ben de öyle düşünüyorum beklemicem cumartesi meraktayım icim rahat deil
arkadaşlar 37. haftanın başından itibarenmi başlıyor doğum izni yani 36+0 damı yoksa 37+0 damı kesin bileniniz varmı?
günaydın kızlar..
doktorum 30+3 de bebeğin eşinin yaşlanmaya başladığını söylemişti ..bebeği besleyen damarların kireçlenmesi yani..bu durum doğumdan 2 -3 hafta önce olan bir durummuş..bebeğim hala gelmedi ama bacaklarım ve belim adet olacakmışım gibi ağrıyor..
bide saatte 10 kere hareket mi günde 10 kere mi? doktorum bana günde demişti sanki??
benimle aynı durumu yaşayanlar var mı?
sağolun kızlar...
doktorumu aradım sertleşmen ve ağrın varmı diye sordu hayır yok dedim bebeğin hareketleri nasıl dedi bende normal olduğunu söyledim kanamanın tekrarlamadığını da söyledim çok büyük sıkıntı yok dedi zaten bu hafta gelecektik yarın gelmeyi düşünüyorum dedim tmam gel bekliyorum dedi
daha evvel dogum yapmıs hanımlar bi sorum var
bebek icin kıyafet hazırladık cantamıza hastane cıkısı ya
simdi onun alt gıyeceginin biri ayaklı biri ayaksız
tek kat ayaklı yeterli oluyor mu içine baska bir ayaklı içlik daha mı giydiriliyor
ona göre ek ilave koyacagım ama kat kat üstüste de olur mu ki
tam olarak yenidogana ne giydiriiyor hastanede?
en iç parcadan en dısa kadar yazar mısınız annişler
kizlar merhaba size bi mujdem var ben dogurdum.35+5 te sancim geldi gece acile gittim 31 ocak saat 5te acildeydik.1 subat aksam 19.15te oglumu normal epiduralle kucagima aldim.cok saskin ve mutluyum.ayrintilari daha sonra yazicam.darisi hepinizin basina
Sultancım, Damlacım teşekkürler yanıtınız için.
Evet benim bebiş de en başından beri 1 hafta önden gidiyordu. Düşünün SAT'ım 2 gün geçtiği halde doktora görünmek istedim hamile miyim diye. Doktor da ultrasonda belli olmaz ama gel bir bakalım demişti, düşünün 2 gün geçmiş, ultrasonda çıkmaz yani. Ama n'oldu aaa burdaymış oldu. 4 haftalık demesi gerekirken 5 haftalık bu demişti.(23 Temmuzdan bahsediyorum SAT'ım 23 Haziran) Mardinde de hep 1 hafta önde gitti bebek.
Şimdi Şubat tatilinde annemgildeyiz. Burdaki doktora kontrol amaçlı gideyim dedim bu Çarşamba gittik 34 haftalık dedi yaaaa. Olumsuz bir şey söylemedi ama ben kurcalaya kurcalaya aklımı bugün bu hale geldim. Haa bu arada 15 Ocaktaki Mardindeki kontrolümde bebek 1.600 dü. 3 Şubattaki G.Antep kontrolümde bebek 2.330 gr. Herşey normal mi yaaAnnemgile gelince yeme olayını mı abarttım nedir, haa bir de onlar çay içince ben de içtim. Şeker sorunum yoktu hala da yokturdur deeee mi:18::18::18:
listemizde 2 tane bebişimiz oldu biledarısı hepimizin başına kızlar
Arkadaşlar hastaneye gelecekler için 1kg çikolata alacağım. Bir de hastaneye gelenlere eve gelenlere ve 40 mevlüdünde geleceklere hatıra olarak vermek üzere bebek sabunları yaptırdım onları vereceğim. Yani bebek şekeri mevlüt şekeri ya da bebek çikolatası yaptırmayacağım evdeki seremoniler için. Ne dersiniz eve ya da mevlüğde geleceklere de mi çikolata şeker yaptırmak lazım. Of bas bas paraları..........
yarın sabah kontrolümüz var kızlar
ben yatayım artık
doktor amcası bu çocuğu yormuşsun dün gece sen demesin sonra
hepinize iyi geceler
günaydın kızlar..
doktorum 30+3 de bebeğin eşinin yaşlanmaya başladığını söylemişti ..bebeği besleyen damarların kireçlenmesi yani..bu durum doğumdan 2 -3 hafta önce olan bir durummuş..bebeğim hala gelmedi ama bacaklarım ve belim adet olacakmışım gibi ağrıyor..
bide saatte 10 kere hareket mi günde 10 kere mi? doktorum bana günde demişti sanki??
benimle aynı durumu yaşayanlar var mı?
günaydın... doktorum günde dedi banada. ama gün içerisinde normal hareketlerini hissediyorsan sorun yok demektir. ama azsa bu sefer 1 saatte 10 hareket sayıyorsun...
novarin ne durumda çok merak ettim. şimdi geçmişi okuyunca gördüm...
eger bunca ileti arasinda beynim sulanmayip karistirmiyorsambugun doktora gidecek diye hatirliyorum canim.
arkadaşlar 37. haftanın başından itibarenmi başlıyor doğum izni yani 36+0 damı yoksa 37+0 damı kesin bileniniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?