canım inşallah bu sefer sen,ben ve sezeryana giren tüm arkadaşlarımız çok güzel uyanacak.şimdilik buna inanmaya çalışıyorum
canım ben o konuda şanslı grupta yer alıyorum.ben içerilerde bir ilçede olsamda annemler ç.kale lapsekide yaşıyorlar ve tatil için nadiren ayrı bir yere ya da otele gidiyoruz.bu yazda baktık bebiş denizi suyu sevmiyor artık bir saat annaneye bırakırız yahya paşayı
ya da belki oda annesi gibi su kuşu olur
bence sende yanınıza arada bebeğe bakabilecek bir yakınınızı alarak yine kamp tatilinizi yapabilirsin.en olmadı bize gelirsiniz beraber yaparız tatili
tatlım 40 çıkan bebeği kafası hariç sokuyorlar suya
canım her yere gidilebilir.
erikli neresi bilmiyorum ama yazlık ev tutmakta mantıklı.
ben otel tatili düşünüyorum.
plajı içinde olan ohhh misss gibi, hem sık sık odaya çıkmakta sorun olmaz
şimdiden gidesim geldi
oyyyyy kıyamam canım yaaa.tabiki çokkk çokkk büyük bir aksilik çıkmazsa burada olacağım canım.keşke burada değil yanında olabilseydik.canım bu konuda psikolojim ii degil ameliyata ramak kala lütfen çarşamba akşamı gir beni yanlız bırakma desteginize ihtiyacım var ya çok abartıyorum neden bu kadar korkuyorum gececek sadece bir gün acı var öff
Canım benim çok sağol, artık bakacağız birşeyler. Ama çok özledim deniz kum yaz akşamları oooooooof of. Bi de o kanamalar yüzünden o sıcaklarda hep yattım ben. Ağlaya ağlaya yatıyordum. Çünkü klima vantilatör de yasaktı. Haşlanıyordum yaa resmen. Bu arada narkozdan en güzel ben uyandım herhalde. Ne istiyorsun demişler. Artık ne dedimse su falan istedim herhalde. Sonra eşim sormuş ne istiyorsun diye. Senden o kadar küçük şey istemem bana araba al demişimAma laparoskopik kist ameliaıdı sezaryen nasıl olur onu bilemem tabi.
benimde yumurta toplamalardan sonraki uyanmalarım çok güzeldi canım.eşim herbirini tel.videoya çekmiş öyle şapşal şapşal duruyorum kiCanım benim çok sağol, artık bakacağız birşeyler. Ama çok özledim deniz kum yaz akşamları oooooooof of. Bi de o kanamalar yüzünden o sıcaklarda hep yattım ben. Ağlaya ağlaya yatıyordum. Çünkü klima vantilatör de yasaktı. Haşlanıyordum yaa resmen. Bu arada narkozdan en güzel ben uyandım herhalde. Ne istiyorsun demişler. Artık ne dedimse su falan istedim herhalde. Sonra eşim sormuş ne istiyorsun diye. Senden o kadar küçük şey istemem bana araba al demişimAma laparoskopik kist ameliaıdı sezaryen nasıl olur onu bilemem tabi.
