Eki Görüntüle 138461 Eki Görüntüle 138462
arkadaşlar bir de kapı süsü olarak sizce hangisi beyaz mavimi yoksa mavi olanmı ? bugün siparişini vereyim diyorum fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler şimdiden...
benim aslında moralim bozuk, şimdi G.Antepteyim annemlerde.
Dün annem ne dedi duyun, şimdi burdayken doğursan, yaa anne ne diyorsun bebeğin 1 gün bile içerde olması önemliymiş ciğerleri açısından dedim. Düşünün SAT'a göre 32 hafta 4 günlüğüm. Cmtsi döneceğiz Mardin'e.
Resmen doğumu yanında yapmam için diyor. Sebebi önceden de söyledim ya yanıma gelip çok kalamaz diye.
Daha önce söylediğimde sen de onun yerinde olsan kalamazdın diye söylemiştiniz, evet ama ben annemden gelip 20-30 gün kalmasını istemiyorum ki. Düşünün ailemin ilk torunu. 5 gün bilemedin 1 hafta kalsın diyorum,onu da ben diyorum yoksa kalmayacak. Evlendiğimden beri yanıma gelip 2 gün kalmıştır. Babamı, kız kardeşimi(25 yaşında)çalışıyorlar, evde bırakamıyor, kendisi de dışarı çıkan aktif bir insan değil zaten. Eşimin ailesi gelip 20-30 gün kalıyor, çok ilgisiz annem yaa.
Sizlerin annelerinin yaptıkları, ördükleri şeyleri görünce benim de içim burkuluyor,sizlerin adına seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum:14:
biz geldiiik. maşallah yine kaynatmışsınız ama ben çoook açım yemek yemeden size hemen yazayım dedim. Rabbime şükürler olsun kızım kolyesini çıkarmış. kilomuzda çok şükür 2 haftada 481 gram almışız. 2461 çıktı maşallah. doktor böyle devam et dedi. bu arada kızımın kafa kemiği birazck iriymiş o yüzden normalde 36 da yürüyüşlere başlatıyordum ama sen bugünden başlayacaksın normal doğum olması için dedi. günde 3 - 4 kere 20 şer dakikalık yürüyüşler ve sonrasında bol istirahat dedi. 3 hafta sonrasına randevu verdi çatı muayenesi için. geçen ay beslenme düzenimi bozmuştuk çok şükür 2 haftada toparladık ve böyle devam etmeyi düşünüyorum İnşallah. nst yede bağlantık çok şükür sorun çıkmadı. ama kızım maşallah 1 dakika durmadı. Allahım sağlıkla doğum yapmayıda nasip etsin İnşallah hepimize
biz geldiiik. maşallah yine kaynatmışsınız ama ben çoook açım yemek yemeden size hemen yazayım dedim. Rabbime şükürler olsun kızım kolyesini çıkarmış. kilomuzda çok şükür 2 haftada 481 gram almışız. 2461 çıktı maşallah. doktor böyle devam et dedi. bu arada kızımın kafa kemiği birazck iriymiş o yüzden normalde 36 da yürüyüşlere başlatıyordum ama sen bugünden başlayacaksın normal doğum olması için dedi. günde 3 - 4 kere 20 şer dakikalık yürüyüşler ve sonrasında bol istirahat dedi. 3 hafta sonrasına randevu verdi çatı muayenesi için. geçen ay beslenme düzenimi bozmuştuk çok şükür 2 haftada toparladık ve böyle devam etmeyi düşünüyorum İnşallah. nst yede bağlantık çok şükür sorun çıkmadı. ama kızım maşallah 1 dakika durmadı. Allahım sağlıkla doğum yapmayıda nasip etsin İnşallah hepimize
Eki Görüntüle 138461 Eki Görüntüle 138462
arkadaşlar bir de kapı süsü olarak sizce hangisi beyaz mavimi yoksa mavi olanmı ? bugün siparişini vereyim diyorum fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler şimdiden...
