- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
valla bende hiç doğuracak tip yok gibi hala bacak bacak üstüne atıp oturabiliyorum mesela..ama doğurursak ta bi sorun çıkmaz inşallahh zaten az çok haftalarını tamamladılar...
bende aynen çok rahatım son zamanlarım olduğunu bile hissetmiyorum:26::26:32den sonra tehlike bitiyor içim rahat ama durabildikleri kadar dursunlar tabii bebişler çokda acaleci çıkmasınlar...sen facede gruptamısın canım
Kızlar ben yatıyorum artık, uykum geldi...
İyi geceler...
Kızlar ben yatıyorum artık, uykum geldi...
İyi geceler...
kızlar bende yatayım artık uyuyalım büyüyelim dimi teyzelerii...Allah'a emanet olun kızlar gece kimse acil bi şekilde doğurmaz inşallah...
kızlar bende yatayım artık uyuyalım büyüyelim dimi teyzelerii...Allah'a emanet olun kızlar gece kimse acil bi şekilde doğurmaz inşallah...
novrain..NOVRAİN
NASIL OLDUN CANIM
kızlar cok moralsizim su gelmeye devam ediiyor korkum bebeğimin suyunun bitmesi,hareketlerinde hic bir değişiklik yok hala aynı kıpır kıpır cok korkuyorum acaba bi kaç hafta daha dayanbilir mi sizce var mı çevresinden böyle şeyler duyanlar ne yazıcamıda şaşırdım bunalıyorum,hastaneye gittiğim gece bana 5 saate kadar doğum gerçeklerşir demişti doktor ama 3 gün oldu sancım yok ama bu akıntı beni cok mutsuz ediyor
seni cok merak ediyoruz dua ediyoruz rabbim bebeginle seni n yanında olsun dr gözetiminde neden kalmıyorsun
canim hic iyi deilim moralim çok bozuk 3 gündür suyum geliyor az az ama sancım yok 3 santimde acılmam vardı,bi gece hastanede kaldım sancım olmadığı için taburcu etti doktor acil bişey olursa gel dedi,yani bilmiyorum nsıl böyle oldu cok temkinliydim hamilelğim boyunca,cok korkuyorum bebeğime bişey olacak die cok endişeliyim acaba sağlıklı doğar mı daha cok erken
canım cok sağolun ihtiyacım var dualarınıza doktor bebeğin ve benim durumu mu iyi gördüğü ve nst mi nts mi o alette sancım cıkmadığı icin taburcu etti cumartesi kontrole gidicem
canımm durumun belli acılma devam ediyordur ialçla müdahale yok suyunda yakında bitecek o mnik riske griyor nasıl yatışını yamazlar anlamadım hangi şehirdesin sen hast yatman lazım senin bebk çin riskli bu ya
ya sancı olsa ne olacak olmasa suyun geliyo acılma var ne sancısı aptalmı bu dr nasıl bu halde eve yollar seni anlamadım ben ne cumartesi sakın bekleme tekara git
durumuna baksınlar bebegin
istanbuldayım canim ilaç kullanıyorum orda serum vermislerdi bir de progestan dı sanıtım böle bi ilaç yazdı doktor onu kullanıyorum,benim suyum geliyor ama doktor bebeğin suyu iyi dedi bunuda anlamadım ya neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?