haklısın aslında canım ama öyle de içime sinmiyo ya ayy ne kötü alışmışız kendimizi heder etmeye
evet yaa face tehlikeli olmaya başladı.eşimin vazgeçiceğini sanmıyorum ama face hesabından.Allahtan gerçekten öyle bi olaydan haberi olmadığına ikna oldum olay çıkarmadım zaten her şeye yeterince olay çıkarıyorum bu ara:) dün mesela .....geçenlerde tam bi şey konuşuyoduk eşim odaın kapısınd duruyodu ben de oturuyodum neyse konuştuk sonra eşim wc ye gircekti tam wc nin kapısı da benim oturduğum yerden görünüyo o sırada aklıma bi şey geldi tam öyledim eşim de gözümün içine baka baka lafımı dinlemeyip wc ye girdi.neyse çok sıkışmıştı herhalde adamcağız dedim ama çıkınca da lafımı söylemeden duramadın.sonra bi kere de yine ben bi şey söylerken aynışeyi yaptı cevap vermeyip işine devam etti.dün de haberler vardı şu torba yasakonusu falan eşim ayaktaydı mutfağa gitcekti bi şey söyledi konuyla ilgili ben de hayır hayır öyle değil diye başlamıştım ki yine çıktı odadan yine benim lafım ağzımdave buu üüüççççççç tabii odaya döndüğünde gözünden yaşlar akan bi handan....başladım tabii sen beni ciddiye almıyo musun falan filan bilerek yapmadım falan diyoama ikna olan kim.bi kere değil ki bu üçüncü dedim .özür falan da dilemedi kendini suçlu bulmadığı için.gece boyu surat astım be de
handancım pasta börek temizlik sakın yapma o teyze sadece seni görmeye gelmek istemiştir hamile olduğun için üzülmüştür bi uğrayamadık diye, geldiğinde bir meyve suyu hazır bişeyler ikram edersin kusura bakmayın bebek doğunca da sizi davet edeceğim dersin durumunu anlatırsın, bunun için hiç üzülme bu hiç önemli değil senin hakkında atıp tutacak hali yok bana hizmet etmedi diye, öyle konuşsa bile kimin umrunda..
en iyisi erkeklere facebook'u yasaklamak çünkü artık kadınlar daha tehlikeli erkekleri yoldan çıkarmaya çalışıyorlar. Allahtan eşimin facebook'u yok:)
canım çok geçmiş olsun ama inan hiç bir yorum yapamıyorum umarım önemli değildir.
Canım bencede idrardır canını sıkma bence
canım bencede değildir gibi geliyor ama sen genede dikkat et
merhaba annecikler ya ben dünden beri çok kötüyüm ne kadar korunup dikkat ettiysem de sonunda grip oldum.sesim değişti boğazım yanıyo çok kötü.burnum da tıkalı.dünden beri 2 haftada almam gereken c vitaminini dünden beri aldım ne kadar portakal mandalin kivi limon vs varsa yedim içim büzüştü resmen. biraz iyi de geldi ama başka neler yapabilirim.grip için ilaç alabiliyo muyuz?
Sayfalar almış başını gitmiş geçmişi ancak okuyabildim.
Cumartesi sabah evden çıkıp kızımı görerek akşama kadar çok keyifli bir gün geçirdim.Maalesef dün acısı çıktı.
Grip falan değilim ama acayip bir kuru öksürüğüm var.Bütün gece ne yaptıysam uyuyamadım.
Kuru öksürük için önerileriniz varmı???
Tuğbacım geçmiş olsun.Kaşıntının bazı hamilelerde olabildiğini bende duymuştum.İnşallah ciddi bir şey değildir.
Ne güzel 2.bebeğimizde gelmiş.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Doğum yapılan her iki sat tarihi benim satıma çok yakın.Cumartesi de drum bu haftadan itibaren artık bebek her an ben geliyorum diyebilir dediği için daha bir stres olmuş durumdayım.:26:
Aynısı bende de var canım.Geçen hafta başladı kızım yapmaya.
