kızlaaaaaaaaaaaaaaar maydonoz kürü işe yarıyorrrr tavsiye ederim ama hamur işi yemiyorum ikisi bir araya gelince baya iyi oluyor bugün 7. günüm arkadaşlarım sen ne kadar hızlı kilo veriyorsun diyor :87:ve cildim de parıldadı gözle görülür birşekilde..birde yürüyüşle desteklesem ne iyi olacakkk km tutar biziiiiiiiiiiiiii
bu arada tarifi tekarar vereyim 15 adet maydonoz,2 yemek kaşığı limon suyu,su bu karışımı 1 dakika blendırdan geçiriyoruz sabahları kahvaltıdan yarım saat-1 saat önce içiyoruzz...15 gün yapıp 2 hafta kadar ara verip tekrar devam ediyoruz metabolizma için de çok iyi kızlarrr ,ciğerleride temizliyormuşşş
Güzel güzel maydanoza limon sıkıp yesek nasıl olurki? :44::44: maydanozu severim çünkü. limonu da severim. blendırdan çekince yeşil bir içeçeğe dönüşüyordur muhtemelen, garip bir görüntü yani, insanın yaşama sevincini alıp götüren
Tabi herkes vermiş kilosunu bir ben kaldım veremeyen buralarda kendi kendime kilo vermeye çalışıyorum
Bugün 3. günüm oldu callanetics egzersizlerinde. hareketleri daha kolay yapmaya başladım. artık ordaki sayılar kadar yapabiliyorum. evde boş durmaktan iyidir diye başladım bakalım inceltecek mi beni ve göbüşümü..
Güzel güzel maydanoza limon sıkıp yesek nasıl olurki? :44::44: maydanozu severim çünkü. limonu da severim. blendırdan çekince yeşil bir içeçeğe dönüşüyordur muhtemelen, garip bir görüntü yani, insanın yaşama sevincini alıp götüren
7 günde ne kadar kilo verdin canım? bir de 15 adet maydanozu anlamadım ben, 15 dal mı yoksa yaprak mı?
Bugün 3. günüm oldu callanetics egzersizlerinde. hareketleri daha kolay yapmaya başladım. artık ordaki sayılar kadar yapabiliyorum. evde boş durmaktan iyidir diye başladım bakalım inceltecek mi beni ve göbüşümü..
canm ben bulamadım videolarını indiremeim sen bana link atsan olr mu tatlımm bende başlamk istyrm fotoları gornce gaza geldm walla
kızlar maydonozu robotton ve blenderdan geçirdim ama homojen bir karışım olmadı böyle mi içmek gerekiyor?bi de kahvaltıyı bu karışımı içtikten sonra ne zaman yapmak lazım?
Maydonoz, limon suyu ve 1 su bardağı da normal suyu geçirdin blenderdan di mi, ben öyle biliyorum, yapmadım hiç ama öyle okumuştum sanki.. :26:
Kahvaltıdan yaklaşık yarım saat önce içiyormuşsun karışımı..
kızlar maydanozun sutu azallttgına dair bi söylenti duyudm doğrumuudr doğru deil deyin cunku kilo werme işimi maydanoza bagladım ben
ben bugün bikini denedim kızlarhayatımda yaptığım en büyük hataydı bu sene yaz maz istemiyorum ben korsemle bol bol üstlerimle mutluyum kurtarın beni bu kilolardan nolur bunalıma girdim spor ve diyete hep üşeniyorum ya maydanoz cidden işe yarıyomu
kızlar maydonozu robotton ve blenderdan geçirdim ama homojen bir karışım olmadı böyle mi içmek gerekiyor?bi de kahvaltıyı bu karışımı içtikten sonra ne zaman yapmak lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?