2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım. sana bol bol dinlenmeler..

bu arada dün asansörün kapısında alt komşumla karşılaştım.yaşlı bi teyze.evlendiğimde beri sana gelcem de gelcem diyo ama hala gelemedi biara o haber verdi biz de ertesi gün müydü neydi ankaraya gitcektikkabul edememiştim.dün karşılaştığımda diyo ki sana gelmek istiyorum bi türlükısmet olmadı komşu hakkıdır gelmem lzım falan.be de tabii dedim ama bu aralar biraz rahatsızım hamileliğimle ilgili bazısıkıntılar yaşıyorum falan o da bana cevap olarak olsun bi kahve olmadı bi bardak suyunu içerim dedi.tabii ben de başım üstüne demekten başka bi şey diyemedim ama kızlar durumumu siz de biliyosunuz yataktan kalkmam yasak sadece dr. için nst için zar zor dışarı çıkıyorum onda da eve geldiğimde her tarafım ağrıyıo kramplar giriyo bi demisafir mi ağrlıcam hm kadın bikahve dedi ama bi kahveyle mi göndercem gelen misafiri illa ki bi şeylere kalkışmam gerekicek evin temzizliği mi dersin pasta mı dersin ikram mı dersin ve inanın bunca şeyi yapmayı bırakın kalkıp kahve bil yapamıyorum.off kadın yarın öbür gün haber verse napcam ben yaa

ikinci bi durum da geçen gün eşim face sayfasında bakınıyodu ben de tesadüfen odaya gridim baktım kadının biri meaj atmış onu okuyodu eşim, sizinle tanışmak istiyorum tlf.unuzu alabilir miyim falan.bu ne yaaaaaaaaaaa dedim eşime o da ben de bilmiyorum tanmıyorum falan dedi Allah ım ne kadınlar var ya

üçüncü bi durum kasılmalarım geçmediği gibi şidddetli kasık ve bel ağrılarım da başladı dr.ay sancıları diyo ama gece tutunca ödüm kopuyo.adet sancısının biraz daha şddetlisi.hoşzaten sancım tutsa da artık dr. sancımı durdurmıycakmışalcakmış bebeği.offff bakalım hayırlısı her şeyin şu erken doğurup yavrularını sağlıkla kucağına alanlar biraz moral oldu.inşallah bizlere de nasip olur sağlıkla aıhhatle yavrularımızı kucağımıza almak

son olarak...kafanızı şişirdim .. afedersiniz

Son düzenleme:

canım ne zamandır denk gelemedik sanırım su an daha iyisin. Umarım hepte oyle olursun.

benımde 32.haftamda falan olmuştu canım aynı senin gibi sanki bıçak saplanırcasına üst tarafta ağrı oluyordu bayada canımı yakıyordu yanı geçmıyorduda 5dk falan suruyordu ama 34.haftaya falan gırınce tamamen geçti yaa inş. senınde geçer hemencecik

canım geçmiş olsun benim de kasığımın sağ tarafına kramp girer gibi bişeyler oldu bu gece ama masajla falan geçti, doktoru aradım kramptır normal dedi sen de doktoruna sormayı ihmal etme.

Son düzenleme:

canım o teyze haber yolladıgında rahatszız oldugunu soyleyerek sav basından dogumdan sonra bebegı gormeye beklerım de bısey olmaz mılletımı kırmamaya ugrasıcan kendını dusun
face konusunda benım de basıma gelmıstı esıme hıc tanımadıgı bırır arkadaslık ıstego yollamıstı ben hamıle kalmadan once resmen evden atacaktım adamcagızı ama sonra tanımadıgına ıkna oldum. zaten bana da hıc tanımadıgım kısılerden gelıyo ekleme talebı manyaklar buluyolart. yalnız eşıne msj geldıgıne gore dırekt demek msj kızmı acık ayarlardan duzeltın lıstesı dısındakıler msj atamasın

hiç kendini zorlama tatlım bir kahve yap yeter sakın pasta börek felan yapıyım deme temizliklede uğraşma kusura bakma dersin geçer bazı kadınlar evli erkeklerle kafayı bozmuşlar allah akıl fikir versin allah bu tip kadınlarasağlıkla bebeğini kucağına alıcan canım gör bak çektiğin sıkıntılar sadece sıkıntıda kalıcaz allahın izniyle

ikinci duruma yapacak yorum bulamıyorum canım. Allah öylelerinden herkesin evini ocağını korusun..

birinci durum için de sana kolay gelsin diyorum. komşun da gidemedim ayıp oldu diye üzlüpduryordur eminim canım. hamile oldu kapısını bile çalamadık diyordur. hiç arayıp sormamalarından iyidir. bence kendini hiç iş yapıcam diye yorma. gelince komşuna anlatırsın durumunu. e o da bi kadın sonuçta, anlayış gösterecektir.. kendini de strese sokma. bakarsın gelmez hem :)

canım çok sağol.doktora gitmeden nasıl atlatabilirim diye düşünüyorum, dediğin gibi ilaç zararlı ama onsuz da geçmeyecek gibi.bütün gece uyumadım doğru düzgün.nefes almak yutkunmak bile zorlaşıyo.en iyisi yarın doktora gitmek.teşekkür ederim canım

