2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm canım
nasılsın?
yerleştin mi?

nice mutlu yıllara inşallah bundan sonraki senelerde de oğluşunla birlikte..

ve çok geçmiş olsun. bebişine de maşallah canım zamanından önce gelse bile paçayı kurtarmış o canım merak etme sen annesi

guzel haberlerle don insallah cani. ya ciktim ciktim tuvalete ama bende bittim yarindan tezi yok sabah kayısı ve uzerine ılık su kurume bslayacagim.

sağol canım.bence de hemen başla kayısı ve kuru üzüme.bi de yedikten sonra 5 dk da olsa yürüyüş yap çok faydası oluyo.inşallah fazla sürmez de rahat edersin biraz

cok gecmis olsun canim..

Teşekkür ederim canım..

[IAmiiiiiiiiiin inş. canım inş. ]Teşekkür ederim canım..Hamd olsun ki sağlık durumu iyi ama korkuyorum :18::18::18:[/I]

Son düzenleme:
sağol canım.bence de hemen başla kayısı ve kuru üzüme.bi de yedikten sonra 5 dk da olsa yürüyüş yap çok faydası oluyo.inşallah fazla sürmez de rahat edersin biraz

sagol canim benim, amin, girsin normal duzene insallah. yavrum korktum cocugu cikarticam ıkınmaktan diye. bir yandan da o hareket ediyor strese girdim:18:

slm canım
nasılsın?
yerleştin mi?

daha yerleşemedim tatlım. stres küpü oldum. eşim gece çok geç saatlere kadar artı hafta sonları da çalışmaya devaqm ediyor. ondan evde ben de fazla bişi yapamıyorum. alınacaklar var. yapılacaklar listemiz var. ben buradan online alışveriş edebildiğim kadar ediyorum işte. bebeğin odasında hala başka odalara ait koliler vs. var. salona bir dolaplı duvar ünitesi almamız gerekiyor ki yerleşmeyen koliler yerleşsin ortalık toplansın. kütüphane vs. aldık bu arada çok şükür. arkadaş beşik verecekti onu da bugün ancak nakliyeci ile getirttik. onun da içine uyku seti nevresim vs almak lazım. çantam da hazır değil. kendime gecelik terlik külot falan alabildim ama bu arada. bebeğin oda takımı bu ay sonu gibi gelecek. bebişin giysileri hurçlarda duruyor. içinden hastane çıkışlarını falan çıkarıp, yıkamam bir de güzel çanta bulmam lazım. lazım da lazım

sen nasılsın Ahu'cum?

didemcim canım gözün aydın..ayy ne harika haber..yaşasın bebişlerimiz geliyor
sthcim maşallah nazar değmesin eşine..bizim beyefendi şu son 2-3 gündür suyunu kendi almaya başladı saolsun..yemek yapma yorulma diyor sonra akşam eve gelir gelmez ne var yemekte diye soruyor sabah kıyafetlerini bile ben koyuyorum yatağın üzerine ama bütün kabahat bende haklısınız alıştırmak lazım..ben bebek gibi sarıp sarmaladım tabi hata bende
ahh ahhh keşke senin yerinde ben olsam canım..benide çok sevdiklerinden yalnız bırakamıyorlarmış..
canım cok sağolun ihtiyacım var dualarınıza doktor bebeğin ve benim durumu mu iyi gördüğü ve nst mi nts mi o alette sancım cıkmadığı icin taburcu etti cumartesi kontrole gidicem
kızlar geçmiş olsun

canım olsun birkaç gün geç gör ama bak sancın yokmuş..buna da şükür

mavi diyecektim ama karar vermişsin zaten..güle güle kullanın canım
hiç takma canım..stres altında kalmaktansa bence git kendi evinde doğumunu bekle..insanın evi gibisi yok
ya kızlar ben bugun feci kabız olmusum. afedersiniz bayagi bir ikinmak zorunda kaldim. korktum cocuk cikacak diye :18: ama afedersiniz her ikinmada sıcak sivi da geldi. muhtemelen idrardir ama, bir seyi takip etmem gerekir mi?
burcucum kabızlıktan kaynaklanıyordur..benimde kanamam olmuştu..doktorumda ciddiye alma kabızlıktandır demişti, gerçektende öyleymiş..bir de çok saçma gelecek biliyorum ama grip olduğumda içtiğim zencefiller benim sindirim sistemimi düzene soktu bende gripten sonrada demlediğim çayın içine bir parça doğramaya devam ettim tarçın ve karanfille birlikta..alternatif olarak dene istersen canım..
bende öyle biliyorum sultancım..gözün aydın bu arada
zencefil bana çok iyi gelmişti tatlım
handancım bencede durumunu açıklayıp hazır birşeyler ikram edebilirsin seni anlayışla karşılayacaktır..bu arada eşinin face ayarlarını değiştir gerçekten..ben eşimin ayarlarını kendim yapmıştım evlendikten sonra

bir kase ceviz ye =)))

