Fatmacım merhaba. Büyük ihtimallae benimde kızım oluyor :)) Doktorumuz net olarak 3 hafta sonra söylerim dediği için şimdilik anketi oylamadım.
Bu arada bebişlerimiz adaş olacak sanırım. Bizde eşimle bebeğimize "SARE" ismini düşünüyoruz. Ben ikinci bir isim olarak "eda" ya da"ece" yide düşünüyorum ama eşim tek isimden yana. Bu durumda da sanırım "sare" miz olacak :))
ooo anket sonucumuzda kizlar 21 olmus, hadi bide benim cimcimem gelsinde 22 olsun
canim kiz olarak ekleyebilirsin benide
daha isim belli degil arastirmadayim :)
merhaba arkadaşlar benim de hayırlısıyla bir oğlum olacak henüz isim kararlaştırmadık hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah :) beni de eklerseniz tabloya sevinirim :)
bizde oğlumuz için iki isim arasında karar veremiyoruz.. izmirliyiz ege olsun diyoruz, ben doktorumuzun isminide ekleylim diyorum orçun ege olsun, eşim iki isim istemiyor.. off ne zormuş isim konusu.. sanırım sadece ege olacak
benm secimden dolayı randevum gecikti.20 haziranda yazarım ins beni de ekler misin benm de 17haftalık bebişim 24kasımda dogack ins birda bişey soracagım herkesin yazısının altında bebeğinin ne kadarlık oldugunu gösteren şirin cizelgeler var bende yapmak istiyorum nasıl yapabilirim cok yogun girmedigimden bilmiorum
ooo anket sonucumuzda kizlar 21 olmus, hadi bide benim cimcimem gelsinde 22 olsun
canim kiz olarak ekleyebilirsin benide
daha isim belli degil arastirmadayim :)
Fatmacım merhaba. Büyük ihtimallae benimde kızım oluyor :)) Doktorumuz net olarak 3 hafta sonra söylerim dediği için şimdilik anketi oylamadım.
Bu arada bebişlerimiz adaş olacak sanırım. Bizde eşimle bebeğimize "SARE" ismini düşünüyoruz. Ben ikinci bir isim olarak "eda" ya da"ece" yide düşünüyorum ama eşim tek isimden yana. Bu durumda da sanırım "sare" miz olacak :))
ben bu ismi hayatımda ilk kez rüyamda gördüm.. kızım olacagını da rüyamda gördüm.. o zaman hamileymişim ama haberim yoktu.. cok etkilenmiştim.. o günden beri kızım olacagını biliyordum.. rabbim saglıkla kucagımıza almamızı nasip etsin.. isimleri gibi prenses olsunlar inşallah..
teşekür ederim cnm, doktoro gittim ama bebnim bebiş nazlı çıktı ve göstermedi, yani yine öğrenemedik cinsiyetini... ama erkek kardeşimin ve eşimin yorumuna göre erkek olsa gösterirdi, bu kız diyolar... hayırlısı artık...ii olsun da..