2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım kolay gelsin, stress olma diyeceğim ama zor birde insan eskisi gibi hareketli olamayınca daha bir bunalıyor biriken ev düzenleme işlerinden. Ama inşaallah halledersin tatlım kısa zamanda. bende bebek odası için biir odayı boşaltayım dedim, tabii bu arada ben yattığım için eşim yapmak zorunda kaldı o da pek beceremedi. bizim evde taşınacakmış gibi ayakta.
canım ben spor çantama koycam şimdilik yeni bir çanta almayacağım. belki seninde evde küçük bavul gibi çantan varsa kullanabilirsin.

canım geçmiş olsun.

evlilik yıldönümünüzmüş, mutlu mutlu bebişinizle sağlıklı çoook uzun yıllar geçirin

calimero0.cum 20kişiyi nasıl ağırlıcan ben 2kişiyi ağırlarken zorlanıyorum wallahi allah yardımcın olsun
ahusscum güzel haberlerini bekliyoruz kızın inş dönmüştür[/QUOTE]
canım senin mert ile benim beliz tembel çıktı biraz.
miniş kızım hala ayaklarını sallıyor alttan

canım için rahat eder bence başka bir doktora daha gözükebilirsin.

canım ne olursa olsun yeter ki hayrlısıyla ve sağlıkla olsun kaç haftalıktı?

[/QUOTE] bende şaşırdım arzucum ama yüksek tansiyon çok önemli sizin için hayırlısı olsun allah bebişini sağlıkla kucağını almayı nasip etsin kaçıncı haftandasın[/QUOTE]

bugun 36 0 dayım ama kızım önden gidiyor 37deymiş.birde doktor plesanta yaslanmaya baslamıs dedi ne oldugunu bilen var mı?

canım o ağrılar bendede var herkeste var merak edilecek bişey yok gibi geliyor canım. doktora sordum bugün çok normal dedi hatta sahte doğum sancıları bile olabilir ama önemli olan bebeğin hareket etmemesi ve düzenli sancı olması korkma dedi. ağrılarında fazla olacak artık son aya girdin dedi. ama için rahat etsin diye doktoruna sor istersen.

canım yaaa. sağlıkla gelsin İnşallah bebişin. önemli olan sağlıklı olması. Allahım sana ve eşine bağışlasın İnşallah.

evet aynen anlattıgın gıbı sabah uyanırken hemen kalkamıyorum alt kasık bolgesı cok agrıyor bıraz oturur sekılde duruyorum sonra kalka bılıyorum ayaga cok tesekurle cevap verdıgın ıcın hepımız saglıkla sıhhatle yavrularımızı alırız ınsallah kucagımıza

bende şaşırdım arzucum ama yüksek tansiyon çok önemli sizin için hayırlısı olsun allah bebişini sağlıkla kucağını almayı nasip etsin kaçıncı haftandasın[/QUOTE]

bugun 36 0 dayım ama kızım önden gidiyor 37deymiş.birde doktor plesanta yaslanmaya baslamıs dedi ne oldugunu bilen var mı?[/QUOTE]

maşallah canım 36 yı geçmişsin. ulrasona göre ileriyse İnşallah gelişiminide tamamlamıştır. İnşallah sağlıkla gelecek canım.

kızlar yemek zamanı..öpüyoruz hepinizi..
afiyet olsun...

canım bebişin hareket etmesi ii bişey
zaten bebiş azıcık sıkıntıda olsa çoook güçlü işaretler verrirmiş.
ama içini rahatlatmak için gidebilirsin
tatlım haftası da iyiymiş bebişinin
sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

çok geçmiş olsun..sağlıkla gelsinde bebeğin sezeryan-normal farketmez

benimkide hep solda..yer yaptı resmen

bende zor kalkıyorum ya...sanırım hepimiz aynıyız...sabır

bende şaşırdım arzucum ama yüksek tansiyon çok önemli sizin için hayırlısı olsun allah bebişini sağlıkla kucağını almayı nasip etsin kaçıncı haftandasın[/QUOTE]

bugun 36 0 dayım ama kızım önden gidiyor 37deymiş.birde doktor plesanta yaslanmaya baslamıs dedi ne oldugunu bilen var mı?[/QUOTE]

haftan ilerideymiş canım saat kaçta giriyorsun doğuma

gözün aydın güle güle giydir tatlım

ii akşamlarr kızlarr istanbul avrupa yakasında oturanlarr hangi hastaneye gidiyosunuz muayene doğum ücretleri hakkında bilginizi paylaşırsanız sevinirim

Kızlar benim yine bir sorum var.. Uyku setlerinizi yıkadınız mı kullanmadan önce? Kılıf şeklinde mi oluyordu onlar yoksa dikilmiş mi? Yıkamaya lüzum var mı?

tüh inşallah bir iki günlük birşeydir canım. öksüren var mıydı ki yakınınızda?
daha çıkmamış sonuçlar. aradım bugün iki kere. yarın bir daha ararım. figen hanım da izinli bu hafta. sonuçları alıp onu arayacağım, telefonda değerlendirecek sanırım.

tansiyon iyi değildir tabii canım. inşallah düşer hemen. plasenta zaten doğuma yakın zamanlarda yaşlanmaya başlıyor. ama çok verimli bir organ olduğundan, bir kısmında yaşlanma olsa bile bebeği beslemeye devam edebiliyor diye biliyorum. iyice çalışamaz hale gelince de bebeği alıyorlar hemen çünkü artık oksijen gitmemeye başlıyor bebeğe. tehlikeli tabi. senin durumun o aşamada değildir canım. haftan da ileri. normal olması lazım biraz yaşlanmanın. bizi haberdar et e mi? ne zaman gelirse gelsin, inşallah sağlıkla gelir bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…