tebrik ederim glnk'cim. bebişin boyu kilosu gayet iyi.sarılığı da geçer inşallah tez zamanda. allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, başarılı, mutlu, hayırlı bir evlat olsun inşallah.
depresyondayım demişsin. hayırdır canım???
geçmiş olsun viyolecim. epey korkmuşsundur.
doktorun çok önemli olmadığını söylemiş sen de biraz rahatlamışsındır. inşallah bir de tekrarlamaz böyle bişi canım.
biz de kampa gideriz herhalde canım. babamlar her sene devreleriyle birlikte yazılıyorlar emekli dönemine değişik kamplara. genelde de İzmir Özdere'deki (Gümüldür) havacıların kampına. hem rahat olur, biz denize girerken falan annemle babam ilgilenir bebekle.
canım benim tebrikler !!! Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, huzurlu, başarılı hayırlı bir evlat olsun inşallah. glnk'den de senden de datayları bekliyoruz!!!
çok geçmiş olsun canım. yeni öğrendim geçmişi okuyunca. inşallah ciğerlerin biyopsi sonucu da iyi çıkar canım.
:) bizimkilerle paylaşırlar herhalde o kupayı:)
evet bizimkiler de sırf bebek radyasyona maruz kalmasın diye gelmiyorlar da :)
çok çok geçmiş olsun canım inşallah sıkıntın geçer bir an önce. benim bir arkadaşımın, amniyosentez sonrası delik kapanmamış ve bir gecede 1/3 mü dedilerdi 2/3 mü dedilerdi suyu boşalmıştı. ve akmaya da devam etmişti. öyleyken kız yatak istirahati ile epey bir zaman geçirdi ve sağlıklı bir bebeği oldu. şu an 4,5 - 5 yaşında, tam bir minik prenses.
doktora sordun mu canım bir daha, benim sancım yok ama suyum gelmeye devam ediyor diye??
geçmiş olsun canım. önemli bir şey değildir belki ama doktoruna haber versen iyi olur Elifcim.
geçmiş olsun Emel'cim. sanıyorum normal bunlar artık bizim haftalarımızda. sen yine de doktoruna telefon aç sor kafana çok takıldıysa canım.
benim alyans 5. aydan beri olmuyor. ayaklarım, ayak bileklerim de ne zamandır şiş. doktora dedim ki hatta artık ayak bileklerim yok benim. bir tane bot oluyordu onun da fermuarı çekilmemeye başladı. ben de geçen hafta yeni bir bot aldım. 2 numara büyük. aklınızda olsun bot alırken hem fermuarlı hem bağcıklı modelleri tercih edin. bağcıkları bir kez bağlarsınız, giyip çıkarmayı fermuardan yaparsınız ama ayak-bilek şiştikçe bağcıklardan gevşetme olanağınız da olur.
Seda'cım sana da çok geçmiş olsun tatlım. ben de nezle olmuştum geçenlerde. sonra da kuru öksürük kalmıştı, aynı zamanda reflü de öksürük yapıyordu. zamanla geçti ama uzun sürüyor tabii. ıhlamur, bal, sıcak süt iyi gelir ama ilaç vermiyorlar bildiğim kadarıyla canım.
geçmiş olsun canım
ballı zencefilli süt
çok ii geliyor.günde 2 bardak 2 gün sonra rahatlıorsun.
Selam kızlar..Nasılsınız bebişleriniz nasıl..
Sanırım bende mart ayını göremeyeceğim bebeğim erkeci gibi..Bugün çok kötü oldum sabah midem bulandı yattım iyi gelir die 2 saat uyumuşum kalktığımda istifar etmekten nefes bile alamadım kayınvalidem üst katta çağırdım geldi eşimi aradı hastaneye gittim..11 gibi daha yarım saat oldu eve geleli..İdrar yollarında iltahap varmış..2 litre serum yedim..Öldüm resmen ya Rabbim kimseye yaşatmasın hastane ortamından sanırım gerildim sancım da oldu..Doktor bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu ve gelişiminin 1 ay önde olduğunu söyledi sanırım sezaryan olacak dedi..İri olduğu için..33+6 2700 miş kilosu..Pek bekleyecek gibi durmuyor dedi..Korkuyorum kızlar dua edin..Zamanından önce gelmez inş. sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip eder inş. Rabbim..
