Eylülcüğüm, İlknurcuğum ve Asaely(adını bilemiyorum kusura bakma canım)
teşekkürler yorumlarınız için ama öyle damadının yanında rahatsız olma durumu yok keşke öyle bir durumu olsa. İnanın eşimi benden çok sever, iyi anlaşır, dertleşir.Daha geçen gün dışarı beraber çıktığımızda masa örtüsüne , dantele baktılar beraber düşünün.
Annem çok "zor" ve titiz bir kişilik. Düşünün geldiğimizden beri oturma odasında uyuyoruz. Herkes tv izliyor, uykuları gelince odalarına çekiliyorlar, biz, onlar gittikten sonra uyuyoruz. Bu halde babamın karşısında uzanamıyorum bile. Salon müsait biz orda uyuyalım dedim geldiğimizin ilk günleri, herkesin rahatı açısından.(oda olmasa anlayacam ama var) Annem "olmaz "dedi, ama kendisi gidip orda yatıyor,ben bir şey taşımıyorum diyor, ama dediğinin ertesi günü orda battaniyesi, çarşafı katlı duruyor,inanın bu annem yaa. Biz geldiğimizde ancak dışarı çıkıyor bizle, gezdiriyoruz, ev için dantel, masaörtüsüymüş, daha neler onun için bu halimle sokakta dona dona gezdim, eşimle onu mutlu etmeye çalışıyoruz. Düşünün abim de evli G.Antepte, biz gelmesek annemin dışarı çıkacağı yok. Ama bana bir odayı çok gördü. Şurda 10 günlüğüne gelmişiz. Eşim de rahatsız oluyor.Herkesin kalkmasını bekliyoruz uyumak için, geçen eşimin uyukladığını gördüm oturduğu yerden.
Şimdi de sen gitme doğumu burda yap, diyor işte başından beri analatamadığım annemin böyle zor bir kişiliği yüzünden ben geriliyorum.Kendini de yoruyor üzülüyorum ama inanın evlatları içinde en çok ben önemseyip, ilgileniyorum,ama ruhum yoruldu gerçekten. Doğum sonrasını düşünsenize.
Bana ,tlfda n'olur nolmaz hastane çantanı hazırla diyor. Buraya geldiğimizde artık doğumuma nerdeyse 45 gün var(o da SAT'a göre bebek önde)ne desin, yaa aslında şimdi alınması taraftarı değilim diyor. Moralim bozuldu yaa. Anne ben 4-5 aylık değilim diyorum artık 8 aylık olmuşum nerdeyse.Üzüldüm sesim titredi tepkimi söyledim de bir şey demedi. Yaa gerçekten kendimi yalnız hissediyorum. Mardin'de 2 kişi bir başınayız eşimle. Evlenirken de hazırlığımı kendim gördüm. Toplu toplu alışverişe gelenleri görünce bir gün patladım evde ağladım, niye beni yalnız bırakıyorsunuz diye. Öyle diyince 1-2 defa geldi. Biz tuhaf bir aileyiz gerçekten , bağlı aileleri görünce içim gidiyor. Neyse kızlar sizleri de sıktım kusura bakmayın.
Canım benim randevum ayın 15. de inşallah canım...
Canım çok geçmiş oLsun dün hava çok güzeLdi bende ayLardır ewde bunaLdığımdan eşim annem vs dışarı çıkıp sahilde çok uzun bir yürüyüş yaptım çok yoruLdum ama çaktırmadım bizimkiLere akşamda pembe leke geLdi çok tırstım beL ağrısı kramp vs ama geçti çok şükür hoş kasıklarım ağrıyor şuan ama bir şey oLmaz diye umut ediyorum :26:
merhaba annecikler
sabah gittim doktora önce nst ye girdim.şükürler olsun hiç sancı kasılma çıkmadı sonra hemogram takibi yapıldı.herşey normal çıktı.lakinnnnn ultrason takibi yapılmadı bugün bööööğğğğğğğ
geçen pazartesiden buyana 10 günden az geçmişte en erken çarşamba bakabilirmişte ama ben yinede cumaya geleymişimde öfffffff offfffff
neyse vardır bunda da bir hayır
şurada cumaya ne kaldıki değil mi ama
Eki Görüntüle 138461 Eki Görüntüle 138462
arkadaşlar bir de kapı süsü olarak sizce hangisi beyaz mavimi yoksa mavi olanmı ? bugün siparişini vereyim diyorum fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler şimdiden...
