2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohh çok şükür gözün aydın çok sevindim bu aralar nedense bendede sancı kesildi galiba riski atlattık yaa bebişlerde bizi korkutmuyor artık cumaya ne kaldı ben bebişi emzirirken sen ultrasonda görmüş olcan bebegini allahın izniyle korku sendromumu attım sanırsam tatlım emmelerimdeki damarlardan nefret ediyorum birde bi şey sorcam ben 1 yıl emziriyorum o bir yıl bitene kadar sütten kesene kadar regl olamıyorum ama olmak istiyorum cünkü şişiyorummm kilo veremiyorum agresif oluyorum nasıl adet olabilirim sütüm koruyo beni

İyi haftalar güzeller... 2 gün girmedim neler olmuş:) İkinci meleğimiz gelmiş çoooook sevindim

ben artık gececiyim geceleri çok rahat uyuyamıyorum..başkasında kilo almaya çalışıyorum ballı süt içiyorum..ctesi muayenede 1 kg zayıflamışımda:44:

Son aylarda kilo vermek çok normalmiş. Bende vermeye başladım. Yemek yiyemiyorum ve uyku da yok canım. Ama bebişler kilo alıor merak etme.

geçmiş olsun canım. Büyük ihtimalle nişandır. Ama nişan geldikten 15 gün sonra filan doğum oluyormuş. Endişelenecek birşey yoktur bence. Sen dinlenmene bak.

Seni çok merak ediyoruz canım. Geçmiş olsun. Artık bebiş 34 haftalık olmuş. Tehlike yok onun için. Hatta 1 hafta daha dayanabilirse erken doğmuşda sayılmayacak. Bence doktoruna güven. Seni ve bebeğini riske atmaz. Bebeğin sıkıntıda olsa bu kadar hareketli olmazdı. Maşallah ona

Allah analı babalı büyütsün Didemcim. Maşallah kuzumuza Çok duygulandım. Darısı başımıza....

olsun şunun şurasında cumaya ne kaldı ki canım..bak çok şükür hiç sancın çıkmamış buna sevinelim

günaydın tatlım nasılsın bu gün senin şu espiri kabiliyetine bayılıyorum allah hep yüzünü güldürsün kız ne kadar güldüm şu gece muahbbetinize

elifcim tedirgin olma o nişan degil bende de var erken dogum riski olan rahimagzında incelmeden kaynaklanıyormuş ne kadar kötüleşsem geliyo serum myedigimde azalıyo merak etmee artık dogurursakta doguralım

birde bunlar var demi.:18::18:...ben hala doğumu düşünüyorum...

Öyle mi oluyor Eylülcüm. Emzirirken adet olamıyormusun? İlk defa duydum. Çok zor o zaman... Ay tatlım ne kadar az kaldı bebişini alcan kollarına. En az senin kadar heyecanlıym.

elifcim tedirgin olma o nişan degil bende de var erken dogum riski olan rahimagzında incelmeden kaynaklanıyormuş ne kadar kötüleşsem geliyo serum myedigimde azalıyo merak etmee artık dogurursakta doguralım

Canım zaten benim rahim ağzım normalden ince diye kalkmıyordum yerimden dediğin gibi çok yürüdüğüm ve yorulduğum için gelmiştir leke 3 kiloyu da geçtik boyumuzda iyi doğsakta sorun yok diyor bizim paşalar o yüzden sadece bebek şekerlerinin tarihini değiştirtmem gerekicek diye üzülürüm diyorum çok şükür herşeyimiz tam isterse gelsin sıpa :)

günaydın tatlım nasılsın bu gün senin şu espiri kabiliyetine bayılıyorum allah hep yüzünü güldürsün kız ne kadar güldüm şu gece muahbbetinize

geceyarısından sonra sohbetler biraz daha farklılaşıyo uykusuzluk falan işin içine giriyo sanırım..mesela bu gece çocuklara meslek seçecez sanırım...

geçmiş olsun canım. Büyük ihtimalle nişandır. Ama nişan geldikten 15 gün sonra filan doğum oluyormuş. Endişelenecek birşey yoktur bence. Sen dinlenmene bak.

Canım nişanın netten baktığım ya da daha önce doğum yapmş tecrübeli annelerden öğrendiğim tabirime uymuyor benim dün gelen lekem ondan şüphelensem hastanenin yolunu tutardım zaten tırsardım Tövbe ettim zaten kalkmıcam yerimden çok saoL

evet canım yaaa.senin bebişin gelmiş olacak biz daha günümüz ne zaman onu bile bilmezken
korkunu atlatmana çok sevindim canım benim.canım bazı kişileri sütleri koruyor evet ama yapılacak birşey yok malesef ya sütten keseceksin kiii eminim bebeğine kıyıp bunu yapmazsın ya da bekleyeceksin adetini.sakın ilaçlar alıp vücudunun hormon dengesini bozma ama.sonra çok daha üzülürsün.biz buradayız herzaman doğumdan sonrada kesilmeyecek inş.dostluğumuz.senin stresini alırız üzerinden merak etme sen

merhaba kızlar. nasılsınız önemli bi gelişme var mı? ben iyiyim. bebişin odasının tülünü dün beğendik bugün son kez gidip okeyleyeceğiz ondan geldim. gelmişken biraz bakayım size istedim. aslında ben balıklı falan bi tül vardı onu daha uygun gibi gördüm ama eşim temel reis hem denizci odaya çok uyuyor diye çok heves etti bende sonuçta bir erkeği bir erkek daha iyi tanır ve anlar zevkini daha iyi bilir diye olur dedim.

ewet ewet stresle mücadele ekibi olarak hep burada olacak...

Öyle mi oluyor Eylülcüm. Emzirirken adet olamıyormusun? İlk defa duydum. Çok zor o zaman... Ay tatlım ne kadar az kaldı bebişini alcan kollarına. En az senin kadar heyecanlıym.

sütüm koruyor sütten kesene kadar adet olamıyorum vucut kendini emniyete alıyo aslında en saglıklı biçim buymyş ben şikayetciyim daha 1 yıl adet olmayı özleyecem

evet yorulunca bende geliyo gecende cocuklara bagırdım geldii ama allahtan devamı yok gelip kesiliyo allah hayırlısı ile hepimizi bebişlerimize kavuştursun inş seninde bi şey kalmamış

2. bebişte gelmiş. şimdi okudum geçmişi. didemcim allah analı babalı büyütmek nasip etsin. darısı başımıza

canım eşin ne kadar şanslı biri yaaa senin yanında olan yaşlanmaz bayılıyorum sanaa

ayyy utandım çok sağol canım ama o bazen çok yorucu olduğumu düşünüyo...hatta bazen bu kadar çok gülümsersem yüzümde çok fazla kırışık olacakmış

ben bu kadar degerli bir şeyden asla bebegimi mahrum edemem yapacak bir şey yok dmeek neyse varmı benim haberim yokmu diyordum emzirme konusunda uzman varken soralım dedim inş.seninde bol bol sütün olur tatlım paşamızı doyurursun asla bırakmam sizi siz beni bırakana kadar arkadaşlar

selam anneler, gece epey muhabbet etmişsiniz. Beni de gülümsettiniz, teşekkürlerBen de sizi muhabbet kuşları ödülüne layık gördüm neşeniz bol, kahkahalarınız daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…