bugün tam 1 hafta oldu "bu akşam yüricem" dediğimkendimi kutluyorum karşınızda
bizz kim yürümek kim hamileken ye iç yat alışmışık valla 2adım atsam nefes nefese kalıyorum
valla yemek nasıl yapılır, tek bi oda diil bütün ev nasıl temizlenilir aklım almıyo artık onları yapan ben diilmişim gibiyorgunluktanda diil resmen üşengeç oldum çıktım
Bahsettiğim Callanetics adlı videoyu indir arkadaşım, 3 aylık oldugunda yapmaya başlarsın, bende başlicam.. Ablam doğum yapmadı ama o egzersizleri yapmıştı 1 ay boyunca ve gözle görülür şekilde baya bi toparlanma ve sıkılaşma olmuştu göbek bel kalça ve bacaklarında. direkt 1-2 beden küçük pantolonlarına girmeye başlamıştı..
Portakal ve hatta benimki gibi karpuz göbeklerden kurtulmak dileğiylee..
bende aynı senin gibiyim 67 le hamile kaldım 83 le doğuma girdim şuan 70 kiloyum eski kotları giyiyorum ama göbeğim sarkıyo nasıl gitcek bilemiyorum
şu Callentics i indirmeye başladım. sabah olsa da başlasak hemen, çok sabırsızlandım zayıf olma fikri karşısında
Bugün başladım egzersize. Callenetics baya zorluyor, ama arada dinlendirici hareketler de var. bakalım ne kadar devam edebileceğim.. 10 gün sonra sonucu değerlendiririz artık.
yalnız bendeki videodaki kadınlar 80 lerden kalma gibi duruyordaha güncel bir video araştıracağım bir yandan, içim karardı kadınları görünce, daha doğrusu saçlarını, mayolarını felan görünce
ay evet ben de üşengeç oldum çok feci. hamileyken işe gidip gelip evin her işini yapıp üstüne yemeği de yapan ben, şimdi bütün gün evdeyim ama ev işini minimum düzeyde yapıyorum, bazı günler yemek bile yapmıyorum, dışardan hallediyoruz. azıcık hareketlensek daha hızlı kilo veririz aslında :26:
valla hamileyken evi temizler yemek yapar çamaşır vs vs hiç gocunmazdım yorgunluk koymazdı şimdi habire yatmak istiyorum nedir bu yaakilo vermeye bile üşeniyorum ama yazı bekliyorum belki içim açılır cıvıl cıvıl hareketlenirim birazzz
Aynı durumda cimcimenaz benimkilerde
bu arada hamlamışım ben bugün. sanırım callanetics etki gösteriyor. bugün de yapıcam
maydanoz kürü yapanlar da sonuçları paylaşırlarsa sevinirim. bir de ne kadar maydanoz kullanılıyordu?
kızlaaaaaaaaaaaaaaar maydonoz kürü işe yarıyorrrr tavsiye ederim ama hamur işi yemiyorum ikisi bir araya gelince baya iyi oluyor bugün 7. günüm arkadaşlarım sen ne kadar hızlı kilo veriyorsun diyor :87:ve cildim de parıldadı gözle görülür birşekilde..birde yürüyüşle desteklesem ne iyi olacakkk km tutar biziiiiiiiiiiiiii
bu arada tarifi tekarar vereyim 15 adet maydonoz,2 yemek kaşığı limon suyu,su bu karışımı 1 dakika blendırdan geçiriyoruz sabahları kahvaltıdan yarım saat-1 saat önce içiyoruzz...15 gün yapıp 2 hafta kadar ara verip tekrar devam ediyoruz metabolizma için de çok iyi kızlarrr ,ciğerleride temizliyormuşşş
şekerim emzirirken de içebilir miyiz??ay saçma oldu gülmeyin ama napimm..maydonozu hamileyken pek yemedik ya hala korkuyom...düşük tehlikesi..erken doğum.. oysa benim bıdık kızım kucağımda ama gene de bi sorayım dedim zararı var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?