- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
selam herkese burayı takip ediyorum ama yazmaya üşeniyorum. bugün itibariyle 37+0 üzerinden çalışamaz raporumu aldım artık evdeyim. bebişler doğmaya başlamış. sağlıkla büyürler inşallah. ağrısı olanlara acil şifalar diliyorum..... yazmasam da hep buralardayım.....
ben mi doğurcam,ilknur mu eylül mü derken topiğin ilk bebeğine şaşırdık sonra 2 .bebeğine daha bi şaşırdık.ne zaman ne olcağı hiiç belli olmuyo eylül e ilk bebiş senin dedik olmadı e o zaman 2. senin dedik o da olmadı bakalım sıradaki hangimiz?
bu arada didemcim Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu sağlık sıhhat versin minişe
benımde 32.haftamda falan olmuştu canım aynı senin gibi sanki bıçak saplanırcasına üst tarafta ağrı oluyordu bayada canımı yakıyordu yanı geçmıyorduda 5dk falan suruyordu ama 34.haftaya falan gırınce tamamen geçti yaa inş. senınde geçer hemencecikmerhaba annecikler geçmişi anca okudum bıtırdım saat 1 den berı. hasta olanlara sıkıntılı olanlara gecmiş olsun2 gun once yazdıgım gıbı eşimin akrabaları tam 12 kışi misafir ettim.sadece pasta boreklerı ben hazırladım onun dısında herrrrseyı esım ve ablası yaptı neguzel hıc yorulmadım dıyodum kı aksam onlar gıttıkten sonra rahatsızlandım ya. her yanım agrımaya ve soguk soguk terlemeye basladım eşşim ilgilendi sagolsun. gece ter ter ter gectı sımdı bıraz ıyıyım ama yıne de bı tuhafım. bı de sıze bısey sorucam dun gece otururken sag kasıgımın daha ustundekı bır noktaya bıçak saplanır gıbı sıddetlı acı oldu. 2-3 sn de bır gelıyordu ve anca 1 sn suruyodu. yaklasık 1 dk boyle devam ettı. yanı baska deyısle bırı o bolgeye 1 dk boyuca ardarda 30 kere bıcak saplayıp cıkardı. neden olur kı boyle bısey? sıze hıc oldu mu?
korkudan bugun bebegımın camasırlarını yıkamaya basladım hastane cantamı da hazırlıcam bugun ve yarın
canım ne zamandır denk gelemedik sanırım su an daha iyisin. Umarım hepte oyle olursun.
merhaba annecikler geçmişi anca okudum bıtırdım saat 1 den berı. hasta olanlara sıkıntılı olanlara gecmiş olsun2 gun once yazdıgım gıbı eşimin akrabaları tam 12 kışi misafir ettim.sadece pasta boreklerı ben hazırladım onun dısında herrrrseyı esım ve ablası yaptı neguzel hıc yorulmadım dıyodum kı aksam onlar gıttıkten sonra rahatsızlandım ya. her yanım agrımaya ve soguk soguk terlemeye basladım eşşim ilgilendi sagolsun. gece ter ter ter gectı sımdı bıraz ıyıyım ama yıne de bı tuhafım. bı de sıze bısey sorucam dun gece otururken sag kasıgımın daha ustundekı bır noktaya bıçak saplanır gıbı sıddetlı acı oldu. 2-3 sn de bır gelıyordu ve anca 1 sn suruyodu. yaklasık 1 dk boyle devam ettı. yanı baska deyısle bırı o bolgeye 1 dk boyuca ardarda 30 kere bıcak saplayıp cıkardı. neden olur kı boyle bısey? sıze hıc oldu mu?