Ben bu cumartesi kayınvalidemle Aşk Tesadüfleri Sever i izledim canım.Sıkılmadan izlenebiliyor.Gerçi filmin sonunda yok artık bu kadar da tesadüf olmaz diyerek bitirdim filmi.
Aklıma gelmişken film direkt doğum sahnesi ile başlıyor:))
tekrar iyi akşamlar..
canım bence de gökçen çok güzel demiş...kadıncağız iyiliğinden gelmek istiyor hizmet beklemiyordur...sen bi tek kapıyı açarsın bir meyvesuyu ikram edersin, geldiğindede bacaklarını uzatır öyle oturur durumu anlatırsın, böyle olmadı bebek görmeye bekliyorum dersin...ama bak sakın kalkıp temizlik falan yapma, ayol bırak evi şey götürdün bebğinden önemlimi..zaten uğrayıp kalkacaktır.strese girme bu yüzden..
haklısınız gelirse bi kahve yaparım bi de çayın yanına hazır bi iki şey ikram ederim.ayyy böyle de ayıp gibi geliyo yaaa.neyysssse...
calimero canım 20 kişi çok zorlamaz mı seni.birileri yardım etsin bari sana
haklısınız gelirse bi kahve yaparım bi de çayın yanına hazır bi iki şey ikram ederim.ayyy böyle de ayıp gibi geliyo yaaa.neyysssse...
calimero canım 20 kişi çok zorlamaz mı seni.birileri yardım etsin bari sana
hiiiç ayıp değil canım merak etme, şuan da senin kendini yorman ayıp olur...
evet şimdi farkettim sana bi güzel akıllar verirken ben 20 kişiyi kabul ediyorumbunların yaklaşık 5-6 sı çocuk zaten, diğerleri annemler ablamlar dayımlar..yani aslına bakarsan bizbizeyiz, beni kaldırmazlar, ben sadece ev sahibi olacağım..hiçççbişeye elimi sürmeyeceğim..sadece evi açıcam annemler pasta börek getirir, ablamlar servis eder, giderken de toplarlar giderler öyle anlaştık çünkü..
Selam kızlar..Nasılsınız bebişleriniz nasıl..
Sanırım bende mart ayını göremeyeceğim bebeğim erkeci gibi..Bugün çok kötü oldum sabah midem bulandı yattım iyi gelir die 2 saat uyumuşum kalktığımda istifar etmekten nefes bile alamadım kayınvalidem üst katta çağırdım geldi eşimi aradı hastaneye gittim..11 gibi daha yarım saat oldu eve geleli..İdrar yollarında iltahap varmış..2 litre serum yedim..Öldüm resmen ya Rabbim kimseye yaşatmasın hastane ortamından sanırım gerildim sancım da oldu..Doktor bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu ve gelişiminin 1 ay önde olduğunu söyledi sanırım sezaryan olacak dedi..İri olduğu için..33+6 2700 miş kilosu..Pek bekleyecek gibi durmuyor dedi..Korkuyorum kızlar dua edin..Zamanından önce gelmez inş. sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip eder inş. Rabbim..
Ve bugün evlilik yıldönümümüz.. Biraz sıkıntılı başladık güne..İnş. seneye bugün ben eşim oğluşum birlikte kutlarız..
gecmis olsun canim. ilac icin mutlaka doktoruna sor canim.
tatlım öncelikle evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.sağlıkla mutlulukla yavunuzla nice yıllara inşallah
diğer durum için de endişe etme dr.neye göre bekleyecek gibi durmuyor dedi ki sana?
