2011 Mart Anneleri Birlikte Zayıflıyor

Güzel güzel maydanoza limon sıkıp yesek nasıl olurki? :44::44: maydanozu severim çünkü. limonu da severim. blendırdan çekince yeşil bir içeçeğe dönüşüyordur muhtemelen, garip bir görüntü yani, insanın yaşama sevincini alıp götüren

7 günde ne kadar kilo verdin canım? bir de 15 adet maydanozu anlamadım ben, 15 dal mı yoksa yaprak mı?

Son düzenleme:
Bugün 3. günüm oldu callanetics egzersizlerinde. hareketleri daha kolay yapmaya başladım. artık ordaki sayılar kadar yapabiliyorum. evde boş durmaktan iyidir diye başladım bakalım inceltecek mi beni ve göbüşümü..

Tabi herkes vermiş kilosunu bir ben kaldım veremeyen buralarda kendi kendime kilo vermeye çalışıyorum

Heheheh yaşama sevincini alıp götüren

Tabi herkes vermiş kilosunu bir ben kaldım veremeyen buralarda kendi kendime kilo vermeye çalışıyorum

yok canm nerdeeeeeeeeeeeeee weremedk daha kiloları ya emzryrm dye de çok da kesemyrm yedklermden..hamurişi ekmek ttalı faln ymemeye çalşyrm ama öle olncada sabt kilomda kalyrrm hala egzersz yapmaya da başlamadım guya normal doğm yaptm ama kıızmdna wakt de bulamyrm ki ben yaa

Ya ben callanetics'e baslama kararı aldım beklemicem 3 ayı müç ayı?
Ablama sordum " acaba sadece karın hareketlerini yapmadan yapsam olur mu" diye.
Yapsan da olur bu pilates gibi değil öyle çoook çok zorlamıyo karın kaslarını sayısını, az yaparsın dedi olur dedi? yani kadın 100 diosa 20 yaparak başla dedi.. mantıklı geldi?
şimdi annemlerdeyim de pazar dönücem, pazartesi başlarım kısmetse..
Doğum kilolarım gitti ama ben hamile kaldığımda sığır gibi olduğum için, devam etmem lazım hazır emzirirken

canm ben bulamadım videolarını indiremeim sen bana link atsan olr mu tatlımm bende başlamk istyrm fotoları gornce gaza geldm walla

yok canım o kadarda kötü bir görüntü olmuyor

7 günde ne kadar kilo verdin canım? bir de 15 adet maydanozu anlamadım ben, 15 dal mı yoksa yaprak mı?

15 dal saplarıyla beraber canımm 1,5 kilom gitmiş canım alyansım parmağıma olmuyordu artık oluyor ordan bile farkediyorum..ama asla ahmur iş yokk canımmm

canm ben bulamadım videolarını indiremeim sen bana link atsan olr mu tatlımm bende başlamk istyrm fotoları gornce gaza geldm walla

ya bende istiyorum o linki :84:

google dan callanetic egzersizleri yazıp aratınca çıkıyor. türkçe altyazılı olanı seçip indirebilirsiniz.. 1 saatlik diyor ama net 40-45 dakika egzersiz anca yapılıyor. hareketin nasıl yapılacağını anlattığı yerleri atlıyorum öğrendim çünkü nasıl yapılacağını hareketlerin, videonun başında sonunda da açıklamalar var. onları da düşünce dediğim süre kadar anca tutuyor. bir de hiç öyle yormuyor, ter attırmıyor. aerobik, pilates, aletli aerobik hepsini yaptım, hepsi de çok yorucuydu. bu en sakin sakin yapılanı içlerinde. yaptığımın ertesi günü karnım, bacaklarım hamlamıştı. bugün iyiyim..

kızlar bende geldim.kalçası geniş biri olarak hamilelikte de çok iyi besledim kalçayı. yukarısı zayıf göbek ve kalça birleşimi süper.diyeti beceremeyen biri olarak spor diyorum. havalar düzelse yürümeye başlayacağım. 1 ay daha geçtimi. pilatese başlarım tekrar. bide sizden öğrendim bugün callanetic diye birşey varmış. indiriyorum şimdi. bir de yüzeriz artık. benim göbeğin ortası kapkara duruyor,çizgi desen öyle, çirkin göbek , selülitli bacaklar kocaman kalça nasıl giyeceğiz bikinileri. of of

ya bende zayıflamak istiyorum özellikle göbeğimin gitmesini ama herkes birşey denemekten bahsetmiş benim bebekten kolumu kaldıracak halim yok nasıl zayıflayacağım diye kara kara düşünüyorum

kızlar maydanozun sutu azallttgına dair bi söylenti duyudm doğrumuudr doğru deil deyin cunku kilo werme işimi maydanoza bagladım ben

ben bugün bikini denedim kızlar hayatımda yaptığım en büyük hataydı bu sene yaz maz istemiyorum ben korsemle bol bol üstlerimle mutluyum kurtarın beni bu kilolardan nolur bunalıma girdim spor ve diyete hep üşeniyorum ya maydanoz cidden işe yarıyomu

Hamur işi,çikolata,fındık fıstığa devam spor yok hareket yok bu kilolar bana mimlenir..bu arad maydanozkürü düşük tansiyonlara önermedi ibrahim saraçoğlu,benmi normalded 10/5 filan liman içersem bayılma noktasına gelebilirim

Bikini deneyen arkadaşımı cesaretinden dolayı kutlyuorum zira ben giyinirken bile aynasız mekanı tercih ediyorum

ben de bugün maydanoza ve egzersizlere başlıyorum hayırlısı bakalım.
Hafta sonu spaya gittim eşimin sevgililer günü hediyesi ancak kullandım ben de bikini giydim 9-10 kilo fazlam olmasına rağmen çok rahatsız olmadım ne kadar kendimle barışık bir insanmışım :) göbeğimin içi simsiyah o çizgi hala duruyor kocamman gögüsler yine de güzelim yani:))
neyse şaka bir tarafa bu kiloları vermekte çok kararlıyım kızlar..
kendime hafızalı digital bir tartı aldım her hafta pazartesi tartılmaya karar verdim hedefime ulaşana kadar buraya gelip kaç kilo ya da gram verdiğimi yazmak istiyorum ne dersiniz yazalım mı birbirimizi motive ederiz.

Son düzenleme:
kızlar maydonozu robotton ve blenderdan geçirdim ama homojen bir karışım olmadı böyle mi içmek gerekiyor?bi de kahvaltıyı bu karışımı içtikten sonra ne zaman yapmak lazım?

kızlar maydonozu robotton ve blenderdan geçirdim ama homojen bir karışım olmadı böyle mi içmek gerekiyor?bi de kahvaltıyı bu karışımı içtikten sonra ne zaman yapmak lazım?

Maydonoz, limon suyu ve 1 su bardağı da normal suyu geçirdin blenderdan di mi, ben öyle biliyorum, yapmadım hiç ama öyle okumuştum sanki.. :26:
Kahvaltıdan yaklaşık yarım saat önce içiyormuşsun karışımı..

kızlar maydanozun sutu azallttgına dair bi söylenti duyudm doğrumuudr doğru deil deyin cunku kilo werme işimi maydanoza bagladım ben

Yok canım başlayalı 11 gün oldu sütüm aynı azalma olmadı...

ben de çok işe yaradı deneyenlerde hep işe yaradğını söylüyor canım

evet canım homojen bir karışım olmuyor hatta içerlen ağzına fosolar geliyorr kahvaltıdan en az yarım saat önce içmek gerekiyormuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…