2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

caım çok evham yapma yoktur olsa şeker yüklemesinde çıkardı. çaylada ilgisi yoktur. şimdi annenlerde annen yapıp sen yedin bide biraz daha fazla yemişsindir oda bebeğe yaramıştır ondan. sağlıklıdır ona emin ol. benim kızımda 10 falan ilerideydi maşallah damlanın oğluda ileri. onun hiç bir sorunu olmazmış ben doktora sordum.

çok şükür ii bebişte bende canımm yaa az kaldı evet seninde az inşallah RABBİM HAYIRLA KURTARIR HEPİMİZİ diğer topikte çok kişi hamiş kaldıı sen nasılsın?yeğenimm nasıl?

sürekli takmak iyi değilmiş canım zaten amannnnnn boşverrrrr rahat etsinler demi onlarda yazık sıkılmasınlar:92::92:
evettttttttt :92: kesinlikle

of yaaa beni sıkıyorlar sanki sütyen takınca yaa. zaten çok büyükte değil

kıyamam kurcalayınca kafanda ooo çok şey bulursun birkere düşün canım bişey olsa emin ol derdi doktorlar ne sana demiş ne bana nede sultana daha çok kişi vardır bebişinin kafası büyük olan çevremdede duyuyorum kilo alabilir bebişin ebe bana 200-250gr alır haftada dedi şekerde çıkmadıysa bidaha çıkmaz canım merak etme bende çay içiyorum hatta içince hareketleniyor nasılda çok seviyor galiba oğlum
:92::92:arada özgürlüğünü ilan etsinler canım
vay be meğer ne çok nefret eden varmış şu illet çamaşırdan. Benim bi arkadaşım gece bile çıkarmıyor sarkarlarmış. Aman göbeğime değeceğini bilsem takamam valla, para biriktirip estetik olurum.
benim küçük zaten büyük olsada takamazdım gibi geliyor evde
çok şükür ii bebişte bende canımm yaa az kaldı evet seninde az inşallah RABBİM HAYIRLA KURTARIR HEPİMİZİ diğer topikte çok kişi hamiş kaldıı sen nasılsın?yeğenimm nasıl?

iyi canım yiğenindeee büyüyor tombilikbizim yiğenimiz nasıl ismi bellimi???ayyy arada girdim baktım kalan baya olmuş canım ne güzelll...hatırlıyormusun azrayağmuru o doğum yapıcak çok az kaldı haftaya cumartesi mart annesi olcaktı ama şubat annesi olcak

sağol canım yaa, içimi ferahlattın yoksa gözlerim doldu ağlıyacaktım resmen. Ne bileyim 19 günde 730 gr almış bebek, haftasına göre bebeklerinin kilosunu yazanları görünce acaba dedim iri mi bu bebek.
Allah'a çok şükür, hamd olsun, şükürsüzlük etmiyorum ama fazlası zarar ya o bakımdan. Annem de aklımı kurcalamıştı bebek zayıf olsun, kilolu olursa doğum zorlaşır diye. Haftasonu Mardin'e gideriz o zaman da kendi doktoruma da görünürüm
gene. Burda G.Anteptekine sorularımı sormadım, doktora gidince tutuluyormuyuz neyiz anlamadım

ay ay ayyyyy 2. bebişimizde gelmiş hoş gelmişşşharikaa.
budamı erkek yoksa çünkü geçen gün rüyamda üçüz erkek bebek görmüştüm
benim olduğunu söylüyorlardı ama değil diyordum.sonra düşündüm bizim topikteki
kızlarmı doğum yaptı acep.üçüncüde eylülün oğluşu olacak herhalde.
bide kızlar erken doğar denir.ama bizim paşaların acelesi var
didemcim Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür versin inşallah.
güle güle büyütün canım

ilknurcum novrainnin teli varmıydı sende gece yazmıştı yaa merak ettim kızcağızı facede yok sanırım çıkmış:26:

canımm tam belli değil ismi ben taha istiyorumm ama eşimin ve ailesininde farlık düşünceleride var onlardanda kura çekicez sanırım ilki isim olucak senin bebişin adı belli mi?
azra ya çok sevindimm canımm sezeryan olucak o halkde erken olduğuna göre
sen ne yaptın doğum işini normal sezeryan karar verdin mi ben normal istiyorumm son ana kadar beklicemm bakalımm hayırlısı olsunn inşallah ama tabiii se n ceylinaz ı hatırlıyomusun 3 şubatta sezeryanı varmış mesajlarından okudum bugünn oda doğum yapmıştır sanırırm şimdiya azra buraya mı uğruyoo onlada uzun süre görüşemedik

canım en önemlisi sağlıklı olması sen doktoruna güven inan bişey olsa söylerdi zaten. zayıf olsa daha çok üzülmezmisin niye böyle iyi bakamıyormuyum besleyemiyormuyum diye. sweetinde dediği gibi bebekler haftada 250 gram alabilirmiş. ee 21 günde 750 gram yapmıyormu canım. normal oluyor yani. sevin kız iyi bakmışsın işte. bakalım yarın bizimki ne gelecek. ben önceki ay 2 hafta ileri gitmişti. sonrakinde 1hafta falan işte acaba iyi bakamıyormuyum dedim. sen iyi bakmışsın işte maşallah. bide yediklerin çok etkiliyor canım ona emin ol. maşallahhhhh diyelim sevinelim ve geirisini düşünmeyelim olurmu canım. doğum konusuda çatıyla ilgiliymiş çatın darsa 2.5 kg bebek bile normal doğumla olmazmış bunuda unutma canım. doktor öyle söyledi,

Damla, geçen eşim babamgilin yanında ne diyor, hepimiz yemekteyiz. "Bebek sağlıklı doktor hep öyle diyor kafası da büyükmüş"
Kız kardeşim neee diyince "bebeklerin gelişimde kafası büyük olur ya" dedi. Şimdi öyle diyince de hakaret mi etti, güzel söz mü söyledi anlamadım
.

sweet canımm çıkıyorumm ben şimdi sonra görüşürüzzz gelirim ben bu topiğee İİİİ AKŞAMLARR HERKESE

ya kızlar benim alt tarafımda sanki bebişim nefes egzersizi yapıyo gibi hızlı hızlı bişeyler oluyo.
hani koşarız nefes nefese kalırız ya onungibi hızlı yani.kalp atışı gibide değil
sizdede oluyomu?

yaa o bende de oluyor bende hıçkırıyor diyordumm :44:böyl epıt pıt atıyor sürekli

ayy bu arada didem gözün aydın Allahım analı babalı büyütsün hem 36 haftalık hemde normal doğum ayy ne kadar güzellll darısı bizim başımıza kızlarrr

ayy bende hiç sevmem o sütyenii heleki hamile kaldıktan sonra kilo alınca arka tarafı sırtımı sıkıyor yaa eve geliyorum hemen çıkarıyorumm :95:

bende de oluyor canım. doktora sordum hıçkırık tutuyordur ya da solunum yeteneği gelişmeye başladı ondandır demişti :44:

evet haklısın tatlım en önemlisi sağlıklı olması.Galiba kilo alımında annemin de payı çok her sabah yumurta yedim, bana kalsa evde canım isterse yiyordum. Haa bir de bir kase yoğurdun içine meyveleri doğruyorum, içine kuruyemişleri de atıp yiyordum, o da etkiledi mi acaba:) Allahım sağlıklı bebişler nasip etsin. Amiiin
Hadi bakalım sen de git doktoruna ne diyecek. Soruların olursa doktoruna bol bol sor benim gibi olma:)
Bu arada İnşallah babacığının durumu eskiye göre iyidir. Sağlık, şifa diliyorum. Öpüldünüz
Ben çıkmalıyım şimdi,iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…