offffff canım inşallah bize güzel haberler vericen ve bizi merakta bırakma emi
maşalah canım sancın çıkmamış
üzülme sakın canımannen ilgilidir belki yapısı çok belli etmeyen biridir
mavili olanı beğendim bende
maşallah canım elif eylüle annesi iyi bakmışyürüyüşler başlıyor ne güzel normal doğumuda beklicen bak allah gönlüne göre verdi
burcucum sanada çok geçmiş olsun
Elifciğim, Damlacığım iletinizi, yazımdan sonra görmğüşüm, ama üzülmem için gerçekten geçerli sebeplerim var ve ben bunun için hamileliğimde bebeğim de hissediyor ne kadar ağladım, hem Mardin'de hem G.Antep'te. Ben bunları hak etmiyorum yaa evlat olarak, bir oda yaa, bir oda.Titizliği, benim hamileliğimde rahatlığımdan çok mu önemli. Yazın da mutfak halısının üstünde uzandım,(düşünün hamileliğimin ilk zamanları, önemli yani) utanıyorum bunları söylemeye ama, gerçek bunlar. Yazın tatil için daha vaktimiz olduğu halde kalktık eve döndük. Babam bilmediği için, bir problem mi var dedi(söylemem tabii de)
İşte bazı arkadaşlarım sormuştu, ailenin yanında doğumu yap daha rahat edersin diye ama inanın herkes kendi evinde rahat eder ben onu bilir, onu anlarım. Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Ben evime gelenlere nasılım yaa. İşte buna üzülüyorum.
Eylülcüğüm, İlknurcuğum ve Asaely(adını bilemiyorum kusura bakma canım)
teşekkürler yorumlarınız için ama öyle damadının yanında rahatsız olma durumu yok keşke öyle bir durumu olsa. İnanın eşimi benden çok sever, iyi anlaşır, dertleşir.Daha geçen gün dışarı beraber çıktığımızda masa örtüsüne , dantele baktılar beraber düşünün.
Annem çok "zor" ve titiz bir kişilik. Düşünün geldiğimizden beri oturma odasında uyuyoruz. Herkes tv izliyor, uykuları gelince odalarına çekiliyorlar, biz, onlar gittikten sonra uyuyoruz. Bu halde babamın karşısında uzanamıyorum bile. Salon müsait biz orda uyuyalım dedim geldiğimizin ilk günleri, herkesin rahatı açısından.(oda olmasa anlayacam ama var) Annem "olmaz "dedi, ama kendisi gidip orda yatıyor,ben bir şey taşımıyorum diyor, ama dediğinin ertesi günü orda battaniyesi, çarşafı katlı duruyor,inanın bu annem yaa. Biz geldiğimizde ancak dışarı çıkıyor bizle, gezdiriyoruz, ev için dantel, masaörtüsüymüş, daha neler onun için bu halimle sokakta dona dona gezdim, eşimle onu mutlu etmeye çalışıyoruz. Düşünün abim de evli G.Antepte, biz gelmesek annemin dışarı çıkacağı yok. Ama bana bir odayı çok gördü. Şurda 10 günlüğüne gelmişiz. Eşim de rahatsız oluyor.Herkesin kalkmasını bekliyoruz uyumak için, geçen eşimin uyukladığını gördüm oturduğu yerden.
Şimdi de sen gitme doğumu burda yap, diyor işte başından beri analatamadığım annemin böyle zor bir kişiliği yüzünden ben geriliyorum.Kendini de yoruyor üzülüyorum ama inanın evlatları içinde en çok ben önemseyip, ilgileniyorum,ama ruhum yoruldu gerçekten. Doğum sonrasını düşünsenize.
Bana ,tlfda n'olur nolmaz hastane çantanı hazırla diyor. Buraya geldiğimizde artık doğumuma nerdeyse 45 gün var(o da SAT'a göre bebek önde)ne desin, yaa aslında şimdi alınması taraftarı değilim diyor. Moralim bozuldu yaa. Anne ben 4-5 aylık değilim diyorum artık 8 aylık olmuşum nerdeyse.Üzüldüm sesim titredi tepkimi söyledim de bir şey demedi. Yaa gerçekten kendimi yalnız hissediyorum. Mardin'de 2 kişi bir başınayız eşimle. Evlenirken de hazırlığımı kendim gördüm. Toplu toplu alışverişe gelenleri görünce bir gün patladım evde ağladım, niye beni yalnız bırakıyorsunuz diye. Öyle diyince 1-2 defa geldi. Biz tuhaf bir aileyiz gerçekten , bağlı aileleri görünce içim gidiyor. Neyse kızlar sizleri de sıktım kusura bakmayın.