Ve bugün evlilik yıldönümümüz.. Biraz sıkıntılı başladık güne..İnş. seneye bugün ben eşim oğluşum birlikte kutlarız..
guzel haberlerle don insallah cani. ya ciktim ciktim tuvalete ama bende bittimyarindan tezi yok sabah kayısı ve uzerine ılık su kurume bslayacagim.
cok gecmis olsun canim..
nice mutlu yıllara inşallah bundan sonraki senelerde de oğluşunla birlikte..
ve çok geçmiş olsun. bebişine de maşallah canımzamanından önce gelse bile paçayı kurtarmış o canım merak etme sen annesi
sağol canım.bence de hemen başla kayısı ve kuru üzüme.bi de yedikten sonra 5 dk da olsa yürüyüş yap çok faydası oluyo.inşallah fazla sürmez de rahat edersin biraz
sagol canim benim, amin, girsin normal duzene insallah. yavrum korktum cocugu cikarticam ıkınmaktan diye. bir yandan da o hareket ediyor strese girdim:18:
sagol canim benim, amin, girsin normal duzene insallah. yavrum korktum cocugu cikarticam ıkınmaktan diye. bir yandan da o hareket ediyor strese girdim:18:
slm canım
nasılsın?
yerleştin mi?
didemcim canım gözün aydın..ayy ne harika haber..yaşasın bebişlerimiz geliyorkizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim.size tavsiyem esyalarinizi en azindan hastanede gerekenleri hazirlayip bi kenara koyun.Ben normal bir ay agrisidir diye gidip dogurup geldim.Yurt disinda oldugum icin beni 36 saat yatirip sancimin gelmesini beklediler gelmeyincede suni sanci verip epiduralle normal yaptirdilar.Burada sezeryan riskli bir durum olmadigi surece yapiilmiyor.Sende talep edemiyorsun zaten reddediyorlar.Bebegim sag salim dogdu cok sukur 35+5 olmasina ragmen herseyi tam korkmayin simdi dogarda sorunu olur demeyin herseyin hayirlisi.yalniz ilginc olan sey dogurmadan 2 gun once bebegin butun kiyafetlerini yikayip ertesi gun dogurcakmisim gibi bir telasla kalorifer peteklerinde kurutup utuledim.cantalarimi yerlestirdim.Annem bana kizim daha 1 ay var niye acele ediyorsun bu kadar demisti.simdi kalbin ne kadar temizmis diyor.Ic gudusel bi sekilde hazirlik yaptim acele acele.neticede oglum premature sayilsada 2910 ve 47,5 cm dogdu cok sukur rabbime.darisi hepinizin basina insallah
sthcim maşallah nazar değmesin eşineTamam canım, tavsiyelerini dikkate alıcam... Yani sağolsun bana çok yardım eder de, sorun ben söylemek zorunda kalırım. Yani işte şurayı da kirli gördüm deyip temizlemez, yada özellikle giymek istediği birşey kirli sepetinde değilse kendiliğinden açmaz makinayı:44: ama onun dışında ne desem yapar şimdi hakkını yemeyeyim odayı hiçbirşeyin altını kaldırmadan süpürür bulaşık makinasına bulaşıkları ters dizer balkon yıkamayı sadece ıslatmaktan ibaret sanar süper yemek yapar ama birde mutfağı aldığı gibi bıraksa... ahh ahh, kız olsa yemek olayı hariç evde kalırdı benim eşim...
ahh ahhh keşke senin yerinde ben olsam canım..benide çok sevdiklerinden yalnız bırakamıyorlarmış..
