2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amiiiin Allah başka dert, keder vermesin. Haklısın canım, çok teşekkür ederim ilgine, yazına.İnşallah bebişimizle geçireceğimiz günler sağlıkla gelir de böyle şeyleri kafaya takmayız bile. Şafak 13 haa. Sağlıkla,mutlulukla İnşallah öpüldün

geçmiş olsun

Sizleri seviyorum, zaman ayırıp ilgilendiğiniz, yazdığınız için çok ama çok teşekkür ederim hepinize sevgiler,
şimdi çıkmalıyım malum misafirlikteyim annem buna da kızabilir

merhaba annecikler geçmişi anca okudum bıtırdım saat 1 den berı. hasta olanlara sıkıntılı olanlara gecmiş olsun2 gun once yazdıgım gıbı eşimin akrabaları tam 12 kışi misafir ettim.sadece pasta boreklerı ben hazırladım onun dısında herrrrseyı esım ve ablası yaptı neguzel hıc yorulmadım dıyodum kı aksam onlar gıttıkten sonra rahatsızlandım ya. her yanım agrımaya ve soguk soguk terlemeye basladım eşşim ilgilendi sagolsun. gece ter ter ter gectı sımdı bıraz ıyıyım ama yıne de bı tuhafım. bı de sıze bısey sorucam dun gece otururken sag kasıgımın daha ustundekı bır noktaya bıçak saplanır gıbı sıddetlı acı oldu. 2-3 sn de bır gelıyordu ve anca 1 sn suruyodu. yaklasık 1 dk boyle devam ettı. yanı baska deyısle bırı o bolgeye 1 dk boyuca ardarda 30 kere bıcak saplayıp cıkardı. neden olur kı boyle bısey? sıze hıc oldu mu?
korkudan bugun bebegımın camasırlarını yıkamaya basladım hastane cantamı da hazırlıcam bugun ve yarın

Canım çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin çok zor bir dönem ben hep burdayım yardıma ne zaman ihtiyaç duyarsan msj atabilirsin

Bende daha başlamadım eşyalarını yıkamaya artık bu hafta yıkarım

Benim çokk uykum geLdi biraz uzanayımmm öptüm hepinizii size iyi sohbetlerrrr

Ayşecim canım yazdıklarını okurken seni o kadar iyi anladım ki.pek çok yerde kendimi buldum.canım benim elden hiçbir şey gelmediğini anladım böyle durumlarda.kabullenmek zorunda kalıyor insan haa kabulenince acın diniyor mu tabii ki hayır üzüntünü içine atıp duruyosun zaman zaman da ağlama nöbetleri geliyo.be de aşağı yukarı aynı durumdayım üstelik aynı şehirde olmamıza rağmen bazen bu konularda kayınvelideme ve eşime ne cevap verceğimi şaşırıyorum.Allah bizlere güç kuvvet versin de başkalarına muhtaç etmesin[/COLOR]

gecmis olsun canım yorma kendini benim bir fikrim yok belki hamilelik konusunda tecrubeli olanlar biliyor olabilir. bende bebek icin canta hazırladım kendiminkinide haftaya falan hazırlamayı dusunuyorum. Umarım gec kalmam.

ben mi doğurcam,ilknur mu eylül mü derken topiğin ilk bebeğine şaşırdık sonra 2 .bebeğine daha bi şaşırdık.ne zaman ne olcağı hiiç belli olmuyo eylül e ilk bebiş senin dedik olmadı e o zaman 2. senin dedik o da olmadı bakalım sıradaki hangimiz?
bu arada didemcim Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu sağlık sıhhat versin minişe

geçmiş olsun emelcim

canım çok geçmiş olsun aynı şeyler bana da oluyo zama zaman normaldir herhalde devam etmez inşallah dnlen bol bol bi daha da misafir alma

selam herkese burayı takip ediyorum ama yazmaya üşeniyorum. bugün itibariyle 37+0 üzerinden çalışamaz raporumu aldım artık evdeyim. bebişler doğmaya başlamış. sağlıkla büyürler inşallah. ağrısı olanlara acil şifalar diliyorum..... yazmasam da hep buralardayım.....

SAOL CANIM FİKRİN İÇİN...

canım yaptırdığın yerin telini adresini vs verir misin acaba?

BEN GİTTİGİDİYOR DAN SİPARİŞ VERCEM satıcının adı ( YENEN55 SAMSUN)
DÜKKANIN İSMİ NURTOPU BURDAN BAKABİLİRSİN

mavili olanı beğendim bende
TEŞEKKÜRLER FİKRİN İÇİN

canım kapı süsünü nerden sipariş vericen bana da söyle. Bu işleri en sona bıraktım ve sona kaldım donakaldım olacam

BEN GİTTİGİDİYOR DAN SİPARİŞ VERCEM satıcının adı ( YENEN55 SAMSUN)
DÜKKANIN İSMİ NURTOPU BURDAN BAKABİLİRSİN

canım geçmiş olsun ben de geçen hafta süper hasta olmuştum çok kötüydüm KBB gittim bana minoset ve tamiflu yazdı doktorumu da arayıp sormuştu kullanabilir demişti 3 günde düzelmeye başlamıştım. 4. günden sonra da bıraktım sonuçta yine de ilaç zararlı.. Mutlaka doktora git bence yoksa düzelmiyor ben 3 gün uyuyamamıştım nefes alamamıştım... çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…