tatlım fitili bırakalı uzun süre oldu onun yapmış olduğunu sanmıyorum ama dr sorucam yinedegünaydın kızlar, geçmişi çok az okuyabildim, malum memleketteyiz hergün girmiyorum net'e.glnk 'nin hayırlı olsun bebişi. Allah analı babalı büyütsün, bahtı güzel, şansı bol olsun İnşallah. Amiiin.viyolecim merak ettim seni, doktoru aradın mı, bilgilendir bizi. Acaba diyorum hani fitil kullandın ya o da yapmış olabilir mi? G.Antepteki doktor da akıntıyla ilgili fitil verdi, ben daha kullanmadım, kullanacam ama ped bile tatmin etmiyor.
sağol ilknurcum yarın gidicem bakalım nasipse drçok sevindim iyi olmanıza viyolecim ama benim için hiç rahat değil yaaa.yaknlarda randevun var mıydı doktorunla????hani ne olur ne olmaz sorsan diyorum:44:
Canım bence doktorunu ara bilgilendir.Çünkü ne olduğunu bilemeyiz.
çok sağolun arkadaşlarımnovrain ve viyole umarım iyisinizdir. Viyoleciğim bu arada ağırlaşan bebek bazen kılcal damar çatlamasına sebep olabilirmiş hareketiyle, bi arkadaşıma doktor demiş böyle ama tabi biz ileri haftalardalardayız ne olacağı belli olmaz.
canım benimki tüp bebek ve bu 4. denememizdi.tüp bebekte yumurtalar toplanırken vajinal yoldan küçük bir operasyonla alırlar yumurtalarını ve kısa süreli narkoz verirler.birde kürtajım var tabii dış gebelik geçirirken ne olur ne olmaz kazımışlardı rahmin içini,birde ameliyat var.yani toplamda 5 kez narkoz aldım.ama bunların sadece biri sezeryana eşdeğer.yanidoktorların tüm o söylediklerinde çok haklılar.bundan sonra çok dikkat etmelisin kendine...
canım ya baya operasyon gecirmişsin sende ufak ufak ama lokal bile insanda bir çizgi bırakıyo gerci sezeryen cok daha farklı ya allah bir daha bebek için ameliyatın dışında ameliyat yaşatmasın belki bir tane daha yapmak istersen onun dışında BİRDE KIZIN OLUR İNŞ TATLIM
cnm cok gecms olsun
yarın gidiyor olman çok iyi olmuş canım.aklına takılı kalmaz
oh ohhh
kılar tatılden konualr acılmıs neguzel
bız busene ev kusu olucaz ne yazıkkı
inşş gecen senekıı gıbı pis bı sıcak olmazda ist da zaman gecer
ayy coook istıom tatılı ama sanmam cıkamayız ayy kaynanama kalsa köye gelın dioo
dikkat ederim kendime merak etme ahucum ya bu gaz problemine bi çözüm bulman lazım son aydasın sıkıntı çıkarmasın gaz yapan şeylerden bi süre uzak olsan yeme bakalım bi birazzda yavaş yavaş sabah akşam yürüsen cok ii yürümek gaz için bağırsakları calıştırıyo yaa inş.ggidersin güzel bir yaz gecirirsiniz eşinle bebişşinle
aldm canımahuss cum sana fce de talep yolladım cnm aldımı ??
sana da iyi pazarlar tatlımslm kızlar :80: herkeze iyi pazarlarkeyifler iyidir inşallah
hoşgeldin tatlım çok şükür valla cıkacaktım gezmeye baktım arkadaşlar burda cıkmaktan vazgectim gibi sayelerinden aman cıkmamda ii olmayacaktı amelşiyata ramak kala sıkıntı olmasın barim sen nasılsın tatlım
sanada iyi pazarlar canım
:79:mrb cnm sanada guzel pazrlar
[ı]tatlım fitili bırakalı uzun süre oldu onun yapmış olduğunu sanmıyorum ama dr sorucam yinede[/ı]
[ı]sağol ilknurcum yarın gidicem bakalım nasipse dr[/ı]
[ı]çok sağolun arkadaşlarım[/ı]
tatlım fitili bırakalı uzun süre oldu onun yapmış olduğunu sanmıyorum ama dr sorucam yinede
sağol ilknurcum yarın gidicem bakalım nasipse dr
çok sağolun arkadaşlarım
canım ya baya operasyon gecirmişsin sende ufak ufak ama lokal bile insanda bir çizgi bırakıyo gerci sezeryen cok daha farklı ya allah bir daha bebek için ameliyatın dışında ameliyat yaşatmasın belki bir tane daha yapmak istersen onun dışında BİRDE KIZIN OLUR İNŞ TATLIM
İNŞ BİR SIKINTI OLMAZ VİYOLECİM NE TATLI GÖBÜŞ ALLAH İÇİNDEKİNİ SANA BAGIŞLASIN İNŞ.
