2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah bu sefer sen,ben ve sezeryana giren tüm arkadaşlarımız çok güzel uyanacak.şimdilik buna inanmaya çalışıyorum

canım bu konuda psikolojim ii degil ameliyata ramak kala lütfen çarşamba akşamı gir beni yanlız bırakma desteginize ihtiyacım var ya çok abartıyorum neden bu kadar korkuyorum gececek sadece bir gün acı var öff

Canım benim çok sağol, artık bakacağız birşeyler. Ama çok özledim deniz kum yaz akşamları oooooooof of. Bi de o kanamalar yüzünden o sıcaklarda hep yattım ben. Ağlaya ağlaya yatıyordum. Çünkü klima vantilatör de yasaktı. Haşlanıyordum yaa resmen. Bu arada narkozdan en güzel ben uyandım herhalde. Ne istiyorsun demişler. Artık ne dedimse su falan istedim herhalde. Sonra eşim sormuş ne istiyorsun diye. Senden o kadar küçük şey istemem bana araba al demişim Ama laparoskopik kist ameliaıdı sezaryen nasıl olur onu bilemem tabi.

oh ohhh
kılar tatılden konualr acılmıs neguzel
bız busene ev kusu olucaz ne yazıkkı
inşş gecen senekıı gıbı pis bı sıcak olmazda ist da zaman gecer
ayy coook istıom tatılı ama sanmam cıkamayız ayy kaynanama kalsa köye gelın dioo

dikkat ederim kendime merak etme ahucum ya bu gaz problemine bi çözüm bulman lazım son aydasın sıkıntı çıkarmasın gaz yapan şeylerden bi süre uzak olsan yeme bakalım bi birazzda yavaş yavaş sabah akşam yürüsen cok ii yürümek gaz için bağırsakları calıştırıyo yaa inş.ggidersin güzel bir yaz gecirirsiniz eşinle bebişşinle

oyyyyy kıyamam canım yaaa.tabiki çokkk çokkk büyük bir aksilik çıkmazsa burada olacağım canım.keşke burada değil yanında olabilseydik.
hani düğünden önce kına gecesinde arkadaşları gelinin yanında kalır ya hamilelerde de öyle birşey olsa da hepberaber o geceyi geçirsek değil mi

akıllı insanın hali başka olur tatlım helal valla:92:

benimde yumurta toplamalardan sonraki uyanmalarım çok güzeldi canım.eşim herbirini tel.videoya çekmiş öyle şapşal şapşal duruyorum ki
ama açık dış gebelik ameliyatı olduğumda ki sezeryandan biraz daha büyük oluyor kesi yeri,aynı şeyi söyleyemeyeceğim:44:
inşallah bu yaz geçtiğimiz yaz çektiğin tüm sıkıntıları unutturacak kadar güzel bir yaz geçirirsiniz üçünüz canım:82:

tatlım uzan dr mutlaka ara bak unutmaa sakın

canım heycanlanma ama ihmal de etme, geçen bir arkadaş sivilce patlamış ondanmış demişti, öyle bişey olabilirmi, göremiyoruzki artık orayı,ama sakın ihmal etme...
..

viyole geçmiş olsun canım umarım önemli bişey değildir.. ama doktora gitmelisin mutlaka

tatlım doktorunu aramak yada hastaneye gitmek en iyi şey.
umarım önemli bişey yoktur ama tedbiri elden bırakmamak gerek
:

günaydın kızlaaaaar. viyoleciğim çok geçmiş olsun canım İnşallah bi sorun yoktur.

sağolun kızlar...
doktorumu aradım sertleşmen ve ağrın varmı diye sordu hayır yok dedim bebeğin hareketleri nasıl dedi bende normal olduğunu söyledim kanamanın tekrarlamadığını da söyledim çok büyük sıkıntı yok dedi zaten bu hafta gelecektik yarın gelmeyi düşünüyorum dedim tmam gel bekliyorum dedi

cnm cok gecms olsun

yarın gidiyor olman çok iyi olmuş canım.aklına takılı kalmaz

slm kızlar :80: herkeze iyi pazarlar keyifler iyidir inşallah

hoşgeldin tatlım çok şükür valla cıkacaktım gezmeye baktım arkadaşlar burda cıkmaktan vazgectim gibi sayelerinden aman cıkmamda ii olmayacaktı amelşiyata ramak kala sıkıntı olmasın barim sen nasılsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…