daha yerleşemedim tatlım. stres küpü oldum. eşim gece çok geç saatlere kadar artı hafta sonları da çalışmaya devaqm ediyor. ondan evde ben de fazla bişi yapamıyorum. alınacaklar var. yapılacaklar listemiz var. ben buradan online alışveriş edebildiğim kadar ediyorum işte. bebeğin odasında hala başka odalara ait koliler vs. var. salona bir dolaplı duvar ünitesi almamız gerekiyor ki yerleşmeyen koliler yerleşsin ortalık toplansın. kütüphane vs. aldık bu arada çok şükür. arkadaş beşik verecekti onu da bugün ancak nakliyeci ile getirttik. onun da içine uyku seti nevresim vs almak lazım. çantam da hazır değil. kendime gecelik terlik külot falan alabildim ama bu arada. bebeğin oda takımı bu ay sonu gibi gelecek. bebişin giysileri hurçlarda duruyor. içinden hastane çıkışlarını falan çıkarıp, yıkamam bir de güzel çanta bulmam lazım. lazım da lazım
sen nasılsın Ahu'cum?
canım geçmiş olsun.bende kronik kabız var 2 yıldır hamilelikde üstüne gelince iyice öldüm öldüm dirildim..Amelyat olmuştum geçen sene çikolata kistinden öncesinde sonrasında kaldı..Neler denemedim hint yağları bitkiler kayısılar erikler incirler..Sıcak sütler üstüne..Ama yok dün bir kase ceviz yedim bugün tuvaletten çıkamadım =))
canım için rahat eder bence başka bir doktora daha gözükebilirsin.
Teşekkür ederimmmm =))) Sağol canım kötü bir gündü.. Gelişimi bir ay önde ve hızlı büyüyor..Bunun içi sanırım zamanından önce alacak..En azından bana söylediği bu..Başka bir doktora daha mı görünsem diyorum içim pek rahat değil ama başından beri de bu doktora gidiyorum.. Aklım karıştı
mrb kızlar nasılsınız ne zamandır yazamıyrdum yogunlktan.bugun doktora kontrole gelmiştim tansiyonum cok yüksek cıktı plesanta yaslanmaya baslamıs dedi hastaneye yatırdı tansiyon düşmezse yarın sabah alacaklar bebegimi hiç beklemiyordum cok garip hissediyorum saskınım
canım o ağrılar bendede var herkeste var merak edilecek bişey yok gibi geliyor canım. doktora sordum bugün çok normal dedi hatta sahte doğum sancıları bile olabilir ama önemli olan bebeğin hareket etmemesi ve düzenli sancı olması korkma dedi. ağrılarında fazla olacak artık son aya girdin dedi. ama için rahat etsin diye doktoruna sor istersen.ıyı aksamlar herkese bende martta dogum yapıcam ayın 20 sı gıbı gozukuyor ultrasonda burdan hergun yazılanları duzuenlı takıp edıyorum fakat ılk kez yazıyorum aslında sızlere sorularım vardı ben suan 35 haftalık hamıleyım yanlız bu sancılar nasıl bır sey oluyor bılmıyorum benım bebegım bugun hep sag tarafımda sag tarafım acıyor zor yuruyorum bırde sankı asagıda ayagı takılmıs gıbı gelıyor sag tarafımı tekmelerken canım acıyor bu normalmı doktora gıtmem gerekırmı sızce canım cok sıkılıyor ıcerde bır problemı var dıye
mrb kızlar nasılsınız ne zamandır yazamıyrdum yogunlktan.bugun doktora kontrole gelmiştim tansiyonum cok yüksek cıktı plesanta yaslanmaya baslamıs dedi hastaneye yatırdı tansiyon düşmezse yarın sabah alacaklar bebegimi hiç beklemiyordum cok garip hissediyorum saskınım
Hoşgeldin canım, anlattıkların normal görünüyor bence. Yürüyememe, belli bir yerin acıması hepsi herkeste var aşağı yukarı ama için rahat edecekse görün bi doktora ya da doktoruna. Ben de 35 haftalığım ama sancı diye tarif edeceğim bişey yok. Sürekli kasıkta ağrı, oturup kalkarken yatakta sağa sola dönerken kasık bölgesine ağrı saplanması gibi şeyler... ama doğum sancısı bunlara benzemiyor anladığım kadarıyla daha şiddetli ve farklı herhalde
afiyet olsun...kızlar yemek zamanı..öpüyoruz hepinizi..