ben bu kupayı beni hamileliğim süresince hiç arayıp sormayan amaaaa böyleliklede hiç gelerek beni yormayan eşimin tüm ailesine veriyorum
canlarım benim biliyorum sırf beni yormamak için yapıyorlar bunları:76::76::76:
canım cok sağolun ihtiyacım var dualarınıza doktor bebeğin ve benim durumu mu iyi gördüğü ve nst mi nts mi o alette sancım cıkmadığı icin taburcu etti cumartesi kontrole gidicem
kızlar geçmiş olsunCanım aramam lazım ama biliyorum diyeceklerini ben sana yerinden kalkma demedimmi vs hiç çekemem şuan gün içinde sancı kasılma vs fazlalaşırsa ararım riske atmam şimdilik iyiyim
bugun yerimden kaLkmayacam canım çok saoL
merhaba annecikler
sabah gittim doktora önce nst ye girdim.şükürler olsun hiç sancı kasılma çıkmadı sonra hemogram takibi yapıldı.herşey normal çıktı.lakinnnnn ultrason takibi yapılmadı bugün bööööğğğğğğğ
geçen pazartesiden buyana 10 günden az geçmişte en erken çarşamba bakabilirmişte ama ben yinede cumaya geleymişimde öfffffff offfffff
neyse vardır bunda da bir hayır
şurada cumaya ne kaldıki değil mi ama
canım olsun birkaç gün geç gör ama bak sancın yokmuş..buna da şükürdoğru söylüyorsunuz kızlar da son usg mi kendi doktorum izinde olduğu için farklı bir dr çekmişti ve ölçümler pekte sağlıklı değillerdi.o yüzden bugünü iple çekmiştim.şimdi birde cumayı beklemek çok zor geldi bana...
olsun bebeğim sağlıklı olsunda cumada geir elbet dediğiniz gibi
mavi diyecektim ama karar vermişsin zaten..güle güle kullanın canımEki Görüntüle 138461 Eki Görüntüle 138462
arkadaşlar bir de kapı süsü olarak sizce hangisi beyaz mavimi yoksa mavi olanmı ? bugün siparişini vereyim diyorum fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler şimdiden...
hiç takma canım..stres altında kalmaktansa bence git kendi evinde doğumunu bekle..insanın evi gibisi yokElifciğim, Damlacığım iletinizi, yazımdan sonra görmüşüm, ama üzülmem için gerçekten geçerli sebeplerim var ve ben bunun için hamileliğimde bebeğim de hissediyor ne kadar ağladım, hem Mardin'de hem G.Antep'te. Ben bunları hak etmiyorum yaa evlat olarak, bir oda yaa, bir oda.Titizliği, benim hamileliğimde rahatlığımdan çok mu önemli. Yazın da mutfak halısının üstünde uzandım,(düşünün hamileliğimin ilk zamanları, önemli yani) utanıyorum bunları söylemeye ama, gerçek bunlar. Yazın tatil için daha vaktimiz olduğu halde kalktık eve döndük. Babam bilmediği için, bir problem mi var dedi(söylemem tabii de)
İşte bazı arkadaşlarım sormuştu, ailenin yanında doğumu yap daha rahat edersin diye ama inanın herkes kendi evinde rahat eder ben onu bilir, onu anlarım. Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Ben evime gelenlere nasılım yaa. İşte buna üzülüyorum.
burcucum kabızlıktan kaynaklanıyordur..benimde kanamam olmuştu..doktorumda ciddiye alma kabızlıktandır demişti, gerçektende öyleymiş..bir de çok saçma gelecek biliyorum ama grip olduğumda içtiğim zencefiller benim sindirim sistemimi düzene soktu bende gripten sonrada demlediğim çayın içine bir parça doğramaya devam ettim tarçın ve karanfille birlikta..alternatif olarak dene istersen canım..ya kızlar ben bugun feci kabız olmusum. afedersiniz bayagi bir ikinmak zorunda kaldim. korktum cocuk cikacak diye :18: ama afedersiniz her ikinmada sıcak sivi da geldi. muhtemelen idrardir ama, bir seyi takip etmem gerekir mi?
bende öyle biliyorum sultancım..gözün aydın bu aradaçooook teşekkür ederim kızlar yaaa. çok şükür güzel haberler aldım ya sanki dünyada benden mutlusu yok yaa. en çokta kordonuna sevindim işin açığı. evet kızlar yürüyüş şartmış normal doğum için doktor öyle söyledi. bide özellikle sol tarafa yatmak çok önemliymiş. sırt üstü kesinlikle yatma dedi. yürüyüşle doğum kanalı açılırmış bebeğin doğum kanalına girmesi kolaylaşırmış öyle dedi.
