- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
sağol canım benim
sabahtan beri yatıyorum zaten şükür şimdilik tekrarlamadı inş tekrarlamaz
biz de dün gittik kontrole. artık biraz zor oluyor dr.'a gitmek karşıya taşındığımız için.
2.250 kg 44 cm olmuş prensesimiz. bu sefer bırakın yüzünü, ayağını elini bile göstermedi minik cadım.yüzünü sırtıma dönmüş, öyle gömülmüş derinlere.
bu arada benim kaşıntılarım geçeceğine giderek arttı, sırtım, karnım, kollarım, bacaklarım, kafam vs... doktora söyleyince, bir şey olmayabilir ama bazı testler yaptırmanız lazım dedi. safra asitleri ve karaciğer enzimleri tahlilleri istedi. safra asitleri toksik olduğundan bebek zehirlenebilir dedi. bugün sabah erkenden aç karnına kan vermeye gittim. pzt. çıkacakmış bakalım. inşallah öyle bişiler yoktur çünkü internette araştırdığım kadarıyla tahlil sonuçları yüksek çıkarsa mazallah sezeryanla bebeği hemen almak zorunda kalabiliyorlarmış. bir de losyon yazdı kaşıntıyı alır dedi. mümkün oldukça kullanmamaya çalışıyorum çünkü prospektüsünde gebeler üzerinde yeterli test yapılmamıştır ve plasentadan geçer diye yazıyor.
of kızlar ya benim hic sancım yok ama bu akıntı hala geliyor az az acaba bu su mu yoksa normal akıntı mı ne kadar daynır bebism daha cok merak ediyorum
ya arkadaşlar babalık izni 10 güne çıktı mı ve erken doğum olduğu takdirde kullanılamayan izin doğum sonrası izne aktarılacak mı? Ve prosedür nasıl işliyor bilgisi olan var mı? Komisyondan geçmiş bunlar ama ne zaman yasalaşacak acaba? Of uykum kaçtı işim yok bunlara taktım. Canım sıkılıyor artık benim...
günaydın arkadaşlar....
normalde bu saatte burada olacağımı söyleseler inanmazdım...
eşimi işe göndermek için kalkıyorum hersabah sonra da hemen yatıyordum
bu sabah günlük pedimde hafif kan vardı kızlar bunun sebebi ne olabilir sizce ?
ilk adet olmaya başladığımızda gelen çok hafif kan gibi...
ayyy okurken şok oldum neyse online olduğunu görünce içim rahatladı canım sen dikkat et kendine yormada emiiii geçmiş olsun
güzel haberlerini bekliyoruz canım
ayyy ne güzellllllllllll biz gidemicez eşim iş değişikliği yapınca izni yok bir ankara paklıcaz o değil geçen sene yaptım ama hamile olduğumu öğrenmeden önce sonrasında kabus dolu günler olunca acaip gitmek istiyorum deniz diye aşeriyordum o sıcaklardabizde kandıra kefken civarı takılırız napalım
antalya laradaki kamp süper canım benim dedem albay olduğu için nimetlerinden baya faydalanmıştık askeriyenin
sendemi canım gidemicensıcak olmasın yaaaaaaaaaaaa dediğin gibi şöyle serin serin bir yaz olsun sıcağı çok sevmem zaten
canım dikkat et kendineşimdilik çıkıyoruz biz teyzoşlar :79:
sonra yine geliriz
hoşçakalkızlar ben kaçtım öptümm size allaha emanet olun
ben lansinoh un 56 gr.lık kremini aldım 39.50 ye eczaneden canım.sanırım seninki gerçekten çok pahalıya gelmiş.nereden aldın ki????Lansinoh Lanolin Krem 10 gr.göğüs kremi aldım 17.30tl ne kadarda pahalı kızlar yaaaaaaaa
çokkkk sevindim tatlım.ALLAH analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahhh.ayrıntıları bekliyor olacağızzzkizlar merhaba size bi mujdem var ben dogurdum.35+5 te sancim geldi gece acile gittim 31 ocak saat 5te acildeydik.1 subat aksam 19.15te oglumu normal epiduralle kucagima aldim.cok saskin ve mutluyum.ayrintilari daha sonra yazicam.darisi hepinizin basina
kizlar merhaba size bi mujdem var ben dogurdum.35+5 te sancim geldi gece acile gittim 31 ocak saat 5te acildeydik.1 subat aksam 19.15te oglumu normal epiduralle kucagima aldim.cok saskin ve mutluyum.ayrintilari daha sonra yazicam.darisi hepinizin basina
kizlar merhaba size bi mujdem var ben dogurdum.35+5 te sancim geldi gece acile gittim 31 ocak saat 5te acildeydik.1 subat aksam 19.15te oglumu normal epiduralle kucagima aldim.cok saskin ve mutluyum.ayrintilari daha sonra yazicam.darisi hepinizin basina
olsun canım bazen pahalı alabiliyorusssLansinoh Lanolin Krem 10 gr.göğüs kremi aldım 17.30tl ne kadarda pahalı kızlar yaaaaaaaa
bu arada herkese iyi pazarlar hanımlar
geriden baslayınca okumaya biraz ters oldu :=)
biz de evdeyiz sıkıldım otur otur evde ama dısarı cıkmaya korkuyorum tekrar grip kaparım diye
ev hapsi verdik tatilde kendimize nolur nolmaz yarın bebek sekeri bakmaya gidicem bakalım gücüm olursa hava güzelse o da
dogum fotografcımıza da karar verdim ön görüşmemizi yaptık mail yoluyla dogum sekli netleşsin tanısıcaz bakalım kendisiyle insallah güzel olur hersey
bu arada gün saymanın en zor oldugu zamanlar sonlarmış ya sanki gecmiyor gibi bir an evvel gelsin istiyorum gün kavusalım yavrumuza hem heyecanlanıyorum hem sabırsızlanıyorum
bilmiyorumki tatlım yaaaaaaakoçişe sorarım ama subay astsubayların ayrı oluyo orada astsubay kampı varmıki
bebk mağzasından aldım canım :26::26:tühh bilseydim eczaneden alırdımben lansinoh un 56 gr.lık kremini aldım 39.50 ye eczaneden canım.sanırım seninki gerçekten çok pahalıya gelmiş.nereden aldın ki????
kolay gelsin azizekızlar şimdilik hoşçakalın yemek hazırlıcam...listemizin ilk bebişini yazdım...ama adını bilmiyom bide doğum şeklini...onlarda olmalı.
Slmm kızlarrr benimm bebişiminde nisan 3 tahmini doğum tarihi ancak bebiş biraz erken olsa marttada gelebilir
sweet dropp canımm hatırladın umarımm benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?