ya bi telefon geldi kalktım pc başından, bi bebiş daha gelmiş hayırlı uğurlu olsun.
Abrelciğim ne yanlış anlaması yav, ben o ikona bayıldım. Hayatta en nefret ettiğim şey sütyen takmak. Harbi bayrağa benziyor, eh sütyen de kadının bayrağıdır yani. Heyt be ne laf ettim
Sultancım, Damlacım teşekkürler yanıtınız için.
Evet benim bebiş de en başından beri 1 hafta önden gidiyordu. Düşünün SAT'ım 2 gün geçtiği halde doktora görünmek istedim hamile miyim diye. Doktor da ultrasonda belli olmaz ama gel bir bakalım demişti, düşünün 2 gün geçmiş, ultrasonda çıkmaz yani. Ama n'oldu aaa burdaymış oldu. 4 haftalık demesi gerekirken 5 haftalık bu demişti.(23 Temmuzdan bahsediyorum SAT'ım 23 Haziran) Mardinde de hep 1 hafta önde gitti bebek.
Şimdi Şubat tatilinde annemgildeyiz. Burdaki doktora kontrol amaçlı gideyim dedim bu Çarşamba gittik 34 haftalık dedi yaaaa. Olumsuz bir şey söylemedi ama ben kurcalaya kurcalaya aklımı bugün bu hale geldim. Haa bu arada 15 Ocaktaki Mardindeki kontrolümde bebek 1.600 dü. 3 Şubattaki G.Antep kontrolümde bebek 2.330 gr. Herşey normal mi yaaAnnemgile gelince yeme olayını mı abarttım nedir, haa bir de onlar çay içince ben de içtim. Şeker sorunum yoktu hala da yokturdur deeee mi:18::18::18:
ne güsel canım mutlu oluyor psikolofisin iyi olması gerekiyor
canım benim ya inşalahh herşey çok güsel olacak Rabbim şifasını versin
Canım çok geçmiş olsun.Tam olarak babanın rahatsızlığını bilmiyorum ama benim babamda 2 sene önce bu aşamalardan geçti.Parça alındı ameliyat oldu bir sürü şey yaşadık ama çok şükür Allahıma şu anda çok iyi. İstediğin her konuda yardımcı olmaya hazırım.Doktorunuz vardır ama bu konuda önerebileceğim biri var
canım gözünüzaydın
inşallah tahlilleri de çook temiz çıkar.
sigara içmemesi de çok güzel
canım Allah babana acil şifalar versin. Insallah sonuclar istediginiz gibi cıkar.
gözün aydın canım, yaşı uzun olsun...Allahım az kaldı haberler geldikçe heycanlanıyorum:18: bizi haberdar et bebeğin durumundan, küveze falan girdimi, ciğerleri nasıl, ayyyy Allah analı babalı büyütsün
ya ben de almayım almayım dedim, arkadaşım aldım hiç kullanmadım karbonatlı suyla sildim hem yara olmadı hem de bebişde pamukçuk olmadı demişti..benim gördüğüm bebek mağazasındada aynı fiyattı, ben de netten mi baksam, ama kargo parasıyla aynıya gelir, iyi yapmışsın bence damlacım.
canım ne güzel babana moral olmuştur, bişeyciği kalmayacak inşallah, bu kadar hamilenin duası babanla..
bu arada ben de sizdenim kızlar, yaşasın özgürlük:92::92::124:
vay be meğer ne çok nefret eden varmış şu illet çamaşırdan. Benim bi arkadaşım gece bile çıkarmıyor sarkarlarmış. Aman göbeğime değeceğini bilsem takamam valla, para biriktirip estetik olurum.
kızlar Allah razı olsun beni nasıl mutlu ettiniz bilemezsiniz. çoook teşekkür ederim canlarım güzel annelerim benim. samante canım babamın ciğerleri ve kalbi su toplamıştı. ameliyatla kalpteki suyu aldılar ciğerlerdeki sıvıyıda hortumla aldılar. bu arada anjiyo yaptılar. kalpte ve akciğerlerinde lekeler vardı. önce kalptekine bakalım dediler kalpten parça aldılar. kanser çıktı canım. sıvıdada parçadada ama çok şükür iyi huylu çıktı. akciğerdende alalım emin olalım dediler. yarında akciğerden alınacak. İnşallah oda iyi huylu çıkarsa tedaviyle küçültülecek yada ameliyatla alınacak. çok sağol canım. babamın doktoru balcalıda profesör canım kardeşim çukurova ünvde çalışıyor o yüzden çok iyi doktorlar bulduk çok şükür. yinede çok teşekkür ederim canım. Allah hepinizden razı olsun. hemde binlerce milyonlarca kez.
İyi akşamlar arkadaşlar,
Bi bakayım dedim ki;
maşallah ikinci bebiş de gelmiş çok sevindim, anne ve bebek de iyilermiş, Allah analı babalı büyütsün sevdiklerine bağışlasın çok tebrik ederim didem.. Darısı bizlerin başına sağlıkla kolaylıkla bebeklerimize kavuşmak dileğiyle..
bak bebegim 5 gün öncesi 2870 kg ve yemegime şekere hiç dikkat etmedim tam 4 gün sonra kilosu 3100 oldugunu ögrendim bence şeker şişirdi bebegimi aman dogursamda kurtulsam yaa
Arkadaşlar hastaneye gelecekler için 1kg çikolata alacağım. Bir de hastaneye gelenlere eve gelenlere ve 40 mevlüdünde geleceklere hatıra olarak vermek üzere bebek sabunları yaptırdım onları vereceğim. Yani bebek şekeri mevlüt şekeri ya da bebek çikolatası yaptırmayacağım evdeki seremoniler için. Ne dersiniz eve ya da mevlüğde geleceklere de mi çikolata şeker yaptırmak lazım. Of bas bas paraları..........
canım bebekler bu haftalarda çok hızlı büyür ve haftada 250 gr tartı alabilir niye endişeleniyorsun bu kadar kocaman olmuş işte annesi. Gerçi ekstra bi durum var mı bilmiyorum ama şeker tatlı deli gibi götürüyorum valla...
slm kızlar :80: nasılsınız?geçmişe şöyle bir bakayım dedim ayyy birde ne göreyim2.bebeğimiz gelmiş çok şükür annesi ve kendisi iiyiymiş ...biz eylülü beklerken en erken diye amaannn çok heyecanlı...Rabbim nazarlardan esirgesin...
gördün mü özlemcim nasıl gelio bizim pıtırcıklar
kafası 36 haftaya uyumlu gövde 38 ilginç cok hemde
ay evet maşallah...Rabbim korusun hepsini...sanada az kaldı hayırlısıyla..eee sağlığın sıhhatin bebişin nasıl?
canım benim de karın çevresi önde gidiyor ki bu çocuğa şeker geçişinin çok olduğunun bir göstergesi ama bende şeker çıkmadı doktorum da fazla durmadı üzerinde. Yine de herkesin durumu kişiye özel ama bence problem yok gibi. Allaha emanet canım korkma sen hadi az kaldıheyecanla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?