evet haklısın tatlım en önemlisi sağlıklı olması.Galiba kilo alımında annemin de payı çok her sabah yumurta yedim, bana kalsa evde canım isterse yiyordum. Haa bir de bir kase yoğurdun içine meyveleri doğruyorum, içine kuruyemişleri de atıp yiyordum, o da etkiledi mi acaba:) Allahım sağlıklı bebişler nasip etsin. Amiiin
Hadi bakalım sen de git doktoruna ne diyecek. Soruların olursa doktoruna bol bol sor benim gibi olma:)
Bu arada İnşallah babacığının durumu eskiye göre iyidir. Sağlık, şifa diliyorum. Öpüldünüz
Ben çıkmalıyım şimdi,iyi akşamlar
sağol canım. çok şükür babam daha iyi. bugün beraber pikniğe gittik gezdik biraz. maşallah iyi bakmışsın işte o almayacakta kim alacak kiloyu canım. Maşallahhhh. güle güle canm bizde seni öptük
sağol canım. çok şükür babam daha iyi. bugün beraber pikniğe gittik gezdik biraz. maşallah iyi bakmışsın işte o almayacakta kim alacak kiloyu canım. Maşallahhhh. güle güle canm bizde seni öptük
CANIM BABAN İYİYMİŞ ÇOK ŞÜKÜRÇOK SEVİNDİM
canım gözün aydın baban için
ne güsel canım mutlu oluyor psikolofisin iyi olması gerekiyorçok sağolun kızlar. babamı mutlu etmek için ne isterse yapıyoruz. Allahım kimseye yaşatmasın çok zor. şimdi akciğerinden parça alınacak onun için yalvarıyoruz. çocuk gibi etrafında dönüyoruz. yeterki iyi olsun. çok şükür 18 gündür sigarada içmiyor. nefes alması falan düzeldi çok şükür. inşallah şu ciğerde yayılmayan türden çıkarsa tam rahatlayacaz. ama çok şükür görünüş olarak düzeldi en azından.
çok sağolun kızlar. babamı mutlu etmek için ne isterse yapıyoruz. Allahım kimseye yaşatmasın çok zor. şimdi akciğerinden parça alınacak onun için yalvarıyoruz. çocuk gibi etrafında dönüyoruz. yeterki iyi olsun. çok şükür 18 gündür sigarada içmiyor. nefes alması falan düzeldi çok şükür. inşallah şu ciğerde yayılmayan türden çıkarsa tam rahatlayacaz. ama çok şükür görünüş olarak düzeldi en azından.
çok sağolun kızlar. babamı mutlu etmek için ne isterse yapıyoruz. Allahım kimseye yaşatmasın çok zor. şimdi akciğerinden parça alınacak onun için yalvarıyoruz. çocuk gibi etrafında dönüyoruz. yeterki iyi olsun. çok şükür 18 gündür sigarada içmiyor. nefes alması falan düzeldi çok şükür. inşallah şu ciğerde yayılmayan türden çıkarsa tam rahatlayacaz. ama çok şükür görünüş olarak düzeldi en azından.
listemizde 2 tane bebişimiz oldu biledarısı hepimizin başına kızlar
mrb kızlar yazılarınızı büyük bir zevkle okuyorum.2. bebişimizde gelmiş allah analı babalı büyütsün.benim bebişimde 4 mart da doğacak inşallah. mevlüt şekeri sormuşsunuz nette şennur şeker güvenilir ben aldım çokda güzeller
öyle miii...kim...hayırlı uğurlu olsun
kizlar merhaba size bi mujdem var ben dogurdum.35+5 te sancim geldi gece acile gittim 31 ocak saat 5te acildeydik.1 subat aksam 19.15te oglumu normal epiduralle kucagima aldim.cok saskin ve mutluyum.ayrintilari daha sonra yazicam.darisi hepinizin basina
Lansinoh Lanolin Krem 10 gr.göğüs kremi aldım 17.30tl ne kadarda pahalı kızlar yaaaaaaaa
canım akayın ıyı bır bebek yogun bakım unıtesı var. kapı suslemesını sordugumda bız yapıyoruz dedıler oda ıcını sormadım. fiyatı ıse telefonla sordugumda hersey dahıl demıslerdı
kizlar merhaba size bi mujdem var ben dogurdum.35+5 te sancim geldi gece acile gittim 31 ocak saat 5te acildeydik.1 subat aksam 19.15te oglumu normal epiduralle kucagima aldim.cok saskin ve mutluyum.ayrintilari daha sonra yazicam.darisi hepinizin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?