korkudan bugun bebegımın camasırlarını yıkamaya basladım hastane cantamı da hazırlıcam bugun ve yarın
bu arada dün asansörün kapısında alt komşumla karşılaştım.yaşlı bi teyze.evlendiğimde beri sana gelcem de gelcem diyo ama hala gelemedi biara o haber verdi biz de ertesi gün müydü neydi ankaraya gitcektikkabul edememiştim.dün karşılaştığımda diyo ki sana gelmek istiyorum bi türlükısmet olmadı komşu hakkıdır gelmem lzım falan.be de tabii dedim ama bu aralar biraz rahatsızım hamileliğimle ilgili bazısıkıntılar yaşıyorum falan o da bana cevap olarak olsun bi kahve olmadı bi bardak suyunu içerim dedi.tabii ben de başım üstüne demekten başka bi şey diyemedim ama kızlar durumumu siz de biliyosunuz yataktan kalkmam yasak sadece dr. için nst için zar zor dışarı çıkıyorum onda da eve geldiğimde her tarafım ağrıyıo kramplar giriyo bi demisafir mi ağrlıcam hm kadın bikahve dedi ama bi kahveyle mi göndercem gelen misafiri illa ki bi şeylere kalkışmam gerekicek evin temzizliği mi dersin pasta mı dersin ikram mı dersin ve inanın bunca şeyi yapmayı bırakın kalkıp kahve bil yapamıyorum.off kadın yarın öbür gün haber verse napcam ben yaa
ikinci bi durum da geçen gün eşim face sayfasında bakınıyodu ben de tesadüfen odaya gridim baktım kadının biri meaj atmış onu okuyodu eşim, sizinle tanışmak istiyorum tlf.unuzu alabilir miyim falan.bu ne yaaaaaaaaaaa dedim eşime o da ben de bilmiyorum tanmıyorum falan dedi Allah ım ne kadınlar var ya
üçüncü bi durum kasılmalarım geçmediği gibi şidddetli kasık ve bel ağrılarım da başladı dr.ay sancıları diyo ama gece tutunca ödüm kopuyo.adet sancısının biraz daha şddetlisi.hoşzaten sancım tutsa da artık dr. sancımı durdurmıycakmışalcakmış bebeği.offff bakalım hayırlısı her şeyin şu erken doğurup yavrularını sağlıkla kucağına alanlar biraz moral oldu.inşallah bizlere de nasip olur sağlıkla aıhhatle yavrularımızı kucağımıza almak
son olarak...kafanızı şişirdim ..afedersiniz
benımde 32.haftamda falan olmuştu canım aynı senin gibi sanki bıçak saplanırcasına üst tarafta ağrı oluyordu bayada canımı yakıyordu yanı geçmıyorduda 5dk falan suruyordu ama 34.haftaya falan gırınce tamamen geçti yaa inş. senınde geçer hemencecik
bu arada dün asansörün kapısında alt komşumla karşılaştım.yaşlı bi teyze.evlendiğimde beri sana gelcem de gelcem diyo ama hala gelemedi biara o haber verdi biz de ertesi gün müydü neydi ankaraya gitcektikkabul edememiştim.dün karşılaştığımda diyo ki sana gelmek istiyorum bi türlükısmet olmadı komşu hakkıdır gelmem lzım falan.be de tabii dedim ama bu aralar biraz rahatsızım hamileliğimle ilgili bazısıkıntılar yaşıyorum falan o da bana cevap olarak olsun bi kahve olmadı bi bardak suyunu içerim dedi.tabii ben de başım üstüne demekten başka bi şey diyemedim ama kızlar durumumu siz de biliyosunuz yataktan kalkmam yasak sadece dr. için nst için zar zor dışarı çıkıyorum onda da eve geldiğimde her tarafım ağrıyıo kramplar giriyo bi demisafir mi ağrlıcam hm kadın bikahve dedi ama bi kahveyle mi göndercem gelen misafiri illa ki bi şeylere kalkışmam gerekicek evin temzizliği mi dersin pasta mı dersin ikram mı dersin ve inanın bunca şeyi yapmayı bırakın kalkıp kahve bil yapamıyorum.off kadın yarın öbür gün haber verse napcam ben yaa
ikinci bi durum da geçen gün eşim face sayfasında bakınıyodu ben de tesadüfen odaya gridim baktım kadının biri meaj atmış onu okuyodu eşim, sizinle tanışmak istiyorum tlf.unuzu alabilir miyim falan.bu ne yaaaaaaaaaaa dedim eşime o da ben de bilmiyorum tanmıyorum falan dedi Allah ım ne kadınlar var ya
