2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slmm kızlarr hava o kadarr güzelkiii dedim güzelce bi temizlik yapayımm belli mi olur belki bebiş erken gelir daha marta çok ama baksanıza bebişler gelmeye başlamış bile :)dolap falan sildim uzandım ondan mı bılmıyorum ama bi anda birşeyler gelmeye başladı hemen tuvalete gittim kahverengi akıntı geliyo durmadan bnde seviniyorum bebiş geliyo diye ama ağrım falan yoktu doktoru aradım korkulacak birşey yok normal olur öyle dediii:18::18:

biz geldiiik. maşallah yine kaynatmışsınız ama ben çoook açım yemek yemeden size hemen yazayım dedim. Rabbime şükürler olsun kızım kolyesini çıkarmış. kilomuzda çok şükür 2 haftada 481 gram almışız. 2461 çıktı maşallah. doktor böyle devam et dedi. bu arada kızımın kafa kemiği birazck iriymiş o yüzden normalde 36 da yürüyüşlere başlatıyordum ama sen bugünden başlayacaksın normal doğum olması için dedi. günde 3 - 4 kere 20 şer dakikalık yürüyüşler ve sonrasında bol istirahat dedi. 3 hafta sonrasına randevu verdi çatı muayenesi için. geçen ay beslenme düzenimi bozmuştuk çok şükür 2 haftada toparladık ve böyle devam etmeyi düşünüyorum İnşallah. nst yede bağlantık çok şükür sorun çıkmadı. ama kızım maşallah 1 dakika durmadı. Allahım sağlıkla doğum yapmayıda nasip etsin İnşallah hepimize

Ama bak canım burdan belli senin yanında olmak istiyor erken de olsa doğumun yanında olmasını istiyor yazık üzme anneni kimbilir ne düşünüyordur.. kim evladının üzülmesini ister sen bebeğine kıyabilir misin onun üzülmesini ister misin aynı şey sen de hala annenin minik bebeğisin annen de eminim hep senin yanında olmak istiyordur ama hayat, şartları bazen hiç istenildiği gibi olmuyor..

maşallah kızına gözün aydın canım çok sevindim..

HoşgeLdin canımmm maşallah hem sana hem kızına koLyesini çıkarmasına çok sevindim hep böyLe güzeL haberLer aLaLım inşallah

Maşallah canım kızına

offffff canım inşallah bize güzel haberler vericen ve bizi merakta bırakma emi
maşalah canım sancın çıkmamış
üzülme sakın canım annen ilgilidir belki yapısı çok belli etmeyen biridir
mavili olanı beğendim bende
maşallah canım elif eylüle annesi iyi bakmışyürüyüşler başlıyor ne güzel normal doğumuda beklicen bak allah gönlüne göre verdi
burcucum sanada çok geçmiş olsun

Canım anneni yanında istemen en doğal hakkın hormonlardan dolayı duygusallığımız hat safhada ama üzme sen kendini iLk torun diyorsun torun ewlattan tatlı der torun sahibi olanlar şimdi ailen o duyguyu tatmadığı için kalamam diye konuşuyor sen doğumunu yap annen 3 gun kalırım diye gelsin 3 gun sonra torununu bırakıp gidebilicekmi bakayım :) sanırım bıktımm yalnız kalmak istiyorum dye yazacaksın hiç düşünme şimdi bunları annen 3 gun mu kalırım diyor sen bilirsin de kendinide üzme hiç

