Hepinize cok tesekkur ederim kizlar.Bende bebegimde cok iyi sukurler olsun.Hepinizin hayirli dogum haberlerini alirim insallah burdan.Dogum hikayesi topigi acilirsa hikayemi uzun uzun yazmak istiyorum.Bu arada bebegin yas cizelgesini nasil yapiyoruz degistirmenin zamani geldi artik
kizlar merhaba size bi mujdem var ben dogurdum.35+5 te sancim geldi gece acile gittim 31 ocak saat 5te acildeydik.1 subat aksam 19.15te oglumu normal epiduralle kucagima aldim.cok saskin ve mutluyum.ayrintilari daha sonra yazicam.darisi hepinizin basina
kizlar merhaba size bi mujdem var ben dogurdum.35+5 te sancim geldi gece acile gittim 31 ocak saat 5te acildeydik.1 subat aksam 19.15te oglumu normal epiduralle kucagima aldim.cok saskin ve mutluyum.ayrintilari daha sonra yazicam.darisi hepinizin basina
malesef cnm yaaayyy okurken şok oldum neyse online olduğunu görünce içim rahatladı canım sen dikkat et kendine yormada emiiii geçmiş olsun
güzel haberlerini bekliyoruz canım
ayyy ne güzellllllllllll biz gidemicez eşim iş değişikliği yapınca izni yok bir ankara paklıcaz o değil geçen sene yaptım ama hamile olduğumu öğrenmeden önce sonrasında kabus dolu günler olunca acaip gitmek istiyorum deniz diye aşeriyordum o sıcaklardabizde kandıra kefken civarı takılırız napalım
antalya laradaki kamp süper canım benim dedem albay olduğu için nimetlerinden baya faydalanmıştık askeriyenin
sendemi canım gidemicensıcak olmasın yaaaaaaaaaaaa dediğin gibi şöyle serin serin bir yaz olsun sıcağı çok sevmem zaten
ya bi telefon geldi kalktım pc başından, bi bebiş daha gelmiş hayırlı uğurlu olsun.
Abrelciğim ne yanlış anlaması yav, ben o ikona bayıldım. Hayatta en nefret ettiğim şey sütyen takmak. Harbi bayrağa benziyor, eh sütyen de kadının bayrağıdır yani. Heyt be ne laf ettim
Damlacım seni bulmuşken sormak istiyorum, kafaya takmaya başladım, bu bebeğin başının büyük olmasını. Haftasına göre önde gidiyor ya.1. Bebeğin başının küçük olması daha olumsuz değil mi? Çünkü gelişimde baş daha büyüktür ya2. Baş ne zaman orantılanacak diğer yerlere göre3. Normal doğumu ne derece etkiler? Normal doğumdan korkan ben şimdi de yaa normal doğum olmazsa diye telaşlanmaya başladım.
Damlacım seni bulmuşken sormak istiyorum, kafaya takmaya başladım, bu bebeğin başının büyük olmasını. Haftasına göre önde gidiyor ya.1. Bebeğin başının küçük olması daha olumsuz değil mi? Çünkü gelişimde baş daha büyüktür ya2. Baş ne zaman orantılanacak diğer yerlere göre3. Normal doğumu ne derece etkiler? Normal doğumdan korkan ben şimdi de yaa normal doğum olmazsa diye telaşlanmaya başladım.
bende nefret ederim südyen takmaktan çok rahatsız edici birşey eve gelince çıkar at demi ama:92::92:
ya arkadaşlar tatil işini ne yapacaksınız yok mu deneyimli anneler ben patlayacağım artık çok mu küçük olur bebekler offff
bende tek bendevar sanıyordum bu sorun. hiç sevmiyorum yaaa. çalışırken akşamı zor ediyordum. eve geldiğimde ilk yaptığım şey sütyeni çıkarmaktı.
sürekli takmak iyi değilmiş canım zaten amannnnnn boşverrrrr rahat etsinler demi onlarda yazık sıkılmasınlar:92::92:
ya arkadaşlar tatil işini ne yapacaksınız yok mu deneyimli anneler ben patlayacağım artık çok mu küçük olur bebekler offff
bende tek bendevar sanıyordum bu sorun. hiç sevmiyorum yaaa. çalışırken akşamı zor ediyordum. eve geldiğimde ilk yaptığım şey sütyeni çıkarmaktı.
evde sütyen takmayanlar kulübüne bir üye dahaa
yaşasın memelere özgürlük:92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?