ayyy ne bu böyle internnet explorer habire sorun veriyordu mozilla firefox indirdim ohh rahatkldım valla..kızlar az önce yatak odasının önünden geçiyordum bir an içimden şöyle bir dua ettim sonra kendime güldüm..duam şöyleydi:inşallah suyum yataktayken gelmez yoksa bu güzelim yatak mahvolur Allah'ım tuvalette falanken gelsin suyum..amin
dışardayken gelmesin de
evin neresi olursa olsun
azizecim seninde az kaldı bide bana bak nerden baksan 1ay kesin var
benimde 1aydan fazla var canım zaten aramızda fark yokmuş baktım ama dönmediği için şuandada sezeryan gözüktüğü için nerden baksan 1ay dedim yoksa 1aydan fazla var...dediğin gibi çok erken daha bizim bebişler için daha gelmesinler ama kucağımada almayı çok istiyorumCanım benim 1 aydan da fazla varbiran önce kavuşasım var ama.... yine de bu hasrete dayansın bebeğim de gelmesin vakrinden çok önce....
ayyy ne bu böyle internnet explorer habire sorun veriyordu mozilla firefox indirdim ohh rahatkldım valla..kızlar az önce yatak odasının önünden geçiyordum bir an içimden şöyle bir dua ettim sonra kendime güldüm..duam şöyleydi:inşallah suyum yataktayken gelmez yoksa bu güzelim yatak mahvolur Allah'ım tuvalette falanken gelsin suyum..amin
Canım bence duanı Allahım evde gelsin de mekan farketmez diye değiştirya birde dışarıdayken gelirse :95::95:
:)))) Aynı şeyden ben de korkuyorum. Yatakta suyum gelirse acil doğuma gideriz sonra, ben hastanede kalıcam, kim yatağı nevresimi değiştircek, pis pis kalacak kaç gün...Oturup buna dertlenmiştim. Ya kadınlar nelere üzülebiliyor ya... En iyisi eşime söyliyiim, yedekler nerde, biara değiştirsin:))),
bende durup dinlenmeden suyum sakın gelmesin diye dua ediyorum
su geçirmeyen alezlerden ser yatağına hiçbişe olmaz
bende dışarıda gelirse diye korkuyorum birde evi hep toplu tutmam lazım diye içimden geçirip duruyorum aslında kendiimi en önemliside temiz tutmam lazımneyse kızlar aklımıza gelen başımıza gelmesinde:26::26:
benimde hareket ettiğinde o baskı çok fazla oluyor canım.normalde iyi ama şimdilik:18::18:bende ondan korkuyom işte :18: şu anda bile aşağımda acayip baskı var zor duruyom :26:
ev temizliği tamam elimde toz beziyle dolaşıyorum geçen gün kuaföre gittim utana sıkıla o konuyu da hallettim ama Rabbim inşallah en güzel zamanda hayırlı doğumlar nasip etsin..
alez mi?ayy ne cahilim hiç duymadım...nerden alabilirim ki?
ev temizliği tamam elimde toz beziyle dolaşıyorum geçen gün kuaföre gittim utana sıkıla o konuyu da hallettim ama Rabbim inşallah en güzel zamanda hayırlı doğumlar nasip etsin..
Amin canım, dur daha stres yapma birşey olmaz inş. bekler daha bebiş...
Bende pek bi rahatım galiba
Daha çarşamba günü memlekete gideceğim, sonra orda halletmem gereken birsürü şey var..
Doğum yapacağım hastaneyi ve doktoru bile tam belirlemedim daha
Bebeğin eşyalarını yıkamadım
Eksiklerini tamamlamadım
Gerçi burda olunca elim kolum bağlı, mecburen annemlere gitmeyi bekliyorum da
Yine de...
Yani allah korusun bebeğim aceleci davransa...
Yandım ben:95:
ben bebişin yatağının içinede aldım alezden mutlaka al nevresim satan yerlerde oluyor....cidden takıldığımız şeyler çok komik değilmisanırım bayan olmak bu erkek olsa sanırım bunların 1tanesiini bile düşünmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?