Canım sen nasılsın oğluşun nasıl....
günaydın e-bebek te avent göğüs kremi 35 tl den 9.90 a düşmüş ne dersiniz avent hakkında fikri olan varmı arkadaşlar ben lansinoh almıştım ama bir de bundan mı alsak
Günaydın kızLarrrrrrrrrrrr2. bebeğimizde geLmiş sağLıkLa çok sevindimmmmm darısı hepimizin başınaaa son 13 gunum yani13.gun doğurmuş oLucam Allah kısmet ederseee
Günaydın kızLarrrrrrrrrrrr2. bebeğimizde geLmiş sağLıkLa çok sevindimmmmm darısı hepimizin başınaaa son 13 gunum yani13.gun doğurmuş oLucam Allah kısmet ederseee
hadi az kalmış. inşallah canım, ssenağlıkla alırsın kucağını bebişini. sezeryanmı olacaksın?
sagol canim benim, dun biraz yoruldum, afedersin genital bolgenin kemikleri sızım sızım sızladi, gecede zaten yorgunluk, bacak kramplari ve agrilari olarak geri dondu.. Allah beterlerinden korusun insallah bunlara raziyim ben gene.. sen ve kuzun nasilsiniz? doktorla randevun ne zmaani? benim ki 12 subat insallah biraz kilo almistir..
Canım benim randevum ayın 15. de inşallah canım...
kimin bebeği gelmiş ben kaçırmışımmmmm
Evetttttttt canım epiduraL sezeryan oLucak bir aksiLik çıkmazsasen ?
sagol canim benim, dun biraz yoruldum, afedersin genital bolgenin kemikleri sızım sızım sızladi, gecede zaten yorgunluk, bacak kramplari ve agrilari olarak geri dondu.. Allah beterlerinden korusun insallah bunlara raziyim ben gene.. sen ve kuzun nasilsiniz? doktorla randevun ne zmaani? benim ki 12 subat insallah biraz kilo almistir..
bende durup dinlenmeden suyum sakın gelmesin diye dua ediyorum
herkese günaydın
anneler ve bebişleri iyi mi???
günaydıın kızlarr biz iyiyiz bebişimle çook şükürr sadece acıktıkkk ama zor geliyooo kalkmakkk
günaydınnnnnnn herkeslere....
ayol ne kaynatmışlar akşam, gülümseyerek okudum hep
günaydınGünaydın kızlar...
geçmiş olsun canımgünaydın kızlar..
doktorum 30+3 de bebeğin eşinin yaşlanmaya başladığını söylemişti ..bebeği besleyen damarların kireçlenmesi yani..bu durum doğumdan 2 -3 hafta önce olan bir durummuş..bebeğim hala gelmedi ama bacaklarım ve belim adet olacakmışım gibi ağrıyor..
bide saatte 10 kere hareket mi günde 10 kere mi? doktorum bana günde demişti sanki??
benimle aynı durumu yaşayanlar var mı?
benim normal giderse 25 martta görünüyor. epidural normal düşünüyorum. doktorumda eğer aksilik olmazsa epidural normal yaparız, sezeryana gerek duyarsakta epidural sezeryan yaptırırız dedi. bakalım zaman ne göstercek?
Canım çok geçmiş oLsun dün hava çok güzeLdi bende ayLardır ewde bunaLdığımdan eşim annem vs dışarı çıkıp sahilde çok uzun bir yürüyüş yaptım çok yoruLdum ama çaktırmadım bizimkiLere akşamda pembe leke geLdi çok tırstım beL ağrısı kramp vs ama geçti çok şükür hoş kasıklarım ağrıyor şuan ama bir şey oLmaz diye umut ediyorum :26:[/QUOTE
sanada çok geçmiş olsun canım sende biran önce doktora git... yada doktorunu ara
Canım çok geçmiş oLsun dün hava çok güzeLdi bende ayLardır ewde bunaLdığımdan eşim annem vs dışarı çıkıp sahilde çok uzun bir yürüyüş yaptım çok yoruLdum ama çaktırmadım bizimkiLere akşamda pembe leke geLdi çok tırstım beL ağrısı kramp vs ama geçti çok şükür hoş kasıklarım ağrıyor şuan ama bir şey oLmaz diye umut ediyorum :26:
Hakkında hayırLısı neyse o oLsun canım
günaydın kızlar nasılsınız?bebişler nasıl?
sanada çok geçmiş olsun canım sende biran önce doktora git... yada doktorunu ara
günaydın kızlar nasılsınız?bebişler nasıl?
canım dikkat et kendine
geçmiş olsun tatlımmm
günaydın canımmm
iyiyiz canım, sen nasılsın?
Arayacaktım ama kızacak diye arayamıyorum benim ayakta durmam yasak normalde ben kalkıp yürüyüş yaptım bile bile lades ama napiym hava çok güzeldi dayanamadım :78:
Sanada günaydınnnn kendi adıma oğLum şuanda ayakLarını sağ tarafımdan çıkaracak gibi sürekli itiyor bende ellerimle dokunuyorum o minik ayaklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?