2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Lansinoh Lanolin Krem 10 gr.göğüs kremi aldım 17.30tl ne kadarda pahalı kızlar yaaaaaaaa

canım son dönemlerde kasıntı yasaynlar olabiliyor böyle hemen kötüsünü düşünme normaldir belki gecmis olsun

of kızlar ya benim hic sancım yok ama bu akıntı hala geliyor az az acaba bu su mu yoksa normal akıntı mı ne kadar daynır bebism daha cok merak ediyorum

canım su olup olmadıgını anlamaya yarayan bi ped varmıs ondan denesene insallah hersey yolundadır tatlım

su torba yasa da gecti mi gecmedi mi belli değil ben de merakla bekliyom izin konusu ne olacka diye

canım sonradan okudum dikkatle takip et kendni dogum yaklastıkca böyle belirtiler olaibliyor akıntıyla dedi bana tecrübeli arkadslarım yat uzan bol bol gecmis olsun

Son düzenleme:

olsun canım
kefken fln da güzel
yalıova fln da yakın size haftasonu için
ayy gelsin minişler gidilir canım haftasonları da olsa

şimdilik çıkıyoruz biz teyzoşlar :79:
sonra yine geliriz
canım dikkat et kendine
kızlar ben kaçtım öptümm size allaha emanet olun
hoşçakal

bu arada herkese iyi pazarlar hanımlar
geriden baslayınca okumaya biraz ters oldu :=)

biz de evdeyiz sıkıldım otur otur evde ama dısarı cıkmaya korkuyorum tekrar grip kaparım diye
ev hapsi verdik tatilde kendimize nolur nolmaz yarın bebek sekeri bakmaya gidicem bakalım gücüm olursa hava güzelse o da
dogum fotografcımıza da karar verdim ön görüşmemizi yaptık mail yoluyla dogum sekli netleşsin tanısıcaz bakalım kendisiyle insallah güzel olur hersey

bu arada gün saymanın en zor oldugu zamanlar sonlarmış ya sanki gecmiyor gibi bir an evvel gelsin istiyorum gün kavusalım yavrumuza hem heyecanlanıyorum hem sabırsızlanıyorum

ben de tatil istiyorum evlendik evleneli istedigimiz gibi bi tatile cıkamadık cok icimde kaldı
bu sene gideriz kesin diyorduk kuzumuz süpriz yaptı ki ben bebekle de giderim o sorun degil de
eşimin tez dönemi olacak doktorada son evresi bilmiyorum o yogunlukta nasıl gidecegiz tatile insallah babamız yan çizmez yoksa ben bebeyi alıp kacıcam artık o kadar hasret kaldım :)

kızlar şimdilik hoşçakalın yemek hazırlıcam...listemizin ilk bebişini yazdım...ama adını bilmiyom bide doğum şeklini...onlarda olmalı.

daha evvel dogum yapmıs hanımlar bi sorum var
bebek icin kıyafet hazırladık cantamıza hastane cıkısı ya
simdi onun alt gıyeceginin biri ayaklı biri ayaksız
tek kat ayaklı yeterli oluyor mu içine baska bir ayaklı içlik daha mı giydiriliyor
ona göre ek ilave koyacagım ama kat kat üstüste de olur mu ki
tam olarak yenidogana ne giydiriiyor hastanede?
en iç parcadan en dısa kadar yazar mısınız annişler

Slmm kızlarrr benimm bebişiminde nisan 3 tahmini doğum tarihi ancak bebiş biraz erken olsa marttada gelebilir

sweet dropp canımm hatırladın umarımm benii

kizlar merhaba size bi mujdem var ben dogurdum.35+5 te sancim geldi gece acile gittim 31 ocak saat 5te acildeydik.1 subat aksam 19.15te oglumu normal epiduralle kucagima aldim.cok saskin ve mutluyum.ayrintilari daha sonra yazicam.darisi hepinizin basina

çokkkk sevindim tatlım.ALLAH analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahhh.ayrıntıları bekliyor olacağızzz

hayırlııı olsuunn canımm rabbim bizie kurtarsın inş. Ayyy yaaa sen 35+5 de doğrduysann belkimde bizimkide erkenn gelirrr demeye başaldımmm o halde benimm tüm hazırlıklarımı bitirmem lasımmm daha varr diyee oyalanıp duruyorumm

canımmm tebrik ederim demek ikinci bebişimiz geldi ne güzel ya
ayy insan böyle duyunca ben de istiyorum diyor ama biyandan korkuyor erken diye:=)
hem de normal dogum yapmışsın ne güzel ya hersey yolundadır insallah canım tekrar gözün aydın

Lansinoh Lanolin Krem 10 gr.göğüs kremi aldım 17.30tl ne kadarda pahalı kızlar yaaaaaaaa
olsun canım bazen pahalı alabiliyorusss
aklında bulunsun gg de daha ucuz oluyor ben ordan enucuzbebek satıcısından almıştım.
ertesi gün kargoyla geldi. göğüspedini fln da almıştım.

selam canım
ahh sorma bende mart gelsin die dört gözle gün sayıyorum

hayırlı olsun canım.
sağlıklı, sıhhatli , mutlu bir ömrü olsun.

koçişe sorarım ama subay astsubayların ayrı oluyo orada astsubay kampı varmıki
bilmiyorumki tatlım yaaaaaaa
ben lansinoh un 56 gr.lık kremini aldım 39.50 ye eczaneden canım.sanırım seninki gerçekten çok pahalıya gelmiş.nereden aldın ki????
bebk mağzasından aldım canım :26::26:tühh bilseydim eczaneden alırdım
kızlar şimdilik hoşçakalın yemek hazırlıcam...listemizin ilk bebişini yazdım...ama adını bilmiyom bide doğum şeklini...onlarda olmalı.
kolay gelsin azize
Slmm kızlarrr benimm bebişiminde nisan 3 tahmini doğum tarihi ancak bebiş biraz erken olsa marttada gelebilir

sweet dropp canımm hatırladın umarımm benii

ayyy unuturmuyum canım hatırladım tabiiiiiiiinasılsın bebiş nasıl az kalmış seninde ben buraya transfer olmuştum diğer topikten

inanmıyorum yaaaaaaaa çok sevindim didemcim hemde normal olmuş süper...bebişini allah bağışlasın

maşallah canım biraz acele etmiş senin oğlan. hayırlı olsun canım. Allahım analı babalı büyütsün.çok mutlu sağlıklı uzun bi ömrü olsun İnşallah. sen nasılsın bebiş nasıl şimdi canım. İnşallah sorun olmamıştır. ayyyy heyecan arttı bendede.

didemcim azizeye msj at istersen kilosunu felan yaz bebişler geliyor topiği açıldı 2.sırayı bebişin aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…