ıyı aksamlar herkese bende martta dogum yapıcam ayın 20 sı gıbı gozukuyor ultrasonda burdan hergun yazılanları duzuenlı takıp edıyorum fakat ılk kez yazıyorum aslında sızlere sorularım vardı ben suan 35 haftalık hamıleyım yanlız bu sancılar nasıl bır sey oluyor bılmıyorum benım bebegım bugun hep sag tarafımda sag tarafım acıyor zor yuruyorum bırde sankı asagıda ayagı takılmıs gıbı gelıyor sag tarafımı tekmelerken canım acıyor bu normalmı doktora gıtmem gerekırmı sızce canım cok sıkılıyor ıcerde bır problemı var dıye
tatlım haftası da iyiymiş bebişininmrb kızlar nasılsınız ne zamandır yazamıyrdum yogunlktan.bugun doktora kontrole gelmiştim tansiyonum cok yüksek cıktı plesanta yaslanmaya baslamıs dedi hastaneye yatırdı tansiyon düşmezse yarın sabah alacaklar bebegimi hiç beklemiyordum cok garip hissediyorum saskınım
ıyı aksamlar herkese bende martta dogum yapıcam ayın 20 sı gıbı gozukuyor ultrasonda burdan hergun yazılanları duzuenlı takıp edıyorum fakat ılk kez yazıyorum aslında sızlere sorularım vardı ben suan 35 haftalık hamıleyım yanlız bu sancılar nasıl bır sey oluyor bılmıyorum benım bebegım bugun hep sag tarafımda sag tarafım acıyor zor yuruyorum bırde sankı asagıda ayagı takılmıs gıbı gelıyor sag tarafımı tekmelerken canım acıyor bu normalmı doktora gıtmem gerekırmı sızce canım cok sıkılıyor ıcerde bır problemı var dıye
evet aynen anlattıgın gıbı sabah uyanırken hemen kalkamıyorum alt kasık bolgesı cok agrıyor bıraz oturur sekılde duruyorum sonra kalka bılıyorum ayaga cok tesekurle cevap verdıgın ıcın hepımız saglıkla sıhhatle yavrularımızı alırız ınsallah kucagımıza
ayyyy kızlar anne diyine anneme yaptığım haksızlık aklıma geldi. Ben hiç aramıor sormuyor diyordum. Meğer annem neler hazırlamış kızıma görünce çok utandım. Bide orda kaldım hiç yerimden kaldırmadı. Herşeyi önüme getirdi. Babamada banada baktı canım yaaa. Bide dediki doğumda sana ben bakacam dedi. Doğumdan önce gelecek evi temizleyecek. Neler hazırlamış torununa yaaa. Allahım üstümden eksik etmesin. Allahım razı olsun. Bende sormuyor düşünmüyor diyordum.meğer hep kızımı ve beni düşünüyormuş canım yaaa
ii akşamlarr kızlarr istanbul avrupa yakasında oturanlarr hangi hastaneye gidiyosunuz muayene doğum ücretleri hakkında bilginizi paylaşırsanız sevinirim
iyi akşamlar efnanim nasılsın
canımm yeni gördümm baika topik vardı doğum hikayeleri okuyodumm dalmışımm iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Canım benim sağolasın.Bal zencefili denedim,şimdilik daha az öksürüyorum.Geçen sefer reflüdendi ama bu defa farklı.
İşin ilginç yanı Cumartesi bizim kızı gördükten sonra kayınvalidemle sinemeya gidip alışveriş yaptık.O gece, o öksürmeye başladı.Ertesi gün ben ,kapalı alandan bakteri falan mı aldık diye düşünüyoruz.Sen tahlil sonuçlarını bugün alacaktın aldın mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?