2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

attım ben sana canım ..benim ki de birde tuğbada var onunki de bende..
aldım,kaydettim canım.biz zaten sağlık ocağından alışkınız bebeğiniz doğdu mu kaç kilo boyu kaç normal mi sezeryan mı diye arayıp sormaya.
kadınlar kulübü sağ.ocağı adına arıyorum ben diye bir ses duyarsanız karşınızda bilin ki o benimmmmm:94::94:

ilknurcum cidden numaralar geldimi sana birde viyolenin varmıydı onuda merak ettim yaaaaa offffffffffff ben ne meraklıyım:89:

evet sonra özür felan diledii ama nafile sorun yok felan ama atlatamadım nedense haklısın cok büyüttüm ben biraz relaks olmam lazım kafamı boşaltcam int film bakayım izleyim öptüm tatlım başınıda şişirdimmm

ilknurcum cidden numaralar geldimi sana birde viyolenin varmıydı onuda merak ettim yaaaaa offffffffffff ben ne meraklıyım:89:
canım şimdilik bende senin,abrelin,s&u nun,sermestin,bsc23ün,emillyyynin ve ılgazzın numaraları var.gelen oldukça kaydediyorum.bende viyoleyi ve novarini merak ediyorum.

canım şimdilik bende senin,abrelin,s&u nun,sermestin,bsc23ün,emillyyynin ve ılgazzın numaraları var.gelen oldukça kaydediyorum.bende viyoleyi ve novarini merak ediyorum.

azcık kişi vermişşşşşşşşşşşşşş neyse artık burdan haber verirler inş...tekrar tekrar yazalımda gözden kaçıranlar verirler sana belki tellerini

sen kafanı dağıt bencede bak titaniğin müzüğüni ışıkları kapat gözlerini de kapat dinle beni çok sakinleştirir ama filmin sonucu düşünmedensabah herşey daha güzel olacak inşallah..

canım bende viyole ve novarini merak ediyorum.

canım bende telimi msj attım sana

offffff keşke benimde son 2günüm kalsaydı EYLÜL gibi beklemek zor yaaa...Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Canım bende mesaj attım şimdi...

kızlar ben kaçırdım yaa tel. numaralarınımı veriyonuz birbirinize?

Evet Azizecim, FirstNimbus arkadaşımıza veriyormuşuz, bende kaçırmışım ama az önce gördüm...

Sadece 12 saat giremedim foruma neler olmuş:))))) Bir bebişimiz daha gelmiş, Allah analı babalı büyütsün, sağlık sıhhat versin, 41 kere maşallah
Doğumlar başlayınca ben de panik oldum Cidden az kaldı ya. 1.Abrel derken o bile şimdiden 3.sırada:)

Abrel canım bozma moralini. Doğum öncesi duygusallaşman, heyecanlanman çok normal. Hayırlısıyla 3 güne alacaksın bebişini kucağına. İşte o zaman başlıcak en güzel dönem. Düşünsene şimdi karnında dönüp duran seni tekmeleriyle heyecanlandıran küçük beyfendi kollarında olacak. Eşin de gergin şimdi yanında olamıyor bir de onun da verdiği suçluluk duygusu var. Çok takılma boşver.
3 güne herşey değişecek ve çoooook güzel bir dönem başlıcak, tamam mı:)))

gönderilen her numarayı kayettim kızlar.inşallah vaktinde sağlıklı doğum haberleri vermek nasip olur hepimiz için:126:

bende hemen sinirimi eşimden çıkarıyorum valla...bak hormonlarım tepemdediye..sanki onların hiç derdi yok

azcık kişi vermişşşşşşşşşşşşşş neyse artık burdan haber verirler inş...tekrar tekrar yazalımda gözden kaçıranlar verirler sana belki tellerini

çok faal olmadığımız için yazmadım ama burdan haber vericez mutlaka

yapma ya bende bacak bacak üstüne atamıyorum:18:daha çok erken

ayyy ne bu böyle internnet explorer habire sorun veriyordu mozilla firefox indirdim ohh rahatkldım valla..kızlar az önce yatak odasının önünden geçiyordum bir an içimden şöyle bir dua ettim sonra kendime güldüm..duam şöyleydi:inşallah suyum yataktayken gelmez yoksa bu güzelim yatak mahvolur Allah'ım tuvalette falanken gelsin suyum..amin

azizecim seninde az kaldı bide bana bak nerden baksan 1ay kesin var

aynen aynen bana da daha 40 gün var...herkesin bebişleri 40 mevlütünü okuturken biz daha burda ayyy doğum sancısımı acaba bu diye birbirimize dert anlatacaz..hayırlısı bakalım:97:

Canım bence duanı Allahım evde gelsin de mekan farketmez diye değiştir ya birde dışarıdayken gelirse :95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…