2011 Kasim Bebeklerinin Cicileriii

merhabalar bende kasımda allahın izniyle doğum yapacağım.. Bizde daha hiçbirşey almadık.. Eşim mobilyacı olduğu için odasını kendi yapacak o bile daha başlamadı... erken diye düşünüyoruz halen :)) bayramda istanbula gideceğiz oradan toplu almayı düşünüyoruz kırk tane şey var aklımızda :))))

geçen gün aldıklarımız battaniye ve alt açmamız

Eklentiler

• $IMG_2773.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 45
arkadaşlar kış bebekleri için uzun kollu bodylerden alayım mı hani alttan çıtçıtlı olanlardan bilmediğim için soruyorum üzerine ne giydiriyosunuz?

arkadaşlar kış bebekleri için uzun kollu bodylerden alayım mı hani alttan çıtçıtlı olanlardan bilmediğim için soruyorum üzerine ne giydiriyosunuz?
Bebekler yeni doğduklarında üşüyorlar..Bazen evin sobalı ya da kaloriferli olması farketmiyor. Her bebek farklı.
Benim kışlık çıtçıtlılar hep uzun kolluydu.Üstüne bir kat uzun kollu kalın badi ve uykudan kalkınca yelek giydiriyordum. Kısa çıtçıtlıları marttan sonra giydirdim.

park yatağımız bu, içinin yatağıyla beraber, 190 civarıydı galiba.. ama daha eve gelmedi hiç biri, belki kırmızılı bi modelle değiştirebilirim

bu takımın yatağını almadık biz sadece dolapla, şifonyer.. 830 lira ikisi.. ben hep düz beyazlı bişiler istemiştim.. çocuk büyüynce değiştiririz renkli olsun diye tutturdu eşim.. ben odaya tekli bi karyola koyucam, misafirim gelincede kullanır, kendimde yanında uzanacağım zamanlarda kullanırım diye düşündüm

bu nevresim takımından aldım ama biraz daha yoğumn kırmızıları var. renkleri farklı yani sadece, kenar korumalı olanlardan istemedim, park yatakta biraz komik durmuş gibi geldi bana

bunlarında ikisini 260 a aldık.. toplamda hepsine 1300 ödedik işte, pazarlıkla filan, bide ufak tefek havlu filan bişilerde var..

Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin güle güle kullanın....

canım hepsi çok güzel.rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

canım çok güzeller allah güle güle kullanmayı nasip kısmet etsin bebeişine.. bu arada park yatak ile bebek arabasının markası ne... uyguna almışsınız...

Bizim cicilerimizin bir kısmı da bunlarEksiklerimizi yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyoruz bakalım ama en sona büyükler kaldı:26:Arabası,yatağı ve dolabı konusunda kararsızım alırsam onları da eklerim,sizinkilere de bayıldım bu arada

kızlar bizde dün park yatak aldık kraft 504, henüz gelmedi internetten aldım,bu rengini beğendik inşallah güzeldir, biraz araştırdım kk da krafttan memnun olan çok vardı

bunlarda diğer aldıklarımız, hepsini internetten aldığım için fotolarınıda netten ekliyorum

lansinohun göğüs ucu çıkarıcısıyla göğüs ucu kremini aldım,resim net değil. dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını aldım. bunların dışında sebamedin şampuan bebeyağı losyonu ıslak mendilini aldım. kıyafetlerin sadece bi kısmını ekleyebildim, bir sürü çıtçıtlı badi var renk renk ve 5li setler. onlarıda eklerim inşallah.

kızlar hepiniz güle güle kullanın aldıklarınızı.. insanoğlunun ne gözü aç ya al al yine almak istiyor o insanoğluda benim sanırım ihihi

canım çok güzel hepsi güle güle kullanın. lansinohun göğüs ucu kremini bana doktorum daha 4 aylıkken aldırdı hem çatlak için hem göğüs için kullanıyorum. kullanmak için doğumu bekleme çatlamdan göğüse sürmeye başla derim.

.bunları hangi siteden aldınız.bide bu gögüs ucu kremleri bebeklere sakıncalı degil dimi.bu düşünce yüzüne alamıorum.yardımcı olursanız sevinirim..

bunun aynından haftasonu bizde aldık. umarım memnun kalırız.kaça aldın merak ettim?
canım internetten çok araştırdım, 220-350 arası değişen fiyatlar vardı, gittigidiyorda 230du, birde yüzde 10 indirim vardı o gün 208e aldım,kargoda bedava.

çok iyi fikir, benimde çok kaşıntı var göğüs uçlarımda sanki şimdiden çatlayacak gibi, bende kullanayım.

.bunları hangi siteden aldınız.bide bu gögüs ucu kremleri bebeklere sakıncalı degil dimi.bu düşünce yüzüne alamıorum.yardımcı olursanız sevinirim..

kıyafetleri ....... den aldım, çok uygun,ürünlerde çok güzel bi arkadaşım tavsiye etmişti.deterjanları e-bebekten aldım,sebamed ürünlerini vipdükkan dan aldım. açıkçası kadınlar kulubunden arştırdım mesela herkes hangi şampuandan veya park yataktan memnun diye, sonra en çok memnun olunanları internetten araştırdım, en ucuz fiyatı hangi siteden buldumsa oradan aldım. dışarı çıkıp alışveriş yapamıyorum çünkü çok ağrılarım var
göğüs ucu kremininde bebeğe bi zararı yok, ama tedirgin olursan önce emzirip sonra kremi sürebilirsin,bir dahaki emzirmeye kadar çeker zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…