Sen hem kendine çektiriyosun sessiz kalarak hemde eşine o da ailenin uyumasını bekliyor uyuyabilmek için annenle arası ne kadar iyi olursa olsun o evin damadı sonuçta ona ayıp olmaması için daha özenli olması lazım baktın olmuyor sen gidip diyeceksin anne burda yatırıyorsun kocam rahatsız oluyor dedimya sen olayları kabulleniyorsun direnmiyorsun benim karakterimde tam tersi illa istediğim olacak şartları zorlarım bu sadece annemin evi için değil kayınvalidemde kaldığımda da öyle sen bu gece git salona yatağını hazırla uzanmam lazım kendimi iyi hissetmiyorum de biraz uzan sonra geç tv izle uykun gelincede daha önce hazırladğın yatağında mışıl mışıl uyu annen kirlendi o dadersede tak süpürgeyi süpür Allah başka dert vermesin
merhaba annecikler ya ben dünden beri çok kötüyüm ne kadar korunup dikkat ettiysem de sonunda grip oldum.sesim değişti boğazım yanıyo çok kötü.burnum da tıkalı.dünden beri 2 haftada almam gereken c vitaminini dünden beri aldım ne kadar portakal mandalin kivi limon vs varsa yedim içim büzüştü resmen. biraz iyi de geldi ama başka neler yapabilirim.grip için ilaç alabiliyo muyuz?
Sizleri seviyorum, zaman ayırıp ilgilendiğiniz, yazdığınız için çok ama çok teşekkür ederim hepinize sevgiler,
şimdi çıkmalıyım malum misafirlikteyim annem buna da kızabilir
geçmiş olsun
kızlar Allah razı olsun beni nasıl mutlu ettiniz bilemezsiniz. çoook teşekkür ederim canlarım güzel annelerim benim. samante canım babamın ciğerleri ve kalbi su toplamıştı. ameliyatla kalpteki suyu aldılar ciğerlerdeki sıvıyıda hortumla aldılar. bu arada anjiyo yaptılar. kalpte ve akciğerlerinde lekeler vardı. önce kalptekine bakalım dediler kalpten parça aldılar. kanser çıktı canım. sıvıdada parçadada ama çok şükür iyi huylu çıktı. akciğerdende alalım emin olalım dediler. yarında akciğerden alınacak. İnşallah oda iyi huylu çıkarsa tedaviyle küçültülecek yada ameliyatla alınacak. çok sağol canım. babamın doktoru balcalıda profesör canım kardeşim çukurova ünvde çalışıyor o yüzden çok iyi doktorlar bulduk çok şükür. yinede çok teşekkür ederim canım. Allah hepinizden razı olsun. hemde binlerce milyonlarca kez.
Bende daha başlamadım eşyalarını yıkamaya artık bu hafta yıkarımmerhaba annecikler geçmişi anca okudum bıtırdım saat 1 den berı. hasta olanlara sıkıntılı olanlara gecmiş olsun2 gun once yazdıgım gıbı eşimin akrabaları tam 12 kışi misafir ettim.sadece pasta boreklerı ben hazırladım onun dısında herrrrseyı esım ve ablası yaptı neguzel hıc yorulmadım dıyodum kı aksam onlar gıttıkten sonra rahatsızlandım ya. her yanım agrımaya ve soguk soguk terlemeye basladım eşşim ilgilendi sagolsun. gece ter ter ter gectı sımdı bıraz ıyıyım ama yıne de bı tuhafım. bı de sıze bısey sorucam dun gece otururken sag kasıgımın daha ustundekı bır noktaya bıçak saplanır gıbı sıddetlı acı oldu. 2-3 sn de bır gelıyordu ve anca 1 sn suruyodu. yaklasık 1 dk boyle devam ettı. yanı baska deyısle bırı o bolgeye 1 dk boyuca ardarda 30 kere bıcak saplayıp cıkardı. neden olur kı boyle bısey? sıze hıc oldu mu?
korkudan bugun bebegımın camasırlarını yıkamaya basladım hastane cantamı da hazırlıcam bugun ve yarın
merhaba annecikler geçmişi anca okudum bıtırdım saat 1 den berı. hasta olanlara sıkıntılı olanlara gecmiş olsun2 gun once yazdıgım gıbı eşimin akrabaları tam 12 kışi misafir ettim.sadece pasta boreklerı ben hazırladım onun dısında herrrrseyı esım ve ablası yaptı neguzel hıc yorulmadım dıyodum kı aksam onlar gıttıkten sonra rahatsızlandım ya. her yanım agrımaya ve soguk soguk terlemeye basladım eşşim ilgilendi sagolsun. gece ter ter ter gectı sımdı bıraz ıyıyım ama yıne de bı tuhafım. bı de sıze bısey sorucam dun gece otururken sag kasıgımın daha ustundekı bır noktaya bıçak saplanır gıbı sıddetlı acı oldu. 2-3 sn de bır gelıyordu ve anca 1 sn suruyodu. yaklasık 1 dk boyle devam ettı. yanı baska deyısle bırı o bolgeye 1 dk boyuca ardarda 30 kere bıcak saplayıp cıkardı. neden olur kı boyle bısey? sıze hıc oldu mu?
