2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:)))) Aynı şeyden ben de korkuyorum. Yatakta suyum gelirse acil doğuma gideriz sonra, ben hastanede kalıcam, kim yatağı nevresimi değiştircek, pis pis kalacak kaç gün...Oturup buna dertlenmiştim. Ya kadınlar nelere üzülebiliyor ya... En iyisi eşime söyliyiim, yedekler nerde, biara değiştirsin:))),

Canım benim 1 aydan da fazla var biran önce kavuşasım var ama.... yine de bu hasrete dayansın bebeğim de gelmesin vakrinden çok önce....
benimde 1aydan fazla var canım zaten aramızda fark yokmuş baktım ama dönmediği için şuandada sezeryan gözüktüğü için nerden baksan 1ay dedim yoksa 1aydan fazla var...dediğin gibi çok erken daha bizim bebişler için daha gelmesinler ama kucağımada almayı çok istiyorum

yatağında alez varmı canım birde ne dicem hasta bezi aldım baya büyük koysammıkiyada pratik alt açma bezi

Canım bence duanı Allahım evde gelsin de mekan farketmez diye değiştir ya birde dışarıdayken gelirse :95::95:

anaaa birde dışardayken gelme ihtimali var dimi?:44::44:gerçi dışarı çıkmıyorum çıkarsamda bahçede yürüyorum eşimde yanımdayken ama Allah korusun ayyy ne kötü olur...son zamanlarda dışarı çıkarken akşam olmasına dikkat etmeliyim ve insanlardaan uzak yerlerde yürüsem iyi olur yoksaaaa

bende dışarıda gelirse diye korkuyorum birde evi hep toplu tutmam lazım diye içimden geçirip duruyorum aslında kendiimi en önemliside temiz tutmam lazım neyse kızlar aklımıza gelen başımıza gelmesinde:26::26:

ay yok benim herif nevresimi falan değiştirir de ben yatağın ıslanmasından korktum....düşünsene 3 tane üst üste çarşaf serdim zaten bişey olmasın yatağa diye...uzun yıllar ranzada yatınca en kıymetli eşyam yatağım ve gardrobum oldu

ev temizliği tamam elimde toz beziyle dolaşıyorum geçen gün kuaföre gittim utana sıkıla o konuyu da hallettim ama Rabbim inşallah en güzel zamanda hayırlı doğumlar nasip etsin..

ev temizliği tamam elimde toz beziyle dolaşıyorum geçen gün kuaföre gittim utana sıkıla o konuyu da hallettim ama Rabbim inşallah en güzel zamanda hayırlı doğumlar nasip etsin..

Amin canım, dur daha stres yapma birşey olmaz inş. bekler daha bebiş...
Bende pek bi rahatım galiba
Daha çarşamba günü memlekete gideceğim, sonra orda halletmem gereken birsürü şey var..
Doğum yapacağım hastaneyi ve doktoru bile tam belirlemedim daha
Bebeğin eşyalarını yıkamadım
Eksiklerini tamamlamadım
Gerçi burda olunca elim kolum bağlı, mecburen annemlere gitmeyi bekliyorum da
Yine de...
Yani allah korusun bebeğim aceleci davransa...
Yandım ben :95:

alez mi?ayy ne cahilim hiç duymadım...nerden alabilirim ki?

ben bebişin yatağının içinede aldım alezden mutlaka al nevresim satan yerlerde oluyor....cidden takıldığımız şeyler çok komik değilmisanırım bayan olmak bu erkek olsa sanırım bunların 1tanesiini bile düşünmez

benim bi arkadaşımın doğuma 3haftası varke normal hastaneye dr.kontrolüne gitti kız beklerken suyu geldi hemen o gün sezeryene aldılar...şimdi bebeği 3aylık oldu bile.

benimki stres değil heves sanki...düşünsene eylül falan bebişine 40 mevlüdü okuturken ben hala acaba bu sancı doğum sancısımı diye oturup düşünecem aman ben hastane çantasını bile hazırladım ne olacak 2 dklık iş...

benim eşimde benim gibi dün gece kalkmış ben ocağı silmeden yatmıştım ocağı silmiş yerleri gürültü olmasın diye gırgırlamış sepette beyazlar vardı kötü görünüyo diye makineye atmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…