resmini eklermisin benim için de fikir olsun seninkiler
offffff canım inşallah bize güzel haberler vericen ve bizi merakta bırakma emikızlar cok moralsizim su gelmeye devam ediiyor korkum bebeğimin suyunun bitmesi,hareketlerinde hic bir değişiklik yok hala aynı kıpır kıpır cok korkuyorum acaba bi kaç hafta daha dayanbilir mi sizce var mı çevresinden böyle şeyler duyanlar ne yazıcamıda şaşırdım bunalıyorum,hastaneye gittiğim gece bana 5 saate kadar doğum gerçeklerşir demişti doktor ama 3 gün oldu sancım yok ama bu akıntı beni cok mutsuz ediyor
maşalah canım sancın çıkmamışmerhaba annecikler
sabah gittim doktora önce nst ye girdim.şükürler olsun hiç sancı kasılma çıkmadı sonra hemogram takibi yapıldı.herşey normal çıktı.lakinnnnn ultrason takibi yapılmadı bugün bööööğğğğğğğ
geçen pazartesiden buyana 10 günden az geçmişte en erken çarşamba bakabilirmişte ama ben yinede cumaya geleymişimde öfffffff offfffff
neyse vardır bunda da bir hayır
şurada cumaya ne kaldıki değil mi ama
üzülme sakın canımbenim aslında moralim bozuk, şimdi G.Antepteyim annemlerde.
Dün annem ne dedi duyun, şimdi burdayken doğursan, yaa anne ne diyorsun bebeğin 1 gün bile içerde olması önemliymiş ciğerleri açısından dedim. Düşünün SAT'a göre 32 hafta 4 günlüğüm. Cmtsi döneceğiz Mardin'e.
Resmen doğumu yanında yapmam için diyor. Sebebi önceden de söyledim ya yanıma gelip çok kalamaz diye.
Daha önce söylediğimde sen de onun yerinde olsan kalamazdın diye söylemiştiniz, evet ama ben annemden gelip 20-30 gün kalmasını istemiyorum ki. Düşünün ailemin ilk torunu. 5 gün bilemedin 1 hafta kalsın diyorum,onu da ben diyorum yoksa kalmayacak. Evlendiğimden beri yanıma gelip 2 gün kalmıştır. Babamı, kız kardeşimi(25 yaşında)çalışıyorlar, evde bırakamıyor, kendisi de dışarı çıkan aktif bir insan değil zaten. Eşimin ailesi gelip 20-30 gün kalıyor, çok ilgisiz annem yaa.
Sizlerin annelerinin yaptıkları, ördükleri şeyleri görünce benim de içim burkuluyor,sizlerin adına seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum:14:
mavili olanı beğendim bendeEki Görüntüle 138461 Eki Görüntüle 138462
maşallah canım elif eylüle annesi iyi bakmışbiz geldiiik. maşallah yine kaynatmışsınız ama ben çoook açım yemek yemeden size hemen yazayım dedim. Rabbime şükürler olsun kızım kolyesini çıkarmış. kilomuzda çok şükür 2 haftada 481 gram almışız. 2461 çıktı maşallah. doktor böyle devam et dedi. bu arada kızımın kafa kemiği birazck iriymiş o yüzden normalde 36 da yürüyüşlere başlatıyordum ama sen bugünden başlayacaksın normal doğum olması için dedi. günde 3 - 4 kere 20 şer dakikalık yürüyüşler ve sonrasında bol istirahat dedi. 3 hafta sonrasına randevu verdi çatı muayenesi için. geçen ay beslenme düzenimi bozmuştuk çok şükür 2 haftada toparladık ve böyle devam etmeyi düşünüyorum İnşallah. nst yede bağlantık çok şükür sorun çıkmadı. ama kızım maşallah 1 dakika durmadı. Allahım sağlıkla doğum yapmayıda nasip etsin İnşallah hepimize
sadece mavi olan daha şık ve ağır duruyo ben çok beğendim şahsen onu tavsiye ederım
Eki Görüntüle 138458 arkadaşlar bebek şekeri olarak bunun siparişini vermeyi düşünüyorum fiyatı da çok uygun 70 kuruş ne dersiniz çok basit mi olcak acaba çok fazla para vermek istemiyorum birde sitedeki müşteri yorumları çok olumluydu beğenmiş alanlar
sütüm koruyor sütten kesene kadar adet olamıyorum vucut kendini emniyete alıyo aslında en saglıklı biçim buymyş ben şikayetciyim daha 1 yıl adet olmayı özleyecem
geceyarısından sonra sohbetler biraz daha farklılaşıyouykusuzluk falan işin içine giriyo sanırım..mesela bu gece çocuklara meslek seçecez sanırım...