korkudan bugun bebegımın camasırlarını yıkamaya basladım hastane cantamı da hazırlıcam bugun ve yarın
geçmiş olsun emelcimmerhaba annecikler geçmişi anca okudum bıtırdım saat 1 den berı. hasta olanlara sıkıntılı olanlara gecmiş olsun2 gun once yazdıgım gıbı eşimin akrabaları tam 12 kışi misafir ettim.sadece pasta boreklerı ben hazırladım onun dısında herrrrseyı esım ve ablası yaptı neguzel hıc yorulmadım dıyodum kı aksam onlar gıttıkten sonra rahatsızlandım ya. her yanım agrımaya ve soguk soguk terlemeye basladım eşşim ilgilendi sagolsun. gece ter ter ter gectı sımdı bıraz ıyıyım ama yıne de bı tuhafım. bı de sıze bısey sorucam dun gece otururken sag kasıgımın daha ustundekı bır noktaya bıçak saplanır gıbı sıddetlı acı oldu. 2-3 sn de bır gelıyordu ve anca 1 sn suruyodu. yaklasık 1 dk boyle devam ettı. yanı baska deyısle bırı o bolgeye 1 dk boyuca ardarda 30 kere bıcak saplayıp cıkardı. neden olur kı boyle bısey? sıze hıc oldu mu?
merhaba annecikler geçmişi anca okudum bıtırdım saat 1 den berı. hasta olanlara sıkıntılı olanlara gecmiş olsun2 gun once yazdıgım gıbı eşimin akrabaları tam 12 kışi misafir ettim.sadece pasta boreklerı ben hazırladım onun dısında herrrrseyı esım ve ablası yaptı neguzel hıc yorulmadım dıyodum kı aksam onlar gıttıkten sonra rahatsızlandım ya. her yanım agrımaya ve soguk soguk terlemeye basladım eşşim ilgilendi sagolsun. gece ter ter ter gectı sımdı bıraz ıyıyım ama yıne de bı tuhafım. bı de sıze bısey sorucam dun gece otururken sag kasıgımın daha ustundekı bır noktaya bıçak saplanır gıbı sıddetlı acı oldu. 2-3 sn de bır gelıyordu ve anca 1 sn suruyodu. yaklasık 1 dk boyle devam ettı. yanı baska deyısle bırı o bolgeye 1 dk boyuca ardarda 30 kere bıcak saplayıp cıkardı. neden olur kı boyle bısey? sıze hıc oldu mu?
canım yaptırdığın yerin telini adresini vs verir misin acaba?
canım kapı süsünü nerden sipariş vericen bana da söyle. Bu işleri en sona bıraktım ve sona kaldım donakaldım olacam
Güzeller canım ben beğendim. bir de birmax sitesinde biberon şeklinde olanlarda kampanya varmış 95 kuruş adet fiyatı. süslemesi filan da fena durmuyor. ona da bir bak canım..
TEŞEKKÜRLER CANIM DEDİĞİN SİTEYE DAHA ÖNCE BAKMIŞTIM SONRA BUNLARI GÖRÜNCE DAHA HOŞ GELDİLER.
bU arada herkese tünaydın. İyi haberlerle gelenlere maşaallah. Şu anne baba vs durumlarına gelince inanın herkesin birşeyi eksik, birşey tamsa öbürü yarım. Bende olan sende yok, sende olan bende yok hesabı. Hayat çok kısa hiçbirşeye değmez, kimse için üzülmeye de.
Yaseminn kapı süsü ve şeker siparişini verdiğin yerlerin bilgilerini bana da ver noluuuuuur
BEN GİTTİGİDİYOR DAN SİPARİŞ VERCEM satıcının adı ( YENEN55 SAMSUN)
DÜKKANIN İSMİ NURTOPU BURDAN BAKABİLİRSİN
beyaz mavi olan hosmus canim.
TEŞEKKÜRLER FİKRİN İÇİN ÇOĞUNLUIK MAVİ OLAN DEDİ DAHA DOLGUN GÖSTERİŞLİ BULDULAR SANIRIM
geçmiş olsun emelcim
canım çok geçmiş olsun aynı şeyler bana da oluyo zama zaman normaldir herhalde devam etmez inşallah dnlen bol bol bi daha da misafir alma
merhaba annecikler ya ben dünden beri çok kötüyüm ne kadar korunup dikkat ettiysem de sonunda grip oldum.sesim değişti boğazım yanıyo çok kötü.burnum da tıkalı.dünden beri 2 haftada almam gereken c vitaminini dünden beri aldım ne kadar portakal mandalin kivi limon vs varsa yedim içim büzüştü resmen. biraz iyi de geldi ama başka neler yapabilirim.grip için ilaç alabiliyo muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?