2011 Kasım bebeklerinin cinsiyetleri

Dünyaya prens mi prenses mi getiriyoruz?

• Ankete Katılan
    86
ARKADAŞLAR erkek anneleri anketide tıklayın sadece yazmışsınızz :)) ayy geride kalmayalımm

ay fatmacim cok iyi olmus bu konuyu actigin dunden beri arkadaslar soyluyordu bende bugun birileri acsin diye soyleyecektim eline saglik benide listeye eklermisin canim ama cinsiyet kismi bos olacak simdilik cunkuuuuuu daha cok var randevuya ...

daha dün gibi beta hcg değeri, kesesi, kalp atışı...
nasıl da büyüdü meleklerimiz.
Allah sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

bu cici topigimizde hayirli olsun ellerine saglik fatmacigim.

cinsiyeti belli olan anneleri tebrik ederim sizin adiniza cok mutluyum insallah bizde hayirlisiyla ogrenirizde bizde anketimize tiklar listeye eklniriz.

bekle bizi temmuz diyelim,temmuzda ogrenecegiz biz

ay fatmacim cok iyi olmus bu konuyu actigin dunden beri arkadaslar soyluyordu bende bugun birileri acsin diye soyleyecektim eline saglik benide listeye eklermisin canim ama cinsiyet kismi bos olacak simdilik cunkuuuuuu daha cok var randevuya ...

tatlım yazdım seni listeye.. hayırlısıyla öğrenirsin cinsiyetini bebişinin..

daha dün gibi beta hcg değeri, kesesi, kalp atışı...
nasıl da büyüdü meleklerimiz.
Allah sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

gercekten nasılda büyüdüler..

Günlük yazıyoruz eşimle ben her kontrole gittiğimizde ya da aklımıza estiğinde .. bundan önceki kontrolde bebeğim 2,5 cmdi yazmıstım bende günlüğe.. eşim baş popo oldugunu yazda bebeğin zoruna gitmesin ne kadar küçüğüm ben diye.. o zaman 8 haftalıktı sonraki kontrolde 12+6 dı ve bebeğim tam 8,5 cm olmustu.. kocaman olmus dedim eve geldiğimizde sonra gülme krizine girdik.. kocaman olmus evt 8,5 cm :) Allah sağ salim doğmalarını nasip etsin inşallah..

fatma'cigim seninki de kız olacakmıs cok sevindim canım bastan beri soyluyordun ruyalarima giriyor diye cok tebrik ederimm

benimki de Allah'ımın izniyle KIZ olacak insallah ama daha isim aşamasına gecmedik maalesef esimle cok farklı dusuncelerdeyizz

ayy bende yazıcam yazıcam üşeniyorum. hatta blog yapsam usgleri de eklesem diyorum. ne hoş olur. kocaman oldu bebişler gerçekten. ya bana ne demeli 7 cm iken, avcumu ölçüp kafamda hesap yapıyodum şu kadar diye. sonra el bebek, gül bebek, gel bebek geli söylüyodum. biri görse deli sanır :)

ay sorma dr kız dediğinde eşim bana öyle bi baktıki dedim evt bende kendimden korkuyorum..

eşim diyoki hic zevkli değil ismide cinsiyetide rüyada gördüğümden ben .. e ben ne yapcam diyor .. bende sende prensesin gardrobunu finanse edeceksin .. baba olarak :)

güzel oluyor günlük olayı.. kızıma vercem sonra onu.. bide benim günlüğün arkasında dr a sordugum sorular ve cevapları var.. kimbilir belki göremem o zamanları benden kızıma nasihatler gibi olsun istedim..ne yasadıysam ne hissettiysem yazıyorumki.. o gün geldiğinde anne sende nasıldı diye sorularına cevap olsun:)

Ben yazı yazmayı hiç sevmem, günlük tutmayı düşündüm ama yazamam dedim. Blog hazırladık biz de. Şimdi de ya blogdaki bilgiler silinirse ben ne yaparım korkusu sardı. Çıktısını almayı düşünüyorum. :) Usg fotoğraflarını ve kısaca doktor maceralarımızı anlatıyorum şimdi. :) Güzel bir hatıra olacak diye düşünüyorum Allah izin verirse. Ama çıktı alma konusunda ciddiyim, ne olur ne olmaz, bazen bloglar hackleniyor, siteler kapatılıyor, o yüzden işi sağlama almak lazım. :)

benim kuzenimde sevmiyor diye oglu adına e-mail adresi almıs.. oraya mailler atmıs.. bunu da deneyebilirsiniz..

ben yazıyı seviyorum.. daha samimi geliyor bana .. bide bi ben bi eşim yazıyoruz.. eglenceli oluyor onun yazdıklarını okumak...bide adam cok güzel kaleme alıyor hissettiklerini ..

ay öyle deme gözlerim dolu dolu oldu. Rabbim beraber uzun ömürler versin.
e-mail de iyi fikir, hem blogtan daha kişisel olur herkes okuyamaz. tuttum bu fikri.

Bak e-mail de iyi fikir. Benim gibi üşengeçler için tabi. :) El yazısıyla yazılmış bir hatıranın yerini sanal bir şeyler tutmaz tabi. Ama benim yazım o kadar kötüdür ki okuyamaz çocukcağız. :) Babası desen bütün gün klavyede, bilgisayarda çalışıyor, bizim de işimize geldi blog hazırlamak. Ama önce e-mail yazıp sonra blogda paylaşılabilir. Tuttum bu fikri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…