2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinize cok tesekkur ederim kizlar.Bende bebegimde cok iyi sukurler olsun.Hepinizin hayirli dogum haberlerini alirim insallah burdan.Dogum hikayesi topigi acilirsa hikayemi uzun uzun yazmak istiyorum.Bu arada bebegin yas cizelgesini nasil yapiyoruz degistirmenin zamani geldi artik

http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/338176-gebelik-icin-ticker-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html
burda anlatıyor canım yapamazsan bilgileri verirsin biz yaparız

çok şey yazdım ama çıkmadı bu site gene mi yapılanmaya giriyor. İkidir yazdıklarım çıkmıyor yaa

Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütmayi nasip etsin. Bahtı açık şansı bol olsun bebişinin. Maşşallah

malesef cnm yaa esım gıtmeyelım dıoo
ayy inşş sıcak olmaz bu yez nefret ettım sıcaktn valla ayyy bıde hamıleydık daha zordu hersey kokuodu bana

canım gozunuz aydın 2.melegımızde geldıı Allah saglıklı uzun guzel bır ömur nasıp etsın analı babalı buytsub cnm
ayy böle hbler geldıkce heyecan oluo kızlar valla

ya bi telefon geldi kalktım pc başından, bi bebiş daha gelmiş hayırlı uğurlu olsun.
Abrelciğim ne yanlış anlaması yav, ben o ikona bayıldım. Hayatta en nefret ettiğim şey sütyen takmak. Harbi bayrağa benziyor, eh sütyen de kadının bayrağıdır yani. Heyt be ne laf ettim

Damlacım seni bulmuşken sormak istiyorum, kafaya takmaya başladım, bu bebeğin başının büyük olmasını. Haftasına göre önde gidiyor ya.1. Bebeğin başının küçük olması daha olumsuz değil mi? Çünkü gelişimde baş daha büyüktür ya2. Baş ne zaman orantılanacak diğer yerlere göre3. Normal doğumu ne derece etkiler? Normal doğumdan korkan ben şimdi de yaa normal doğum olmazsa diye telaşlanmaya başladım.

bende nefret ederim südyen takmaktan çok rahatsız edici birşey eve gelince çıkar at demi ama:92::92:

canım o sorun bendede var sorma. geçen benim doktorum izindeydi başka doktora gitmek zorunda kaldım. kadın dediki bebeğin kafa kemiği büyük bu şekilde normal doğum çok zor görünüyor ama asıl çatıya bağlı dedi. çatı muayenesinde kesin sonuç söylenir dedi. ama çok yerde okudum diyorki bebeğin kafası ilk başta daha yumuşakmış doğum kolay olsun diye. doğumdan sonra sertleşiyormuş.

canım bana doktor hiçbirşey demiyor sorun olsa derdi sanırım 3 doktor gördü 3üde sağlıklı buldu demek bebğin başını büyük olması sorun değil ama dediğin gibi normal doğum yapmıyorlar kafa büyük olursa...küçük olmasıda sorun değildir galiba yapısal birşeyle alakalı olabilir..senin bebişindemi kafası önde tatlım dengelenmicek gibi geliyor bana yani bebekle birlikte kafada büyüyor ölçümlerde öyle çıkıyor

bende nefret ederim südyen takmaktan çok rahatsız edici birşey eve gelince çıkar at demi ama:92::92:

bende tek bendevar sanıyordum bu sorun. hiç sevmiyorum yaaa. çalışırken akşamı zor ediyordum. eve geldiğimde ilk yaptığım şey sütyeni çıkarmaktı.

bende tek bendevar sanıyordum bu sorun. hiç sevmiyorum yaaa. çalışırken akşamı zor ediyordum. eve geldiğimde ilk yaptığım şey sütyeni çıkarmaktı.

sürekli takmak iyi değilmiş canım zaten amannnnnn boşverrrrr rahat etsinler demi onlarda yazık sıkılmasınlar:92::92:

Sultancım, Damlacım teşekkürler yanıtınız için.
Evet benim bebiş de en başından beri 1 hafta önden gidiyordu. Düşünün SAT'ım 2 gün geçtiği halde doktora görünmek istedim hamile miyim diye. Doktor da ultrasonda belli olmaz ama gel bir bakalım demişti, düşünün 2 gün geçmiş, ultrasonda çıkmaz yani. Ama n'oldu aaa burdaymış oldu. 4 haftalık demesi gerekirken 5
haftalık bu demişti.(23 Temmuzdan bahsediyorum SAT'ım 23 Haziran) Mardinde de hep 1 hafta önde gitti bebek.
Şimdi Şubat tatilinde annemgildeyiz. Burdaki doktora kontrol amaçlı gideyim dedim bu Çarşamba gittik 34 haftalık dedi yaaaa. Olumsuz bir şey söylemedi ama ben kurcalaya kurcalaya aklımı bugün bu hale geldim. Haa bu arada 15 Ocaktaki Mardindeki kontrolümde bebek 1.600 dü. 3 Şubattaki G.Antep kontrolümde bebek 2.330 gr. Herşey normal mi yaaAnnemgile gelince yeme olayını mı abarttım nedir, haa bir de onlar çay içince ben de içtim. Şeker sorunum yoktu hala da yokturdur deeee mi:18::18::18:

ya arkadaşlar tatil işini ne yapacaksınız yok mu deneyimli anneler ben patlayacağım artık çok mu küçük olur bebekler offff

canım gidilir dert etme sen ağustosta ben gitmeyi düşünüyorum

yaaa benimkiler büyük olduğu için 7/24 sütyen takıyordum ve sarkmıyorlsardı
şimdi hamilelikte emzirme sütyeni kullandığım için sarktılar
benimkiler hep esaret altındalar

ya arkadaşlar tatil işini ne yapacaksınız yok mu deneyimli anneler ben patlayacağım artık çok mu küçük olur bebekler offff

vallaha ben yılların acısını çıkarıcam bu sene sanırım. yıllardır çalışırken en fazla 1 hafta tatil yapıyodum,bu sene izine denk gelecek şahsen haziran ayı itibari ile tatile çıkıyorumm yazlık var annemlerin bütün yaz orda kalırım artık

evde sütyen takmayanlar kulübüne bir üye dahaa
yaşasın memelere özgürlük:92::92::92:

allah iyiliğinizi versin sizin kızlar yaa.sütyen takmayanlar kulübü heee

vay be meğer ne çok nefret eden varmış şu illet çamaşırdan. Benim bi arkadaşım gece bile çıkarmıyor sarkarlarmış. Aman göbeğime değeceğini bilsem takamam valla, para biriktirip estetik olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…