2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebek bakım çantasını nerden aldınız kızlar?
ben değişik bişe almak istiyorum
hep birbirine benziyolar sanki

biz bübchenin bebişin gezi çantası setini aldık...çantası da var arabasıylaa uyumlu da onu kullanacağım..zaten genelde öyle oluyo..bizim arkadaşlar da chicco veya nivea aldılar..

e-bebek te hergün bi üründe indirim var
dışarda fiyatlar nasıl bilmiyorum karşılaştırmadm ama haberiniz olsun

canım içim rahatladı sagolasın ah canım arkadaşlarım doğuruyomm özleyecem mi acaba bebegim karnımdaki halimi of ya neden aglamam geliyo durmadan

canım arkadaşım yaptırdı hoş oldu ben de sipariş verdim ama daha almadım. sabunluarzu yaz google a modelleri felan çıkıyor bence çok hoşlar ben karışık yaptırdım 50 tane. Fiyat listesi de var bende istersen yollarım

valla şiştim fil oldum serumlar oldukca şişirdi belimm agrıo bu gün işte idare ediyoruz 3 gün kaldı artık ne yapalım sen nasılsın özlemcim

ben iyiyim çok şükür yani olabileceğimin en iyisiyim..bende de kalça ağrısı çok oluyo...gece artık bacaklar ayrık ayrık uyuyorum...eşimi sindiridm yatağın bir taraffına yazık canım kocam anne oğul beni dışladınız diyo

bazıları sırt çantası kullanıyomuş ama
bana rahat olmaz gibi geliyo
bebek arabasını doğumdan sonra alcam ben de

ne güzel valla ben yatağın ortasına kapan kuracağım ki kocamdan yer kalsın ufak tefek adam ama ortayı kapıyor nasıl yapıyorsa. Ya da uyurken oldu diye bi tane çakacağım ya da tepeceğim

biz ana kucağıyla beraber olan trawel sistem aldık..çoooook uygun oldu hemde..istoçta bebek malzemeleri satan bir dükkan var adam acayip pazarlık yaptırdı ve o gün neredeyse 1000tl lik alışveriş yaptık ama herşeyini de tamamlamıştık...

canım okiedogun çok güzel modelleri var hem alman hem ömür boyu garantili hem uygun da bi araştır bak istersen. Bu arada sırt çantası daha rahat olmaz mı kanguruyla falan kullanırsın omzundan düşmez ellerin serbest kalır vs. ama kullanmadım bilmiyorum aldım şmdilik duruyor kenarda

o kadarda olcak bende bacak arama yastık koyuyorum kafası taa orada sıkılşıyo bacagımı kapattıgımda

ne güzel valla ben yatağın ortasına kapan kuracağım ki kocamdan yer kalsın ufak tefek adam ama ortayı kapıyor nasıl yapıyorsa. Ya da uyurken oldu diye bi tane çakacağım ya da tepeceğim

yazık sana tatlım yatağa en başta yatrken ortala yat sonrasında yavaş yavaş itekle adamıdizlerinle falan rahatsız et

didemcim çoook tebrik ederim allah anaalı babalı büyütmeyi nasip etsin nasılsınız bebiş nasıl ....valla doğumlar başladı arkası mısır patlağı gibi gelir artık ...hepimiz hayırlısıyla sağ selim kucağımıza alalım inşallah

baya uygun olmuş senin alışveriş
toplu alınca uygun oluyo sanırım

bu markaya da bakayım canım bi
bilmiyorum ki sırt çantası mı iyi olur diğeri mi acaba

baya uygun olmuş senin alışveriş
toplu alınca uygun oluyo sanırım

biz gerçekten esnaf açısından herzaman şanslı oluyoruz..evlenirkende hem mobilyalarımız hemde beyaz eşyalarımızı çok güzel fiyatlarla almıştık...bu adam bize chicconun bir sürü biberonunu hediye etmişti..boy boy bir görsen...

bebek bakım çantasını nerden aldınız kızlar?
ben değişik bişe almak istiyorum
hep birbirine benziyolar sanki

canım ben civcivbebe die bi siteden aldım çok hoş kol çantası gibi alt açması kirli torbası ve biberon termosu var 70 küsürdü 20 tl ye aldım indirimdeydi bi bak derim markası avivo

kararsızlık varsa en güzelini yapmışsınız canım kura çekmeyi düşünmekle kimsenin hatırı kalmaz...ceylinazı hatılrlıyorum bebişini sağlıkla büyütsünazrada canım sezeryan olcak buaray gelmiyor facede konuşuyoruzrüzgarını kollarına almasına az kaldı azranındabizim oğluşun ismi mert olcak daha dönmediği için şuanda normal doğum gözükmüyor ayın 18ine kadarda dönmezse sezeryan günü belli olcak normal doğum istiyordum bende senin gibi ama bazen istekler senin dışında havada kalıyor
bence şaşırdığı için söylemiştir tatlım kız kardeşinin özelliklede çocuğu yoksa bilmiyordur
sweet canımm çıkıyorumm ben şimdi sonra görüşürüzzz gelirim ben bu topiğee İİİİ AKŞAMLARR HERKESE
bekleriz efnanimcim
ben yaptırdım deryacım hatta hayhay vermiş linki çok memnun kaldım siteden
birde kendi sütümüzüde sürcekmişiz canım göğsümüze ben ayva çekirdeği jelide yapıcam ee kremde var dediğin gibi karbonatlı suda süreriz :92::92:
bebek şekeri ana sayfası
birisi bu siteyi önermişti bebek şekeri için
kimdi hatırlamıyorum ama
bakın isterseniz

bendim hayhaycım

canım ben civcivbebe die bi siteden aldım çok hoş kol çantası gibi alt açması kirli torbası ve biberon termosu var 70 küsürdü 20 tl ye aldım indirimdeydi bi bak derim markası avivo

ooo hala devam ediyomuş bu kampanya baya da uygunmuş inceleyeyim bi

dr um artık doğurrabilirsin dedi diye mi ilaçları bıraktım ondan mı psikolojik mi bilmem ama kasılmalarım azaldı ilaçlar bi işe yaramıyor hatta zarar veriyomuş sanki şimdi daha iyiyim ama oğluş iyice kaanala yerleşti heralde çok küçük adımlarla yürüyorum bacak aram ordaki kemiklerim çok ağrıyor eskiden kadınlar bacak bacak üstüne atamadığı zaman doğum yakın derlermiş ya bende artık bacak bacak üstüne çok zor atıyorum yaklaştı heralde vuslatımmm 10 haftadır ev hapsindeydim artık ara ara çıkıyorum yürümek zor da olsa gezmeyi özlemişim valla
kızlar yakınlarda sinemaya gittiniz mi uzun bi süre gidemeyiz diye özeniyorum tavsiye edeceğiniz film var mı ya da eyvah eyvaha gidip beğenen oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…