2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım aramam lazım ama biliyorum diyeceklerini ben sana yerinden kalkma demedimmi vs hiç çekemem şuan gün içinde sancı kasılma vs fazlalaşırsa ararım riske atmam şimdilik iyiyim

canım dikkat et kendine
geçmiş olsun tatlımmm

bugun yerimden kaLkmayacam canım çok saoL

Son düzenleme:

KontroL paneLinden profil düzenLeye gir orda KişiseL rütbe yazan böLüme Gül yerine ne yazmasını istiyorsan onu yazıp kaydet.. renkLi yazıyıda yazını yazdıktan sonra yazının tümünü seç ondna sonra yazı tipi ve boyutunu seç :82:

ay ama haklı drun napsın...onu çok iyi anlıyorum. inşallah fazlalaşmaz yada bir anda bakmışsın evde açıklığın 8 cm olmuş hemen normal doğum yapıp gelmişsin

Günaydın diye başlayacaktım ama dün akşamı okuyum derken öğlen oldu umarım herkes bebekleriyle birlikte iyidir, Ben ve kızım iyiyiz çok şükür, bu aralar kızıma masal okuyup onunla konuşamıyorum o da bana küstü sanırım bana tepki vermiyor ama önceleri ne zaman kızım nasılsın diye konuşmaya başlasam hemen cevap verirdi. Bebişler kesinlikle herşeyi hissediyorlar o yüzden üzmeyelim minik bebeklerimizi..

Canım olur böyle şeyler bak adamcağıza sen sesini yükseltmişsin eminim seni çok alttan alıyordur ama tabi sen çok hassassın şu an, o da uzakta onu da düşün ne kadar üzülüyordur kimbilir senin ve çocuklarının yanında olamadığı için, sakın üzülme lütfen..

canım şimdilik bende senin,abrelin,s&u nun,sermestin,bsc23ün,emillyyynin ve ılgazzın numaraları var.gelen oldukça kaydediyorum.bende viyoleyi ve novarini merak ediyorum.

Ben de numaramı göndereceğim canım ama senin bebeğin ilk sıralarda sonlara doğru doğum yapan birinde toplanabilirdi de ama tabi siz bilirsiniz.

ay canım ben çok duygulanıyorum ya umarım bizler de böyle yazarız duygularımızı tecrübelerimizi paylaşırız bir gün. Bebeğinin maşallahı var çok güzel normal zamanında doğmuş gibi.. Ne güzel kalbin de gerçekten temişmiş ben de daha hazırlamadım umarım hayırlısıyla zamanında gelir bebişlerimiz..

arkadaşlar bebek arabası işinmde kafam karıştı topiklerde dolandım biraz siz karar verdiniz mi

The Stokke® Xplory® ben de bu markanın üçlü setini aldım normal bebek arabalarından yüksek bebekle göz teması içerisinde olunabiliyor. çok kaliteli ve pratik ve de en önemlisi güvenli.

çok güzel buna çok güldüm akrabalardan bir şey beklememek lazım ne kadar çok beklenti o kadar çok hayal kırıklığı.. ben de hatırlıyorum kuzenlerimin hamileliğini duyduğumda çok sevinmiştim ama doğuma kadar aramamıştım mesala o zaman insana çok da önemli gibi gelmiyor herhalde:)

canım moralini bozma doktorlar riske atmaz demek ki bebek iyi durumda belki de sadece evde dinlenmen gerekiyor. Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyi haberlerini alırız..

teşekkürler ben hep yazmadan önce ayarlıyordum demek önce yazmam gerekiyormuş...

ay ama haklı drun napsın...onu çok iyi anlıyorum. inşallah fazlalaşmaz yada bir anda bakmışsın evde açıklığın 8 cm olmuş hemen normal doğum yapıp gelmişsin

e yuh 2 dk de doğurtttun beni ya napaLım herşey kısmet hakkımızda hayırLısı neyse o oLsun ama bugun doğarsa bebek şekerlerinin üzerine doğum tarihini yazdırdım ona üzüLürüm yaa 20.02.2011 işin yoksa onları değiştirt

gecenin o saatine kadar uyanık kalınca doğum hikayelerini okuyo insan ama gerçekten bazı örnekleri var sezaryen gününü beklerken çok kolay normal doğum yapan...doğum tarihini değiştirtmek kolay 2 çıktıyla işbiter..mesela ben şekerlerin üzerine şöylle güzel bir fotoğrafını ekleyip tabi küçülterek renkli çıktı alıp doğum tarihini falanda ekleyip vermeyi düşünüyorum....sende böyle yapabilirsin..excel tablosuyla 2 dkda yapılır

Son düzenleme:

doğmaz annesi
merak etme gününü bekler 20sine gelir canım
sen bugün bol bol dinlen tatlım

NasıL yaaaa benim oğLan sadece davuL zurna dinLicek o zaman son zamanlarda bir ona tepki veriyo ne zaman fasıLa gitsek eşimLe orda davuL zurna muhabbeti oLuyor arada bizimki zıpLamaya başLıyor millet mozart dinleterek uyutur bende barak havasımı açıcam çocuğa

Herkese merhaba. Umarım herkes iyidir. Ben bu aralar aksamları kendimi iyi hissetmiyorum. Karnım o kadar sertlesiyor ki kıpırdayamıyorum bile. Kasılma denilen sey boylemi oluyor acaba kızlar fikri olan varmı?

merhaba annecikler
sabah gittim doktora önce nst ye girdim.şükürler olsun hiç sancı kasılma çıkmadı sonra hemogram takibi yapıldı.herşey normal çıktı.lakinnnnn ultrason takibi yapılmadı bugün bööööğğğğğğğ
geçen pazartesiden buyana 10 günden az geçmişte en erken çarşamba bakabilirmişte ama ben yinede cumaya geleymişimde öfffffff offfffff
neyse vardır bunda da bir hayır
şurada cumaya ne kaldıki değil mi ama

:)) çok hareketli olacak demektir, hareketli çocuk iyidir..

maşallah çok sevindim sancının kasılmanın olmaması çok iyi ve de önemli.. ultrason o kadar da önemli bişey değil boşver, ben hatta üzülüyorum bebeklere bu kadar yoğun ultrason verilmesine.. tabi görmek de istiyoruz o ayrı..

olsun şunun şurasında cumaya ne kaldı ki canım..bak çok şükür hiç sancın çıkmamış buna sevinelim

Çok şükür canım herhangi bir sorun çıkmamış cuma günü görürsün bıdığını :)

:)) çok hareketli olacak demektir, hareketli çocuk iyidir..

HareketLi maşallah ya hiç durmuyor özellikle gece 12 den sonra 1.30 a kadar

herseyin yolunda olmasına sevindim canım. Ultrasonda bir sonraki sefere annesi.

olsun şunun şurasında cumaya ne kaldı ki canım..bak çok şükür hiç sancın çıkmamış buna sevinelim
doğru söylüyorsunuz kızlar da son usg mi kendi doktorum izinde olduğu için farklı bir dr çekmişti ve ölçümler pekte sağlıklı değillerdi.o yüzden bugünü iple çekmiştim.şimdi birde cumayı beklemek çok zor geldi bana...
olsun bebeğim sağlıklı olsunda cumada geir elbet dediğiniz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…