evet G.Kolega söyledim canım geçen akşam içimden geçenleri anlattım. Evet haklısın beklenti içine girince insan hayal kırıklığı yaşıyor hem de en sevdiklerinden. Ama sonuç n'oldu biliyor musun kendi bildiğini gene okuyor.Haklıyken haksız duruma düşüyorum, Yani söylüyorum zor bir kişilik.
Bu hamile olmadan önce de öyleydi ,yani şimdi üzülmem hormonlarımla ilgili değil, ilgi beklemem olabilir ama belkide insanları değiştirmeye çalışmayacaksınız. Ama bu ona da zarar veriyor. Üzüntüm bu.
ya kızlar ben bugun feci kabız olmusum. afedersiniz bayagi bir ikinmak zorunda kaldim. korktum cocuk cikacak diye :18: ama afedersiniz her ikinmada sıcak sivi da geldi. muhtemelen idrardir ama, bir seyi takip etmem gerekir mi?
Canım ben annemin olumsuz yönlerine bakarak nasıL olmamam gerektiğini anLıyorum ben üniversiteyi kazanıp gidene kadar annemle kedi köpek gibiydik tabiri caizse birbirimizdne hiç hazetmezdik ewden gittim sonra değişti herşey döndüm çalıştım ewlendim vs artık bir çok şeyi bıraktım yani niye böyle yapıyor diye düşünüp üzülmektense kendimce çözümler buluyorum ya sanada bu çok komik gelecektir evlendik eşimle bir kaç ay sonra annemlere gittik kalıcaz annem aynı odada 2 ayrı yatak hazırlamış anne ewlendik ne diye ayrı yatırıyosun bizi dedim e daha rahat yatarsınız diyo kapıyı kapadım bir yatakta eşimle uyudum 2. defa gittik yine aynı şeyi yaptı ha öylemi dedim eşimle gece 2 yatağı birleştirdik kapıyıda açık bıraktık odayı öyle gördü hiçbirşey demedi 3. gittimizde ikimizin yanyana yatacağı bir yatak hazırlamıştı. sen salonda yatmak istiyorsun o oturma odasında kalın dyor çekinecek bir şey yok o senin annen susup kabulleneceğine hamileyim oturma odasında rahat edemiyorum ben salonda yatacam der yatarsın o ev annenin olduğu kadar seninde evin ha baktın yok diyor ben olsa oturma odasında uyuyakalırım gerekirse numara yaparım bunu hergun ustuste yaparım tv izleyemez ben o haldeyken erkendende yatamayacağı için açar o odayı yani demek istediğim alınganlık edip kendini üzme canını sıkma ne istediğini söyle ve bunu kabullendir karşındakine yoksa kendini üzer durursun
ya kızlar ben bugun feci kabız olmusum. afedersiniz bayagi bir ikinmak zorunda kaldim. korktum cocuk cikacak diye :18: ama afedersiniz her ikinmada sıcak sivi da geldi. muhtemelen idrardir ama, bir seyi takip etmem gerekir mi?
yok canım sıkmak ne demek. anlattıkça kafan dağılır.. benim annem değil de kayınvalidem senin bu tarifine birebir uyuyor canım. görümcem evlenirken o da hiçbir şeye gitmedi karışmadı. kızcağız kayınbabasıyla, kayınpederiyle yaptı bütün alışverişi. beğenmediği şeyleri de almak zorunda kaldı arada kayınpederine,kayıbvalidesine müdahale edemediği için. yanında kendi büyükleri olsaydı en azından onlar müdahale ederlerdi. üstelik kıza kına gecesi bile yapmadı. ki ne kadar önemlidir bizim için kına gecesi değil mi. kız defalarca anne ben istiyorum dedi. evde telaşe olmasın dersen dışarda yer tutalım dedi. ona da yok. kendisi kına gecesi sevmiyor, kendine yaptırmamış. ama kızı istediği halde yapmadı. erkek tarafı geldi kızı aldı da onların evinde kına yakıldı artık. çocuğu yok henüz ama olacağı zaman nasıl davranıcak merak ediyorum gerçekten..