hem her bekleyecek gibi durmayan çocuk hemen gelmeyebiliyo canım keyfi yerindeymiş baksana sağlıklı demiş ben sanmıyorum hemen geliceğini ama tabii bu stresin de ne demek olduğunu çooookk iyi biliyorum.Allah yarunu sana bağışlasın canım
merhaba annecikler
sabah gittim doktora önce nst ye girdim.şükürler olsun hiç sancı kasılma çıkmadı sonra hemogram takibi yapıldı.herşey normal çıktı.lakinnnnn ultrason takibi yapılmadı bugün bööööğğğğğğğ
geçen pazartesiden buyana 10 günden az geçmişte en erken çarşamba bakabilirmişte ama ben yinede cumaya geleymişimde öfffffff offfffff
neyse vardır bunda da bir hayır
şurada cumaya ne kaldıki değil mi ama
Eki Görüntüle 138461 Eki Görüntüle 138462
arkadaşlar bir de kapı süsü olarak sizce hangisi beyaz mavimi yoksa mavi olanmı ? bugün siparişini vereyim diyorum fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler şimdiden...
canım annen o senin bence açık açık söyle şöyle olsun fln diye.Eylülcüğüm, İlknurcuğum ve Asaely(adını bilemiyorum kusura bakma canım)
teşekkürler yorumlarınız için ama öyle damadının yanında rahatsız olma durumu yok keşke öyle bir durumu olsa. İnanın eşimi benden çok sever, iyi anlaşır, dertleşir.Daha geçen gün dışarı beraber çıktığımızda masa örtüsüne , dantele baktılar beraber düşünün.
Annem çok "zor" ve titiz bir kişilik. Düşünün geldiğimizden beri oturma odasında uyuyoruz. Herkes tv izliyor, uykuları gelince odalarına çekiliyorlar, biz, onlar gittikten sonra uyuyoruz. Bu halde babamın karşısında uzanamıyorum bile. Salon müsait biz orda uyuyalım dedim geldiğimizin ilk günleri, herkesin rahatı açısından.(oda olmasa anlayacam ama var) Annem "olmaz "dedi, ama kendisi gidip orda yatıyor,ben bir şey taşımıyorum diyor, ama dediğinin ertesi günü orda battaniyesi, çarşafı katlı duruyor,inanın bu annem yaa. Biz geldiğimizde ancak dışarı çıkıyor bizle, gezdiriyoruz, ev için dantel, masaörtüsüymüş, daha neler onun için bu halimle sokakta dona dona gezdim, eşimle onu mutlu etmeye çalışıyoruz. Düşünün abim de evli G.Antepte, biz gelmesek annemin dışarı çıkacağı yok. Ama bana bir odayı çok gördü. Şurda 10 günlüğüne gelmişiz. Eşim de rahatsız oluyor.Herkesin kalkmasını bekliyoruz uyumak için, geçen eşimin uyukladığını gördüm oturduğu yerden.
Şimdi de sen gitme doğumu burda yap, diyor işte başından beri analatamadığım annemin böyle zor bir kişiliği yüzünden ben geriliyorum.Kendini de yoruyor üzülüyorum ama inanın evlatları içinde en çok ben önemseyip, ilgileniyorum,ama ruhum yoruldu gerçekten. Doğum sonrasını düşünsenize.
Bana ,tlfda n'olur nolmaz hastane çantanı hazırla diyor. Buraya geldiğimizde artık doğumuma nerdeyse 45 gün var(o da SAT'a göre bebek önde)ne desin, yaa aslında şimdi alınması taraftarı değilim diyor. Moralim bozuldu yaa. Anne ben 4-5 aylık değilim diyorum artık 8 aylık olmuşum nerdeyse.Üzüldüm sesim titredi tepkimi söyledim de bir şey demedi. Yaa gerçekten kendimi yalnız hissediyorum. Mardin'de 2 kişi bir başınayız eşimle. Evlenirken de hazırlığımı kendim gördüm. Toplu toplu alışverişe gelenleri görünce bir gün patladım evde ağladım, niye beni yalnız bırakıyorsunuz diye. Öyle diyince 1-2 defa geldi. Biz tuhaf bir aileyiz gerçekten , bağlı aileleri görünce içim gidiyor. Neyse kızlar sizleri de sıktım kusura bakmayın.
