2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

puff bilmiyorum inan aklım karmakarışık oldu..Ne yapayım bilmiyorum..

İdrarında protein çıkan var mı kızlar..?

amacım aklını karıştırmak değildi canım ben bana doktorun dediğini aktarıyorum hatta sultanada aynısını demişti doktor ama doktordan doktora bu düşünce değişirmi bilmiyorum

canım şimdi seninle yan yana olsaydık bu aile konusunu sabaha kadar konuşur deşarj olurduk valla.evet annenin bu tarihte şimdi burda doğur demesine bozulmuşsun tabii ya da ş salonda kalma meselesi hele de böyle hassas bi dönemdeyken.ben de ailem için özellikle annem için kötü bi şey yazarken içim acıyor inan çünkü gerçektenannem melek gibi biri ama gel gör ki ablamdan bana sıra gelmiyor resmen rehin almışkadını.offff uzun hikaye ben de annemlerde rahat etmiyorum inan doğum zamanı nasıl kalıcam bilmiyorum bi an önce eve dönmem lazım nşallah çabucak toparlanırız canım yaa Allah yardımcımız olsun düşününce bunalmamak elde değil ben de öyle oluyorum ama keşke elden de bi şey gelse tatlımm....bak yine düşündüm de daraldımm..

misafir konusunda da evet ben de öyleyim kendimi heba etme pahasına indsanları kıramıyorum.biz çok çabuk yaşlanıcaz ayşecimm

Son düzenleme:
taçsız prenses evlilik yıldönümüz kutlu olsun, daha nice huzurlu ve mutlu yıllara İnşallah, sağlıkla:)
Handancığım, şimdi diğer arkadaşları da okuyunca doğru komşun belki hiç gidemedim ilgilenemedim diye düşünmüş olabilir.
burcucum aslında sen dikkat ederdin tatlım, son günlerde değişik bir şeyler mi yedin de zorlandın, sabah aç karnına kayısı,incir iyi gelir diye biliyorum ben.
Tuğçecim evet haklısın insanın evi gibisi yok. Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın. Amiiin.
Damlacım, fox tv'deki sudaki bebeklere baktım çok tatlılardı. Allahım bize de nasip et dedim içimden. Amiiin.

amacım aklını karıştırmak değildi canım ben bana doktorun dediğini aktarıyorum hatta sultanada aynısını demişti doktor ama doktordan doktora bu düşünce değişirmi bilmiyorum

yok canım seninle alakalı değil ben hastaneden beri aklım karıştı..Kendim de anlayamadım çünkü canım ((

teşekkür ederim hiperaktif =))

taçsızz prenses canım sen bilirsin ama bence başka doktorada git. bak benim kızımda maşallah kafa kemiği iri dedi doktor ama bu normal doğuma engel değil dedi. ve bebekte biraz iri dedi. hatta bugün gittim. ve bana dediki kafa kemiği iri olduğu için doğum kanalına daha rahat yerleşip doğumun rahat olması için hergün 3 4 kere 20 şer dakika yürümen lazım dedi. 36. haftaya randevu verdi. çatı muayenesi için. bak benim kızımda çok küçük değil çok şükür. bence senin doktorunun derdi farklı. ve dediki bundan sonra daha çok kilo alacak bunun içinde sol tarafına yat dedi. bu arada evlilik yıldönümünde kutlu olsun canım. İnşallah oğlun ve eşinle beraber çok uzun mutlu sağlıklı bi ömrünüz olsun.

bir kase ceviz ye =)))

canım benimde doktorum gelişimi önde giden bebeklerin gelişimlerini tamamlaması sebebiyle erken gelebileceğini söylüyor ama bak sultan ve damlanın doktorlarıda farklı yaklaşmış..istersen bir doktora daha git ama doktoruna güveniyorsan son dönemde başka bir doktorla aklını karıştırma..
evet öyle olcak artık canım
ben de bi bakiim şu ayarlara

ya bugun ara ara gırdım kızlar ama bı turlu yazamadım ..nasılsınız ıyı aksamlar ne dıcem ya kızlar 15 mart gelırmı ALLAH'ımın ıznıyle ınsallah gelsın gercekten artık zorlanmaya basladım he suda var dogdugunda hıc ama hıc kolay olmuyor deneyımlı anneler ıyı bılır ..

aaaa ayrıca evlilik yıldönümün kutlu olsun canım..daha nice yıllara..seneye 3 kişisiz ne güzeel

haklısın canım ama sanki onu popolarını ısırınca daha kolay olacak gibi herşey..bende çok zorlanmaya başladım..sanırım aldığım 20 kilonunda etkisi var artık nefes bile alamıyorum :18fff

merhaba arkadaşlar ben bir kaç gün önce karnımdan çıt sesi geliyor demiştim doktora sordum o gelen ses benim kemiklerimden geliyormuş iyice ultrasonda baktı içim rahat etti şimdilik normal doğuma karar verdik haftalık kontrole gidiyorum her hafta nst ye bağlanıyorum eğer her şey böyle giderse normal doğum yapacağım kısmetse sizler nasılsınız bir kaç gündür giremiyorum annem geldi kırkımız çıkana kadar yanımda kalacak nasipse

sende eşin olmadan gidersin artık hatta oğluşun büyüsün beraber gidersiniz
ben çok severim sinemaya gitmeyi ama hamileliğimde hiç gitmedim acaba gürültü çok olursa bebeiş rahatsız olur mu acaba

Canım ben 2 ay önce druma sinemayı sormuştum.Mümkün olduğunca aksiyonlu gürültülü filme gitmeyin bir şey olacağından değil ama romantik filmleri seçin demişti.

