ayyy utandımçok sağol canım ama o bazen çok yorucu olduğumu düşünüyo...hatta bazen bu kadar çok gülümsersem yüzümde çok fazla kırışık olacakmış
kızlar ben çıkıyorum yarına misafirlerim gelecekmiş börek falan sarmaya başlayım ancak yetiştiririm ...öpüyorum hepinizi...
Eki Görüntüle 138458 arkadaşlar bebek şekeri olarak bunun siparişini vermeyi düşünüyorum fiyatı da çok uygun 70 kuruş ne dersiniz çok basit mi olcak acaba çok fazla para vermek istemiyorum birde sitedeki müşteri yorumları çok olumluydu beğenmiş alanlar
benim aslında moralim bozuk, şimdi G.Antepteyim annemlerde.
Dün annem ne dedi duyun, şimdi burdayken doğursan, yaa anne ne diyorsun bebeğin 1 gün bile içerde olması önemliymiş ciğerleri açısından dedim. Düşünün SAT'a göre 32 hafta 4 günlüğüm. Cmtsi döneceğiz Mardin'e.
Resmen doğumu yanında yapmam için diyor. Sebebi önceden de söyledim ya yanıma gelip çok kalamaz diye.
Daha önce söylediğimde sen de onun yerinde olsan kalamazdın diye söylemiştiniz, evet ama ben annemden gelip 20-30 gün kalmasını istemiyorum ki. Düşünün ailemin ilk torunu. 5 gün bilemedin 1 hafta kalsın diyorum,onu da ben diyorum yoksa kalmayacak. Evlendiğimden beri yanıma gelip 2 gün kalmıştır. Babamı, kız kardeşimi(25 yaşında)çalışıyorlar, evde bırakamıyor, kendisi de dışarı çıkan aktif bir insan değil zaten. Eşimin ailesi gelip 20-30 gün kalıyor, çok ilgisiz annem yaa.
Sizlerin annelerinin yaptıkları, ördükleri şeyleri görünce benim de içim burkuluyor,sizlerin adına seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum:14:
çok güzeller... hemde uygunmuş fiyatları. kibar kibar...
bende çok beğendim. 3 çeşit bebek şekeri aldım. Hastane içinde bebek çikolatası alacağım nasipse. Resmini ekleyip koyayım şekerlerimin. Size fikir olsun.
yapma böyle canım benim.kişilik meselesi işte.bence damadının yanında rahat edemiyordur ya da diyorsun ya evden pek çıkmaz sosyal fobisi vardır.mesela benim annemde benden bir saat uzaklıkta oturuyor ve evde sadece babam var kardeşimlerde onların evine çok yakın oturuyorlar yani babamın yeme içme sorunu yok.ama annemi geldiği yer benim evimde olsa 3 günden sonra tutmak ne mümkün.afakanlar basar...patlar sıkıntıdan...illaki evine gidecek 2-3 gün kalacak sonra yine dönecek.bu rahat olsamda böyle çok büyük sıkıntıda olsamda böyle.asla değişmez.daha öncede yaşadık biz bunu dış gebelikten ameliyat olduktan sonra sadece bir kere ben kendimi idare edebilirim gelme demek varmış.hastaneden çıktıktan sonra birgün bile uğramadıbenim aslında moralim bozuk, şimdi G.Antepteyim annemlerde.
Dün annem ne dedi duyun, şimdi burdayken doğursan, yaa anne ne diyorsun bebeğin 1 gün bile içerde olması önemliymiş ciğerleri açısından dedim. Düşünün SAT'a göre 32 hafta 4 günlüğüm. Cmtsi döneceğiz Mardin'e.
Resmen doğumu yanında yapmam için diyor. Sebebi önceden de söyledim ya yanıma gelip çok kalamaz diye.
Daha önce söylediğimde sen de onun yerinde olsan kalamazdın diye söylemiştiniz, evet ama ben annemden gelip 20-30 gün kalmasını istemiyorum ki. Düşünün ailemin ilk torunu. 5 gün bilemedin 1 hafta kalsın diyorum,onu da ben diyorum yoksa kalmayacak. Evlendiğimden beri yanıma gelip 2 gün kalmıştır. Babamı, kız kardeşimi(25 yaşında)çalışıyorlar, evde bırakamıyor, kendisi de dışarı çıkan aktif bir insan değil zaten. Eşimin ailesi gelip 20-30 gün kalıyor, çok ilgisiz annem yaa.
Sizlerin annelerinin yaptıkları, ördükleri şeyleri görünce benim de içim burkuluyor,sizlerin adına seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum:14:
benim aslında moralim bozuk, şimdi G.Antepteyim annemlerde.
Eki Görüntüle 138461 Eki Görüntüle 138462
arkadaşlar bir de kapı süsü olarak sizce hangisi beyaz mavimi yoksa mavi olanmı ? bugün siparişini vereyim diyorum fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler şimdiden...
ben mavi ponponlu olanını beğendim...
Eki Görüntüle 138461 Eki Görüntüle 138462
arkadaşlar bir de kapı süsü olarak sizce hangisi beyaz mavimi yoksa mavi olanmı ? bugün siparişini vereyim diyorum fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler şimdiden...
bence mavi hoş ve dolu duruyor
bende mavi kapı süsünü beğendim. zaten benimkide hemen hemen aynısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?