insan tereddütte kalıo acaba kabul etsemmi etmesemmi 2haftadır gribim kalkamıyorum eşimin arkadaşı ve annesi geldı onları ağırladım ertesi günü eşimin teyzesiinnn kızı aradı bız gelecegız diye gelmeyınde denılmıo senın durumun daha kotuymüş yataktan kakmamyasak diyorsun en iisi hazır kurabiye çerez falan birşeyler alda evde bulunsun en azından onları ikram edersin hiç kendin pastadır şudur budur uğraşma canım ..ne kadınlaarr var diyorsunya neleri var neleri dün eşim anlatıyo polis memuru eşim arada karakola uğruyorlar orada temizlikçi kadının kızı varmış herkesle birlikte oluyormuş dün eşime gelmiş tlf numaranı verirmisin senden hoşlanıyorum demişşş nasıl sinir oldum yaa eşimde ben evliyim falan filan bağırmışş yüzsüz kıza bak ben sanki hiç mi evli erkeklerle birlikte olmadım diyormuş yaaa uyuuuzzz

hmmmm doğru söylüyosun düzeltsin ayarlarını,sağol canım

zaten istesem de kalkıp yapamıyorum ki
sağol canım benim inşallah hepimiz çok güzel günler görürüz yavrularımızla

umarımmmm canım pek vazgeçeceğe benzemiyodu gerçi..
ayyyy yuhh artıkk.cevaba bak bi deortalık bekar adam kaynıyoken evliler daha mı cazip geliyo ne

ben iyiyim canım aksamları biraz kasılmalarım oluyor onlarda normal sanırım. Canım miniklerimiz saglıkla gelirler insallah. Allah yardımcımız olsun. Dualarım seninle.

canım evet kaslımalar normal ama sık sık gelmediği sürece tabii.sağol canım ben de hepinize dua ediyorum.aminnn Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:
handancım pasta börek temizlik sakın yapma o teyze sadece seni görmeye gelmek istemiştir hamile olduğun için üzülmüştür bi uğrayamadık diye, geldiğinde bir meyve suyu hazır bişeyler ikram edersin kusura bakmayın bebek doğunca da sizi davet edeceğim dersin durumunu anlatırsın, bunun için hiç üzülme bu hiç önemli değil senin hakkında atıp tutacak hali yok bana hizmet etmedi diye, öyle konuşsa bile kimin umrunda..

en iyisi erkeklere facebook'u yasaklamak çünkü artık kadınlar daha tehlikeli erkekleri yoldan çıkarmaya çalışıyorlar. Allahtan eşimin facebook'u yok:)

haklısın aslında canım ama öyle de içime sinmiyo ya ayy ne kötü alışmışız kendimizi heder etmeye

evet yaa face tehlikeli olmaya başladı.eşimin vazgeçiceğini sanmıyorum ama face hesabından.Allahtan gerçekten öyle bi olaydan haberi olmadığına ikna oldum olay çıkarmadım zaten her şeye yeterince olay çıkarıyorum bu ara:) dün mesela .....geçenlerde tam bi şey konuşuyoduk eşim odaın kapısınd duruyodu ben de oturuyodum neyse konuştuk sonra eşim wc ye gircekti tam wc nin kapısı da benim oturduğum yerden görünüyo o sırada aklıma bi şey geldi tam öyledim eşim de gözümün içine baka baka lafımı dinlemeyip wc ye girdi.neyse çok sıkışmıştı herhalde adamcağız dedim ama çıkınca da lafımı söylemeden duramadın.sonra bi kere de yine ben bi şey söylerken aynışeyi yaptı cevap vermeyip işine devam etti.dün de haberler vardı şu torba yasakonusu falan eşim ayaktaydı mutfağa gitcekti bi şey söyledi konuyla ilgili ben de hayır hayır öyle değil diye başlamıştım ki yine çıktı odadan yine benim lafım ağzımda ve buu üüüççççççç tabii odaya döndüğünde gözünden yaşlar akan bi handan....başladım tabii sen beni ciddiye almıyo musun falan filan bilerek yapmadım falan diyoama ikna olan kim.bi kere değil ki bu üçüncü dedim .özür falan da dilemedi kendini suçlu bulmadığı için.gece boyu surat astım be de

benim mesai doldu eve gideceğim artık yalnız tüm mesaiyi forumda geçiriyorum zaman geçiyor.. sanki arkadaşlarımla toplanmış sohbet ediyorum gibi hissediyorum..iyi ki varsınız
hepinize iyi akşamlar,

canım benim, insan yaşamadan kolay teselli eder...sen çok hassas davranma tatlım bırak yırtık ol azcık onlar düşünsün nasılsa bahanen var sen hamilesin, saana birileri kırılsa bile şurda 2 ay sonra geçecek ve hamileliktendi denecek..ama bu şekilde içne ata ata sen üzüleceksin ama annenin haberi bile olmayacak..benim de arkdaşlarım var maalesef onlar annelerinin anneleri gibi davranmak zorunda kalıyorlar..ancak sen şimdi olgun olmak zorunda değilsin, kırmadan isteklerini yaptırabilirsin...

canım çok sevindim güzel haberler getirmene , çok şükür çıkarmış seninki kolyesini...ben de dikkat ediyorum sola yatmaya ama inadına sağda ve sırt üstü rahat ediyorum ne yapıcağımı bilemiyorum bazen

yaa emelcim benim de haftasonu misafirim gelecek 20 kişi:44:ama yakınlar zaten çekirdek aile denebilir..annemler bana hiçbiirşey yaptırmayacaklar ki yapamam zaten yarım saat ayakta duramıyorum...ama sen anlatınca gözüm korktu ya,almasammıki....ama gelsinler çok istiyorum..

canım bence de gökçen çok güzel demiş...kadıncağız iyiliğinden gelmek istiyor hizmet beklemiyordur...sen bi tek kapıyı açarsın bir meyvesuyu ikram edersin, geldiğindede bacaklarını uzatır öyle oturur durumu anlatırsın, böyle olmadı bebek görmeye bekliyorum dersin...ama bak sakın kalkıp temizlik falan yapma, ayol bırak evi şey götürdün bebğinden önemlimi..zaten uğrayıp kalkacaktır.strese girme bu yüzden..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…