- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
aldım,kaydettim canım.biz zaten sağlık ocağından alışkınız bebeğiniz doğdu mu kaç kilo boyu kaç normal mi sezeryan mı diye arayıp sormaya.attım ben sana canım ..benim ki de birde tuğbada var onunki de bende..
bak genelde hep kadınları savunurum ama burda eşin de sanırım sana yardım edemediği ve yanında olamadığı için kendini suçlu hissediyo ve klasik asker modeli bunu bu şekilde yansitıyo...güzel günlerin derken şunu klastetmiş olabilir yıllardır yaklaşık 6-7 yıldır geceleri falan uyanmıyosun rahat uyuyosun çockların büyümüş onu kastetmiştir...üzülme artık bak az önceki yazıda bebeklerin anne karnında herşeyi hissettiği yazıyor..
canım şimdilik bende senin,abrelin,s&u nun,sermestin,bsc23ün,emillyyynin ve ılgazzın numaraları var.gelen oldukça kaydediyorum.bende viyoleyi ve novarini merak ediyorum.ilknurcum cidden numaralar geldimi sana birde viyolenin varmıydı onuda merak ettim yaaaaa offffffffffff ben ne meraklıyım:89:
canım şimdilik bende senin,abrelin,s&u nun,sermestin,bsc23ün,emillyyynin ve ılgazzın numaraları var.gelen oldukça kaydediyorum.bende viyoleyi ve novarini merak ediyorum.
evet sonra özür felan diledii ama nafile sorun yok felan ama atlatamadım nedense haklısın cok büyüttüm ben biraz relaks olmam lazım kafamı boşaltcam int film bakayım izleyim öptüm tatlım başınıda şişirdimmm
ilknurcum cidden numaralar geldimi sana birde viyolenin varmıydı onuda merak ettim yaaaaa offffffffffff ben ne meraklıyım:89:
canım şimdilik bende senin,abrelin,s&u nun,sermestin,bsc23ün,emillyyynin ve ılgazzın numaraları var.gelen oldukça kaydediyorum.bende viyoleyi ve novarini merak ediyorum.
kızlar ben kaçırdım yaa tel. numaralarınımı veriyonuz birbirinize?
offffff keşke benimde son 2günüm kalsaydı EYLÜL gibibeklemek zor yaaa...Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
sabah 7 de sancım vardı eşimle konuştum ama kötü kavga ettim bana sesini yükseltme dedi ve ben kendimi kaybetmişim cok sinirlendim oda üstüme geldği aslında hamileyken beni alttan alırdı birde bana demesin bunlar senin güzel günlerin 3 günün var cıkar tadını şalterlerim attı o zamnadır toparlanamıyorum sinirlerim bozuldu özlemcim
azcık kişi vermişşşşşşşşşşşşşşneyse artık burdan haber verirler inş...tekrar tekrar yazalımda gözden kaçıranlar verirler sana belki tellerini
dr um artık doğurrabilirsin dedi diye mi ilaçları bıraktım ondan mı psikolojik mi bilmem ama kasılmalarım azaldı ilaçlar bi işe yaramıyor hatta zarar veriyomuş sanki şimdi daha iyiyim ama oğluş iyice kaanala yerleşti heralde çok küçük adımlarla yürüyorum bacak aram ordaki kemiklerim çok ağrıyor eskiden kadınlar bacak bacak üstüne atamadığı zaman doğum yakın derlermiş ya bende artık bacak bacak üstüne çok zor atıyorum yaklaştı heralde vuslatımmm 10 haftadır ev hapsindeydim artık ara ara çıkıyorum yürümek zor da olsa gezmeyi özlemişim valla
kızlar yakınlarda sinemaya gittiniz mi uzun bi süre gidemeyiz diye özeniyorum tavsiye edeceğiniz film var mı ya da eyvah eyvaha gidip beğenen oldu mu
azizecim seninde az kaldı bide bana bak nerden baksan 1ay kesin var
azizecim seninde az kaldı bide bana bak nerden baksan 1ay kesin var
ayyy ne bu böyle internnet explorer habire sorun veriyordu mozilla firefox indirdim ohh rahatkldım valla..kızlar az önce yatak odasının önünden geçiyordum bir an içimden şöyle bir dua ettim sonra kendime güldüm..duam şöyleydi:inşallah suyum yataktayken gelmez yoksa bu güzelim yatak mahvolur Allah'ım tuvalette falanken gelsin suyum..amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?