2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok seevindim yanlış anlarsın diye korktum tatlım hamilelikten gözlerde görmüyomu ne ama bakkk şu meretten baya dertliymiş arkadaşlar

bak bebegim 5 gün öncesi 2870 kg ve yemegime şekere hiç dikkat etmedim tam 4 gün sonra kilosu 3100 oldugunu ögrendim bence şeker şişirdi bebegimi aman dogursamda kurtulsam yaa

ne güsel canım mutlu oluyor psikolofisin iyi olması gerekiyor
canım benim ya inşalahh herşey çok güsel olacak Rabbim şifasını versin

canım gözünüzaydın
inşallah tahlilleri de çook temiz çıkar.
sigara içmemesi de çok güzel

canım Allah babana acil şifalar versin. Insallah sonuclar istediginiz gibi cıkar.

kızlar Allah razı olsun beni nasıl mutlu ettiniz bilemezsiniz. çoook teşekkür ederim canlarım güzel annelerim benim. samante canım babamın ciğerleri ve kalbi su toplamıştı. ameliyatla kalpteki suyu aldılar ciğerlerdeki sıvıyıda hortumla aldılar. bu arada anjiyo yaptılar. kalpte ve akciğerlerinde lekeler vardı. önce kalptekine bakalım dediler kalpten parça aldılar. kanser çıktı canım. sıvıdada parçadada ama çok şükür iyi huylu çıktı. akciğerdende alalım emin olalım dediler. yarında akciğerden alınacak. İnşallah oda iyi huylu çıkarsa tedaviyle küçültülecek yada ameliyatla alınacak. çok sağol canım. babamın doktoru balcalıda profesör canım kardeşim çukurova ünvde çalışıyor o yüzden çok iyi doktorlar bulduk çok şükür. yinede çok teşekkür ederim canım. Allah hepinizden razı olsun. hemde binlerce milyonlarca kez.

vay be meğer ne çok nefret eden varmış şu illet çamaşırdan. Benim bi arkadaşım gece bile çıkarmıyor sarkarlarmış. Aman göbeğime değeceğini bilsem takamam valla, para biriktirip estetik olurum.

bendeeeeeeeeeeeeeeeee artık orya yapıştı bide kom dikişsiz modeli sanki onları ben taşımıom o kadar rahatlar

üzülme sultancım herşey düzelecek inş sen bebegine cok dikkat et bak herkes doguruyo yakında sıra sana gelcek tatlım

amin hepimize inş bak bizimkileerde yaprak gibi dökülmeye başladı ne aceleci bu erkekler yaa

bak bebegim 5 gün öncesi 2870 kg ve yemegime şekere hiç dikkat etmedim tam 4 gün sonra kilosu 3100 oldugunu ögrendim bence şeker şişirdi bebegimi aman dogursamda kurtulsam yaa

canım bebekler bu haftalarda çok hızlı büyür ve haftada 250 gr tartı alabilir niye endişeleniyorsun bu kadar kocaman olmuş işte annesi. Gerçi ekstra bi durum var mı bilmiyorum ama şeker tatlı deli gibi götürüyorum valla...

ben de bugün bunu düşündüm, ne yaptırsam diye. bu sabunları hiç duymamıştım. sen yaptırmışın, nasıl acaba nette var mı? görebilir miyim? değişik bir fikir gibi geldi. çikolata işine gelecek olursak, altından kalkmak bayağa pahalıya mal olur sanki. ben şey duymuştum. mevlütte lokumlara nazar boncuklu kürdan takıyolarmış. o da hoş olur galiba.

:44::44::44:

kafası 36 haftaya uyumlu gövde 38 ilginç cok hemde

slm kızlar :80: nasılsınız?geçmişe şöyle bir bakayım dedim ayyy birde ne göreyim 2.bebeğimiz gelmişçok şükür annesi ve kendisi iiyiymiş ...biz eylülü beklerken en erken diye amaannn çok heyecanlı...Rabbim nazarlardan esirgesin...

gördün mü özlemcim nasıl gelio bizim pıtırcıklar

glnk ve didem allah analı babalı büyütsün kuzucuklarınızı
ay insan duydukça telaşlanıyo
herşey hazır olmalı artık

İyi akşamlar kızlar,

Doğum yapan arkadaşların gözüaydın. Allah analı babalı büyütsün inş. Darısı bizlerin başına artık 36. haftadayızzzzzzz...

kafası 36 haftaya uyumlu gövde 38 ilginç cok hemde

canım benim de karın çevresi önde gidiyor ki bu çocuğa şeker geçişinin çok olduğunun bir göstergesi ama bende şeker çıkmadı doktorum da fazla durmadı üzerinde. Yine de herkesin durumu kişiye özel ama bence problem yok gibi. Allaha emanet canım korkma sen hadi az kaldı heyecanla bekliyoruz

bebek bakım çantasını nerden aldınız kızlar?
ben değişik bişe almak istiyorum
hep birbirine benziyolar sanki

ay evet maşallah...Rabbim korusun hepsini...sanada az kaldı hayırlısıyla..eee sağlığın sıhhatin bebişin nasıl?

valla şiştim fil oldum serumlar oldukca şişirdi belimm agrıo bu gün işte idare ediyoruz 3 gün kaldı artık ne yapalım sen nasılsın özlemcim

Biraz tatlıyı kes v.s dedi ama en son hocam 2o kilo aldım duramıyorum dedim. Baktı baktı iyi yapmışsın aferin dedi. Korkacak bi durum oldu mu yüzü öyle bi değişiyor ki ben anlıyorum işin ciddiyetini. Sen ferah tut içini birşey olsa doktorun söylerdi ya da uyarırdı v.s değil mi. Bu arada mesajları atlıyorum bazen okurken umarım yanlış bişey demiyorumdur ya da bilip bilmeden konuşmuyorumdur.

ya benimde son zamanlar cıkmıyo ama hiçç dikkat etmedim acayip önüme geleni yiyorumm nişasta tatlı şeker sınır yok anamm bebegime bi şey olmaz demi şekerim cıkarsaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…