2011 Kasim Bebeklerinin Cicileriii

agiz silme mendilleri bildigin beyaz tulbent canim bizim oralarada yasli hanim teyzeler kullanir ya yasmak yaparlar hani biz oyle deriz.onlardan oluyor anneme soyledim o yapacak kenarlarina igne oyasi oyalayacak birde sarii tulbent aldirdim yine onuda oyalayacak adettir bebek sarilik olmasin diye uyurken yuze kapatilir hafiften.

akşam adam tulum mu yğycek kız
kalk git yemek yapppppp

evet valla baya aldim, kiyafet bize bol gerekli canim, biliyosun burda 4-5 gun hastanede kaliniyor ve en az 6 tane tulum zibin gerekli daha corapsu bu baya gerekli tabi alincada cok gozukuyo ama gerekli olan seyler, birde cogunlukla 1 ve 3 aylik aldim hemen dogumdan sonra disari cikamayiz buyur diye

kislik motlara gelince burda kesinlikle gerekli canim dedigin gibi avrupanin kisi bitmiyor ve bizimkilerde tam kis bebekleri, bende alirken nasil alsam etsem hep tereddut ettim aldim ama hala teredduttedyim :) bunlar burda ayri ayri 1 aylik,3 aylik,6 ve 9 oluyor,3-6 olsa onu alirdim ama 6 bana buyuk geldi en iyisi tam kis ortasi 3 aylik oluyo
sende 3-6 al zaten 6 aydan sonrasi yaz geliyo idare ederiz
alt acma bezini daha ince kumastan yapim diye dusundum hani lekelenince iyi cikar diye belki bu kumasta cikmaz diye dusundm, valla yeter yani fazlasiyla 2 metre almistim

tulbent biliyorum ama burda kumas bulamadim oyle yada ancak birsuru kullanmadigim ceyiz tulbenler var onlari yapim :)
sari tulbent benim vardi burda dugunde alinmisti:)
sen annenlere yaptiriyosunda nasil kullancan gitmiyosunuz?
benimde annemler bayramda turkiyeye gitcek ona getirtim diyorum oda buraya anca dogumdan sonra gelir iste bi karar veremedim valla

Son düzenleme:

kayinvalidem izinde trde simdi anacigim onunla bana yollayacak trden geldikten sonra kaynanam buraya gelecek doguma ozaman getirecek.tabi ben o gelene kadar dogurmassam Allah korusun.
eeee ceyizindekiler beyazmi onlarin kenarini sok guzelce kaynat.kes onlari iki kat kare haline getir kenarlarinida oyala olur sana mis gibi agiz bezi...

kumasciya baktim ama bisey bulamadim burda, ceyizliklerde cok fazla var kullanirimda hani senelerdir bekleyip duruyo oyuzden ona karar veremiyorum, zaten mecbur kalirsam yapicam
iyi kaynanan ordaymis aldirt ona, benimde annem doguma gelseydi olurdu ama sonrasinda gelcek
yada suan bi arkadas turkiyede onami soylesem ne yapsam

haa bide sen kiyafetleri neyle yikicaksin ,ozel deterjanla falanmi yoksa sabun tozuyla falanmi, burda kime sorsam normal deterjanla yikadik diyor
cunku battaniye icin kumasi dikmeden once yikamak istiyorum

ben dun battaniyelerimizi ve kiyafetleri yikadim ozel deterjan aldim tabiki digerleriyle yikamam.mis gibi bebek kokusu koktu evin ici bayildim oturdum agladim birde koklarkenben fairy kullaniyorum toz deterjan o markanin jeli ve kup deterjanida var ama tozu daha saglikli gibi geliyor bana ve ayni markanin yumusaticisini aldim.kesin fransadada vardir ama adi degisiktir cunku procter&gamble markasi mesela hollandada bu marka direft olarak geciyor yani tum avrupada var.

