2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen nasılsın oğluşun nasıl....

sagol canim benim, dun biraz yoruldum, afedersin genital bolgenin kemikleri sızım sızım sızladi, gecede zaten yorgunluk, bacak kramplari ve agrilari olarak geri dondu.. Allah beterlerinden korusun insallah bunlara raziyim ben gene.. sen ve kuzun nasilsiniz? doktorla randevun ne zmaani? benim ki 12 subat insallah biraz kilo almistir..

günaydın e-bebek te avent göğüs kremi 35 tl den 9.90 a düşmüş ne dersiniz avent hakkında fikri olan varmı arkadaşlar ben lansinoh almıştım ama bir de bundan mı alsak

avent kullanmadim bilemeyecegim canim. ama icerigi ayni sanirim lanolin var iki kremde de. ama kendimi bildim bileeli lansinoh marka 1 nuamra :)

Günaydın kızLarrrrrrrrrrrr 2. bebeğimizde geLmiş sağLıkLa çok sevindimmmmm darısı hepimizin başınaaa son 13 gunum yani13.gun doğurmuş oLucam Allah kısmet ederseee

hadi az kalmış. inşallah canım, sağlıkla alırsın kucağını bebişini. sezeryanmı olacaksın?

Evetttttttt canım epiduraL sezeryan oLucak bir aksiLik çıkmazsa sen ?

benim normal giderse 25 martta görünüyor. epidural normal düşünüyorum. doktorumda eğer aksilik olmazsa epidural normal yaparız, sezeryana gerek duyarsakta epidural sezeryan yaptırırız dedi. bakalım zaman ne göstercek?

Canım çok geçmiş oLsun dün hava çok güzeLdi bende ayLardır ewde bunaLdığımdan eşim annem vs dışarı çıkıp sahilde çok uzun bir yürüyüş yaptım çok yoruLdum ama çaktırmadım bizimkiLere akşamda pembe leke geLdi çok tırstım beL ağrısı kramp vs ama geçti çok şükür hoş kasıklarım ağrıyor şuan ama bir şey oLmaz diye umut ediyorum :26:

bende durup dinlenmeden suyum sakın gelmesin diye dua ediyorum

inşallah canım gelmez

herkese günaydın
anneler ve bebişleri iyi mi???

günaydıın kızlarr biz iyiyiz bebişimle çook şükürr sadece acıktıkkk ama zor geliyooo kalkmakkk

günaydınnnnnnn herkeslere....

ayol ne kaynatmışlar akşam, gülümseyerek okudum hep

günaydın kızlarrr
evet baya baya kaynatmışlar
topiğimizin şen hamişleri
sabah sabah gülümsetiyorlar bizi

Günaydın kızlar...
günaydın
geçmiş olsun canım

novarinciğim geçmiş olsun
umarım bebiş bi kaç hafta daha bekler
dualarım seninle

viyoleciğim güzel haberlerle gel tatlım

Hakkında hayırLısı neyse o oLsun canım

canım benim artık senin zamanın yani her an nişan gelebilir diye biliyorum.drunu ara belki o başka bişey der...belki ağrı eşiğin yüksektir sancıları hissetmiyosun...aklını karıştıracağına bu sorular için rahat olsun..

novrain bizde dün seni hep merak etmiştik..inşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz..geçmiş olsun canım..

sanada çok geçmiş olsun canım sende biran önce doktora git... yada doktorunu ara

Arayacaktım ama kızacak diye arayamıyorum benim ayakta durmam yasak normalde ben kalkıp yürüyüş yaptım bile bile lades ama napiym hava çok güzeldi dayanamadım :78:

günaydın kızlar nasılsınız?bebişler nasıl?

Sanada günaydınnnn kendi adıma oğLum şuanda ayakLarını sağ tarafımdan çıkaracak gibi sürekli itiyor bende ellerimle dokunuyorum o minik ayaklara

canım dikkat et kendine
geçmiş olsun tatlımmm

günaydın canımmm
iyiyiz canım, sen nasılsın?

ben artık gececiyim geceleri çok rahat uyuyamıyorum..başkasında kilo almaya çalışıyorum ballı süt içiyorum..ctesi muayenede 1 kg zayıflamışımda:44:

hafta sonu dra bende bir tarfta toplanıyo beni çok rahhatsız ediyo demiştim dr da sende onu rahatsız et alışmasın öyle demişti

kızlar size bikaç bişi sorcam...adımın altında gül yazıyo benimkinde sizde değişik değişik şeyler....bunu nasıl yapıyosunuz?birde renkli yzıyı nasıl yazıyorsunuz...ben bir türlü beceremiyorum..yazı tipini boyutunu rengini seçiyorum ama yine aynı yazıyo...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…