2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy birde hastane çantası var
Biran önce çarşamba gelsin de bende işlerimi yapmaya başlayayım bari
Çoook geç kalmışım çook...

sth ben de aynı durumdayım cnm
daha bisürü eksiğim var
çantam da hazır değil
ama bu hafta halletmeliyiz artık

kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim.size tavsiyem esyalarinizi en azindan hastanede gerekenleri hazirlayip bi kenara koyun.Ben normal bir ay agrisidir diye gidip dogurup geldim.Yurt disinda oldugum icin beni 36 saat yatirip sancimin gelmesini beklediler gelmeyincede suni sanci verip epiduralle normal yaptirdilar.Burada sezeryan riskli bir durum olmadigi surece yapiilmiyor.Sende talep edemiyorsun zaten reddediyorlar.Bebegim sag salim dogdu cok sukur 35+5 olmasina ragmen herseyi tam korkmayin simdi dogarda sorunu olur demeyin herseyin hayirlisi.yalniz ilginc olan sey dogurmadan 2 gun once bebegin butun kiyafetlerini yikayip ertesi gun dogurcakmisim gibi bir telasla kalorifer peteklerinde kurutup utuledim.cantalarimi yerlestirdim.Annem bana kizim daha 1 ay var niye acele ediyorsun bu kadar demisti.simdi kalbin ne kadar temizmis diyor.Ic gudusel bi sekilde hazirlik yaptim acele acele.neticede oglum premature sayilsada 2910 ve 47,5 cm dogdu cok sukur rabbime.darisi hepinizin basina insallah

Süpersiniz yaa valla Ben eşime rica ediyorum işte şurayı silermisin diye mesela, daha temiz ya ne gerek var diyoo sanırım onun birşeyleri görüp kendiliğinden düzenlemesi için çook zamana ihtiyacı var

benim bi arkadaşımın doğuma 3haftası varke normal hastaneye dr.kontrolüne gitti kız beklerken suyu geldi hemen o gün sezeryene aldılar...şimdi bebeği 3aylık oldu bile.

Gerçekten ne olacağımız hiç belli değil ya... İnş. hayırlı zamanda sağlıklı gelsin de bebişlerimiz...

sth ben de aynı durumdayım cnm
daha bisürü eksiğim var
çantam da hazır değil
ama bu hafta halletmeliyiz artık

Evet canım biran önce halledelim inş., ben netten belirledim de alacaklarımı işte İzmir'e gidince hallederim artık eksikleri... Aslında birazcık da burda olduğum için elim mahkum kaldı beklemeye yoksa tez canılı biriyimdir

kocan süpermiş canım aman nazar değmesinbizim eşlerede ders verse yaa biraz
benim bi arkadaşımın doğuma 3haftası varke normal hastaneye dr.kontrolüne gitti kız beklerken suyu geldi hemen o gün sezeryene aldılar...şimdi bebeği 3aylık oldu bile.
onunki çok iyiymiş canım en doğru yerde en doğru zamanda bulunmuş arkadaşın
iyi geceler şekerler
ben kaçtım
iyi geceler :80::80:
arkadaşlar bebek arabası işinmde kafam karıştı topiklerde dolandım biraz siz karar verdiniz mi
biz aldık daha doğrusu biz beğendik annemle babam aldı:81ierre cardin alındı
maşallah bebişine ccanımkilosu çok iyi haftasına göre temiz kalpliymişsin

ben onu öyle alıştırıncaya kadar neler çektim bilemzsiniz...evliliğin ilk günlerinde eğer bana yardım etmediyse temizlikte veya evi dağıttıysa akşamında erkenden uyuyordum yoruldum başım belim şuram buram ağrıdı deyip...sen bana yardım etseydin böyle olmazdı şimdi sana zaman ayırabilirdim diyordum...sonra anladı ne demek istediğimi yaklaşık 1 ay sıkıntı çektik ama sonrasında herşey halloldu

maşallah canım sanada bebeğinede...nedense sen her yazdığında ben duygulanıyorum

arkadaşlar bebek arabası işinmde kafam karıştı topiklerde dolandım biraz siz karar verdiniz mi

Canım ben İnglesina Zippy travel sisteme karar verdim %95. Son gidişimde bi mağzada tanıtımını yapmışlardı bende kullandım hoşuma gitti, gerçekten çok hafif ve anakucağı iskelete monte edilebiliyor yani normal oturma yeri olmaksızın ve sonra tek elle de kapanabiliyor. Bi araştır istersen, ben çok beğendim.

Canım ne güzel bebeğin sağlıkla gelmiş, doğum olayını bi şekilde atlatmışsın... Allahım tüm işlerini başkasına bırakmadan yapmanı nasip etmiş, ne güzel... Dua et artık bize...

Doğumdan sonra hemen senin taktiği deneyeceğim canım Biz evlendikten iki ay sonra bebek olunca daha ne olduk diyemeden kendimizi hamilelik sürecinin içinde bulduk

Doğumdan sonra hemen senin taktiği deneyeceğim canım Biz evlendikten iki ay sonra bebek olunca daha ne olduk diyemeden kendimizi hamilelik sürecinin içinde bulduk

senin işin daha kolay bebek tebeni yoruyo dersin biraz nazlanma biraz mızmızlanma bu işi halledersin..ama annen eşini seviyorsa annene anlatma ben anlatmıştım da bana epey kızmıştı.seni böyle insafsız ben mi yetiştirdim demişti...

Tamam canım, tavsiyelerini dikkate alıcam... Yani sağolsun bana çok yardım eder de, sorun ben söylemek zorunda kalırım. Yani işte şurayı da kirli gördüm deyip temizlemez, yada özellikle giymek istediği birşey kirli sepetinde değilse kendiliğinden açmaz makinayı :44: ama onun dışında ne desem yapar şimdi hakkını yemeyeyim odayı hiçbirşeyin altını kaldırmadan süpürür bulaşık makinasına bulaşıkları ters dizer balkon yıkamayı sadece ıslatmaktan ibaret sanar süper yemek yapar ama birde mutfağı aldığı gibi bıraksa... ahh ahh, kız olsa yemek olayı hariç evde kalırdı benim eşim...

yine iyi niyetli yazık napsın...gerçi şu andan itibaren düşündüm de biraz daha insaflı olayım yarın birgün benim Talha'm evlendiğinde karısı ona birsürü iş yaptırısa ben nasıl dayanırım...AYYYY uykum geldi sanırım daha doğmamış çocuk büyüdü evlendi de iş yapması kaldı bende bir garibim canım...

Annelik böyle birşey işte, Bizde de on gündür kayınvalidem var, ayy normalde rahat rahat herşeyi isterdim eşimden şimdi çekiniyorum biraz.. Kadıncağız bi de ilk defa geldi, bu gelin oğlumu hep böyle çalıştırıyormu diye düşünmesin diye, bazı şeyleri yorulsamda kendim yapmaya çalışıyorum...
Şimdi düşündüm de sen Talha için bile bu hayalleri kurduysan, ben bu hafta eşime fazla ricada bulunmamakla en iyisini yapmışım

süper gelinsin aferin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…