benimde yumurta toplamalardan sonraki uyanmalarım çok güzeldi canım.eşim herbirini tel.videoya çekmiş öyle şapşal şapşal duruyorum ki
ama açık dış gebelik ameliyatı olduğumda ki sezeryandan biraz daha büyük oluyor kesi yeri,aynı şeyi söyleyemeyeceğim:44:
inşallah bu yaz geçtiğimiz yaz çektiğin tüm sıkıntıları unutturacak kadar güzel bir yaz geçirirsiniz üçünüz canım:82:[/
yani sen daha önce operasyon bir kaç kez gecirdin benimde dr lar 3 cü sezeryanın verdigi sıkıntı 100 kadının 60 da 3 cü sezeryan hamilelikleri böle oluyormuş sıkıntı ondan diyolarlar peki gercekten ondan mı birde dedi 4 cü hamile kalma sakın bağlat yoksa kendini 5 kattan aşagıya at ne kadar yaşama şansın varsa 4 cüde o kadar yaşarsın doğrumu canım ilknurcumm
akıllı insanın hali başka olur tatlım helal valla:92:
bu sütyen ne yaa kötü bi anlama gelmiyo demi yanlışlık olmuş ben b ayrak sallıo sandımmm
slm kızlar :80: herkeze iyi pazarlarkeyifler iyidir inşallah
canım benimki tüp bebek ve bu 4. denememizdi.tüp bebekte yumurtalar toplanırken vajinal yoldan küçük bir operasyonla alırlar yumurtalarını ve kısa süreli narkoz verirler.birde kürtajım var tabii dış gebelik geçirirken ne olur ne olmaz kazımışlardı rahmin içini,birde ameliyat var.yani toplamda 5 kez narkoz aldım.ama bunların sadece biri sezeryana eşdeğer.yanidoktorların tüm o söylediklerinde çok haklılar.bundan sonra çok dikkat etmelisin kendine...benimde yumurta toplamalardan sonraki uyanmalarım çok güzeldi canım.eşim herbirini tel.videoya çekmiş öyle şapşal şapşal duruyorum ki
ama açık dış gebelik ameliyatı olduğumda ki sezeryandan biraz daha büyük oluyor kesi yeri,aynı şeyi söyleyemeyeceğim:44:
inşallah bu yaz geçtiğimiz yaz çektiğin tüm sıkıntıları unutturacak kadar güzel bir yaz geçirirsiniz üçünüz canım:82:[/
yani sen daha önce operasyon bir kaç kez gecirdin benimde dr lar 3 cü sezeryanın verdigi sıkıntı 100 kadının 60 da 3 cü sezeryan hamilelikleri böle oluyormuş sıkıntı ondan diyolarlar peki gercekten ondan mı birde dedi 4 cü hamile kalma sakın bağlat yoksa kendini 5 kattan aşagıya at ne kadar yaşama şansın varsa 4 cüde o kadar yaşarsın doğrumu canım ilknurcumm
tatlım uzan dr mutlaka ara bak unutmaa sakın
canım heycanlanma ama ihmal de etme, geçen bir arkadaş sivilce patlamış ondanmış demişti, öyle bişey olabilirmi, göremiyoruzki artık orayı,ama sakın ihmal etme...
..
viyole geçmiş olsun canım umarım önemli bişey değildir.. ama doktora gitmelisin mutlaka
tatlım doktorunu aramak yada hastaneye gitmek en iyi şey.
umarım önemli bişey yoktur ama tedbiri elden bırakmamak gerek
:
günaydın kızlaaaaar. viyoleciğim çok geçmiş olsun canım İnşallah bi sorun yoktur.
günaydın kızlar, geçmişi çok az okuyabildim, malum memleketteyiz hergün girmiyorum net'e.glnk 'nin hayırlı olsun bebişi. Allah analı babalı büyütsün, bahtı güzel, şansı bol olsun İnşallah. Amiiin.viyolecim merak ettim seni, doktoru aradın mı, bilgilendir bizi. Acaba diyorum hani fitil kullandın ya o da yapmış olabilir mi? G.Antepteki doktor da akıntıyla ilgili fitil verdi, ben daha kullanmadım, kullanacam ama ped bile tatmin etmiyor.
sanada iyi pazarlar canımslm kızlar :80: herkeze iyi pazarlarkeyifler iyidir inşallah
sağolun kızlar...
doktorumu aradım sertleşmen ve ağrın varmı diye sordu hayır yok dedim bebeğin hareketleri nasıl dedi bende normal olduğunu söyledim kanamanın tekrarlamadığını da söyledim çok büyük sıkıntı yok dedi zaten bu hafta gelecektik yarın gelmeyi düşünüyorum dedim tmam gel bekliyorum dedi
yarın gidiyor olman çok iyi olmuş canım.aklına takılı kalmazsağolun kızlar...
doktorumu aradım sertleşmen ve ağrın varmı diye sordu hayır yok dedim bebeğin hareketleri nasıl dedi bende normal olduğunu söyledim kanamanın tekrarlamadığını da söyledim çok büyük sıkıntı yok dedi zaten bu hafta gelecektik yarın gelmeyi düşünüyorum dedim tmam gel bekliyorum dedi
slm kızlar :80: herkeze iyi pazarlarkeyifler iyidir inşallah
sen dıyoce farkettım bende cnm ya bılıomusn
bende ou bayrk dıe goruodum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?