2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım. çok şükür babam daha iyi. bugün beraber pikniğe gittik gezdik biraz. maşallah iyi bakmışsın işte o almayacakta kim alacak kiloyu canım. Maşallahhhh. güle güle canm bizde seni öptük

sağol canım. çok şükür babam daha iyi. bugün beraber pikniğe gittik gezdik biraz. maşallah iyi bakmışsın işte o almayacakta kim alacak kiloyu canım. Maşallahhhh. güle güle canm bizde seni öptük

CANIM BABAN İYİYMİŞ ÇOK ŞÜKÜR ÇOK SEVİNDİM

CANIM BABAN İYİYMİŞ ÇOK ŞÜKÜR ÇOK SEVİNDİM

canım gözün aydın baban için

çok sağolun kızlar. babamı mutlu etmek için ne isterse yapıyoruz. Allahım kimseye yaşatmasın çok zor. şimdi akciğerinden parça alınacak onun için yalvarıyoruz. çocuk gibi etrafında dönüyoruz. yeterki iyi olsun. çok şükür 18 gündür sigarada içmiyor. nefes alması falan düzeldi çok şükür. inşallah şu ciğerde yayılmayan türden çıkarsa tam rahatlayacaz. ama çok şükür görünüş olarak düzeldi en azından.

bayanlar bir şey sorucam. mevlüt şekeri yaptıracak olan var mı? istanbulda alternatif çok,daha önce gezmiştim bir sürü bu işi yapan yer var mısırçarşısının üst taraflarında. ama ben ist da oturmuyorum. sitelere baktım netten de, ona da ne kadar güvenilir bilmem. güzel dersin ufacık bir şey çıkar,bir de rezil olmak var. sanırım doğumdan sonra eşimi yolluycam istanbula. :26:
netten sipariş varan var mı aranızda?

ne güsel canım mutlu oluyor psikolofisin iyi olması gerekiyor
canım benim ya inşalahh herşey çok güsel olacak Rabbim şifasını versin

Canım çok geçmiş olsun.Tam olarak babanın rahatsızlığını bilmiyorum ama benim babamda 2 sene önce bu aşamalardan geçti.Parça alındı ameliyat oldu bir sürü şey yaşadık ama çok şükür Allahıma şu anda çok iyi. İstediğin her konuda yardımcı olmaya hazırım.Doktorunuz vardır ama bu konuda önerebileceğim biri var

canım gözünüzaydın
inşallah tahlilleri de çook temiz çıkar.
sigara içmemesi de çok güzel

canım Allah babana acil şifalar versin. Insallah sonuclar istediginiz gibi cıkar.

mrb kızlar yazılarınızı büyük bir zevkle okuyorum.2. bebişimizde gelmiş allah analı babalı büyütsün.benim bebişimde 4 mart da doğacak inşallah. mevlüt şekeri sormuşsunuz nette şennur şeker güvenilir ben aldım çokda güzeller

sağol canım.güzel modeller varmış.bakıyım biraz:26::26:

gözün aydın canım, yaşı uzun olsun...Allahım az kaldı haberler geldikçe heycanlanıyorum:18: bizi haberdar et bebeğin durumundan, küveze falan girdimi, ciğerleri nasıl, ayyyy Allah analı babalı büyütsün

Lansinoh Lanolin Krem 10 gr.göğüs kremi aldım 17.30tl ne kadarda pahalı kızlar yaaaaaaaa

ya ben de almayım almayım dedim, arkadaşım aldım hiç kullanmadım karbonatlı suyla sildim hem yara olmadı hem de bebişde pamukçuk olmadı demişti..benim gördüğüm bebek mağazasındada aynı fiyattı, ben de netten mi baksam, ama kargo parasıyla aynıya gelir, iyi yapmışsın bence damlacım.

canım ne güzel babana moral olmuştur, bişeyciği kalmayacak inşallah, bu kadar hamilenin duası babanla..

bu arada ben de sizdenim kızlar, yaşasın özgürlük:92::92::124:

canım akayın ıyı bır bebek yogun bakım unıtesı var. kapı suslemesını sordugumda bız yapıyoruz dedıler oda ıcını sormadım. fiyatı ıse telefonla sordugumda hersey dahıl demıslerdı

benim de akay kafama yatıyo gibi
bi arkadaşım da bilgi de yapcak doğumu ama hiç bilmiyorum nasıl

ddiiiddeemm çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah ailesine annesine babasına hayırlı evlat olsun güle güle büyüt bebişini

Arkadaşlar hastaneye gelecekler için 1kg çikolata alacağım. Bir de hastaneye gelenlere eve gelenlere ve 40 mevlüdünde geleceklere hatıra olarak vermek üzere bebek sabunları yaptırdım onları vereceğim. Yani bebek şekeri mevlüt şekeri ya da bebek çikolatası yaptırmayacağım evdeki seremoniler için. Ne dersiniz eve ya da mevlüğde geleceklere de mi çikolata şeker yaptırmak lazım. Of bas bas paraları..........

İyi akşamlar arkadaşlar,
Bi bakayım dedim ki;

maşallah ikinci bebiş de gelmiş çok sevindim, anne ve bebek de iyilermiş, Allah analı babalı büyütsün sevdiklerine bağışlasın çok tebrik ederim didem.. Darısı bizlerin başına sağlıkla kolaylıkla bebeklerimize kavuşmak dileğiyle..

maş.allah analı bablı büyütsün bak şubat anneleri gibi erkekler önde gidiyo hep erkekler aceleci nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…