canım ne güzel işte lohusalık depresyonu yaşamazsınBenim sıkıntımda bambaşka benim annem lafını hiç esirgemeyen konuştuğunda karşısındaki kırılırmı üzülürmü diye düşünmeyen kendi bildiğinden şaşmayan eleştriye kapalı biridir sadece olumsuz yönlerini yazdım tabi karakteri bundan ibaret değil kayınvalidemde aşırı hassas alıngan konuşmadn önce düşünen insanların ne düşüneceğine çok önem veren biridir şimdi bu iki karakter 15 şubattan itibaran yaklaşık 1 ay bende kalacak acaba ben nerede kalsam diye düşünüyorum başımı alıp nereye gitsem..
geçmiş olsun canımya kızlar ben bugun feci kabız olmusum. afedersiniz bayagi bir ikinmak zorunda kaldim. korktum cocuk cikacak diye :18: ama afedersiniz her ikinmada sıcak sivi da geldi. muhtemelen idrardir ama, bir seyi takip etmem gerekir mi?
geçmiş olsun canımmerhaba annecikler ya ben dünden beri çok kötüyüm ne kadar korunup dikkat ettiysem de sonunda grip oldum.sesim değişti boğazım yanıyo çok kötü.burnum da tıkalı.dünden beri 2 haftada almam gereken c vitaminini dünden beri aldım ne kadar portakal mandalin kivi limon vs varsa yedim içim büzüştü resmen. biraz iyi de geldi ama başka neler yapabilirim.grip için ilaç alabiliyo muyuz?
Sizleri seviyorum, zaman ayırıp ilgilendiğiniz, yazdığınız için çok ama çok teşekkür ederim hepinize sevgiler,
şimdi çıkmalıyım malum misafirlikteyim annem buna da kızabilir
canım geçmiş olsunmerhaba annecikler geçmişi anca okudum bıtırdım saat 1 den berı. hasta olanlara sıkıntılı olanlara gecmiş olsun2 gun once yazdıgım gıbı eşimin akrabaları tam 12 kışi misafir ettim.sadece pasta boreklerı ben hazırladım onun dısında herrrrseyı esım ve ablası yaptı neguzel hıc yorulmadım dıyodum kı aksam onlar gıttıkten sonra rahatsızlandım ya. her yanım agrımaya ve soguk soguk terlemeye basladım eşşim ilgilendi sagolsun. gece ter ter ter gectı sımdı bıraz ıyıyım ama yıne de bı tuhafım. bı de sıze bısey sorucam dun gece otururken sag kasıgımın daha ustundekı bır noktaya bıçak saplanır gıbı sıddetlı acı oldu. 2-3 sn de bır gelıyordu ve anca 1 sn suruyodu. yaklasık 1 dk boyle devam ettı. yanı baska deyısle bırı o bolgeye 1 dk boyuca ardarda 30 kere bıcak saplayıp cıkardı. neden olur kı boyle bısey? sıze hıc oldu mu?
