 2 metre almistim
tulbent biliyorum ama burda kumas bulamadim oyle yada ancak birsuru kullanmadigim ceyiz tulbenler var onlari yapim :)
sari tulbent benim vardi burda dugunde alinmisti:)
sen annenlere yaptiriyosunda nasil kullancan gitmiyosunuz?
benimde annemler bayramda turkiyeye gitcek ona getirtim diyorum oda buraya anca dogumdan sonra gelir iste bi karar veremedim valla
kumasciya baktim ama bisey bulamadim burda, ceyizliklerde cok fazla var kullanirimda hani senelerdir bekleyip duruyo oyuzden ona karar veremiyorum, zaten mecbur kalirsam yapicam
iyi kaynanan ordaymis aldirt ona, benimde annem doguma gelseydi olurdu ama sonrasinda gelcek
yada suan bi arkadas turkiyede onami soylesem ne yapsam
haa bide sen kiyafetleri neyle yikicaksin ,ozel deterjanla falanmi yoksa sabun tozuyla falanmi, burda kime sorsam normal deterjanla yikadik diyor
cunku battaniye icin kumasi dikmeden once yikamak istiyorum
oh sen yikamisinda desene buyuk esyalarida alinca dogumu bekliceksin :)
canim bu markaya baktim burda varmi diye burdada ismi tide oluyormus ,magazalarda bu markaya pek dikkat etmedim ama bi gidince alici gozuyle bakim bekli bulurum
ay bu battaniye kumasindan lekeler cikarmiki yapsammi alt degistirme bezi ?
Eki Görüntüle 238821 Eki Görüntüle 238822 Eki Görüntüle 238823 Eki Görüntüle 238824 Eki Görüntüle 238827
az kaldı alışveriş. yatak, araba, küvet falan onlarıda aldımmı onun işi bitiyo.
cicileri gule gule kullansin bebis , bizimde ayni buyukler kaldi ufaklar halledildi sayilir
bu turkiyenin tum setlerine bayiliyorum bi bulamiyorum ben ya her ekleyeninkinde gozum kaliyo valla :)
ay saol canim dusunmen yeter, evet yolu varda baya bi uzak yoldayiz :)
bakalim son kez bu pazarda bakincam yine bulamazsam suan bikac kisi Turkiyede izinde heralde onlara soylicem , benim istedigim sade beyaz olcak
Eki Görüntüle 238821 Eki Görüntüle 238822 Eki Görüntüle 238823 Eki Görüntüle 238824 Eki Görüntüle 238827
az kaldı alışveriş. yatak, araba, küvet falan onlarıda aldımmı onun işi bitiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?