2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

vallahi ben okurken gülümseyerek okudum ciddi bir şey yok üzme canını lütfen..oluyor böyle şeyler..

biz prenseslere nasıl davransa bu kocalar bilmiyorum ki çok şımarığız çoook..

yok canım bizde hepsi serbest, tabi bütün şifreleri vermek şartıyla ara ara da girip okuyorum valla. aslında şüpheden değil de meraktan benimkisi :)

canım çok geçmiş olsun ama inan hiç bir yorum yapamıyorum umarım önemli değildir.

Canım bencede idrardır canını sıkma bence

canım bencede değildir gibi geliyor ama sen genede dikkat et

anladim tesekkurler annisler

gecmis olsun canim. ilac icin mutlaka doktoruna sor canim.

oksuruk icin bal-zencefil derler ama sen yine de doktoruna sorarak ic canim.

haklısınız gelirse bi kahve yaparım bi de çayın yanına hazır bi iki şey ikram ederim.ayyy böyle de ayıp gibi geliyo yaaa.neyysssse...

haklısınız gelirse bi kahve yaparım bi de çayın yanına hazır bi iki şey ikram ederim.ayyy böyle de ayıp gibi geliyo yaaa.neyysssse...

ayıp değil merak etme, şuan da seni yorman ayıp olur...

calimero canım 20 kişi çok zorlamaz mı seni.birileri yardım etsin bari sana

evet şimdi farkettim sana bi güzel akıllar verirken ben 20 kişiyi kabul ediyorumbunların yaklaşık 5-6 sı çocuk zaten, diğerleri annemler ablamlar dayımlar..yani aslına bakarsan bizbizeyiz, beni kaldırmazlar, ben sadece ev sahibi olacağım..hiçççbişeye elimi sürmeyeceğim..sadece evi açıcam annemler pasta börek getirir, ablamlar servis eder, giderken de toplarlar giderler öyle anlaştık çünkü..

hiiiç ayıp değil canım merak etme, şuan da senin kendini yorman ayıp olur...

calimero canım 20 kişi çok zorlamaz mı seni.birileri yardım etsin bari sana

evet şimdi farkettim sana bi güzel akıllar verirken ben 20 kişiyi kabul ediyorumbunların yaklaşık 5-6 sı çocuk zaten, diğerleri annemler ablamlar dayımlar..yani aslına bakarsan bizbizeyiz, beni kaldırmazlar, ben sadece ev sahibi olacağım..hiçççbişeye elimi sürmeyeceğim..sadece evi açıcam annemler pasta börek getirir, ablamlar servis eder, giderken de toplarlar giderler öyle anlaştık çünkü..

Selam kızlar..Nasılsınız bebişleriniz nasıl..

Sanırım bende mart ayını göremeyeceğim bebeğim erkeci gibi..Bugün çok kötü oldum sabah midem bulandı yattım iyi gelir die 2 saat uyumuşum kalktığımda istifar etmekten nefes bile alamadım kayınvalidem üst katta çağırdım geldi eşimi aradı hastaneye gittim..11 gibi daha yarım saat oldu eve geleli..İdrar yollarında iltahap varmış..2 litre serum yedim..Öldüm resmen ya Rabbim kimseye yaşatmasın hastane ortamından sanırım gerildim sancım da oldu..Doktor bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu ve gelişiminin 1 ay önde olduğunu söyledi sanırım sezaryan olacak dedi..İri olduğu için..33+6 2700 miş kilosu..Pek bekleyecek gibi durmuyor dedi..Korkuyorum kızlar dua edin..Zamanından önce gelmez inş. sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip eder inş. Rabbim..

Ve bugün evlilik yıldönümümüz.. Biraz sıkıntılı başladık güne..İnş. seneye bugün ben eşim oğluşum birlikte kutlarız..

o zaman sorun olmaz canım keyifli bile olur.sen kendini yorma da.

tatlım öncelikle evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.sağlıkla mutlulukla yavunuzla nice yıllara inşallah

diğer durum için de endişe etme dr.neye göre bekleyecek gibi durmuyor dedi ki sana?
hem her bekleyecek gibi durmayan çocuk hemen gelmeyebiliyo canım keyfi yerindeymiş baksana sağlıklı demiş ben sanmıyorum hemen geliceğini ama tabii bu stresin de ne demek olduğunu çooookk iyi biliyorum.Allah yavrunu sana bağışlasın canım

Son düzenleme:
yaa emelcim benim de haftasonu misafirim gelecek 20 kişi:44:ama yakınlar zaten çekirdek aile denebilir..annemler bana hiçbiirşey yaptırmayacaklar ki yapamam zaten yarım saat ayakta duramıyorum...ama sen anlatınca gözüm korktu ya,almasammıki....ama gelsinler çok istiyorum..

kendi akrabalarınsa al canım ama sakın dur bir iki işin elinden tutuyım deme otur ve arasıra da uzan ben hep oturdugum ıcın rahatsızlandım sanırım arada uzansaydım keske

Amin inş. canım teşekkür ederim..

