2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım normal yaa bunları düşünmek, :44:
Bizde geçen gece kızımızın mesleğine karar veremedik eşimle
Bi ödül de bize gönder

size diyecek bişey yok maşallah...doğmamış çocuğa don biçmekle kalmamış ne olsun diye tartışmışsınız...gecenin meslek danışmanları ödülü de size geliyorrrrr

ben bu kupayı beni hamileliğim süresince hiç arayıp sormayan amaaaa böyleliklede hiç gelerek beni yormayan eşimin tüm ailesine veriyorum
canlarım benim biliyorum sırf beni yormamak için yapıyorlar bunları:76::76::76:

Canım normal yaa bunları düşünmek, :44:
Bizde geçen gece kızımızın mesleğine karar veremedik eşimle
Bi ödül de bize gönder
düşün canım onu biz daha yeni hamile olduğumu öğrendiğimizde yaptık hatta tartıştık abatıpben sporcu olsun istiyorum özellikle erkek olursa yüzücü veya tenis oynamasını istiyordum kızdada tenis kızdı sporcular paramı alıyor diyebanane olcak sporcu diyorum yapsın spor ama işi o olmasın diyor neyse dedim bebiş karar vercek nasıl olsa ben oğlumun aklına girerim nasıl olsa

size diyecek bişey yok maşallah...doğmamış çocuğa don biçmekle kalmamış ne olsun diye tartışmışsınız...gecenin meslek danışmanları ödülü de size geliyorrrrr

teşekkürler canım....
Hatta işi geliştirip sizin bebeklere bile meslek bulabiliriz bu gece de uyku tutmassa

Tatlım seninkiler tam kupalıkmış,,,

ama seni ve bebişinizi düşünmüşler canım sizleri yormamak için aramayıda sırf bebek radrasyona tabi olmasın diye aramamışlardır

arasalar bir dert aramasalar bir dert yawww bu akrabalarda bir türlü yarnamıyolar bizeama sen ödüle layık gördüysen bizde alkışlarız

kızlar biz daha bu konuda tartışmadık dur yarın tartışalım bakalım ne olacak..ama futbol yerine basketbolu seçmesini ikimizde istiyoruz spor olarak...

bu sayfaları sabah okuyanlar bize acıyacak kızlar demedi demeyin..gecenin bir vakti uyku tutmamış bir kaç kadın kendilerine habire ödül verip durmıuşlar diyecekler

Tatlım seninkiler tam kupalıkmış,,,

ama seni ve bebişinizi düşünmüşler canım sizleri yormamak için aramayıda sırf bebek radrasyona tabi olmasın diye aramamışlardır

arasalar bir dert aramasalar bir dert yawww bu akrabalarda bir türlü yarnamıyolar bizeama sen ödüle layık gördüysen bizde alkışlarız

canım aramadılar dediysem benim ve bebeğin durumunu öğrenmek için aramadılar yoksa kendilerinin her sıkıntısında itina ile aranıyorum
olsun genede seviyorum ben onları
polyanna mıyım ne

bu sayfaları sabah okuyanlar bize acıyacak kızlar demedi demeyin..gecenin bir vakti uyku tutmamış bir kaç kadın kendilerine habire ödül verip durmıuşlar diyecekler
uykusuzluk bizi bu hale soktu canım napalım yada doğuramadık dicem daha vaktimiz var eeeeeee 40haftayı geçersek halimizi düşünemiyorum hangi konulara gireriz kimbilir

canım aramadılar dediysem benim ve bebeğin durumunu öğrenmek için aramadılar yoksa kendilerinin her sıkıntısında itina ile aranıyorum
polyanna mıyım ne
bak bu konuda kesin ödülü hakettin canım

yarın sabah kontrolümüz var kızlar
ben yatayım artık
doktor amcası bu çocuğu yormuşsun dün gece sen demesin sonra
hepinize iyi geceler

polyanna mıyım ne

ayyy bak gecenin en anlamlı ödülü senin olsun bence kötü gün gelini olduğun için ve tüm akrabaların seni gerçekten güvenilir biri olarak gördükleri için

:44: bak bizim konuştuğumuz meslekler arasında sporcu olması yoktu daha detaylı bir tartışmaya girmeliyiz eşimle... Biz klasik dr, avukat vs. gibi mesleklerden gittik geniş bir vizyondan bakmak lazım...

kızlar biz daha bu konuda tartışmadık dur yarın tartışalım bakalım ne olacak..ama futbol yerine basketbolu seçmesini ikimizde istiyoruz spor olarak...

Canım sizde tartışında şu meslek konusuna bir açıklık getirelim... Sweet haklı nasılsa bebişlerin aklına gireriz, kocişler ne derse desin

uykusuzluk bizi bu hale soktu canım napalım yada doğuramadık dicem daha vaktimiz var eeeeeee 40haftayı geçersek halimizi düşünemiyorum hangi konulara gireriz kimbilir

bak bu konuda kesin ödülü hakettin canım

fal bakarız senle...her türlü devam ederiz ...yarın bu bebişelr doğacak doğmayacak diye papatyaların yapraklarını yolar otururuz..çekirdek bende çarpıntı yapmasaydı çekirdek çitlerdik diyecem ama neyse sen çitlersin artık...

yarın sabah kontrolümüz var kızlar
ben yatayım artık
doktor amcası bu çocuğu yormuşsun dün gece sen demesin sonra
hepinize iyi geceler
iyi geceler canım yahya paşamızın güzel haberlerini bekliyoruz
aman ne derlerse desinler değilmi nasıl olsa biz büyütücez bebeklikten başlarız
bebişlerin resmine bakar avunuruz birde neyse kızların bebişlerinin 40ı çıkar biz ancak doğururuz o değil böyle konuşa konuşa biz doğruvermeyelim mazallah

valla bende hiç doğuracak tip yok gibi hala bacak bacak üstüne atıp oturabiliyorum mesela..ama doğurursak ta bi sorun çıkmaz inşallahh zaten az çok haftalarını tamamladılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…