canım ben civcivbebe die bi siteden aldım çok hoş kol çantası gibi alt açması kirli torbası ve biberon termosu var 70 küsürdü 20 tl ye aldım indirimdeydi bi bak derim markası avivo
hımmm çaktırmadan diyosun, yaşasın kötülük
ooo hala devam ediyomuş bu kampanya baya da uygunmuş inceleyeyim bi
mervecim ürün eline geçti mi nasıl?
çantanın büyüklüğü fln?
beğendin mi?
dr um artık doğurrabilirsin dedi diye mi ilaçları bıraktım ondan mı psikolojik mi bilmem ama kasılmalarım azaldı ilaçlar bi işe yaramıyor hatta zarar veriyomuş sanki şimdi daha iyiyim ama oğluş iyice kaanala yerleşti heralde çok küçük adımlarla yürüyorum bacak aram ordaki kemiklerim çok ağrıyor eskiden kadınlar bacak bacak üstüne atamadığı zaman doğum yakın derlermiş ya bende artık bacak bacak üstüne çok zor atıyorum yaklaştı heralde vuslatımmm 10 haftadır ev hapsindeydim artık ara ara çıkıyorum yürümek zor da olsa gezmeyi özlemişim valla
kızlar yakınlarda sinemaya gittiniz mi uzun bi süre gidemeyiz diye özeniyorum tavsiye edeceğiniz film var mı ya da eyvah eyvaha gidip beğenen oldu mu
dr um artık doğurrabilirsin dedi diye mi ilaçları bıraktım ondan mı psikolojik mi bilmem ama kasılmalarım azaldı ilaçlar bi işe yaramıyor hatta zarar veriyomuş sanki şimdi daha iyiyim ama oğluş iyice kaanala yerleşti heralde çok küçük adımlarla yürüyorum bacak aram ordaki kemiklerim çok ağrıyor eskiden kadınlar bacak bacak üstüne atamadığı zaman doğum yakın derlermiş ya bende artık bacak bacak üstüne çok zor atıyorum yaklaştı heralde vuslatımmm 10 haftadır ev hapsindeydim artık ara ara çıkıyorum yürümek zor da olsa gezmeyi özlemişim valla
kızlar yakınlarda sinemaya gittiniz mi uzun bi süre gidemeyiz diye özeniyorum tavsiye edeceğiniz film var mı ya da eyvah eyvaha gidip beğenen oldu mu
ayyy ne güzel bersucum desene oğluşun heran gelebilir biz evden izliyoruz eyvah eyvaha gidenler hep beğeniyorlar ama izlemedim dahadr um artık doğurrabilirsin dedi diye mi ilaçları bıraktım ondan mı psikolojik mi bilmem ama kasılmalarım azaldı ilaçlar bi işe yaramıyor hatta zarar veriyomuş sanki şimdi daha iyiyim ama oğluş iyice kaanala yerleşti heralde çok küçük adımlarla yürüyorum bacak aram ordaki kemiklerim çok ağrıyor eskiden kadınlar bacak bacak üstüne atamadığı zaman doğum yakın derlermiş ya bende artık bacak bacak üstüne çok zor atıyorum yaklaştı heralde vuslatımmm 10 haftadır ev hapsindeydim artık ara ara çıkıyorum yürümek zor da olsa gezmeyi özlemişim valla
sweetcim senmiydin o li,nki veren
ben de inceledim de siteyi baya bi çeşit var
başka şeylerin de fiyatı iyi gibi bu sitede iyice bakmak lazım
ama çantayı beğendim
ben de bunu alrım heralde
evlendiğimden beri sinemaya gitmedim eşim önceden sinemadayken panik atak krizi gibi bişey geçirmiş sanırım daralırım bunalırım diyo şimdi de arkadaşlarla gidelim dediğimde o kadar yüksek ses bebeği rahatsız eder ayrıca kapalı mekan hastalık grip falan kapabilirim diye izin vermiyo...evde alıp izliyoz biz..
ne güzel valla ben yatağın ortasına kapan kuracağım ki kocamdan yer kalsın ufak tefek adam ama ortayı kapıyor nasıl yapıyorsa. Ya da uyurken oldu diye bi tane çakacağım ya da tepeceğim
canım şimdi bende denedim kesinlikle babak bacak üstüne atamıyorum.yarısına bile gelmiyor
bir çanakkaleli olarak vizyona girdiği ilk hafta izlemiştim eyvah eyvahı:82:
ilk filmi sevdiysen bunuda çok seveceksindir kesinlikle:124:
sende eşin olmadan gidersin artık hatta oğluşun büyüsün beraber gidersiniz
ben çok severim sinemaya gitmeyi ama hamileliğimde hiç gitmedim acaba gürültü çok olursa bebeiş rahatsız olur mu acaba
canım bu bacak arasındaki ağrılar beni de mahvetti sünnetli çocuklar gibi yürüyorum evin içinde gittiğim en uzun mesafe wcmutfak ,salon,wc,arasında gidip geliyorum akşama kadar doktorum bu ağrılar normal dedi ama hiç yürüyemiyecek duruma gelirsen hemen gel dedi
ayyy ne güzel bersucum desene oğluşun heran gelebilir biz evden izliyoruz eyvah eyvaha gidenler hep beğeniyorlar ama izlemedim daha
evet canım benim oğluş heran sürpriz yapabilir eşim bu hafta izin aldı yanımda sen gitmeden doğurcam diyom eşim de heyecanlanıyo
face de son eklediğin fotolara baktım maaşallah çok fitsin hareketli olduğunda belli mertin videosunuda izledim çok tatlı maaşallah tombiş yanaklı
ay bence rahatsız olur gibi geliyo çünkü geçen gün tencere elimden düştü tannnndiye bi ses çıktı oğluşum karnımda zıpladı...ama bu bebeklerin hissedip hissetmedikleri konusunu gerçekten çok merak ediyorum...mesela biz elimiz kolumuz biraz yanı pozisyonda kalsa uyuşuyo hemen...bebeklerde uyuşuyomudur anne karnında?yada doğum yaparken korkuyolar mıdır?sonuçta kafası vücudu şekilden şekile giriyo:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?