Günaydın diye başlayacaktım ama dün akşamı okuyum derken öğlen oldu umarım herkes bebekleriyle birlikte iyidir, Ben ve kızım iyiyiz çok şükür, bu aralar kızıma masal okuyup onunla konuşamıyorum o da bana küstü sanırım bana tepki vermiyor ama önceleri ne zaman kızım nasılsın diye konuşmaya başlasam hemen cevap verirdi. Bebişler kesinlikle herşeyi hissediyorlar o yüzden üzmeyelim minik bebeklerimizi..
Canım olur böyle şeyler bak adamcağıza sen sesini yükseltmişsin eminim seni çok alttan alıyordur ama tabi sen çok hassassın şu an, o da uzakta onu da düşün ne kadar üzülüyordur kimbilir senin ve çocuklarının yanında olamadığı için, sakın üzülme lütfen..
Ben de numaramı göndereceğim canım ama senin bebeğin ilk sıralarda sonlara doğru doğum yapan birinde toplanabilirdi de ama tabi siz bilirsiniz.
ay canım ben çok duygulanıyorum ya umarım bizler de böyle yazarız duygularımızı tecrübelerimizi paylaşırız bir gün. Bebeğinin maşallahı var çok güzel normal zamanında doğmuş gibi.. Ne güzel kalbin de gerçekten temişmiş ben de daha hazırlamadım umarım hayırlısıyla zamanında gelir bebişlerimiz..
The Stokke® Xplory® ben de bu markanın üçlü setini aldım normal bebek arabalarından yüksek bebekle göz teması içerisinde olunabiliyor. çok kaliteli ve pratik ve de en önemlisi güvenli.
çok güzel buna çok güldüm akrabalardan bir şey beklememek lazım ne kadar çok beklenti o kadar çok hayal kırıklığı.. ben de hatırlıyorum kuzenlerimin hamileliğini duyduğumda çok sevinmiştim ama doğuma kadar aramamıştım mesala o zaman insana çok da önemli gibi gelmiyor herhalde:)
canım moralini bozma doktorlar riske atmaz demek ki bebek iyi durumda belki de sadece evde dinlenmen gerekiyor. Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyi haberlerini alırız..
sagol canim benim, dun biraz yoruldum, afedersin genital bolgenin kemikleri sızım sızım sızladi, gecede zaten yorgunluk, bacak kramplari ve agrilari olarak geri dondu.. Allah beterlerinden korusun insallah bunlara raziyim ben gene.. sen ve kuzun nasilsiniz? doktorla randevun ne zmaani? benim ki 12 subat insallah biraz kilo almistir..
Burcucum çok geçmiş olsun hiç yorulmaya gelmiyor artık, bundan sonra dikkat etmek zorundayız son haftalar..
günaydın canım ..haklısın cok geriliyor oralarda ama bende cok tahrik ettim çok şükür bu gün moralim süperr 2 gün kaldı ya ondandırsen nasılsın bebişin nasıl tatlım sen hala calışıyormusun yaa
merhaba annecikler
sabah gittim doktora önce nst ye girdim.şükürler olsun hiç sancı kasılma çıkmadı sonra hemogram takibi yapıldı.herşey normal çıktı.lakinnnnn ultrason takibi yapılmadı bugün bööööğğğğğğğ
geçen pazartesiden buyana 10 günden az geçmişte en erken çarşamba bakabilirmişte ama ben yinede cumaya geleymişimde öfffffff offfffff
neyse vardır bunda da bir hayır
şurada cumaya ne kaldıki değil mi ama
ben artık gececiyim geceleri çok rahat uyuyamıyorum..başkasında kilo almaya çalışıyorum ballı süt içiyorum..ctesi muayenede 1 kg zayıflamışımda:44:
Canım çok geçmiş oLsun dün hava çok güzeLdi bende ayLardır ewde bunaLdığımdan eşim annem vs dışarı çıkıp sahilde çok uzun bir yürüyüş yaptım çok yoruLdum ama çaktırmadım bizimkiLere akşamda pembe leke geLdi çok tırstım beL ağrısı kramp vs ama geçti çok şükür hoş kasıklarım ağrıyor şuan ama bir şey oLmaz diye umut ediyorum :26:
canim hic iyi deilim moralim çok bozuk 3 gündür suyum geliyor az az ama sancım yok 3 santimde acılmam vardı,bi gece hastanede kaldım sancım olmadığı için taburcu etti doktor acil bişey olursa gel dedi,yani bilmiyorum nsıl böyle oldu cok temkinliydim hamilelğim boyunca,cok korkuyorum bebeğime bişey olacak die cok endişeliyim acaba sağlıklı doğar mı daha cok erken
