2011 Kasım bebeklerinin cinsiyetleri

Dünyaya prens mi prenses mi getiriyoruz?

• Ankete Katılan
    86
Amma Prensesimiz oluyor! Maşallahhh.
Güzel mi güzel Prenseslerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Sağlıkla büyüsünler.

Fatmacım merhaba. Büyük ihtimallae benimde kızım oluyor :)) Doktorumuz net olarak 3 hafta sonra söylerim dediği için şimdilik anketi oylamadım.

Bu arada bebişlerimiz adaş olacak sanırım. Bizde eşimle bebeğimize "SARE" ismini düşünüyoruz. Ben ikinci bir isim olarak "eda" ya da"ece" yide düşünüyorum ama eşim tek isimden yana. Bu durumda da sanırım "sare" miz olacak :))

Allahım tüm hamişleri ve bebişlerini korusun...

ooo anket sonucumuzda kizlar 21 olmus, hadi bide benim cimcimem gelsinde 22 olsun
canim kiz olarak ekleyebilirsin benide
daha isim belli degil arastirmadayim :)

merhaba arkadaşlar benim de hayırlısıyla bir oğlum olacak henüz isim kararlaştırmadık hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah :) beni de eklerseniz tabloya sevinirim :)

canım tatildeydim.. şimdi güncelliyorum hayırlı olsun oglusun.. isim netleşince onuda güncelleriz.. sağlıkla gelsin inşallah..

merhaba nihayet öğrendim benim de bir kızım olacak ama henüz isime karar veremedik tam netleşince söyliycem

benimde kızım olacak inşaallah. eşimin isteğiyle adını Sinem koyucaz. başka isim eklermiyiz bilmiyorum.

fatmacım tatil dönüşünü benide ekleyebilirsin. bizimde kızımız oluyor ALLAHın izni ile :)

ooo anket sonucumuzda kizlar 21 olmus, hadi bide benim cimcimem gelsinde 22 olsun
canim kiz olarak ekleyebilirsin benide
daha isim belli degil arastirmadayim :)

prenseslerimiz comus :)

bi sarede senden yani...

ben bu ismi hayatımda ilk kez rüyamda gördüm.. kızım olacagını da rüyamda gördüm.. o zaman hamileymişim ama haberim yoktu.. cok etkilenmiştim.. o günden beri kızım olacagını biliyordum.. rabbim saglıkla kucagımıza almamızı nasip etsin.. isimleri gibi prenses olsunlar inşallah..

bende doktora yarın gidiyorum, belli olcak cinsiyeti çok heyecanlıyım... hemen burda paylaşacağım...

Benimde büyük ihtimalle kızım olacak inş, benide eklerseniz sevinirim:)

eklemezmiyiz.. hayırlı olsun meleğin.. sağlıkla gelsin inşallah.. adınıda karar verdiğinde güncelleriz tatlım...

bende doktora yarın gidiyorum, belli olcak cinsiyeti çok heyecanlıyım... hemen burda paylaşacağım...

ay ekledim senide listeye semfonicim .. içimden erkek geçti senin için.. hayırlısı bakalım... bekliyoruz haberlerini..

bizimde kızımız olacak inşallah Allah ın izniyle

canım ekledim senide listeye .. isim konusunda fikrin varmı ?

teşekür ederim cnm, doktoro gittim ama bebnim bebiş nazlı çıktı ve göstermedi, yani yine öğrenemedik cinsiyetini... ama erkek kardeşimin ve eşimin yorumuna göre erkek olsa gösterirdi, bu kız diyolar... hayırlısı artık...ii olsun da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…