korkudan bugun bebegımın camasırlarını yıkamaya basladım hastane cantamı da hazırlıcam bugun ve yarın
bu arada dün asansörün kapısında alt komşumla karşılaştım.yaşlı bi teyze.evlendiğimde beri sana gelcem de gelcem diyo ama hala gelemedi biara o haber verdi biz de ertesi gün müydü neydi ankaraya gitcektikkabul edememiştim.dün karşılaştığımda diyo ki sana gelmek istiyorum bi türlükısmet olmadı komşu hakkıdır gelmem lzım falan.be de tabii dedim ama bu aralar biraz rahatsızım hamileliğimle ilgili bazısıkıntılar yaşıyorum falan o da bana cevap olarak olsun bi kahve olmadı bi bardak suyunu içerim dedi.tabii ben de başım üstüne demekten başka bi şey diyemedim ama kızlar durumumu siz de biliyosunuz yataktan kalkmam yasak sadece dr. için nst için zar zor dışarı çıkıyorum onda da eve geldiğimde her tarafım ağrıyıo kramplar giriyo bi demisafir mi ağrlıcam hm kadın bikahve dedi ama bi kahveyle mi göndercem gelen misafiri illa ki bi şeylere kalkışmam gerekicek evin temzizliği mi dersin pasta mı dersin ikram mı dersin ve inanın bunca şeyi yapmayı bırakın kalkıp kahve bil yapamıyorum.off kadın yarın öbür gün haber verse napcam ben yaa
ikinci bi durum da geçen gün eşim face sayfasında bakınıyodu ben de tesadüfen odaya gridim baktım kadının biri meaj atmış onu okuyodu eşim, sizinle tanışmak istiyorum tlf.unuzu alabilir miyim falan.bu ne yaaaaaaaaaaa dedim eşime o da ben de bilmiyorum tanmıyorum falan dedi Allah ım ne kadınlar var ya
üçüncü bi durum kasılmalarım geçmediği gibi şidddetli kasık ve bel ağrılarım da başladı dr.ay sancıları diyo ama gece tutunca ödüm kopuyo.adet sancısının biraz daha şddetlisi.hoşzaten sancım tutsa da artık dr. sancımı durdurmıycakmışalcakmış bebeği.offff bakalım hayırlısı her şeyin şu erken doğurup yavrularını sağlıkla kucağına alanlar biraz moral oldu.inşallah bizlere de nasip olur sağlıkla aıhhatle yavrularımızı kucağımıza almak
son olarak...kafanızı şişirdim ..afedersiniz [/QUOTE
tatlım geçende misafir gelior die temizlik yapmıştın.
allah göstermesin sancın tutar bişey olursa içine dert olmaz mı?
bebişini rahatsız etmeye değmez. zaten kusur bulan yine bulur. hem temizleğe bakacaksa gelmesinler bi daha evine.
canım kadıncağız gelse bile kendi dediği gibi bi su da yeter.
ne olur azıcık bebişi düşün yapma temizlik fln lütfen
sana da geçmiş olsun tatlımcanım geçmiş olsun benim de kasığımın sağ tarafına kramp girer gibi bişeyler oldu bu gece ama masajla falan geçti, doktoru aradım kramptır normal dedi sen de doktoruna sormayı ihmal etme.
canım ayıp ööle olmazhaklısınız gelirse bi kahve yaparım bi de çayın yanına hazır bi iki şey ikram ederim.ayyy böyle de ayıp gibi geliyo yaaa.neyysssse...
handancığım bebiş nasıl bu arada kilo durumu fln?
Selam kızlar..Nasılsınız bebişleriniz nasıl..
Sanırım bende mart ayını göremeyeceğim bebeğim erkeci gibi..Bugün çok kötü oldum sabah midem bulandı yattım iyi gelir die 2 saat uyumuşum kalktığımda istifar etmekten nefes bile alamadım kayınvalidem üst katta çağırdım geldi eşimi aradı hastaneye gittim..11 gibi daha yarım saat oldu eve geleli..İdrar yollarında iltahap varmış..2 litre serum yedim..Öldüm resmen ya Rabbim kimseye yaşatmasın hastane ortamından sanırım gerildim sancım da oldu..Doktor bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu ve gelişiminin 1 ay önde olduğunu söyledi sanırım sezaryan olacak dedi..İri olduğu için..33+6 2700 miş kilosu..Pek bekleyecek gibi durmuyor dedi..Korkuyorum kızlar dua edin..Zamanından önce gelmez inş. sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip eder inş. Rabbim..