Son düzenleme:
oh sen yikamisinda desene buyuk esyalarida alinca dogumu bekliceksin :)

canim bu markaya baktim burda varmi diye burdada ismi tide oluyormus ,magazalarda bu markaya pek dikkat etmedim ama bi gidince alici gozuyle bakim bekli bulurum

ay bu battaniye kumasindan lekeler cikarmiki yapsammi alt degistirme bezi ?

Son düzenleme:

hepsini yikamadim cekmece almadim henuz cekmece alinca hepsini yikayacagim simdilik hastane kiyafetlerini yikadim utuledim.

iyi markete gidince bak bakalim deterjan cok guzel.

battaniye kumasin polarm,i havlu gibimi pek anlamadim ama kalkar bence leke kalkmazsada renkliler icin kullanilan camasir suyu kullanirsin atarsin makineye mis gibi cikar.

Son düzenleme:
ay saol canim dusunmen yeter, evet yolu varda baya bi uzak yoldayiz :)
bakalim son kez bu pazarda bakincam yine bulamazsam suan bikac kisi Turkiyede izinde heralde onlara soylicem , benim istedigim sade beyaz olcak

ay saol canim dusunmen yeter, evet yolu varda baya bi uzak yoldayiz :)
bakalim son kez bu pazarda bakincam yine bulamazsam suan bikac kisi Turkiyede izinde heralde onlara soylicem , benim istedigim sade beyaz olcak

sade beyaz bulamadım ben. bayaa yere baktık bu gün eşimle yok. bende sade beyaz istiyordum bu bebetto nun malları bayaa kaliteliymiş. haberin olsun

zaten sade beyaz zor bulunuyo genelde renkli yada hep desenli oluyo, bende brda magazada takim bulamazsam hepsini ayri ayri alip set yapicam
beyaz istememisn sebebi onu tum takim seritlerle falan suslucem kendi tacimi falan ayni yapicam fotograf cekimi icin buyuzden derdim beyaz :)

canim ben Fransada oldugum icin bebetto burda yok ama Turkiyedekiler alsinlar mutlaka kaliteliyse

herkesin aldığı ciciler çok güzel ben daha hiçbirşey almadım inşallah haftaya alışverişe çıkıcam topluca alıcam herşeyini ama şu kıyafet konusunda kafam karışıyor kış bebeği olacak bebeklerimiz nasıl kıyafetler almalıyız hiç bilmiyorum

merhaba annişler:)bebişlerinizin cicilerine bayıldım:)Rabbim inşallah güzel günlerde kullanmayaı nasip etsin:)ben de 2010 kasım annesiyim çok heyecanlı bi anne olarak ben önceden pek çok eksiğini tamamlamıştım:)ama doğuma bir ay kadar kala bebe mnağzalarına gittiğimde malsefe acele ettiğim kanısına vardım
çünkü kış bebeği olduğu ve ben de alışverişi yaz dönemi yaptığım için.kışın en güzeli uzun kollu badiler.ve malesef şu an mağazalarda yok bunlar.
bi de kızlar benden tavsiye kıyafetlerdeki bedenlerin markadan markaya çok değişken olduğunu unutmayın.
ben oğluma ilk 2-3 hafta ne giydirsem büyük geldi kolunu bacağını kıvıraktan daral geldi,ama sonra tosunum benim bi büyümeye başladı sırayla her kıyafeti önce tam sonra ise küçük gelmeye başladı.:))

ay canım çk şirinler oğluşun güle güle kullansın. 5 li takım almışsın bebettonun bende de aynısı var rengi bile aynı sanırım. ben internetten almıştım ama kalitesini çok beğendim geçenlerde indirim vardı nette bebetto havlu aldım. o da çok güzel geldi. bebettonun ürünlerini tuttum yani. bizimde giyecek sorunumuz çözüldü gibi ufak tefekler kaldı. battaniye alacağım çok lazım oluyormuş diye 5-6 tane olsun diorum. bir de uzun kollu zıbınlar çıkınca onlarda almam gerekecek. bakalım allah inş eksiklerimizi tamamlamayı kısmet eder:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…