2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım fitili bırakalı uzun süre oldu onun yapmış olduğunu sanmıyorum ama dr sorucam yinede
çok sevindim iyi olmanıza viyolecim ama benim için hiç rahat değil yaaa.yaknlarda randevun var mıydı doktorunla????hani ne olur ne olmaz sorsan diyorum:44:
sağol ilknurcum yarın gidicem bakalım nasipse dr
Canım bence doktorunu ara bilgilendir.Çünkü ne olduğunu bilemeyiz.

çok sağolun arkadaşlarım

canım hiç belli olmaz belki yakın yerlere fln gidersiniz
bebiş kısmetiyle gelir annesi

canım evden çıkmak sorun oluyor
sanırım demir hapı yapıyor
bende gaz yapacak besinleri tüketmemeye çalışıorum
ama geceleri kocaman oluyorum
ahuss cum sana fce de talep yolladım cnm aldımı ??
aldm canım
slm kızlar :80: herkeze iyi pazarlar keyifler iyidir inşallah
sana da iyi pazarlar tatlım

hoşbuldum güzelim...aman boşver evde kal canmm nolur nolmaz ben iyiyim tatlım çok şükür Allahıma...evdeyim en güzeli evde oturmak valla oğluşumda evde kocişimde evde kızkardeşimde dün geldi 1hafta kalcak
sanada iyi pazarlar canım
sağol tatlım...
:79:mrb cnm sanada guzel pazrlar

sağol canmmm...

inş bir sıkıntı olmaz viyolecim ne tatlı göbüş allah içindekini sana bagışlasın inş.

tatlım fitili bırakalı uzun süre oldu onun yapmış olduğunu sanmıyorum ama dr sorucam yinede

sağol ilknurcum yarın gidicem bakalım nasipse dr

çok sağolun arkadaşlarım

İNŞ BİR SIKINTI OLMAZ VİYOLECİM NE TATLI GÖBÜŞ ALLAH İÇİNDEKİNİ SANA BAGIŞLASIN İNŞ.

inşallahh canım.kimbilirr
daha donmuş açılıp bebek olmayı bekleyen 8 tane embriyom var.nasip olursa onlardan biri de kız olur belki

kızlar teni topikimize listeyi yapcam da ilk bebiş doğdu dün bilgileri yaz dedim arkadaşa yazmamışmı yoksa benmi göremedim...

kızlar teni topikimize listeyi yapcam da ilk bebiş doğdu dün bilgileri yaz dedim arkadaşa yazmamışmı yoksa benmi göremedim...
bende onu diyecektim sana canım.liste çok hoş olurdu diye.sen yapıyormuşsun zaten
o gün genel bilgiler vermişti ama olmazsa şimdilik sadece onları yazarsın.

inşş cnmya kacarız yakın bıyerlere :)))
tamm cnm

ayyy okurken şok oldum neyse online olduğunu görünce içim rahatladı canım sen dikkat et kendine yormada emiiii geçmiş olsun
güzel haberlerini bekliyoruz canım
inşallah canım
bende şimdiden tatil planları kuruyorum, nereye gitsek acaba die
ayyy ne güzellllllllllll biz gidemicez eşim iş değişikliği yapınca izni yok bir ankara paklıcaz o değil geçen sene yaptım ama hamile olduğumu öğrenmeden önce sonrasında kabus dolu günler olunca acaip gitmek istiyorum deniz diye aşeriyordum o sıcaklarda bizde kandıra kefken civarı takılırız napalım
ha birde kamplarımız var hiç gitmedim yeni evlendigimiz için askeriyenin henüz nimetlerinden faydalanamadım ama kocam şırnakta bu sene cok güzel yere puanımız tutar herhalde
antalya laradaki kamp süper canım benim dedem albay olduğu için nimetlerinden baya faydalanmıştık askeriyenin

sendemi canım gidemicensıcak olmasın yaaaaaaaaaaaa dediğin gibi şöyle serin serin bir yaz olsun sıcağı çok sevmem zaten

canım şimdi baktım gnk yazısına
30 ocakta
33+4 günlükken
2190 gr
45.3 cm boyunda bir oğlu olmuş.küveze girmemiş,sarılık olmuş ama şimdi evdelermiş.
sanırım bu bilgiler yeterli olur

kızlar 3 gündür yoktum. en son bir meleğimiz doğmuştu. önceki sayfaları da okuyamadım. çok yorulmuşum yatıp uyuyacağım biraz. biz iyiyiz. inşallah herkes iyidir.

koçişe sorarım ama subay astsubayların ayrı oluyo orada astsubay kampı varmıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…