2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hımmm çaktırmadan diyosun, yaşasın kötülük

ewet zaten çaktırırsan inatlaşabilir..benim kociş kapı gibi ben onu bile sol tarafına dönük yatmaya mecbur bıraktım..aslında bu kötülük değil gelecekteki günlerin acısını çıkarmak...biz inşallah yarın birgün bebekler için emzirmeye kalktığımızda alt değiştimek için kalktığımızda yayıla yayıla yatacak bu adamlar...en iyisi elimizde fırsat varken kullanmak

mervecim ürün eline geçti mi nasıl?
çantanın büyüklüğü fln?
beğendin mi?

2 günde geldi canım büyüklüğü iyi fiyatına göre çok çok iyi bi çanta zaten bende şaşırdım görünce küçük bekliyodum ama gayet kullanışlı

canım şimdi bende denedim kesinlikle babak bacak üstüne atamıyorum.yarısına bile gelmiyor
bir çanakkaleli olarak vizyona girdiği ilk hafta izlemiştim eyvah eyvahı:82:
ilk filmi sevdiysen bunuda çok seveceksindir kesinlikle:124:

başka şeylerin de fiyatı iyi gibi bu sitede iyice bakmak lazım
ama çantayı beğendim
ben de bunu alrım heralde

canım bu bacak arasındaki ağrılar beni de mahvetti sünnetli çocuklar gibi yürüyorum evin içinde gittiğim en uzun mesafe wc mutfak ,salon,wc,arasında gidip geliyorum akşama kadar doktorum bu ağrılar normal dedi ama hiç yürüyemiyecek duruma gelirsen hemen gel dedi

ayyy ne güzel bersucum desene oğluşun heran gelebilir biz evden izliyoruz eyvah eyvaha gidenler hep beğeniyorlar ama izlemedim daha
sweetcim senmiydin o li,nki veren
ben de inceledim de siteyi baya bi çeşit var

evet tatlım ben aldım o siteden hem çeşit var hemde ucuz

evlendiğimden beri sinemaya gitmedim eşim önceden sinemadayken panik atak krizi gibi bişey geçirmiş sanırım daralırım bunalırım diyo şimdi de arkadaşlarla gidelim dediğimde o kadar yüksek ses bebeği rahatsız eder ayrıca kapalı mekan hastalık grip falan kapabilirim diye izin vermiyo...evde alıp izliyoz biz..

başka şeylerin de fiyatı iyi gibi bu sitede iyice bakmak lazım
ama çantayı beğendim
ben de bunu alrım heralde

siyahı olsa bildiğin kol çantası çok şık durur benimkine bu rengiyle bile bayıldı herkes canım çok uygun fiyat olarakta

sende eşin olmadan gidersin artık hatta oğluşun büyüsün beraber gidersiniz
ben çok severim sinemaya gitmeyi ama hamileliğimde hiç gitmedim acaba gürültü çok olursa bebeiş rahatsız olur mu acaba

ne güzel valla ben yatağın ortasına kapan kuracağım ki kocamdan yer kalsın ufak tefek adam ama ortayı kapıyor nasıl yapıyorsa. Ya da uyurken oldu diye bi tane çakacağım ya da tepeceğim

kız aglamama da izin vermiyon tam aglama modundaydım güldürdün allahtan seni güldürsün

ay cok güldüm benim çocukların babanesi gibi konuşuyolar kızım elif seni cok seviyo hemşehriim dio sanada selamı var

sende eşin olmadan gidersin artık hatta oğluşun büyüsün beraber gidersiniz
ben çok severim sinemaya gitmeyi ama hamileliğimde hiç gitmedim acaba gürültü çok olursa bebeiş rahatsız olur mu acaba

ay bence rahatsız olur gibi geliyo çünkü geçen gün tencere elimden düştü tannnndiye bi ses çıktı oğluşum karnımda zıpladı...ama bu bebeklerin hissedip hissetmedikleri konusunu gerçekten çok merak ediyorum...mesela biz elimiz kolumuz biraz yanı pozisyonda kalsa uyuşuyo hemen...bebeklerde uyuşuyomudur anne karnında?yada doğum yaparken korkuyolar mıdır?sonuçta kafası vücudu şekilden şekile giriyo:26::26::26:

cook güzel komedi bier numara ama ben daha cok korku fantastik ve gizem sevdigim için genelde güney kore filmlerini seviyorum birde stephen kıng hayranıyım steven stutberg çok severim

senin bebişte kanala girdi desene bende evdeyken bu kadar anlamıyodum ama gezince daha beter ağrıdı alış veriş merkezinde her boş bulduğum koltuğa oturdum öyle gezdim

valla bebişlerimizin işi zor daracık yerde ne haldeler kim bilir ben sağa ya da sola yattıp sırt üstü durduğumda sağda ya da solda toplanıyo şöyle karnımı tutup düzeltiyom resmen çok enteresan oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…