- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
Sultancım, Damlacım teşekkürler yanıtınız için.
Evet benim bebiş de en başından beri 1 hafta önden gidiyordu. Düşünün SAT'ım 2 gün geçtiği halde doktora görünmek istedim hamile miyim diye. Doktor da ultrasonda belli olmaz ama gel bir bakalım demişti, düşünün 2 gün geçmiş, ultrasonda çıkmaz yani. Ama n'oldu aaa burdaymış oldu. 4 haftalık demesi gerekirken 5 haftalık bu demişti.(23 Temmuzdan bahsediyorum SAT'ım 23 Haziran) Mardinde de hep 1 hafta önde gitti bebek.
Şimdi Şubat tatilinde annemgildeyiz. Burdaki doktora kontrol amaçlı gideyim dedim bu Çarşamba gittik 34 haftalık dedi yaaaa. Olumsuz bir şey söylemedi ama ben kurcalaya kurcalaya aklımı bugün bu hale geldim. Haa bu arada 15 Ocaktaki Mardindeki kontrolümde bebek 1.600 dü. 3 Şubattaki G.Antep kontrolümde bebek 2.330 gr. Herşey normal mi yaaAnnemgile gelince yeme olayını mı abarttım nedir, haa bir de onlar çay içince ben de içtim. Şeker sorunum yoktu hala da yokturdur deeee mi:18::18::18:
çok şükür ii bebişte bende canımm yaa az kaldı evet seninde az inşallah RABBİM HAYIRLA KURTARIR HEPİMİZİ diğer topikte çok kişi hamiş kaldıı sen nasılsın?yeğenimm nasıl?bilmiyorumki tatlım yaaaaaaa
bebk mağzasından aldım canım :26::26:tühh bilseydim eczaneden alırdım
kolay gelsin azize
ayyy unuturmuyum canım hatırladım tabiiiiiiiinasılsın bebiş nasıl az kalmış seninde ben buraya transfer olmuştum diğer topikten
of kızlar ya benim hic sancım yok ama bu akıntı hala geliyor az az acaba bu su mu yoksa normal akıntı mı ne kadar daynır bebism daha cok merak ediyorum
evettttttttt :92: kesinliklesürekli takmak iyi değilmiş canım zaten amannnnnn boşverrrrr rahat etsinler demi onlarda yazık sıkılmasınlar:92::92:
canım gidilir dert etme sen ağustosta ben gitmeyi düşünüyorum
yaaa benimkiler büyük olduğu için 7/24 sütyen takıyordum ve sarkmıyorlsardı
şimdi hamilelikte emzirme sütyeni kullandığım için sarktılar
benimkiler hep esaret altındalar
kızlar 2.bebeğimizde doğmuşşimdi msj aldım
diiideemm arkadaşımız
kıyamam kurcalayınca kafanda ooo çok şey bulursun birkere düşün canım bişey olsa emin ol derdi doktorlar ne sana demiş ne bana nede sultana daha çok kişi vardır bebişinin kafası büyük olan çevremdede duyuyorum kilo alabilir bebişin ebe bana 200-250gr alır haftada dedi şekerde çıkmadıysa bidaha çıkmaz canım merak etme bende çay içiyorum hatta içince hareketleniyor nasılda çok seviyor galiba oğlumSultancım, Damlacım teşekkürler yanıtınız için.
Evet benim bebiş de en başından beri 1 hafta önden gidiyordu. Düşünün SAT'ım 2 gün geçtiği halde doktora görünmek istedim hamile miyim diye. Doktor da ultrasonda belli olmaz ama gel bir bakalım demişti, düşünün 2 gün geçmiş, ultrasonda çıkmaz yani. Ama n'oldu aaa burdaymış oldu. 4 haftalık demesi gerekirken 5 haftalık bu demişti.(23 Temmuzdan bahsediyorum SAT'ım 23 Haziran) Mardinde de hep 1 hafta önde gitti bebek.
Şimdi Şubat tatilinde annemgildeyiz. Burdaki doktora kontrol amaçlı gideyim dedim bu Çarşamba gittik 34 haftalık dedi yaaaa. Olumsuz bir şey söylemedi ama ben kurcalaya kurcalaya aklımı bugün bu hale geldim. Haa bu arada 15 Ocaktaki Mardindeki kontrolümde bebek 1.600 dü. 3 Şubattaki G.Antep kontrolümde bebek 2.330 gr. Herşey normal mi yaaAnnemgile gelince yeme olayını mı abarttım nedir, haa bir de onlar çay içince ben de içtim. Şeker sorunum yoktu hala da yokturdur deeee mi:18::18::18:
:92::92:arada özgürlüğünü ilan etsinler canımcanım gidilir dert etme sen ağustosta ben gitmeyi düşünüyorum
yaaa benimkiler büyük olduğu için 7/24 sütyen takıyordum ve sarkmıyorlsardı
şimdi hamilelikte emzirme sütyeni kullandığım için sarktılar
benimkiler hep esaret altındalar
benim küçük zaten büyük olsada takamazdım gibi geliyor evdevay be meğer ne çok nefret eden varmış şu illet çamaşırdan. Benim bi arkadaşım gece bile çıkarmıyor sarkarlarmış. Aman göbeğime değeceğini bilsem takamam valla, para biriktirip estetik olurum.
