cook güzel komedi bier numara ama ben daha cok korku fantastik ve gizem sevdigim için genelde güney kore filmlerini seviyorum birde stephen kıng hayranıyım steven stutberg çok severim
sende elifi benim için kocaaammaaaannnnn öp olur mu tatlımay cok güldüm benim çocukların babanesi gibi konuşuyolar kızım elif seni cok seviyo hemşehriim dio sanada selamı var
kız aglamama da izin vermiyon tam aglama modundaydım güldürdün allahtan seni güldürsün
sende elifi benim için kocaaammaaaannnnn öp olur mu tatlım
gül canım ağlama Muhammedin annesi
kocaman öptüm senin yerine oda cok öpüyormuş bebegine sana dua edecekmiş hep ediyormuş valla iki canakkaleli arasında kaldımm yaa
aslında pek türk filmlerine meraklı değilim çoğuna gittiğime pişman olmuşumdur
bende korku gerilim severim ama bebişimde gerilir diye izlemiyom bu aralar romantik komedi ile idare ediyom
aldım o güzel öpüpücüü
canım benim sağolsun, yerim ben onun dua eden dillerini
ne sendromu geciriyom bilmiyom ama iyi degilim şimdide oglumun küvezde 18 gün yattıgı beşigi boş kaldıgı aklıma geldi aglıyorum hüngür hüngür off daraldım neyim var benim
sinemaya tiyatroya gittim ben. evde de çalışıyor makinalar süpürgeler yav benim çocuk korkak zıplak olmasa bari
senin bebişte kanala girdi desene bende evdeyken bu kadar anlamıyodum ama gezince daha beter ağrıdı alış veriş merkezinde her boş bulduğum koltuğa oturdum öyle gezdim
ayyy ne güzel bersucum desene oğluşun heran gelebilir biz evden izliyoruz eyvah eyvaha gidenler hep beğeniyorlar ama izlemedim daha
evet canım benim oğluş heran sürpriz yapabilir eşim bu hafta izin aldı yanımda sen gitmeden doğurcam diyom eşim de heyecanlanıyo
face de son eklediğin fotolara baktım maaşallah çok fitsin hareketli olduğunda belli mertin videosunuda izledim çok tatlı maaşallah tombiş yanaklı
sağol canım 7kiloydu en son aldığım tombilik yanaklı bir oğlumuz olcak sanırımdoğum haberleri geldikçe acaip heyecanlanıyorum tatlım senin haberinide alabilirz heran
ayy ağlama canım benim mutemelen doğum öncesi yaşanması gereken bir nevi sinir boşalması falandır yaşadığın bir dönem bitiyo hayatındaki başka yepyeni bir dönem başlıyo kolay olmayacak tabi...birde son haftalardaki sıkıntılar üstüste gelmiştir...eylülcüm senin diğer çocuklar kaç yaşında?
biz de dün gittik kontrole. artık biraz zor oluyor dr.'a gitmek karşıya taşındığımız için.
2.250 kg 44 cm olmuş prensesimiz. bu sefer bırakın yüzünü, ayağını elini bile göstermedi minik cadım.yüzünü sırtıma dönmüş, öyle gömülmüş derinlere.
bu arada benim kaşıntılarım geçeceğine giderek arttı, sırtım, karnım, kollarım, bacaklarım, kafam vs... doktora söyleyince, bir şey olmayabilir ama bazı testler yaptırmanız lazım dedi. safra asitleri ve karaciğer enzimleri tahlilleri istedi. safra asitleri toksik olduğundan bebek zehirlenebilir dedi. bugün sabah erkenden aç karnına kan vermeye gittim. pzt. çıkacakmış bakalım. inşallah öyle bişiler yoktur çünkü internette araştırdığım kadarıyla tahlil sonuçları yüksek çıkarsa mazallah sezeryanla bebeği hemen almak zorunda kalabiliyorlarmış. bir de losyon yazdı kaşıntıyı alır dedi. mümkün oldukça kullanmamaya çalışıyorum çünkü prospektüsünde gebeler üzerinde yeterli test yapılmamıştır ve plasentadan geçer diye yazıyor.
iyiyim canım ne olsun aynı hamilelik dün canım sıkıldı biraz hamileliğimin 3. ayında dişçiye bir genel kontrole gitmiştim dişlerimde bir tane bile çürük ya da dolgu gerektiren hiç bir sorunum yoktu dün tekrar gittim diş etlerim çok ağrıyordu tam 8 tane çürük oluşmuş inanamadım bir tane bile çürüğüm yoktu( 1 tanesi büyük diğerleri minik minik ama hamilelikten sonra dolgu olacaklar şimdi müdahale etmedi sadece diş ipi kullanmaya başlayacam diş etlerimi biraz daha rahatlatacakmış.