zencefil bana çok iyi gelmişti tatlımmerhaba annecikler ya ben dünden beri çok kötüyüm ne kadar korunup dikkat ettiysem de sonunda grip oldum.sesim değişti boğazım yanıyo çok kötü.burnum da tıkalı.dünden beri 2 haftada almam gereken c vitaminini dünden beri aldım ne kadar portakal mandalin kivi limon vs varsa yedim içim büzüştü resmen. biraz iyi de geldi ama başka neler yapabilirim.grip için ilaç alabiliyo muyuz?
handancım bencede durumunu açıklayıp hazır birşeyler ikram edebilirsin seni anlayışla karşılayacaktır..bu arada eşinin face ayarlarını değiştir gerçekten..ben eşimin ayarlarını kendim yapmıştım evlendikten sonrabu arada dün asansörün kapısında alt komşumla karşılaştım.yaşlı bi teyze.evlendiğimde beri sana gelcem de gelcem diyo ama hala gelemedi biara o haber verdi biz de ertesi gün müydü neydi ankaraya gitcektikkabul edememiştim.dün karşılaştığımda diyo ki sana gelmek istiyorum bi türlükısmet olmadı komşu hakkıdır gelmem lzım falan.be de tabii dedim ama bu aralar biraz rahatsızım hamileliğimle ilgili bazısıkıntılar yaşıyorum falan o da bana cevap olarak olsun bi kahve olmadı bi bardak suyunu içerim dedi.tabii ben de başım üstüne demekten başka bi şey diyemedim ama kızlar durumumu siz de biliyosunuz yataktan kalkmam yasak sadece dr. için nst için zar zor dışarı çıkıyorum onda da eve geldiğimde her tarafım ağrıyıo kramplar giriyo bi demisafir mi ağrlıcam hm kadın bikahve dedi ama bi kahveyle mi göndercem gelen misafiri illa ki bi şeylere kalkışmam gerekicek evin temzizliği mi dersin pasta mı dersin ikram mı dersin ve inanın bunca şeyi yapmayı bırakın kalkıp kahve bil yapamıyorum.off kadın yarın öbür gün haber verse napcam ben yaa
ikinci bi durum da geçen gün eşim face sayfasında bakınıyodu ben de tesadüfen odaya gridim baktım kadının biri meaj atmış onu okuyodu eşim, sizinle tanışmak istiyorum tlf.unuzu alabilir miyim falan.bu ne yaaaaaaaaaaa dedim eşime o da ben de bilmiyorum tanmıyorum falan dedi Allah ım ne kadınlar var ya
üçüncü bi durum kasılmalarım geçmediği gibi şidddetli kasık ve bel ağrılarım da başladı dr.ay sancıları diyo ama gece tutunca ödüm kopuyo.adet sancısının biraz daha şddetlisi.hoşzaten sancım tutsa da artık dr. sancımı durdurmıycakmışalcakmış bebeği.offff bakalım hayırlısı her şeyin şu erken doğurup yavrularını sağlıkla kucağına alanlar biraz moral oldu.inşallah bizlere de nasip olur sağlıkla aıhhatle yavrularımızı kucağımıza almak
son olarak...kafanızı şişirdim ..afedersiniz
bir kase ceviz ye =)))
Sanırım bende mart ayını göremeyeceğim bebeğim erkeci gibi..Bugün çok kötü oldum sabah midem bulandı yattım iyi gelir die 2 saat uyumuşum kalktığımda istifar etmekten nefes bile alamadım kayınvalidem üst katta çağırdım geldi eşimi aradı hastaneye gittim..11 gibi daha yarım saat oldu eve geleli..İdrar yollarında iltahap varmış..2 litre serum yedim..Öldüm resmen ya Rabbim kimseye yaşatmasın hastane ortamından sanırım gerildim sancım da oldu..Doktor bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu ve gelişiminin 1 ay önde olduğunu söyledi sanırım sezaryan olacak dedi..İri olduğu için..33+6 2700 miş kilosu..Pek bekleyecek gibi durmuyor dedi..Korkuyorum kızlar dua edin..Zamanından önce gelmez inş. sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip eder inş. Rabbim..