İlknurcum ne güzel sancın çıkmamış canım,dediğin gibi şunun şurasında Cuma ya birşey kalmadı.

Maşallah kızımıza Sultancım o da kolyesinden sıkılıp boynundan atıverdi demek ki

ya kızlar ben bugun feci kabız olmusum. afedersiniz bayagi bir ikinmak zorunda kaldim. korktum cocuk cikacak diye :18: ama afedersiniz her ikinmada sıcak sivi da geldi. muhtemelen idrardir ama, bir seyi takip etmem gerekir mi?

anladim tesekkurler annisler

gecmis olsun canim. ilac icin mutlaka doktoruna sor canim.

oksuruk icin bal-zencefil derler ama sen yine de doktoruna sorarak ic canim.

Sana da geçmiş olsun Burcu,umarım kabızlığın geçmiştir canım.Öğle saatlerinde baktım çare yok zencefil bal karışımı yaptım,iyi geldi gibi ama boğazım tahriş oldu.Yarın duruma göre bakıcaz artık.

Canım geçmiş olsun,inşallah bebeğimiz kalabildiği kadar annesinin karnında kalır.

Canım benim sağolasın.Bal zencefili denedim,şimdilik daha az öksürüyorum.Geçen sefer reflüdendi ama bu defa farklı.
İşin ilginç yanı Cumartesi bizim kızı gördükten sonra kayınvalidemle sinemeya gidip alışveriş yaptık.O gece, o öksürmeye başladı.Ertesi gün ben ,kapalı alandan bakteri falan mı aldık diye düşünüyoruz.Sen tahlil sonuçlarını bugün alacaktın aldın mı canım?

bak korkmana gerk yokmuş canım dedim yaa bendende geliyor benimde annem gelcek cuma günü temizlik yapıcak evi derlicek toplıcak doğuma yakın gene gelcek gözün aydın

bak korkmana gerk yokmuş canım dedim yaa bendende geliyor benimde annem gelcek cuma günü temizlik yapıcak evi derlicek toplıcak doğuma yakın gene gelcek gözün aydın

saolasın canım öyle ama çok panik olmuştum neyseki sorun yokmuş bu anneler olmasa ne yapacağız Allah başımızdan eksik etmesin

ıyı aksamlar herkese bende martta dogum yapıcam ayın 20 sı gıbı gozukuyor ultrasonda burdan hergun yazılanları duzuenlı takıp edıyorum fakat ılk kez yazıyorum aslında sızlere sorularım vardı ben suan 35 haftalık hamıleyım yanlız bu sancılar nasıl bır sey oluyor bılmıyorum benım bebegım bugun hep sag tarafımda sag tarafım acıyor zor yuruyorum bırde sankı asagıda ayagı takılmıs gıbı gelıyor sag tarafımı tekmelerken canım acıyor bu normalmı doktora gıtmem gerekırmı sızce canım cok sıkılıyor ıcerde bır problemı var dıye

mrb kızlar nasılsınız ne zamandır yazamıyrdum yogunlktan.bugun doktora kontrole gelmiştim tansiyonum cok yüksek cıktı plesanta yaslanmaya baslamıs dedi hastaneye yatırdı tansiyon düşmezse yarın sabah alacaklar bebegimi hiç beklemiyordum cok garip hissediyorum saskınım

Hoşgeldin canım, anlattıkların normal görünüyor bence. Yürüyememe, belli bir yerin acıması hepsi herkeste var aşağı yukarı ama için rahat edecekse görün bi doktora ya da doktoruna. Ben de 35 haftalığım ama sancı diye tarif edeceğim bişey yok. Sürekli kasıkta ağrı, oturup kalkarken yatakta sağa sola dönerken kasık bölgesine ağrı saplanması gibi şeyler... ama doğum sancısı bunlara benzemiyor anladığım kadarıyla daha şiddetli ve farklı herhalde

ayyyy kızlar anne diyine anneme yaptığım haksızlık aklıma geldi. ben hiç aramıor sormuyor diyordum. meğer annem neler hazırlamış kızıma görünce çok utandım. bide orda kaldım hiç yerimden kaldırmadı. herşeyi önüme getirdi. babamada banada baktı canım yaaa. bide dediki doğumda sana ben bakacam dedi. doğumdan önce gelecek evi temizleyecek. neler hazırlamış torununa yaaa. Allahım üstümden eksik etmesin. Allahım razı olsun. bende sormuyor düşünmüyor diyordum.meğer hep kızımı ve beni düşünüyormuş canım yaaa

canım ilk önce hoşgeldin benim oğlumda hep sağda hatta yamuk göbekli oldum dışardan bile farkediliyor korkma normal bence
bende şaşırdım arzucum ama yüksek tansiyon çok önemli sizin için hayırlısı olsun allah bebişini sağlıkla kucağını almayı nasip etsin kaçıncı haftandasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…