bu da iyi fikir

bende kronik kabız var 2 yıldır hamilelikde üstüne gelince iyice öldüm öldüm dirildim..Amelyat olmuştum geçen sene çikolata kistinden öncesinde sonrasında kaldı..Neler denemedim hint yağları bitkiler kayısılar erikler incirler..Sıcak sütler üstüne..Ama yok dün bir kase ceviz yedim bugün tuvaletten çıkamadım =))

maşallah bebişine ve evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ayrıca geçmişde olsun canımbuarada bebeğin iri olması bebeğin erken geliceği anlamına gelmiyorki neden öyle söylediki doktor bende sordum ama sadece iri olduğunu gösterir dedi :44::44:

calimero0.cum 20kişiyi nasıl ağırlıcan ben 2kişiyi ağırlarken zorlanıyorum wallahi allah yardımcın olsun
ahusscum güzel haberlerini bekliyoruz kızın inş dönmüştür

Handancığım merhabalar, seni gördüğüme çok sevindim, sağol canım benim okumuşsun yazdıklarımı. İnsan el'den kayınvalideden bekliyor ya böyle şeyleri işte annesi, öz annesi böyle davranışlarda bulununca o daha zoruna gidiyor insanın. Sana yakın mı kayınvaliden ya da eşinin tarafı, böyle durumlarda iş kocada bitiyor. Eşini ezdirmemek anlamında.
Face' de bir biz yokuz. Eşimin de benim de hesabımız yok bak böyle şeyler yazınca insan iyi ki yokum diyor. Aklını kurcalıyor. Ama eşinin tanımadığına eminim. Arkadaşının arkadaşı, dıdının dıdısı gibi herkes birbirini ekliyormuş.
Gerçekten senin de dediğin gibi biz Eylülden, Eliften hatta bir ara korkuttun bizi senden beklerken bebeği arkadaşlar şaşırttı. Sıradaki kim acaba:18:
Annemin dediklerini yazdım burdayken bu 15 tatilde doğursaydın diyor kadın yaa haftama bakmadan. Allah hepimizinkini hayırlı zamanda kucağımıza versin canım Amiiin.
Haa bu arada emillly'e katılıyorum şimdi müsait değilim de, doğumdan sonra artık bebeği görmeye gelirsiniz desen ayıp mı olur ki ayyy yazarken bilemedim şimdi, bizler başkalarını kırmayacağız diye biz kırılıyoruz hep. Sen sağlığına dikkat et .

Teşekkür ederimmmm =))) Sağol canım kötü bir gündü.. Gelişimi bir ay önde ve hızlı büyüyor..Bunun içi sanırım zamanından önce alacak..En azından bana söylediği bu..Başka bir doktora daha mı görünsem diyorum içim pek rahat değil ama başından beri de bu doktora gidiyorum.. Aklım karıştı

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım...seneye ne güzel bebişle kutlayacaksınız...erken doğum riskini ben de anlamadım ya ağrıların enfeksiyondan sanki, onun için de 4-5 litre su iç kurtul, geçmiş olsun canım.

hmmm tamam bu çok iyi fikir sen demeseydin uzanmak aklıma gelmezdi benimde, mutlaka uzancam canım teşekür ederim.
sagol canim benim, amin, girsin normal duzene insallah. yavrum korktum cocugu cikarticam ıkınmaktan diye. bir yandan da o hareket ediyor strese girdim:18:
incir bencede çözüm burcucum, ama sen yinede ıkınma ya ilk ve son aylarda riskli, aklını da takma, düşündükçe geri kaçıyor bu meret

ooffff senin ne çok işin var tubacım, sakın hepsini yalnız yapma ya,ama şu iki hafta ,içinde ne yap ne et haalet bence, ben iki hafta önce seke seke geziyodum ,şimdi iki parça şey için eğilsem ölüyorum...Allah yardımcın olsun..

valla canım gözüm korkmadı değil ama iki tane ablam var bana bırakmazlar sağolsnlar, tabi inşallah ben bu kadar güvenirken onlara yarı yolda da bırakmazlar umarım

Teşekkür ederim canım..Amiiiiin inş.

Erken doğum olur diyor ama normal olmaz diyor bebek iri olduğu için sezaryan ile alacak sanırım öyle görünüyor dedi..Gelişimi 1 ay önde olduğu için erken alabiriz dedi..Ama aklım karışık başka doktora daha mı görünsem diyorum..

tatlım benim oğlumda önde gidiyor iri bir bebek ve doktor 39.haftada alırım diyor yani bu iriliği doğumu zorlaştıryorsa neden öyle dedi benim doktorum :44::44:
fox.u açın kızlarrrrr

evet öyle olcak artık canım
ben de bi bakiim şu ayarlara

tatlım benim oğlumda önde gidiyor iri bir bebek ve doktor 39.haftada alırım diyor yani bu iriliği doğumu zorlaştıryorsa neden öyle dedi benim doktorum :44::44:
fox.u açın kızlarrrrr

puff bilmiyorum inan aklım karmakarışık oldu..Ne yapayım bilmiyorum..

İdrarında protein çıkan var mı kızlar..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…