Ve bugün evlilik yıldönümümüz.. Biraz sıkıntılı başladık güne..İnş. seneye bugün ben eşim oğluşum birlikte kutlarız..
maşallah bebişineve evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ayrıca geçmişde olsun canım buarada bebeğin iri olması bebeğin erken geliceği anlamına gelmiyorki neden öyle söylediki doktor bende sordum ama sadece iri olduğunu gösterir dedi :44::44:
calimero0.cum 20kişiyi nasıl ağırlıcan ben 2kişiyi ağırlarken zorlanıyorum wallahi allah yardımcın olsun
ahusscum güzel haberlerini bekliyoruz kızın inş dönmüştür
yaa emelcim benim de haftasonu misafirim gelecek 20 kişi:44:ama yakınlar zaten çekirdek aile denebilir..annemler bana hiçbiirşey yaptırmayacaklar ki yapamam zaten yarım saat ayakta duramıyorum...ama sen anlatınca gözüm korktu ya,almasammıki....ama gelsinler çok istiyorum..
kendi akrabalarınsa al canım ama sakın dur bir iki işin elinden tutuyım deme otur ve arasıra da uzan ben hep oturdugum ıcın rahatsızlandım sanırım arada uzansaydım keske
incir bencede çözüm burcucum, ama sen yinede ıkınma ya ilk ve son aylarda riskli, aklını da takma, düşündükçe geri kaçıyor bu meretsagol canim benim, amin, girsin normal duzene insallah. yavrum korktum cocugu cikarticam ıkınmaktan diye. bir yandan da o hareket ediyor strese girdim:18:
daha yerleşemedim tatlım. stres küpü oldum. eşim gece çok geç saatlere kadar artı hafta sonları da çalışmaya devaqm ediyor. ondan evde ben de fazla bişi yapamıyorum. alınacaklar var. yapılacaklar listemiz var. ben buradan online alışveriş edebildiğim kadar ediyorum işte. bebeğin odasında hala başka odalara ait koliler vs. var. salona bir dolaplı duvar ünitesi almamız gerekiyor ki yerleşmeyen koliler yerleşsin ortalık toplansın. kütüphane vs. aldık bu arada çok şükür. arkadaş beşik verecekti onu da bugün ancak nakliyeci ile getirttik. onun da içine uyku seti nevresim vs almak lazım. çantam da hazır değil. kendime gecelik terlik külot falan alabildim ama bu arada. bebeğin oda takımı bu ay sonu gibi gelecek. bebişin giysileri hurçlarda duruyor. içinden hastane çıkışlarını falan çıkarıp, yıkamam bir de güzel çanta bulmam lazım. lazım da lazım
sen nasılsın Ahu'cum?
maşallah bebişineve evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ayrıca geçmişde olsun canım buarada bebeğin iri olması bebeğin erken geliceği anlamına gelmiyorki neden öyle söylediki doktor bende sordum ama sadece iri olduğunu gösterir dedi :44::44:
calimero0.cum 20kişiyi nasıl ağırlıcan ben 2kişiyi ağırlarken zorlanıyorum wallahi allah yardımcın olsun
ahusscum güzel haberlerini bekliyoruz kızın inş dönmüştür
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım...seneye ne güzel bebişle kutlayacaksınız...erken doğum riskini ben de anlamadım ya ağrıların enfeksiyondan sanki, onun için de 4-5 litre su iç kurtul, geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederimmmm =))) Sağol canım kötü bir gündü.. Gelişimi bir ay önde ve hızlı büyüyor..Bunun içi sanırım zamanından önce alacak..En azından bana söylediği bu..Başka bir doktora daha mı görünsem diyorum içim pek rahat değil ama başından beri de bu doktora gidiyorum.. Aklım karıştı
evet öyle olcak artık canımhandancım bencede durumunu açıklayıp hazır birşeyler ikram edebilirsin seni anlayışla karşılayacaktır..bu arada eşinin face ayarlarını değiştir gerçekten..ben eşimin ayarlarını kendim yapmıştım evlendikten sonra
tatlım benim oğlumda önde gidiyor iri bir bebek ve doktor 39.haftada alırım diyor yani bu iriliği doğumu zorlaştıryorsa neden öyle dedi benim doktorum :44::44:
fox.u açın kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?