üçüncü bi durum kasılmalarım geçmediği gibi şidddetli kasık ve bel ağrılarım da başladı dr.ay sancıları diyo ama gece tutunca ödüm kopuyo.adet sancısının biraz daha şddetlisi.hoşzaten sancım tutsa da artık dr. sancımı durdurmıycakmışalcakmış bebeği.offff bakalım hayırlısı her şeyin şu erken doğurup yavrularını sağlıkla kucağına alanlar biraz moral oldu.inşallah bizlere de nasip olur sağlıkla aıhhatle yavrularımızı kucağımıza almak
canım geçmiş olsun ben de geçen hafta süper hasta olmuştum çok kötüydüm KBB gittim bana minoset ve tamiflu yazdı doktorumu da arayıp sormuştu kullanabilir demişti 3 günde düzelmeye başlamıştım. 4. günden sonra da bıraktım sonuçta yine de ilaç zararlı.. Mutlaka doktora git bence yoksa düzelmiyor ben 3 gün uyuyamamıştım nefes alamamıştım... çok geçmiş olsun
canım geçmiş olsun benim de kasığımın sağ tarafına kramp girer gibi bişeyler oldu bu gece ama masajla falan geçti, doktoru aradım kramptır normal dedi sen de doktoruna sormayı ihmal etme.
canım durumumuz aynı şu an takip devam ediyo elimiz kulağımızda bekliyoz.sen nasılsın??
hmmmm doğru söylüyosun düzeltsin ayarlarını,sağol canımcanım o teyze haber yolladıgında rahatszız oldugunu soyleyerek sav basından dogumdan sonra bebegı gormeye beklerım de bısey olmaz mılletımı kırmamaya ugrasıcan kendını dusun
face konusunda benım de basıma gelmıstı esıme hıc tanımadıgı bırır arkadaslık ıstego yollamıstı ben hamıle kalmadan once resmen evden atacaktım adamcagızı ama sonra tanımadıgına ıkna oldum. zaten bana da hıc tanımadıgım kısılerden gelıyo ekleme talebı manyaklar buluyolart. yalnız eşıne msj geldıgıne gore dırekt demek msj kızmı acık ayarlardan duzeltın lıstesı dısındakıler msj atamasın
hiç kendini zorlama tatlım bir kahve yap yeter sakın pasta börek felan yapıyım deme temizliklede uğraşma kusura bakma dersin geçer bazı kadınlar evli erkeklerle kafayı bozmuşlar allah akıl fikir versin allah bu tip kadınlarasağlıkla bebeğini kucağına alıcan canım gör bak çektiğin sıkıntılar sadece sıkıntıda kalıcaz allahın izniyle
ikinci duruma yapacak yorum bulamıyorum canım. Allah öylelerinden herkesin evini ocağını korusun..
birinci durum için de sana kolay gelsin diyorum. komşun da gidemedim ayıp oldu diye üzlüpduryordur eminim canım. hamile oldu kapısını bile çalamadık diyordur. hiç arayıp sormamalarından iyidir. bence kendini hiç iş yapıcam diye yorma. gelince komşuna anlatırsın durumunu. e o da bi kadın sonuçta, anlayış gösterecektir.. kendini de strese sokma. bakarsın gelmez hem :)
ayyyy yuhh artıkk.cevaba bak bi deinsan tereddütte kalıo acaba kabul etsemmi etmesemmi 2haftadır gribim kalkamıyorum eşimin arkadaşı ve annesi geldı onları ağırladım ertesi günü eşimin teyzesiinnn kızı aradı bız gelecegız diye gelmeyınde denılmıo senın durumun daha kotuymüş yataktan kakmamyasak diyorsun en iisi hazır kurabiye çerez falan birşeyler alda evde bulunsun en azından onları ikram edersin hiç kendin pastadır şudur budur uğraşma canım ..ne kadınlaarr var diyorsunya neleri var neleri dün eşim anlatıyo polis memuru eşim arada karakola uğruyorlar orada temizlikçi kadının kızı varmış herkesle birlikte oluyormuş dün eşime gelmiş tlf numaranı verirmisin senden hoşlanıyorum demişşş nasıl sinir oldum yaa eşimde ben evliyim falan filan bağırmışş yüzsüz kıza bak ben sanki hiç mi evli erkeklerle birlikte olmadım diyormuş yaaa uyuuuzzz
ben iyiyim canım aksamları biraz kasılmalarım oluyor onlarda normal sanırım. Canım miniklerimiz saglıkla gelirler insallah. Allah yardımcımız olsun. Dualarım seninle.
