Kızlar benim yine bir sorum var.. Uyku setlerinizi yıkadınız mı kullanmadan önce? Kılıf şeklinde mi oluyordu onlar yoksa dikilmiş mi? Yıkamaya lüzum var mı?
ben yıkamadım ama yıkıcam sermicem doğuma yakın sericem şimdiden tozlanmasın 14 dak.programda yıkıcamKızlar benim yine bir sorum var.. Uyku setlerinizi yıkadınız mı kullanmadan önce? Kılıf şeklinde mi oluyordu onlar yoksa dikilmiş mi? Yıkamaya lüzum var mı?
İyi akşamlar kızlar.. Yine herkes burda ne güzel....
elifciğim, damlacığım iletinizi, yazımdan sonra görmüşüm, ama üzülmem için gerçekten geçerli sebeplerim var ve ben bunun için hamileliğimde bebeğim de hissediyor ne kadar ağladım, hem mardin'de hem g.antep'te. Ben bunları hak etmiyorum yaa evlat olarak, bir oda yaa, bir oda.titizliği, benim hamileliğimde rahatlığımdan çok mu önemli. Yazın da mutfak halısının üstünde uzandım,(düşünün hamileliğimin ilk zamanları, önemli yani) utanıyorum bunları söylemeye ama, gerçek bunlar. Yazın tatil için daha vaktimiz olduğu halde kalktık eve döndük. Babam bilmediği için, bir problem mi var dedi(söylemem tabii de)
işte bazı arkadaşlarım sormuştu, ailenin yanında doğumu yap daha rahat edersin diye ama inanın herkes kendi evinde rahat eder ben onu bilir, onu anlarım. Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Ben evime gelenlere nasılım yaa. işte buna üzülüyorum.
mrb kızlar nasılsınız ne zamandır yazamıyrdum yogunlktan.bugun doktora kontrole gelmiştim tansiyonum cok yüksek cıktı plesanta yaslanmaya baslamıs dedi hastaneye yatırdı tansiyon düşmezse yarın sabah alacaklar bebegimi hiç beklemiyordum cok garip hissediyorum saskınım
sağol canım. seninde çok az kaldı yaaa. ne heyecangözün aydın güle güle giydir tatlım
Kızlar benim yine bir sorum var.. Uyku setlerinizi yıkadınız mı kullanmadan önce? Kılıf şeklinde mi oluyordu onlar yoksa dikilmiş mi? Yıkamaya lüzum var mı?
canım çok geçmiş olsun.tansiyon gebelikte çok önemli allah esirgesin bebeğe zarar gelmesindense doğması tabii ki daha iyi haftan açısından da endişelenecek bi durum kalmamış zaten.sen dr.una güven o mutlaka sizin için en doğru kararı verecektir,gönlünü ferah tut.allah yanınızda olsun,inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım.dua edicem sana da
iyiyim çok sağol canım az kaldı bizlerde kendi hikayelerimizi paylaşıcaz alllahın izniyle
sağol canım. Seninde çok az kaldı yaaa. Ne heyecan
ben yıkadım canım hızlı programda çok az deterjanla yıkadım. Ya dikildiği yerlerde oraya buraya atılıyor ya bende güvenemedim yıkadım.
eylül naptın 9undaydı demi doğum gittinmi konuştunmu doktorla
tatlım nasılsın bu günnn inanılmaz sancım varrr ölüyorummm bilmiyorum bu günkü farklı ve inletiyo beni bekleyecem sabahı kendi hast gidecem uzak die gitmedim bagcılara gittim serum takılmasınada izin vermedim şiştim ne işe yarıosa o serum hast gidecemm muhtemelen bekletmeyecek o hast.kuvezi var ya korkmuyo alıyolar hemen alsınlarda kurtulayımm
ayy inşallah şaşkın şaşkın okuyorumm nolmuş diye doğum hikayelerini sonra bebek doğuyo annenin kucağına yada babaya veriyolarmış ya işte orayı okurkende gözlerim doluyo sanki kendim doğum yaptım gibi okumak ii gelmiyo mu acaba diye düşünüyorumm
eylül nasılsın canım?bugün gittin mi hastaneye?o günü saymazsak şafak 2
10 da sabah 8 de tatlım ama nasıl dayanacam bilmiyorum sancılarım arttı bu günn ilginç nst bebegin kalbi yavaşladı tekledi allahım delirecem kuran bu cocuklar uyuyunca kalbi yavaşlıomu acaba ilk kez böle gördümm
wallahi canım aslında iyimi kötümü bende bilmiyorum bazı hikayeler insanı korkutuyor heleki doğuma yakın zamanlarda çokda okumamak lazım sanırım :44::44:
canım ben de az önce yazmıştım sana ne yaptın bugün diye.canım yaaa çok mu kötü sancınn serum sancını kesmiyo muydu bi serum taktırsaydın keşke.inşallah sancın diner de sabah kendi hastanene gidersin doğum yapcağına yani(yanlış anlamadıysam tabii)
az kaldı tatlım yaa sabır son 2 gün allah yanında olsun
evet tatlım şafak 2 canım sıkkın nst cocugumun kalbi yavaşladı sancılarım var hast doluymuş yatırmadılar keşke kendi hast.gitseydim şimdide gec oldu kimsem yok gidemem korkarım bakalım sabahı bekleyecem ama bu sancıyla benim hast gitsem kesin alırlardı
selam kızlar bugün sancılandım ..doktora gittim veeeeeee çatı muayenemi yaptı doktor ..boşuna korkmuşum inanın hiç acımadı .hatta doktor başı aşağıya inmeye başlamış 2 haftaya gelir dedi
canım bende de oluyo öyle nst deyken bebek hareket etmediği zaman kalp atışları düşüyo hemen ben de panik oluyorum, neden öyle oluyo ben de bilmiyorum bizimkiler sıkıntıda ya ondan belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?