Bilmiyorum sanırım iri olduğundan dedi başı çok büyükmüş..Ama babası da öyle imiş..Genetik olabileceğini düşünüyorum ama yine de gözüm korktu..İnsan endişe etmeden duramıyor..Gelişimi önce olduğu için muhtemel sezaryan dedi..En az 2 hafta daha kalması lazım sonra bakacağız dedi..Korkuyorum..Amin cümlemizinkini inş. Rabbim esirgesin bizlere bağışlasın inş.

canım normal çıkmış herşey
azıcık var annesi cumaya
bizde cumartesi gideceğiz bebişim görmeye
inşallah dönmüştür

canım bence beyazlı ama sen bilirsin
canım annen o senin bence açık açık söyle şöyle olsun fln diye.
emin ol üzmez seni
bak biz daha kucağa almadan kıymetini anlıyoruz.
emin ol sende onun için çoook kıymetlisindir.

canım ne güzel işte lohusalık depresyonu yaşamazsın
ikisininde işine karışma
bi küsüp bi barışıp herşeyi hallederler
ya kızlar ben bugun feci kabız olmusum. afedersiniz bayagi bir ikinmak zorunda kaldim. korktum cocuk cikacak diye :18: ama afedersiniz her ikinmada sıcak sivi da geldi. muhtemelen idrardir ama, bir seyi takip etmem gerekir mi?
geçmiş olsun canım
büyük olasılıkla idrardır çünkü su kıvamlı oluyormuş. gecen arkadaşta demiştiya yumurta akı gibi die
tatlım doktoruna da danış istersen duphalac zararsız ve yumuşatıcı bi şurup
emilmiyorda vucüt tarafından
wc yi çok rahatlatıyor.
geçmiş olsun canım
ballı zencefilli süt
çok ii geliyor.günde 2 bardak 2 gün sonra rahatlıorsun.

Sizleri seviyorum, zaman ayırıp ilgilendiğiniz, yazdığınız için çok ama çok teşekkür ederim hepinize sevgiler,
şimdi çıkmalıyım malum misafirlikteyim annem buna da kızabilir

canım benim kıyamam

canım geçmiş olsun

cok gecmis olsun canim..

sağol canım yarın gidicem doktora inşallah.sen nasıl oldun kabızlığın geçti mi?

guzel haberlerle don insallah cani. ya ciktim ciktim tuvalete ama bende bittim yarindan tezi yok sabah kayısı ve uzerine ılık su kurume bslayacagim.

anladim canim. yok ciktim cok sukur. genelde de cikiyorum ama coooooook zorlaniyorum :78:

Son düzenleme:

tebrik ederim glnk'cim. bebişin boyu kilosu gayet iyi. sarılığı da geçer inşallah tez zamanda. allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, başarılı, mutlu, hayırlı bir evlat olsun inşallah.

depresyondayım demişsin. hayırdır canım???

geçmiş olsun viyolecim. epey korkmuşsundur.
doktorun çok önemli olmadığını söylemiş sen de biraz rahatlamışsındır. inşallah bir de tekrarlamaz böyle bişi canım.

ha birde kamplarımız var hiç gitmedim yeni evlendigimiz için askeriyenin henüz nimetlerinden faydalanamadım ama kocam şırnakta bu sene cok güzel yere puanımız tutar herhalde

biz de kampa gideriz herhalde canım. babamlar her sene devreleriyle birlikte yazılıyorlar emekli dönemine değişik kamplara. genelde de İzmir Özdere'deki (Gümüldür) havacıların kampına. hem rahat olur, biz denize girerken falan annemle babam ilgilenir bebekle.

canım benim tebrikler !!! Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, huzurlu, başarılı hayırlı bir evlat olsun inşallah. glnk'den de senden de datayları bekliyoruz!!!

çok geçmiş olsun canım. yeni öğrendim geçmişi okuyunca. inşallah ciğerlerin biyopsi sonucu da iyi çıkar canım.

:) bizimkilerle paylaşırlar herhalde o kupayı :)

ama seni ve bebişinizi düşünmüşler canım sizleri yormamak için aramayıda sırf bebek radrasyona tabi olmasın diye aramamışlardır

evet bizimkiler de sırf bebek radyasyona maruz kalmasın diye gelmiyorlar da :)

çok çok geçmiş olsun canım inşallah sıkıntın geçer bir an önce. benim bir arkadaşımın, amniyosentez sonrası delik kapanmamış ve bir gecede 1/3 mü dedilerdi 2/3 mü dedilerdi suyu boşalmıştı. ve akmaya da devam etmişti. öyleyken kız yatak istirahati ile epey bir zaman geçirdi ve sağlıklı bir bebeği oldu. şu an 4,5 - 5 yaşında, tam bir minik prenses.
doktora sordun mu canım bir daha, benim sancım yok ama suyum gelmeye devam ediyor diye??

geçmiş olsun canım. önemli bir şey değildir belki ama doktoruna haber versen iyi olur Elifcim.

geçmiş olsun Emel'cim. sanıyorum normal bunlar artık bizim haftalarımızda. sen yine de doktoruna telefon aç sor kafana çok takıldıysa canım.

evet canım muhakkah sorucam bı de ayaklarım şiş bota zor sıgıyo onu dagosterıyım

benim alyans 5. aydan beri olmuyor. ayaklarım, ayak bileklerim de ne zamandır şiş. doktora dedim ki hatta artık ayak bileklerim yok benim. bir tane bot oluyordu onun da fermuarı çekilmemeye başladı. ben de geçen hafta yeni bir bot aldım. 2 numara büyük. aklınızda olsun bot alırken hem fermuarlı hem bağcıklı modelleri tercih edin. bağcıkları bir kez bağlarsınız, giyip çıkarmayı fermuardan yaparsınız ama ayak-bilek şiştikçe bağcıklardan gevşetme olanağınız da olur.

Seda'cım sana da çok geçmiş olsun tatlım. ben de nezle olmuştum geçenlerde. sonra da kuru öksürük kalmıştı, aynı zamanda reflü de öksürük yapıyordu. zamanla geçti ama uzun sürüyor tabii. ıhlamur, bal, sıcak süt iyi gelir ama ilaç vermiyorlar bildiğim kadarıyla canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…