2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy utandım çok sağol canım ama o bazen çok yorucu olduğumu düşünüyo...hatta bazen bu kadar çok gülümsersem yüzümde çok fazla kırışık olacakmış

gülmek mutluluk hormonu endorphine salgılamak kanseri bile yendigi tespit edlip bilimde kanıtlanmıştır ama zararıda dudak cevresinde bir kaç çizgi ben şeker aldım şekerim cıkmadı hast.yattıgımda agladım şekerim 180 fırrladı buda benim gördügüm bir tanee inan en güzelini yapıyorsun rabbim hep mutluluk içinde yüzünü güldürsün seninde aileninde tüm sevdiklerininde

kızlar ben çıkıyorum yarına misafirlerim gelecekmiş börek falan sarmaya başlayım ancak yetiştiririm ...öpüyorum hepinizi...

valla kızlar akşam sohbetlerinize bayılıyorum bende. Çok tatlısınız Hani bir klubünüzde varya :92:bende ona üye olmak isterim çünkü bazen işi abartıp dışarıya bile onsuz çıktığım oluyor. Doktorum geceleri yatarken bile çıkarma dedi ama çooooooook sıkılıyorum. Kayınvalide falan muhabetleri müthişsiniz

arkadaşlar bebek şekeri olarak bunun siparişini vermeyi düşünüyorum fiyatı da çok uygun 70 kuruş ne dersiniz çok basit mi olcak acaba çok fazla para vermek istemiyorum birde sitedeki müşteri yorumları çok olumluydu beğenmiş alanlar

kızlar ben çıkıyorum yarına misafirlerim gelecekmiş börek falan sarmaya başlayım ancak yetiştiririm ...öpüyorum hepinizi...

öpüyorum tatlım ince bir agrım var gideyim hast bebegimde hareket etmiyo bakıp gelcem merak etmeyin cok kötü degilim sadece içim rahatolsun öptüümm sizi

çok güzeller... hemde uygunmuş fiyatları. kibar kibar...

benim aslında moralim bozuk, şimdi G.Antepteyim annemlerde.
Dün annem ne dedi duyun, şimdi burdayken doğursan, yaa anne ne diyorsun bebeğin 1 gün bile içerde olması önemliymiş ciğerleri açısından dedim. Düşünün SAT'a göre 32 hafta 4 günlüğüm. Cmtsi döneceğiz Mardin'e.
Resmen doğumu yanında yapmam için diyor. Sebebi önceden de söyledim ya yanıma gelip çok kalamaz diye.

Daha önce söylediğimde sen de onun yerinde olsan kalamazdın diye söylemiştiniz, evet ama ben annemden gelip 20-30 gün kalmasını istemiyorum ki. Düşünün ailemin ilk torunu. 5 gün bilemedin 1 hafta kalsın diyorum,onu da ben diyorum yoksa kalmayacak. Evlendiğimden beri yanıma gelip 2 gün kalmıştır. Babamı, kız kardeşimi(25 yaşında)çalışıyorlar, evde bırakamıyor, kendisi de dışarı çıkan aktif bir insan değil zaten. Eşimin ailesi gelip 20-30 gün kalıyor, çok ilgisiz annem yaa.
Sizlerin annelerinin yaptıkları, ördükleri şeyleri görünce benim de içim burkuluyor,sizlerin adına seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum:
14:

aman aynı benim ailem cocuklarım bir başına kaldı annem gelmedi cocuklarımın yanın ahast tek başıma kaldım serumla hamile ac kaldım refakatcı yok die ekmek bile aldıramadım oranın yemegini yedim mecburen şekerlerim fırladı boş ver hayatta kimseden kimseye hayır yok canım ama bennn inanılmaz bir anneyimm ben dünyayı yıkarım evlatlarım için keşke böle bi annem olsaydı derim hepp neyse üzülme seni cok iyi anlıyorum allah ayaklarımız yerden kesmesinde kimseye muhatc kalmayalım

yapma böyle canım benim.kişilik meselesi işte.bence damadının yanında rahat edemiyordur ya da diyorsun ya evden pek çıkmaz sosyal fobisi vardır.mesela benim annemde benden bir saat uzaklıkta oturuyor ve evde sadece babam var kardeşimlerde onların evine çok yakın oturuyorlar yani babamın yeme içme sorunu yok.ama annemi geldiği yer benim evimde olsa 3 günden sonra tutmak ne mümkün.afakanlar basar...patlar sıkıntıdan...illaki evine gidecek 2-3 gün kalacak sonra yine dönecek.bu rahat olsamda böyle çok büyük sıkıntıda olsamda böyle.asla değişmez.daha öncede yaşadık biz bunu dış gebelikten ameliyat olduktan sonra sadece bir kere ben kendimi idare edebilirim gelme demek varmış.hastaneden çıktıktan sonra birgün bile uğramadı
annelerimiz bile olsalar her insan farklı bir kişilik işte...
her insan bir olmuyor malesef...

üzülme canım. Belki o da sizin yanınızda rahat edemeyeceğini düşünüyordur. Şimdi öğle diyor ama torununu görünce ayrılmak istemeyecektir.

arkadaşlar bir de kapı süsü olarak sizce hangisi beyaz mavimi yoksa mavi olanmı ? bugün siparişini vereyim diyorum fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler şimdiden...

[/QUOTE]günaydın canım ..haklısın cok geriliyor oralarda ama bende cok tahrik ettim çok şükür bu gün moralim süperr 2 gün kaldı ya ondandırsen nasılsın bebişin nasıl tatlım sen hala calışıyormusun yaa[/QUOTE]

belli zaten sen bağırmışsın eşine:)
moralinin iyi olduğuna çok sevindim.. 2 günün kaldı çok güzel bu son iki gününü çok iyi değerlendir bol bol resim çektir, duygu ve düşüncelerini yaz bir kenara günlük tut mutlaka, bu forumda yazılanları sakla sana çok güzel anı olacak bunlar sonra okutursun oğluşuna, eşine, sen okur duygulanırsın, belki de son hamileliğin o yüzden çok iyi değerlendir, bazen ben bitiyor diye duygulanıyorum bebeğimi içimde hissetmek bana inanılmaz huzur veriyor..

canım ben 4 marta kadar çalışacağım 25 mart gözüküyor benim doğum. Doğum öncesi izinimi doğum sonrasına aktardım.. ama rahatım çok şükür 10da işe geliyorum odama yatak bile koydurdum düşün artık sorumluluk da yok gidiyorum geliyorum yoksa benim işim çok zor.. sağolsun herkes çok anlayışlı ve yardımcı evde oturacağıma burda oturuyorum zaman daha çabuk geçiyor yoksa evde tek başıma daha çok sıkılırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…