bebek bakım çantasını nerden aldınız kızlar?
ben değişik bişe almak istiyorum
hep birbirine benziyolar sanki
Biraz tatlıyı kes v.s dedi ama en son hocam 2o kilo aldım duramıyorum dedim. Baktı baktı iyi yapmışsın aferin dedi. Korkacak bi durum oldu mu yüzü öyle bi değişiyor ki ben anlıyorum işin ciddiyetini. Sen ferah tut içini birşey olsa doktorun söylerdi ya da uyarırdı v.s değil mi. Bu arada mesajları atlıyorum bazen okurken umarım yanlış bişey demiyorumdur ya da bilip bilmeden konuşmuyorumdur.
ben de bugün bunu düşündüm, ne yaptırsam diye. bu sabunları hiç duymamıştım. sen yaptırmışın, nasıl acaba nette var mı? görebilir miyim? değişik bir fikir gibi geldi. çikolata işine gelecek olursak, altından kalkmak bayağa pahalıya mal olur sanki. ben şey duymuştum. mevlütte lokumlara nazar boncuklu kürdan takıyolarmış. o da hoş olur galiba.
:44::44::44:
valla şiştim fil oldum serumlar oldukca şişirdi belimm agrıo bu gün işte idare ediyoruz 3 gün kaldı artık ne yapalım sen nasılsın özlemcim
bazıları sırt çantası kullanıyomuş ama
bana rahat olmaz gibi geliyo
bebek arabasını doğumdan sonra alcam ben de
bazıları sırt çantası kullanıyomuş ama
bana rahat olmaz gibi geliyo
bebek arabasını doğumdan sonra alcam ben de
ben iyiyim çok şükür yani olabileceğimin en iyisiyim..bende de kalça ağrısı çok oluyo...gece artık bacaklar ayrık ayrık uyuyorum...eşimi sindiridm yatağın bir taraffına yazık canım kocam anne oğul beni dışladınız diyo
ne güzel valla ben yatağın ortasına kapan kuracağım ki kocamdan yer kalsın ufak tefek adam ama ortayı kapıyor nasıl yapıyorsa. Ya da uyurken oldu diye bi tane çakacağım ya da tepeceğim
biz ana kucağıyla beraber olan trawel sistem aldık..çoooook uygun oldu hemde..istoçta bebek malzemeleri satan bir dükkan var adam acayip pazarlık yaptırdı ve o gün neredeyse 1000tl lik alışveriş yaptık ama herşeyini de tamamlamıştık...
canım okiedogun çok güzel modelleri var hem alman hem ömür boyu garantili hem uygun da bi araştır bak istersen. Bu arada sırt çantası daha rahat olmaz mı kanguruyla falan kullanırsın omzundan düşmez ellerin serbest kalır vs. ama kullanmadım bilmiyorum aldım şmdilik duruyor kenarda
baya uygun olmuş senin alışveriş
toplu alınca uygun oluyo sanırım
bebek bakım çantasını nerden aldınız kızlar?
ben değişik bişe almak istiyorum
hep birbirine benziyolar sanki
yazık sana tatlım yatağa en başta yatrken ortala yat sonrasında yavaş yavaş itekle adamı dizlerinle falan rahatsız et
kararsızlık varsa en güzelini yapmışsınız canım kura çekmeyi düşünmekle kimsenin hatırı kalmaz...ceylinazı hatılrlıyorum bebişini sağlıkla büyütsüncanımm tam belli değil ismi ben taha istiyorumm ama eşimin ve ailesininde farlık düşünceleride var onlardanda kura çekicez sanırım ilki isim olucak senin bebişin adı belli mi?
azra ya çok sevindimm canımm sezeryan olucak o halkde erken olduğuna göre
sen ne yaptın doğum işini normal sezeryan karar verdin mi ben normal istiyorumm son ana kadar beklicemm bakalımm hayırlısı olsunn inşallah ama tabiii se n ceylinaz ı hatırlıyomusun 3 şubatta sezeryanı varmış mesajlarından okudum bugünn oda doğum yapmıştır sanırırm şimdiya azra buraya mı uğruyoo onlada uzun süre görüşemedik
bence şaşırdığı için söylemiştir tatlım kız kardeşinin özelliklede çocuğu yoksa bilmiyordurDamla, geçen eşim babamgilin yanında ne diyor, hepimiz yemekteyiz. "Bebek sağlıklı doktor hep öyle diyor kafası da büyükmüş"
Kız kardeşim neee diyince "bebeklerin gelişimde kafası büyük olur ya" dedi. Şimdi öyle diyince de hakaret mi etti, güzel söz mü söyledi anlamadım.
bekleriz efnanimcimsweet canımm çıkıyorumm ben şimdi sonra görüşürüzzz gelirim ben bu topiğee İİİİ AKŞAMLARR HERKESE
ben yaptırdım deryacım hatta hayhay vermiş linki çok memnun kaldım sitedenbayanlar bir şey sorucam. mevlüt şekeri yaptıracak olan var mı? istanbulda alternatif çok,daha önce gezmiştim bir sürü bu işi yapan yer var mısırçarşısının üst taraflarında. ama ben ist da oturmuyorum. sitelere baktım netten de, ona da ne kadar güvenilir bilmem. güzel dersin ufacık bir şey çıkar,bir de rezil olmak var. sanırım doğumdan sonra eşimi yolluycam istanbula. :26:
netten sipariş varan var mı aranızda?
birde kendi sütümüzüde sürcekmişiz canım göğsümüze ben ayva çekirdeği jelide yapıcam ee kremde var dediğin gibi karbonatlı suda sürerizgözün aydın canım, yaşı uzun olsun...Allahım az kaldı haberler geldikçe heycanlanıyorum:18: bizi haberdar et bebeğin durumundan, küveze falan girdimi, ciğerleri nasıl, ayyyy Allah analı babalı büyütsün
ya ben de almayım almayım dedim, arkadaşım aldım hiç kullanmadım karbonatlı suyla sildim hem yara olmadı hem de bebişde pamukçuk olmadı demişti..benim gördüğüm bebek mağazasındada aynı fiyattı, ben de netten mi baksam, ama kargo parasıyla aynıya gelir, iyi yapmışsın bence damlacım.
canım ne güzel babana moral olmuştur, bişeyciği kalmayacak inşallah, bu kadar hamilenin duası babanla..
bu arada ben de sizdenim kızlar, yaşasın özgürlük:92::92::124:
bebek şekeri ana sayfası
birisi bu siteyi önermişti bebek şekeri için
kimdi hatırlamıyorum ama
bakın isterseniz
canım ben civcivbebe die bi siteden aldım çok hoş kol çantası gibi alt açması kirli torbası ve biberon termosu var 70 küsürdü 20 tl ye aldım indirimdeydi bi bak derim markası avivo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?