2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de öyle düşünüyorum beklemicem cumartesi meraktayım icim rahat deil

merhaba novrain... 35 haftalıktım suyum geldii ama öyle birgeldi kii 3te biri falandı sanırım. doktorum çağırdı gittim hastaneye.. muayene etti açılma yoktu bebek gayet rahat. giit dedi doktorum evde yat. muhtemelen gelicek bebeğin yarın olmadan. ama ne akdar çok durusa karnında o kadar ii demişti.

bebeğinin hareketlerini takip et. saatte 10 un altına düşerse, suyunla beraber kan gelirse bi de sancın başlarsa ya da dayanılmaz olursa gidersin hastaneye. hastanede beklemek daha feci. ondan geri göndermişlerdir seni.

4-5 saat sonra bir daha sancım geldi aynı gün. bu sefer git dedi doktorum hastanede bekle. ama dedi sancın tavan yapana kadar almıcam dedi. ilk doğumum sezeryan bu arada. benim haftamda ciğer geliştirici iğne de yapılamıyodu. gecenin bi yarısı sancılarım şiddetlenince bebek yola girmesin diye sezeryana alındım. bebeğim seninkinden büyüktü tabi küvöze bile ihtiyaç duymadık çok şükür

korkma endişelenme, stres yapma. yat dinlen. bebeğini takip et

sağlıklı zamanında doğum yaparsın inşallah

arkadaşlar 37. haftanın başından itibarenmi başlıyor doğum izni yani 36+0 damı yoksa 37+0 damı kesin bileniniz varmı?

günaydın kızlar..

doktorum 30+3 de bebeğin eşinin yaşlanmaya başladığını söylemişti ..bebeği besleyen damarların kireçlenmesi yani..bu durum doğumdan 2 -3 hafta önce olan bir durummuş..bebeğim hala gelmedi ama bacaklarım ve belim adet olacakmışım gibi ağrıyor..
bide saatte 10 kere hareket mi günde 10 kere mi? doktorum bana günde demişti sanki??
benimle aynı durumu yaşayanlar var mı?

Arkadaşlar herkese günaydınlar...
Cuma gününden beri nezle olduğum için izinliydim. Bugün işe anca gelebildim.
ANcak cumartesi günü Kozyatağı Kültür merkezinde Ayşe Öner'in bebeğim olacak adlı semineri vardı ve ona katıldım. Çok güzel ve yararlı bilgiler verdi. Emzirme, ilk banyosu, gaz masajı, güvenlik önlemleri v.s. Sonrasında da kitabını almayı düşünüyordum zaten, kitabınıda aldım. Medikal Park Göztepe' dede olacak semineri. Eğer buna katılmadıysanız mutlaka katılın derim.
Bebişimle ben şuanda iyiyiz çok şükür.

arkadaşlar 37. haftanın başından itibarenmi başlıyor doğum izni yani 36+0 damı yoksa 37+0 damı kesin bileniniz varmı?

anladığım kadarıyla sende benim gibi çalışabilir raporu almışsın ..canım hiç farketmez yasal olarak en son 37+0 da ayrılman gerekiyor ..ama dilersen 36 da da ayrılabilirsin ben hafta sonu ayrılacağım 4 hafta aktarmış olacağım doğum sonrasına

günaydın... doktorum günde dedi banada. ama gün içerisinde normal hareketlerini hissediyorsan sorun yok demektir. ama azsa bu sefer 1 saatte 10 hareket sayıyorsun...

guzel haberler al insallah canim.

canim ben buyuk oglumda,(kasım dogumlu) ust kismina icine ic zibin, uzerine dış zıbın,uzerine hırka, alt kisimda ayagina corap, ve ayaklı alt giydirmistim ve battaniyeye sarmistim hastanedeyken. bunda da benzer bir hava olacagi icin yine aynisini yaparim sanirim.

Ay hayirli ve saglikla buyusun insallah kuzun didemcim. Allah anali babali buyutmek nasip etsin.

canim doktor saglikli diyorsa telaslanma. masallah kuzuna.

listemizde 2 tane bebişimiz oldu bile darısı hepimizin başına kızlar

Amin, hayirlisiyla saglikla huzurla insallah..

bence gayet uygun canim. ben hatta daha da abartip, hastane icin kutuda madlen cikolata alacagim. ev icinde bind marka en sade mavi draje cikolatalardan aldim. gumus bir nişan cikolata kasem vardi. onun kenarina mavi kurdele cekip icine de o mavi drajeleri koyacagim.

yarın sabah kontrolümüz var kızlar
ben yatayım artık
doktor amcası bu çocuğu yormuşsun dün gece sen demesin sonra
hepinize iyi geceler

guzel haberlerle don insallah canim.

gunde 10 kere dedi bana da doktorum canim. yoksa saatte 10 kere demek, bebek hic dinlenmeyecek hic uyumayacak demek.. tabi sen yinede doktoruna tekrar bir sor istersen..

günaydın... doktorum günde dedi banada. ama gün içerisinde normal hareketlerini hissediyorsan sorun yok demektir. ama azsa bu sefer 1 saatte 10 hareket sayıyorsun...

yaa benim bebeğim hiç bir zaman o kadar hareketli olmadı 1 saatte 10 kereden az hep ,hatta bazen saatlerce hareket etmiyor
sende de mi aynı sorun var dedi ..ilaç kullanıyor musun ben coraspirin kullanıyorum onuda bu hafta keseceğim

ohhh ne güzel... takip ettiğim kadarıyla mart ayı annelerinde ilk doğum gerçekleşmiş. umuyorum arada başka okumadığım ama doğuran arkadaşlar yoktur. ddiiiddeemm arkadaşımızıda tebrik ediyorum. allah anneli babalı büyütsün inşallah...

kızlar saatte 10 demişim pardon. günde 10 olucak tabiki

içzıbın, dış zıbın
ayağına 1 çorap, bi de patikli pantolon giydirmiştim ben.

battaniyeye sarmıştım. sonuçta ev ya da hastane odası sıcak oluyo.
kucağıma emzirmek için alırken hastane tk.larında penye pikeler var ya çift kat. onu sarmıştım.

iç zıbını da sade o zaman giydi zaten. hastaneden çıkarken badi giydirmiştim içine, üstüne de alt üst takım

günaydın e-bebek te avent göğüs kremi 35 tl den 9.90 a düşmüş ne dersiniz avent hakkında fikri olan varmı arkadaşlar ben lansinoh almıştım ama bir de bundan mı alsak

Günaydın kızLarrrrrrrrrrrr 2. bebeğimizde geLmiş sağLıkLa çok sevindimmmmm darısı hepimizin başınaaa son 13 gunum yani13.gun doğurmuş oLucam Allah kısmet ederseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…