Benden bu kadar.. senin heyecanın daha da artmıştır..
talım 3 günümmmmmmmmmmmmm kaldı of hastaneden firar edecem sanırsammmm
sağolun kızlar...
doktorumu aradım sertleşmen ve ağrın varmı diye sordu hayır yok dedim bebeğin hareketleri nasıl dedi bende normal olduğunu söyledim kanamanın tekrarlamadığını da söyledim çok büyük sıkıntı yok dedi zaten bu hafta gelecektik yarın gelmeyi düşünüyorum dedim tmam gel bekliyorum dedi
kizlar merhaba size bi mujdem var ben dogurdum.35+5 te sancim geldi gece acile gittim 31 ocak saat 5te acildeydik.1 subat aksam 19.15te oglumu normal epiduralle kucagima aldim.cok saskin ve mutluyum.ayrintilari daha sonra yazicam.darisi hepinizin basina
çok sağolun kızlar. babamı mutlu etmek için ne isterse yapıyoruz. Allahım kimseye yaşatmasın çok zor. şimdi akciğerinden parça alınacak onun için yalvarıyoruz. çocuk gibi etrafında dönüyoruz. yeterki iyi olsun. çok şükür 18 gündür sigarada içmiyor. nefes alması falan düzeldi çok şükür. inşallah şu ciğerde yayılmayan türden çıkarsa tam rahatlayacaz. ama çok şükür görünüş olarak düzeldi en azından.
merhaba kızlar herkes iyidir İnşallah.benim canım babam hasta. günlerdir üzüntüden mahfoldum. Allahım bize bağışlasın İnşallah. geçen cuma çıktı hastaneden. orda kalıyordum bugün geldim. kanser teşhisi kondu. akciğer kanseri. kocaman bi leke varmış ciğerinde. kanser dedi doktor. bide ciğerleri ve kalbi sıvı toplamıştı. onu ameliyatla aldılar çok şükür. kanserde ilerleyen türden değilse İnşallah küçültüp ameliyatla alacaklarmış. öyle zorki Allahım kimseye yaşatmasın. şimdi daha iyi çok şükür. doktorda önemli olan moral dedi. İnşalllah gereken herşeyi yapacaz üzülmesin yeter demiş. şimdi patoloji sonuçlarını bekliyoruz işte. Allahım bize bağışlasın. onlar benden korkuyor ben onlardan. annem bi sürü şey hazırlamış kızıma. görseniz öyle güzellerki. Allahım üstümüzden eksik etmesin onları.kuzularımıza bize bağışlasın İnşallah
bilmiyorum aklıma kötü şeyler gelio ilk kez kendimi bu kadar zayıf hissediyorum oglumda yoktu böle şeyler yaşlandım mı nee kızım 12 oğlan 8 yaşında ilknurcumun hemşehrileri çanakkaleliler gelibolu
istersen çocuklarınla oyun oyna onlar seni daha iyi hissettirecektir.benim o yaştaki öğrencilerim isim şehir oynamayı çok severler sende onlarla oyna biraz kafanı dağıt..doğumu falan günleri düşünme...
olur tabiki tatlım.bekliyorum o zaman numaraları
sabah 7 de sancım vardı eşimle konuştum ama kötü kavga ettim bana sesini yükseltme dedi ve ben kendimi kaybetmişim cok sinirlendim oda üstüme geldği aslında hamileyken beni alttan alırdı birde bana demesin bunlar senin güzel günlerin 3 günün var cıkar tadını şalterlerim attı o zamnadır toparlanamıyorum sinirlerim bozuldu özlemcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?