benim kızım da onların ilk ve tek torunu hali hazırda. yeni gelen bebeğim de 2. torunu olacak. maddi durumları da gayet iyi. insan torunlarım diyip özenir birşeyler alır dimi. çok az alır. onu da nerde en ucuzu kötüsü var onu alır. yani çook uzak kişiler hediye getirir ya boş geçmemek için, o tarz şeyler.. ben de tepki koyuyorum giydirmiyorum valla. arada soruyorlar şunu giydimi bunu giydi mi diye. hı giydi diyorum bazen, bazen de üztüne olmadı giydiremedim diyorum. aklıma geldikçe içten içe kızıyorum ben de. ha doğumgününde felan arada bir güzel şeyler de alıyor ama ortalamaya vursak senede 1 adet eder.. çocukta hissediyormudur nedir hiç yakınlık göstermiyor babaannesine. tabi o zaman da üzülüyor torunum beni sevmiyor diye ciddi ciddi..
maşallah kızına gözün aydın canım çok sevindim..
HoşgeLdin canımmm maşallah hem sana hem kızınakoLyesini çıkarmasına çok sevindim hep böyLe güzeL haberLer aLaLım inşallah
Maşallah canım kızına
offffff canım inşallah bize güzel haberler vericen ve bizi merakta bırakma emi
maşalah canım sancın çıkmamış
üzülme sakın canımannen ilgilidir belki yapısı çok belli etmeyen biridir
mavili olanı beğendim bende
maşallah canım elif eylüle annesi iyi bakmışyürüyüşler başlıyor ne güzel normal doğumuda beklicen bak allah gönlüne göre verdi
burcucum sanada çok geçmiş olsun
amin....
maşallah kuzuşa... demekki son zamanlarda diğer zamanlardan farklı olarak sık sık yürünmesi gerekiyormuş. bilmiyordum ben. umuyorum sağlıkla doğurursun...
Gözünaydın olsun canım... çok sevindim.. eylülün kilo almasına maşallahhhh
ya biliyor musun dün gece artık patladım kız kardeşime anlattım. Çünkü o da neden burda doğumu yapmıyorsun falan diyordu, gittim, onun odasında annemin bu hallerinden bahsettim(ağlaya ağlaya), o da senin dediğin gibi ben olsam tınlamam gider yatarım git yat orda yaa dedi. Senin taktik güzelmiş. Ben biraz ezik kalıyorum. Geçen biraz uzanayım dedim ama baktım emanet gibi yatmışım,geri kalktım uzun sürmedi, sanki yabancı evi, bir de durdum buna üzüldüm
kizlar merhaba size bi mujdem var ben dogurdum.35+5 te sancim geldi gece acile gittim 31 ocak saat 5te acildeydik.1 subat aksam 19.15te oglumu normal epiduralle kucagima aldim.cok saskin ve mutluyum.ayrintilari daha sonra yazicam.darisi hepinizin basina
ya kızlar benim alt tarafımda sanki bebişim nefes egzersizi yapıyo gibi hızlı hızlı bişeyler oluyo.
hani koşarız nefes nefese kalırız ya onungibi hızlı yani.kalp atışı gibide değil
sizdede oluyomu?
dr um artık doğurrabilirsin dedi diye mi ilaçları bıraktım ondan mı psikolojik mi bilmem ama kasılmalarım azaldı ilaçlar bi işe yaramıyor hatta zarar veriyomuş sanki şimdi daha iyiyim ama oğluş iyice kaanala yerleşti heralde çok küçük adımlarla yürüyorum bacak aram ordaki kemiklerim çok ağrıyor eskiden kadınlar bacak bacak üstüne atamadığı zaman doğum yakın derlermiş ya bende artık bacak bacak üstüne çok zor atıyorum yaklaştı heralde vuslatımmm 10 haftadır ev hapsindeydim artık ara ara çıkıyorum yürümek zor da olsa gezmeyi özlemişim valla
kızlar yakınlarda sinemaya gittiniz mi uzun bi süre gidemeyiz diye özeniyorum tavsiye edeceğiniz film var mı ya da eyvah eyvaha gidip beğenen oldu mu
hiperaktifcim benimde annem zor kişiliktir. Bunları yaşayan sadece sen değilsin. Bizde sürekli kavga eder barışırız ama onlarsız olmuyor malesef. Biz onların yanlışlarından ders alarak daha iyi anne babalar olacağız inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?