merhaba kızlar. nasılsınız önemli bi gelişme var mı? ben iyiyim. bebişin odasının tülünü dün beğendik bugün son kez gidip okeyleyeceğiz ondan geldim. gelmişken biraz bakayım size istedim. aslında ben balıklı falan bi tül vardı onu daha uygun gibi gördüm ama eşim temel reis hem denizci odaya çok uyuyor diye çok heves etti bende sonuçta bir erkeği bir erkek daha iyi tanır ve anlar zevkini daha iyi bilir diye olur dedim.
Eylülcüğüm, İlknurcuğum ve Asaely(adını bilemiyorum kusura bakma canım)
teşekkürler yorumlarınız için ama öyle damadının yanında rahatsız olma durumu yok keşke öyle bir durumu olsa. İnanın eşimi benden çok sever, iyi anlaşır, dertleşir.Daha geçen gün dışarı beraber çıktığımızda masa örtüsüne , dantele baktılar beraber düşünün.
Annem çok "zor" ve titiz bir kişilik. Düşünün geldiğimizden beri oturma odasında uyuyoruz. Herkes tv izliyor, uykuları gelince odalarına çekiliyorlar, biz, onlar gittikten sonra uyuyoruz. Bu halde babamın karşısında uzanamıyorum bile. Salon müsait biz orda uyuyalım dedim geldiğimizin ilk günleri, herkesin rahatı açısından.(oda olmasa anlayacam ama var) Annem "olmaz "dedi, ama kendisi gidip orda yatıyor,ben bir şey taşımıyorum diyor, ama dediğinin ertesi günü orda battaniyesi, çarşafı katlı duruyor,inanın bu annem yaa. Biz geldiğimizde ancak dışarı çıkıyor bizle, gezdiriyoruz, ev için dantel, masaörtüsüymüş, daha neler onun için bu halimle sokakta dona dona gezdim, eşimle onu mutlu etmeye çalışıyoruz. Düşünün abim de evli G.Antepte, biz gelmesek annemin dışarı çıkacağı yok. Ama bana bir odayı çok gördü. Şurda 10 günlüğüne gelmişiz. Eşim de rahatsız oluyor.Herkesin kalkmasını bekliyoruz uyumak için, geçen eşimin uyukladığını gördüm oturduğu yerden.
Şimdi de sen gitme doğumu burda yap, diyor işte başından beri analatamadığım annemin böyle zor bir kişiliği yüzünden ben geriliyorum.Kendini de yoruyor üzülüyorum ama inanın evlatları içinde en çok ben önemseyip, ilgileniyorum,ama ruhum yoruldu gerçekten. Doğum sonrasını düşünsenize.
Bana ,tlfda n'olur nolmaz hastane çantanı hazırla diyor. Buraya geldiğimizde artık doğumuma nerdeyse 45 gün var(o da SAT'a göre bebek önde)ne desin, yaa aslında şimdi alınması taraftarı değilim diyor. Moralim bozuldu yaa. Anne ben 4-5 aylık değilim diyorum artık 8 aylık olmuşum nerdeyse.Üzüldüm sesim titredi tepkimi söyledim de bir şey demedi. Yaa gerçekten kendimi yalnız hissediyorum. Mardin'de 2 kişi bir başınayız eşimle. Evlenirken de hazırlığımı kendim gördüm. Toplu toplu alışverişe gelenleri görünce bir gün patladım evde ağladım, niye beni yalnız bırakıyorsunuz diye. Öyle diyince 1-2 defa geldi. Biz tuhaf bir aileyiz gerçekten , bağlı aileleri görünce içim gidiyor. Neyse kızlar sizleri de sıktım kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?