2011 Mart Anneleri Birlikte Zayıflıyor

bizz kim yürümek kim hamileken ye iç yat alışmışık valla 2adım atsam nefes nefese kalıyorum

valla yemek nasıl yapılır, tek bi oda diil bütün ev nasıl temizlenilir aklım almıyo artık onları yapan ben diilmişim gibi yorgunluktanda diil resmen üşengeç oldum çıktım

52 kilo ile hamile kaldım 61 kilo olarak doğurdum.yanlızca 9 kilo aldım hamilelik boyunca ama aldığım tüm kilo sadece göbeğimde toplanmıştı.bebek çıktı göbek gitti.ilknur birden yine aynı eski ilknur oldu.amma velakin artık sünger mi desek jölemi desek o kıvamda oldu göbüşüm
sweetim drobum biz ne zaman başlayacaz bu sıkılaştırıcı hareketle neler yapacağız?hele bir anlatıver bakalım yoksa seninde 3 aylık olmanı mı beklesek ki hepberaber başlarız

ben bugün denedim hareket ama karnım acıdı yaaa :26: bıraktım :26:
bende beklicem...

Öncelikle topiğimizin gördüğü ilginin beni çok mutlu ettiğini söylemek istiyorum

zayıflıcaz, incecik olucaz, doğum öncesinden bile zayıf olucaz

valla yemek nasıl yapılır, tek bi oda diil bütün ev nasıl temizlenilir aklım almıyo artık onları yapan ben diilmişim gibi yorgunluktanda diil resmen üşengeç oldum çıktım

ay evet ben de üşengeç oldum çok feci. hamileyken işe gidip gelip evin her işini yapıp üstüne yemeği de yapan ben, şimdi bütün gün evdeyim ama ev işini minimum düzeyde yapıyorum, bazı günler yemek bile yapmıyorum, dışardan hallediyoruz. azıcık hareketlensek daha hızlı kilo veririz aslında :26:

ay onu ben de bulup yapayım yarın.. bir iki yapsam kar kardır değil mi..

bende aynı senin gibiyim 67 le hamile kaldım 83 le doğuma girdim şuan 70 kiloyum eski kotları giyiyorum ama göbeğim sarkıyo nasıl gitcek bilemiyorum

ya ben de 8 kilo fazlayım, üst beden büyümüş iyice ama eski kotlarıma eskisi gibi olmasa da sığıyorum bir şekilde. belden simit çıkıyo bir tek. o da tuniklerle filan kamufle oluyor. ama her zaman da tunik giyemem ya :2: gidicdek bu kilolar gidicek..

maydanoz kürü yapanlar da sonuçları paylaşırlarsa sevinirim. bir de ne kadar maydanoz kullanılıyordu?

şu Callentics i indirmeye başladım. sabah olsa da başlasak hemen, çok sabırsızlandım zayıf olma fikri karşısında

şu Callentics i indirmeye başladım. sabah olsa da başlasak hemen, çok sabırsızlandım zayıf olma fikri karşısında

Spor görsel paylaşım bölümünde nasıl yapılması gerektiği falan yazıyo canım. Bide forumdan bu egzersizleri yapan arkadaşların aldığı sonuçları fln da okuyabilirsiniz.
Herşeyi eberledim yaladım yuttum ama hala yapamıyorum, doktor kontrolune gidince sorucam dr.a belki 3 aydan önce de başlayablirim diye?

Bugün başladım egzersize. Callenetics baya zorluyor, ama arada dinlendirici hareketler de var. bakalım ne kadar devam edebileceğim.. 10 gün sonra sonucu değerlendiririz artık.

yalnız bendeki videodaki kadınlar 80 lerden kalma gibi duruyor daha güncel bir video araştıracağım bir yandan, içim karardı kadınları görünce, daha doğrusu saçlarını, mayolarını felan görünce

Bu hareketler ne kadar sürüyor aciba? Bebek varken yapacak vakit olacak mı?
Bu arada hergün duvardan bir adım öne çıkıp bir sağdan bir soldan geriye dönüyorum, duvara doğru. 30 kere filan yapıyorum, belim inceldi biraz, oley! Daha önce de bu hareket çok işe yaramıştı, sezaryen dikiş yeri ile ilgisi de yok, yapabilirsiniz herhalde 3 aya kadar..

yaa benim benim göbik ayva şuan ama kalça ve basenlerden vermek istiyorumm kotlarım çok darrrrrrrrr zor kapatıyorumm

valla hamileyken evi temizler yemek yapar çamaşır vs vs hiç gocunmazdım yorgunluk koymazdı şimdi habire yatmak istiyorum nedir bu yaa kilo vermeye bile üşeniyorum ama yazı bekliyorum belki içim açılır cıvıl cıvıl hareketlenirim birazzz

yazı bekleyemem valla, hemen incelmem lazım çünkü moralim bozuluyor giydiğim kıyafet yakışmayınca..

toplamda 10 kilo aldm 6 sı gtti kladı 4 ama hala gtmyor yapştı uzerime benmde çok dkkat ettgm sölenmez yedklerime zaten..daha dun tatlı siparişi werdim eşime aş mı eriyorum ne dyrm yaaa benm eski kıyafetlerin goğüs bölümü dar oluyor kızlaar ya sznkiler ne durumda

Aynı durumda cimcimenaz benimkilerde

bu arada hamlamışım ben bugün. sanırım callanetics etki gösteriyor. bugün de yapıcam

dün 2 ay kontrolümüz vardı, bende bi tartınayım dedeim veeeeee 55 kilo çıktım, tam hamile kaldığım kiloma geri inmişim
böyle gderse eksilere düşücem heralde, her zamanki gibi yiyorum, iştahım hiç artmadı, kızımda güzel emiyor Maşallah 6 kilo olmuş tombişim benim

maydanoz kürü yapanlar da sonuçları paylaşırlarsa sevinirim. bir de ne kadar maydanoz kullanılıyordu?

kızlaaaaaaaaaaaaaaar maydonoz kürü işe yarıyorrrr tavsiye ederim ama hamur işi yemiyorum ikisi bir araya gelince baya iyi oluyor bugün 7. günüm arkadaşlarım sen ne kadar hızlı kilo veriyorsun diyor :87:ve cildim de parıldadı gözle görülür birşekilde..birde yürüyüşle desteklesem ne iyi olacakkk km tutar biziiiiiiiiiiiiii

bu arada tarifi tekarar vereyim 15 adet maydonoz,2 yemek kaşığı limon suyu,su bu karışımı 1 dakika blendırdan geçiriyoruz sabahları kahvaltıdan yarım saat-1 saat önce içiyoruzz...15 gün yapıp 2 hafta kadar ara verip tekrar devam ediyoruz metabolizma için de çok iyi kızlarrr ,ciğerleride temizliyormuşşş

şekerim emzirirken de içebilir miyiz??ay saçma oldu gülmeyin ama napimm..maydonozu hamileyken pek yemedik ya hala korkuyom...düşük tehlikesi..erken doğum..oysa benim bıdık kızım kucağımda ama gene de bi sorayım dedim zararı var mı??

evet canım içebiliyormuşuz tv de sunucu sormuştu ibrahim saraçoğlu "emziren bayanlarda uygulayabilir" demişti ben emziriyorum bir sorun olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…