kızlar cok moralsizim su gelmeye devam ediiyor korkum bebeğimin suyunun bitmesi,hareketlerinde hic bir değişiklik yok hala aynı kıpır kıpır cok korkuyorum acaba bi kaç hafta daha dayanbilir mi sizce var mı çevresinden böyle şeyler duyanlar ne yazıcamıda şaşırdım bunalıyorum,hastaneye gittiğim gece bana 5 saate kadar doğum gerçeklerşir demişti doktor ama 3 gün oldu sancım yok ama bu akıntı beni cok mutsuz ediyor
kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim.size tavsiyem esyalarinizi en azindan hastanede gerekenleri hazirlayip bi kenara koyun.Ben normal bir ay agrisidir diye gidip dogurup geldim.Yurt disinda oldugum icin beni 36 saat yatirip sancimin gelmesini beklediler gelmeyincede suni sanci verip epiduralle normal yaptirdilar.Burada sezeryan riskli bir durum olmadigi surece yapiilmiyor.Sende talep edemiyorsun zaten reddediyorlar.Bebegim sag salim dogdu cok sukur 35+5 olmasina ragmen herseyi tam korkmayin simdi dogarda sorunu olur demeyin herseyin hayirlisi.yalniz ilginc olan sey dogurmadan 2 gun once bebegin butun kiyafetlerini yikayip ertesi gun dogurcakmisim gibi bir telasla kalorifer peteklerinde kurutup utuledim.cantalarimi yerlestirdim.Annem bana kizim daha 1 ay var niye acele ediyorsun bu kadar demisti.simdi kalbin ne kadar temizmis diyor.Ic gudusel bi sekilde hazirlik yaptim acele acele.neticede oglum premature sayilsada 2910 ve 47,5 cm dogdu cok sukur rabbime.darisi hepinizin basina insallah
olsun şunun şurasında cumaya ne kaldı ki canım..bak çok şükür hiç sancın çıkmamış buna sevinelim
e yuh 2 dk de doğurtttun beni yanapaLım herşey kısmet hakkımızda hayırLısı neyse o oLsun ama bugun doğarsa bebek şekerlerinin üzerine doğum tarihini yazdırdım ona üzüLürüm yaa 20.02.2011 işin yoksa onları değiştirt
ohh çok şükür gözün aydın çok sevindim bu aralar nedense bendede sancı kesildi galiba riski atlattık yaa bebişlerde bizi korkutmuyor artık cumaya ne kaldı ben bebişi emzirirken sen ultrasonda görmüş olcan bebegini allahın izniyle korku sendromumu attım sanırsam tatlım emmelerimdeki damarlardan nefret ediyorum birde bi şey sorcam ben 1 yıl emziriyorum o bir yıl bitene kadar sütten kesene kadar regl olamıyorum ama olmak istiyorum cünkü şişiyorummm kilo veremiyorum agresif oluyorum nasıl adet olabilirim sütüm koruyo beni
ohh çok şükür gözün aydın çok sevindim bu aralar nedense bendede sancı kesildi galiba riski atlattık yaa bebişlerde bizi korkutmuyor artık cumaya ne kaldı ben bebişi emzirirken sen ultrasonda görmüş olcan bebegini allahın izniyle korku sendromumu attım sanırsam tatlım emmelerimdeki damarlardan nefret ediyorum birde bi şey sorcam ben 1 yıl emziriyorum o bir yıl bitene kadar sütten kesene kadar regl olamıyorum ama olmak istiyorum cünkü şişiyorummm kilo veremiyorum agresif oluyorum nasıl adet olabilirim sütüm koruyo beni
elifcim tedirgin olma o nişan degil bende de var erken dogum riski olan rahimagzında incelmeden kaynaklanıyormuş ne kadar kötüleşsem geliyo serum myedigimde azalıyo merak etmee artık dogurursakta doguralım
günaydın tatlım nasılsın bu gün senin şu espiri kabiliyetine bayılıyorum allah hep yüzünü güldürsün kız ne kadar güldüm şu gece muahbbetinize
geçmiş olsun canım. Büyük ihtimalle nişandır. Ama nişan geldikten 15 gün sonra filan doğum oluyormuş. Endişelenecek birşey yoktur bence. Sen dinlenmene bak.