Ve bugün evlilik yıldönümümüz.. Biraz sıkıntılı başladık güne..İnş. seneye bugün ben eşim oğluşum birlikte kutlarız..
sağol canım yarın gidicem doktora inşallah.sen nasıl oldun kabızlığın geçti mi?
canım normal çıkmış herşey
azıcık var annesi cumaya
bizde cumartesi gideceğiz bebişim görmeye
inşallah dönmüştür
canım bence beyazlı ama sen bilirsin
canım annen o senin bence açık açık söyle şöyle olsun fln diye.
emin ol üzmez seni
bak biz daha kucağa almadan kıymetini anlıyoruz.
emin ol sende onun için çoook kıymetlisindir.
canım ne güzel işte lohusalık depresyonu yaşamazsın
ikisininde işine karışma
bi küsüp bi barışıp herşeyi hallederler
geçmiş olsun canım
büyük olasılıkla idrardır çünkü su kıvamlı oluyormuş. gecen arkadaşta demiştiya yumurta akı gibi die
tatlım doktoruna da danış istersen duphalac zararsız ve yumuşatıcı bi şurup
emilmiyorda vucüt tarafından
wc yi çok rahatlatıyor.
geçmiş olsun canım
ballı zencefilli süt
çok ii geliyor.günde 2 bardak 2 gün sonra rahatlıorsun.
canım benim kıyamam
canım geçmiş olsun
tatlım geçende misafir gelior die temizlik yapmıştın.
allah göstermesin sancın tutar bişey olursa içine dert olmaz mı?
bebişini rahatsız etmeye değmez. zaten kusur bulan yine bulur. hem temizleğe bakacaksa gelmesinler bi daha evine.
canım kadıncağız gelse bile kendi dediği gibi bi su da yeter.
ne olur azıcık bebişi düşün yapma temizlik fln lütfen
sana da geçmiş olsun tatlım
canım ayıp ööle olmaz
handancığım bebiş nasıl bu arada kilo durumu fln?
Canım ben geçen hafta 33+4'te doğum yaptım.Ben de plasenta previa nedeniyle hastanede yatıyodum kanamalarım oluyodu.Doğum olacağı gün kanamam fazlaydı 1 cm de açıklık vardı ve doğuma girdim tabi endişeyle.Allahıma binlerce şükür ki yoğun bakıma ihtiyaç kalmadı.Daha önce de kanamalarım olduğu için 2 kere 2'şer doz ciğer geliştirici iğne yapmıştı doktorum.Onlar sanırım işe yaramış bi de 2190 gr. doğdu kilosu da gayet iyi dediler.Bu arada haftasında doğan normal kiloda olan ve şu an yoğun bakımda olan 3 bebek var.İçin ferah olsun sağlıkla kavuşacaksın bebeğine inşallah.
Bebeğimin sarılığı nedeniyle hastanedeyiz.O fototerapinin altında mışıl mışıl uyuyobiz de babasıyla başında nöbet tutuyoruz.30 ocakta doğum yaptım o günden bu yana toplam uyku saatim 24 olmadı daha.Ama sanırım annelik böyle bişey kendimi yorgun hissetmiyorum.Sadece depresyondayııımmm
günaydın arkadaşlar....
normalde bu saatte burada olacağımı söyleseler inanmazdım...
eşimi işe göndermek için kalkıyorum hersabah sonra da hemen yatıyordum
bu sabah günlük pedimde hafif kan vardı kızlar bunun sebebi ne olabilir sizce ?
ilk adet olmaya başladığımızda gelen çok hafif kan gibi...
sağolun kızlar...
