ay öyle deme gözlerim dolu dolu oldu. Rabbim beraber uzun ömürler versin. e-mail de iyi fikir, hem blogtan daha kişisel olur herkes okuyamaz. tuttum bu fikri.
fatmacım listede iki defa yazdığın isimler olmuş, aslında listede kız erkek eşit ama ankette fark var yazanlar anketide tıklasınlar lütfen ..
konunun üsütnde kız erkek anketi var o bölümüde tıklayın lütfen..
fatmacım listede iki defa yazdığın isimler olmuş, aslında listede kız erkek eşit ama ankette fark var yazanlar anketide tıklasınlar lütfen ..
konunun üsütnde kız erkek anketi var o bölümüde tıklayın lütfen..
canımm saol uyardıgın için düzelttim listeyi ben.. aslında cinsiyetlerini öğrenen daha cok kişi var ama buraya yazmadılar henüz.. ana topikte bi hatırlatayım ben..
canımm saol uyardıgın için düzelttim listeyi ben.. aslında cinsiyetlerini öğrenen daha cok kişi var ama buraya yazmadılar henüz.. ana topikte bi hatırlatayım ben..
bi kızzz haberi de bendennnnnnn:))))))))prensesim olacak inşallah.allah cümlemize,hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.babası sinir etmeye başladı şimdiden kız istiyodu da kendileri:)kıskanma hazırla kendini babasına düşkün bi kız olacak diyehayırlısı olsun sağlıklı ve doğru zamanda geldin de meleğim....