çok şükür ii bebişte bende canımm yaa az kaldı evet seninde az inşallah RABBİM HAYIRLA KURTARIR HEPİMİZİ diğer topikte çok kişi hamiş kaldıı sen nasılsın?yeğenimm nasıl?
caım çok evham yapma yoktur olsa şeker yüklemesinde çıkardı. çaylada ilgisi yoktur. şimdi annenlerde annen yapıp sen yedin bide biraz daha fazla yemişsindir oda bebeğe yaramıştır ondan. sağlıklıdır ona emin ol. benim kızımda 10 falan ilerideydi maşallah damlanın oğluda ileri. onun hiç bir sorunu olmazmış ben doktora sordum.
ay ay ayyyyy 2. bebişimizde gelmiş hoş gelmişşşkizlar merhaba size bi mujdem var ben dogurdum.35+5 te sancim geldi gece acile gittim 31 ocak saat 5te acildeydik.1 subat aksam 19.15te oglumu normal epiduralle kucagima aldim.cok saskin ve mutluyum.ayrintilari daha sonra yazicam.darisi hepinizin basina
yok canım malesef o yazmamıştı.yoksa bende şimdiye 50 tane msj atmıştım ne oldu diye:26:ilknurcum novrainnin teli varmıydı sende gece yazmıştı yaa merak ettim kızcağızı facede yok sanırım çıkmış:26:
kıyamam kurcalayınca kafanda ooo çok şey bulursun birkere düşün canım bişey olsa emin ol derdi doktorlar ne sana demiş ne bana nede sultana daha çok kişi vardır bebişinin kafası büyük olan çevremdede duyuyorum kilo alabilir bebişin ebe bana 200-250gr alır haftada dedi şekerde çıkmadıysa bidaha çıkmaz canım merak etme bende çay içiyorum hatta içince hareketleniyor nasılda çok seviyor galiba oğlum
:92::92:arada özgürlüğünü ilan etsinler canım
benim küçük zaten büyük olsada takamazdım gibi geliyor evde
iyi canım yiğenindeee büyüyor tombilikbizim yiğenimiz nasıl ismi bellimi???ayyy arada girdim baktım kalan baya olmuş canım ne güzelll...hatırlıyormusun azrayağmuru o doğum yapıcak çok az kaldı haftaya cumartesi mart annesi olcaktı ama şubat annesi olcak
sağol canım yaa, içimi ferahlattın yoksa gözlerim doldu ağlıyacaktım resmen. Ne bileyim 19 günde 730 gr almış bebek, haftasına göre bebeklerinin kilosunu yazanları görünce acaba dedim iri mi bu bebek.
Allah'a çok şükür, hamd olsun, şükürsüzlük etmiyorum ama fazlası zarar ya o bakımdan. Annem de aklımı kurcalamıştı bebek zayıf olsun, kilolu olursa doğum zorlaşır diye. Haftasonu Mardin'e gideriz o zaman da kendi doktoruma da görünürüm gene. Burda G.Anteptekine sorularımı sormadım, doktora gidince tutuluyormuyuz neyiz anlamadım
ya kızlar benim alt tarafımda sanki bebişim nefes egzersizi yapıyo gibi hızlı hızlı bişeyler oluyo.
hani koşarız nefes nefese kalırız ya onungibi hızlı yani.kalp atışı gibide değil
sizdede oluyomu?
ya kızlar benim alt tarafımda sanki bebişim nefes egzersizi yapıyo gibi hızlı hızlı bişeyler oluyo.
hani koşarız nefes nefese kalırız ya onungibi hızlı yani.kalp atışı gibide değil
sizdede oluyomu?
canım en önemlisi sağlıklı olması sen doktoruna güven inan bişey olsa söylerdi zaten. zayıf olsa daha çok üzülmezmisin niye böyle iyi bakamıyormuyum besleyemiyormuyum diye. sweetinde dediği gibi bebekler haftada 250 gram alabilirmiş. ee 21 günde 750 gram yapmıyormu canım. normal oluyor yani. sevin kız iyi bakmışsın işte. bakalım yarın bizimki ne gelecek. ben önceki ay 2 hafta ileri gitmişti. sonrakinde 1hafta falan işte acaba iyi bakamıyormuyum dedim. sen iyi bakmışsın işte maşallah. bide yediklerin çok etkiliyor canım ona emin ol. maşallahhhhh diyelim sevinelim ve geirisini düşünmeyelim olurmu canım. doğum konusuda çatıyla ilgiliymiş çatın darsa 2.5 kg bebek bile normal doğumla olmazmış bunuda unutma canım. doktor öyle söyledi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?