doktorumu aradım sertleşmen ve ağrın varmı diye sordu hayır yok dedim bebeğin hareketleri nasıl dedi bende normal olduğunu söyledim kanamanın tekrarlamadığını da söyledim çok büyük sıkıntı yok dedi zaten bu hafta gelecektik yarın gelmeyi düşünüyorum dedim tmam gel bekliyorum dedi
ha birde kamplarımız var hiç gitmedim yeni evlendigimiz için askeriyenin henüz nimetlerinden faydalanamadım ama kocam şırnakta bu sene cok güzel yere puanımız tutar herhalde
kizlar merhaba size bi mujdem var ben dogurdum.35+5 te sancim geldi gece acile gittim 31 ocak saat 5te acildeydik.1 subat aksam 19.15te oglumu normal epiduralle kucagima aldim.cok saskin ve mutluyum.ayrintilari daha sonra yazicam.darisi hepinizin basina
çok sağolun kızlar. babamı mutlu etmek için ne isterse yapıyoruz. Allahım kimseye yaşatmasın çok zor. şimdi akciğerinden parça alınacak onun için yalvarıyoruz. çocuk gibi etrafında dönüyoruz. yeterki iyi olsun. çok şükür 18 gündür sigarada içmiyor. nefes alması falan düzeldi çok şükür. inşallah şu ciğerde yayılmayan türden çıkarsa tam rahatlayacaz. ama çok şükür görünüş olarak düzeldi en azından.
ben bu kupayı beni hamileliğim süresince hiç arayıp sormayan amaaaa böyleliklede hiç gelerek beni yormayan eşimin tüm ailesine veriyorum
canlarım benim biliyorum sırf beni yormamak için yapıyorlar bunları:76::76::76:
ama seni ve bebişinizi düşünmüşler canım sizleri yormamak için aramayıda sırf bebek radrasyona tabi olmasın diye aramamışlardır
kızlar cok moralsizim su gelmeye devam ediiyor korkum bebeğimin suyunun bitmesi,hareketlerinde hic bir değişiklik yok hala aynı kıpır kıpır cok korkuyorum acaba bi kaç hafta daha dayanbilir mi sizce var mı çevresinden böyle şeyler duyanlar ne yazıcamıda şaşırdım bunalıyorum,hastaneye gittiğim gece bana 5 saate kadar doğum gerçeklerşir demişti doktor ama 3 gün oldu sancım yok ama bu akıntı beni cok mutsuz ediyor
Canım çok geçmiş oLsun dün hava çok güzeLdi bende ayLardır ewde bunaLdığımdan eşim annem vs dışarı çıkıp sahilde çok uzun bir yürüyüş yaptım çok yoruLdum ama çaktırmadım bizimkiLere akşamda pembe leke geLdi çok tırstım beL ağrısı kramp vs ama geçti çok şükür hoş kasıklarım ağrıyor şuan ama bir şey oLmaz diye umut ediyorum :26:
merhaba annecikler geçmişi anca okudum bıtırdım saat 1 den berı. hasta olanlara sıkıntılı olanlara gecmiş olsun2 gun once yazdıgım gıbı eşimin akrabaları tam 12 kışi misafir ettim.sadece pasta boreklerı ben hazırladım onun dısında herrrrseyı esım ve ablası yaptı neguzel hıc yorulmadım dıyodum kı aksam onlar gıttıkten sonra rahatsızlandım ya. her yanım agrımaya ve soguk soguk terlemeye basladım eşşim ilgilendi sagolsun. gece ter ter ter gectı sımdı bıraz ıyıyım ama yıne de bı tuhafım. bı de sıze bısey sorucam dun gece otururken sag kasıgımın daha ustundekı bır noktaya bıçak saplanır gıbı sıddetlı acı oldu. 2-3 sn de bır gelıyordu ve anca 1 sn suruyodu. yaklasık 1 dk boyle devam ettı. yanı baska deyısle bırı o bolgeye 1 dk boyuca ardarda 30 kere bıcak saplayıp cıkardı. neden olur kı boyle bısey? sıze hıc oldu mu?
korkudan bugun bebegımın camasırlarını yıkamaya basladım hastane cantamı da hazırlıcam bugun ve yarın
evet canım muhakkah sorucam bı de ayaklarım şiş bota zor sıgıyo onu dagosterıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?