handancım pasta börek temizlik sakın yapma o teyze sadece seni görmeye gelmek istemiştir hamile olduğun için üzülmüştür bi uğrayamadık diye, geldiğinde bir meyve suyu hazır bişeyler ikram edersin kusura bakmayın bebek doğunca da sizi davet edeceğim dersin durumunu anlatırsın, bunun için hiç üzülme bu hiç önemli değil senin hakkında atıp tutacak hali yok bana hizmet etmedi diye, öyle konuşsa bile kimin umrunda..
en iyisi erkeklere facebook'u yasaklamak çünkü artık kadınlar daha tehlikeli erkekleri yoldan çıkarmaya çalışıyorlar. Allahtan eşimin facebook'u yok:)
Elifciğim, Damlacığım iletinizi, yazımdan sonra görmüşüm, ama üzülmem için gerçekten geçerli sebeplerim var ve ben bunun için hamileliğimde bebeğim de hissediyor ne kadar ağladım, hem Mardin'de hem G.Antep'te. Ben bunları hak etmiyorum yaa evlat olarak, bir oda yaa, bir oda.Titizliği, benim hamileliğimde rahatlığımdan çok mu önemli. Yazın da mutfak halısının üstünde uzandım,(düşünün hamileliğimin ilk zamanları, önemli yani) utanıyorum bunları söylemeye ama, gerçek bunlar. Yazın tatil için daha vaktimiz olduğu halde kalktık eve döndük. Babam bilmediği için, bir problem mi var dedi(söylemem tabii de)
İşte bazı arkadaşlarım sormuştu, ailenin yanında doğumu yap daha rahat edersin diye ama inanın herkes kendi evinde rahat eder ben onu bilir, onu anlarım. Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Ben evime gelenlere nasılım yaa. İşte buna üzülüyorum.
çooook teşekkür ederim kızlar yaaa. çok şükür güzel haberler aldım ya sanki dünyada benden mutlusu yok yaa. en çokta kordonuna sevindim işin açığı. evet kızlar yürüyüş şartmış normal doğum için doktor öyle söyledi. bide özellikle sol tarafa yatmak çok önemliymiş. sırt üstü kesinlikle yatma dedi. yürüyüşle doğum kanalı açılırmış bebeğin doğum kanalına girmesi kolaylaşırmış öyle dedi.
merhaba annecikler geçmişi anca okudum bıtırdım saat 1 den berı. hasta olanlara sıkıntılı olanlara gecmiş olsun2 gun once yazdıgım gıbı eşimin akrabaları tam 12 kışi misafir ettim.sadece pasta boreklerı ben hazırladım onun dısında herrrrseyı esım ve ablası yaptı neguzel hıc yorulmadım dıyodum kı aksam onlar gıttıkten sonra rahatsızlandım ya. her yanım agrımaya ve soguk soguk terlemeye basladım eşşim ilgilendi sagolsun. gece ter ter ter gectı sımdı bıraz ıyıyım ama yıne de bı tuhafım. bı de sıze bısey sorucam dun gece otururken sag kasıgımın daha ustundekı bır noktaya bıçak saplanır gıbı sıddetlı acı oldu. 2-3 sn de bır gelıyordu ve anca 1 sn suruyodu. yaklasık 1 dk boyle devam ettı. yanı baska deyısle bırı o bolgeye 1 dk boyuca ardarda 30 kere bıcak saplayıp cıkardı. neden olur kı boyle bısey? sıze hıc oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?