bende onu diyecektim sana canım.liste çok hoş olurdu diye.sen yapıyormuşsun zatenkızlar teni topikimize listeyi yapcam da ilk bebiş doğdu dün bilgileri yaz dedim arkadaşa yazmamışmı yoksa benmi göremedim...
inşş cnmya kacarız yakın bıyerlere :)))canım hiç belli olmaz belki yakın yerlere fln gidersiniz
bebiş kısmetiyle gelir annesi
canım evden çıkmak sorun oluyor
sanırım demir hapı yapıyor
bende gaz yapacak besinleri tüketmemeye çalışıorum
ama geceleri kocaman oluyorum
aldm canım
sana da iyi pazarlar tatlım
hoşbuldum güzelim...aman boşver evde kal canmm nolur nolmaz ben iyiyim tatlım çok şükür Allahıma...evdeyim en güzeli evde oturmak valla oğluşumda evde kocişimde evde kızkardeşimde dün geldi 1hafta kalcak
sağol tatlım...
sağol canmmm...
günaydın arkadaşlar....
normalde bu saatte burada olacağımı söyleseler inanmazdım...
eşimi işe göndermek için kalkıyorum hersabah sonra da hemen yatıyordum
bu sabah günlük pedimde hafif kan vardı kızlar bunun sebebi ne olabilir sizce ?
ilk adet olmaya başladığımızda gelen çok hafif kan gibi...
güzel haberlerini bekliyoruz canımGünaydın tatlı annecikler ve bebişleri... umarım herkes iyidir... dün bütüngun yoktum,annemlerdeydim,maşallah coşmuşsunuz :)) bu ne hız.. okuyamadım hepsini ..
salı gunu dr'a gidecez inşallah,cok heyecanlıyım,5 hafta oldu,bebişimi cok merak ediyorum... umarım hersey yolundadır.. bu arada son gunlerde kasılmalarım oluyo ve canım acıyo.bebişim sagda ya da solda toplanıyo,taş gibi sert oluyo..cok rahatsız oluyorum.. bi de 2-3 saniyelik batmalar oluyo.. insallah normaldir..
Gökçen,geçmişolsun cnm dişlerin için. ben de 15.haftamda gitmiştim dişçiye,aynen senin gibi dolgu yapılacak bisürü diş çıktı.tabi dogumdan sonra insallah.. bozmayalım moralimizi,napalım...
herkese iyi pazarlar kızlar.
ayyy ne güzellllllllllll biz gidemicez eşim iş değişikliği yapınca izni yok bir ankara paklıcaz o değil geçen sene yaptım ama hamile olduğumu öğrenmeden önce sonrasında kabus dolu günler olunca acaip gitmek istiyorum deniz diye aşeriyordum o sıcaklardainşallah canım
bende şimdiden tatil planları kuruyorum, nereye gitsek acaba die
antalya laradaki kamp süper canım benim dedem albay olduğu için nimetlerinden baya faydalanmıştık askeriyeninha birde kamplarımız var hiç gitmedim yeni evlendigimiz için askeriyenin henüz nimetlerinden faydalanamadım ama kocam şırnakta bu sene cok güzel yere puanımız tutar herhalde
oh ohhh
kılar tatılden konualr acılmıs neguzel
bız busene ev kusu olucaz ne yazıkkı
inşş gecen senekıı gıbı pis bı sıcak olmazda ist da zaman gecer
ayy coook istıom tatılı ama sanmam cıkamayız ayy kaynanama kalsa köye gelın dioo
canım şimdi baktım gnk yazısınakızlar teni topikimize listeyi yapcam da ilk bebiş doğdu dün bilgileri yaz dedim arkadaşa yazmamışmı yoksa benmi göremedim...
ayyy okurken şok oldum neyse online olduğunu görünce içim rahatladı canım sen dikkat et kendine yormada emiiii geçmiş olsun
inşallahh canım.kimbilirr
Daha donmuş açılıp bebek olmayı bekleyen 8 tane embriyom var.nasip olursa onlardan biri de kız olur belki
[ı]sağol canım benim
Sabahtan beri yatıyorum zaten şükür şimdilik tekrarlamadı inş tekrarlamaz [/ı]
ayyy okurken şok oldum neyse online olduğunu görünce içim rahatladı canım sen dikkat et kendine yormada emiiii geçmiş olsun
güzel haberlerini bekliyoruz canım
ayyy ne güzellllllllllll biz gidemicez eşim iş değişikliği yapınca izni yok bir ankara paklıcaz o değil geçen sene yaptım ama hamile olduğumu öğrenmeden önce sonrasında kabus dolu günler olunca acaip gitmek istiyorum deniz diye aşeriyordum o sıcaklardabizde kandıra kefken civarı takılırız napalım
Antalya laradaki kamp süper canım benim dedem albay olduğu için nimetlerinden baya faydalanmıştık askeriyenin
Sendemi canım gidemicensıcak olmasın yaaaaaaaaaaaa dediğin gibi şöyle serin serin bir yaz olsun sıcağı çok sevmem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?