Eylülcüğüm, İlknurcuğum ve Asaely(adını bilemiyorum kusura bakma canım)
teşekkürler yorumlarınız için ama öyle damadının yanında rahatsız olma durumu yok keşke öyle bir durumu olsa. İnanın eşimi benden çok sever, iyi anlaşır, dertleşir.Daha geçen gün dışarı beraber çıktığımızda masa örtüsüne , dantele baktılar beraber düşünün.
Annem çok "zor" ve titiz bir kişilik. Düşünün geldiğimizden beri oturma odasında uyuyoruz. Herkes tv izliyor, uykuları gelince odalarına çekiliyorlar, biz, onlar gittikten sonra uyuyoruz. Bu halde babamın karşısında uzanamıyorum bile. Salon müsait biz orda uyuyalım dedim geldiğimizin ilk günleri, herkesin rahatı açısından.(oda olmasa anlayacam ama var) Annem "olmaz "dedi, ama kendisi gidip orda yatıyor,ben bir şey taşımıyorum diyor, ama dediğinin ertesi günü orda battaniyesi, çarşafı katlı duruyor,inanın bu annem yaa. Biz geldiğimizde ancak dışarı çıkıyor bizle, gezdiriyoruz, ev için dantel, masaörtüsüymüş, daha neler onun için bu halimle sokakta dona dona gezdim, eşimle onu mutlu etmeye çalışıyoruz. Düşünün abim de evli G.Antepte, biz gelmesek annemin dışarı çıkacağı yok. Ama bana bir odayı çok gördü. Şurda 10 günlüğüne gelmişiz. Eşim de rahatsız oluyor.Herkesin kalkmasını bekliyoruz uyumak için, geçen eşimin uyukladığını gördüm oturduğu yerden.
Şimdi de sen gitme doğumu burda yap, diyor işte başından beri analatamadığım annemin böyle zor bir kişiliği yüzünden ben geriliyorum.Kendini de yoruyor üzülüyorum ama inanın evlatları içinde en çok ben önemseyip, ilgileniyorum,ama ruhum yoruldu gerçekten. Doğum sonrasını düşünsenize.
Bana ,tlfda n'olur nolmaz hastane çantanı hazırla diyor. Buraya geldiğimizde artık doğumuma nerdeyse 45 gün var(o da SAT'a göre bebek önde)ne desin, yaa aslında şimdi alınması taraftarı değilim diyor. Moralim bozuldu yaa. Anne ben 4-5 aylık değilim diyorum artık 8 aylık olmuşum nerdeyse.Üzüldüm sesim titredi tepkimi söyledim de bir şey demedi. Yaa gerçekten kendimi yalnız hissediyorum. Mardin'de 2 kişi bir başınayız eşimle. Evlenirken de hazırlığımı kendim gördüm. Toplu toplu alışverişe gelenleri görünce bir gün patladım evde ağladım, niye beni yalnız bırakıyorsunuz diye. Öyle diyince 1-2 defa geldi. Biz tuhaf bir aileyiz gerçekten , bağlı aileleri görünce içim gidiyor. Neyse kızlar sizleri de sıktım kusura bakmayın
.

amin....
maşallah kuzuşa... demekki son zamanlarda diğer zamanlardan farklı olarak sık sık yürünmesi gerekiyormuş. bilmiyordum ben. umuyorum sağlıkla doğurursun...

Güzeller canım ben beğendim. bir de birmax sitesinde biberon şeklinde olanlarda kampanya varmış 95 kuruş adet fiyatı. süslemesi filan da fena durmuyor. ona da bir bak canım..

bebek şekeri malzemeleri ad44

Allah kolaylık versin canım. bazen anneler öyle oluyor ve nedenini anlamak mümkün olmuyor..

sütüm koruyor sütten kesene kadar adet olamıyorum vucut kendini emniyete alıyo aslında en saglıklı biçim buymyş ben şikayetciyim daha 1 yıl adet olmayı özleyecem

Ben de tam tersine canım. hamileliğin en güzel yanı bence adet olmamak

geceyarısından sonra sohbetler biraz daha farklılaşıyo uykusuzluk falan işin içine giriyo sanırım..mesela bu gece çocuklara meslek seçecez sanırım...

ben daha uykusuz gecelere başlamadım.. sohbetler o kadar güzelmiş ki uykusuz kalanlara özenicem nerdeyse kızlar

güle kullansın efe bey, ben de ikinciye inşallah oğlum olursa hiç karışmayacağım babası oğluna ister mağara yapsın ister oda, ben kızımın odasını süsledikçe eşim rahatsız oluyor kızıma ne yapıyorsun öyle diyor, Mesela süslü birkaç tane saç bandı aldım ne bunlar böyle çok komik kızımı rahat bırak falan diyor:)) mağazalardan kamufulaj beğeniyor, kamufulaj giydirecek kızıma annesi gibi, asker gibi yetiştirecek galiba benim prensesimi.. yani sen çok iyi yapmışsın eşine seçtirmekle..

Benim sıkıntımda bambaşka benim annem lafını hiç esirgemeyen konuştuğunda karşısındaki kırılırmı üzülürmü diye düşünmeyen kendi bildiğinden şaşmayan eleştriye kapalı biridir sadece olumsuz yönlerini yazdım tabi karakteri bundan ibaret değil kayınvalidemde aşırı hassas alıngan konuşmadn önce düşünen insanların ne düşüneceğine çok önem veren biridir şimdi bu iki karakter 15 şubattan itibaran yaklaşık 1 ay bende kalacak acaba ben nerede kalsam diye düşünüyorum başımı alıp nereye gitsem..

bU arada herkese tünaydın. İyi haberlerle gelenlere maşaallah. Şu anne baba vs durumlarına gelince inanın herkesin birşeyi eksik, birşey tamsa öbürü yarım. Bende olan sende yok, sende olan bende yok hesabı. Hayat çok kısa hiçbirşeye değmez, kimse için üzülmeye de.
Yaseminn kapı süsü ve şeker siparişini verdiğin yerlerin bilgilerini bana da ver noluuuuuur

Gözünaydın olsun canım... çok sevindim.. eylülün kilo almasına maşallahhhh

neden sıkılalım canım içini atman daha kötü emin ol annen seni çok seviyordur şimdi duygusallığın hat safhada sanırım bebişini kucağına alınca herşey geçicek kimseyi düşünmicen tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…