evet canım yaaa.senin bebişin gelmiş olacak biz daha günümüz ne zaman onu bile bilmezkenohh çok şükür gözün aydın çok sevindim bu aralar nedense bendede sancı kesildi galiba riski atlattık yaa bebişlerde bizi korkutmuyor artık cumaya ne kaldı ben bebişi emzirirken sen ultrasonda görmüş olcan bebegini allahın izniyle korku sendromumu attım sanırsam tatlım emmelerimdeki damarlardan nefret ediyorum birde bi şey sorcam ben 1 yıl emziriyorum o bir yıl bitene kadar sütten kesene kadar regl olamıyorum ama olmak istiyorum cünkü şişiyorummm kilo veremiyorum agresif oluyorum nasıl adet olabilirim sütüm koruyo beni
evet canım yaaa.senin bebişin gelmiş olacak biz daha günümüz ne zaman onu bile bilmezken
korkunu atlatmana çok sevindim canım benim.canım bazı kişileri sütleri koruyor evet ama yapılacak birşey yok malesef ya sütten keseceksin kiii eminim bebeğine kıyıp bunu yapmazsın ya da bekleyeceksin adetini.sakın ilaçlar alıp vücudunun hormon dengesini bozma ama.sonra çok daha üzülürsün.biz buradayız herzaman doğumdan sonrada kesilmeyecek inş.dostluğumuz.senin stresini alırız üzerinden merak etme sen
Öyle mi oluyor Eylülcüm. Emzirirken adet olamıyormusun? İlk defa duydum. Çok zor o zaman... Ay tatlım ne kadar az kaldı bebişini alcan kollarına. En az senin kadar heyecanlıym.
Canım zaten benim rahim ağzım normalden ince diye kalkmıyordum yerimden dediğin gibi çok yürüdüğüm ve yorulduğum için gelmiştir leke 3 kiloyu da geçtik boyumuzda iyi doğsakta sorun yok diyor bizim paşalar o yüzden sadece bebek şekerlerinin tarihini değiştirtmem gerekicek diye üzülürüm diyorum çok şükür herşeyimiz tam isterse gelsin sıpa :)
geceyarısından sonra sohbetler biraz daha farklılaşıyouykusuzluk falan işin içine giriyo sanırım..mesela bu gece çocuklara meslek seçecez sanırım...
canım eşin ne kadar şanslı biri yaaa senin yanında olan yaşlanmaz bayılıyorum sanaa
evet canım yaaa.senin bebişin gelmiş olacak biz daha günümüz ne zaman onu bile bilmezken
korkunu atlatmana çok sevindim canım benim.canım bazı kişileri sütleri koruyor evet ama yapılacak birşey yok malesef ya sütten keseceksin kiii eminim bebeğine kıyıp bunu yapmazsın ya da bekleyeceksin adetini.sakın ilaçlar alıp vücudunun hormon dengesini bozma ama.sonra çok daha üzülürsün.biz buradayız herzaman doğumdan sonrada kesilmeyecek inş.dostluğumuz.senin stresini alırız üzerinden merak etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?