2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cook güzel komedi bier numara ama ben daha cok korku fantastik ve gizem sevdigim için genelde güney kore filmlerini seviyorum birde stephen kıng hayranıyım steven stutberg çok severim

aslında pek türk filmlerine meraklı değilim çoğuna gittiğime pişman olmuşumdur
bende korku gerilim severim ama bebişimde gerilir diye izlemiyom bu aralar romantik komedi ile idare ediyom

aslında pek türk filmlerine meraklı değilim çoğuna gittiğime pişman olmuşumdur
bende korku gerilim severim ama bebişimde gerilir diye izlemiyom bu aralar romantik komedi ile idare ediyom

aynen hangi türk filmine gittim pişman oldum ama eyvah eyvah netten izledim ben acaba gercekten bebek korkuyormu nst girdigimde biraz gerildim hast yattıgımda aglamaya başladım nst de baktım bebegin kalp atışları hızlandı dr gelmeden korkudan gözlerimi sildim kızacak die baktı nst tuhaf cıkmıştı hemşireye tekrar baglayın dedi yırttı o sonucu oda ilginç yane

ne sendromu geciriyom bilmiyom ama iyi degilim şimdide oglumun küvezde 18 gün yattıgı beşigi boş kaldıgı aklıma geldi aglıyorum hüngür hüngür off daraldım neyim var benim

ayy ağlama canım benim mutemelen doğum öncesi yaşanması gereken bir nevi sinir boşalması falandır yaşadığın bir dönem bitiyo hayatındaki başka yepyeni bir dönem başlıyo kolay olmayacak tabi...birde son haftalardaki sıkıntılar üstüste gelmiştir...eylülcüm senin diğer çocuklar kaç yaşında?

bilmiyorum aklıma kötü şeyler gelio ilk kez kendimi bu kadar zayıf hissediyorum oglumda yoktu böle şeyler yaşlandım mı nee kızım 12 oğlan 8 yaşında ilknurcumun hemşehrileri çanakkaleliler gelibolu

Canım geçmiş olsun inş. sonuçların iyi çıkar...

Geçmiş olsun canım, benimde doğum sonrası detaylı bi bakıma ihtiyacım olacak galiba diş yönünden... Neyse bebişler iyi olsun da, olan bizim dişlere olsun artık napalım

talım 3 günümmmmmmmmmmmmm kaldı of hastaneden firar edecem sanırsammmm

Canım sabııır, tabi demesi kolay belki uygulaması zor ama dualarımız seninle bunu biliyorsun...

İnş. yarın herşeyin normal olduğunu söyleyecek doktorun, kalbini ferah tut canım...

Canııım tebrik ederim, allah yavrunuzu sana ve eşine bağışlasın... Biz Abrel'i bekliyorduk, süpriz yaptın valla

Canım geçmiş olsun inş. çok daha iyi olacak baban, burda birsürü hamilenin duasını alıyor. İnş. biran önce toparlayacak...

canım çok çok geçmiş olsun..allah acil şifalar verisn babana..

bilmiyorum aklıma kötü şeyler gelio ilk kez kendimi bu kadar zayıf hissediyorum oglumda yoktu böle şeyler yaşlandım mı nee kızım 12 oğlan 8 yaşında ilknurcumun hemşehrileri çanakkaleliler gelibolu

istersen çocuklarınla oyun oyna onlar seni daha iyi hissettirecektir.benim o yaştaki öğrencilerim isim şehir oynamayı çok severler sende onlarla oyna biraz kafanı dağıt..doğumu falan günleri düşünme...

istersen çocuklarınla oyun oyna onlar seni daha iyi hissettirecektir.benim o yaştaki öğrencilerim isim şehir oynamayı çok severler sende onlarla oyna biraz kafanı dağıt..doğumu falan günleri düşünme...

sabah 7 de sancım vardı eşimle konuştum ama kötü kavga ettim bana sesini yükseltme dedi ve ben kendimi kaybetmişim cok sinirlendim oda üstüme geldği aslında hamileyken beni alttan alırdı birde bana demesin bunlar senin güzel günlerin 3 günün var cıkar tadını şalterlerim attı o zamnadır toparlanamıyorum sinirlerim bozuldu özlemcim

bak genelde hep kadınları savunurum ama burda eşin de sanırım sana yardım edemediği ve yanında olamadığı için kendini suçlu hissediyo ve klasik asker modeli bunu bu şekilde yansitıyo...güzel günlerin derken şunu klastetmiş olabilir yıllardır yaklaşık 6-7 yıldır geceleri falan uyanmıyosun rahat uyuyosun çockların büyümüş onu kastetmiştir...üzülme artık bak az önceki yazıda bebeklerin anne karnında herşeyi hissettiği yazıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…