2011 Kasım bebeklerinin cinsiyetleri

Dünyaya prens mi prenses mi getiriyoruz?

• Ankete Katılan
    86

hayırlı olsun rachelcim.. anketimizide oylarsan seviniriz...

kız annelerinin kaderi bu ama canım.. büyüt besle babacı olsun sonra :)

bu günkü kontrolde dr um %100 oğlumun olacağını söyleyerek son noktayı koydu...3. şehzadem yolda..:)

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun...

bizim doktor da hayırlı olsun kızınız olacak dedi

ondan sonra esime döndüü "ohh yasadın" dedi "ben 3 kız babasıyım kızlarımın hepsiyle resmen ask yasıyorum" dedi.. "ayrı bir sey anlatamam, bir evladım daha olsun o da kız olsun isterim " dedi..

esim de " ay bilmez miyim benim hanım da cok babacı, benim de icimden hep kız geciyordu , ohh bana duskun olsun " demez mi..

ben orada muayene sedyesinde aralarında bariz b..kk gibi kaldım "yahu beni unuttunuz insan bi anneyi de tebrik eder" diye serzeniste bulundum

çok benzer durumlar canım:)koca yetmiyo gibi bi de babam aradı az önce diyoki 'kızım kendini şimdiden hazırla ilerde ben babamla gidicem diyecek bi kızın olacak bak (küçükken ben hep annemle babama siz ayrılırsanız ben babamla giderim derdim de:) şaka bi yana hayırlı,sağlıklı olsunlarda babalarına düşkün olsunlar biz başka ne isteriz ki.

ay inanamıyorum doktorum da aynı muhabbeti yaptı şaka gibi..
kızlarına soruyormus benle mi annenizle mi gelirsiniz diye şaka ile karışık onlar da hep bir agızdan "BABAMIZLAAA " diye bagırıyormus , adam arada şakayla karışık nabız yokluyormus boyle

demek hepsi aynı.. hahahah

bu arada ben de babacıyım o ayrı

slm bende kasım annesi olucam hayırlısıysa.12. haftanın sonunda doktorumuz hemen söyledi cinsiyetini daha sormadan;oğlum olcak adı utku olcak Allah'ın izniyle...

slm bende kasım annesi olucam hayırlısıysa.12. haftanın sonunda doktorumuz hemen söyledi cinsiyetini daha sormadan;oğlum olcak adı utku olcak Allah'ın izniyle...

hosgeldin canım .. oğlusun hayırlı olsun..

diğer topiklerimize sohbetede bekleriz...

evt öyle olurmus ama büyüyene kadar haha .. sonra roller değişiyor.. kızlar analarına oğlanlarda karılarına düşkün oluyor

aynen bilmezmiyim

ama erkek doğurmasak ne olcak bunca kız

hem erkek nüfusu azalıyormuş,, 10-15 yıl sonra 5 kıza bir erkek düşecekmiş..

çok kıymetli bizim oğullarımız ..

ayrıca fatmacım bi zamnlar bende %75 kız annesiydim bak şimdi %100 de 100 erkek annesi oldum ..

sen %55 e fazla kaptırma kendinii ,, Allah gönlüne göre versin Hayırlı ve sağlıklı yavrular versin hepimizee...

kızlar dün dr a gittim sanırım oğlum olucak
bir kız bir erkek annesi olucam hayırlısı olsun işallah
ultrasonda kendi drum bakmadı kendimde göremedim başka bi dr baktı devlet hastanesi olduğu için yattım kalktım çok emin değilim ama heralde büyük ihtimalle doğrudur:97:

amann kaynana olcaz dimi, bunu sevmedim

her türlü kaynana olcaz.. ama varya benden süper kaynana olur.. gördüm o potansiyeli kendimde..

haklısın erkeğe de ihtiyac var..

hic sorma ilk sen yazdıgında tırstım ben.. ben de aynısını yasarmıyım diye ..

ay ama senin %75 i cok erken söylemiş dr benim ki 12+5 te söyledi..bide temkinli olmak için %55 dedi ama kalcasında boslugu ve genital dudaklarını gördü daha ne desin..

canımm .. hayırlı olsun oglusun .. Rabbim iki duyguyu da sana yasatmıs olacak hayırlısıyla.. darısı da bizlere inşallah..ekledim kuzunu listeye .. isim düşündüğünde onuda ekleriz..

inşallah yanlış değildir ohh çok ideal 1kız, 1 erkek. sağlıcakla büyüsünler inşallah. bu arada prensler prensesleri geçmiş duurmda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…