2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim yine bir sorum var.. Uyku setlerinizi yıkadınız mı kullanmadan önce? Kılıf şeklinde mi oluyordu onlar yoksa dikilmiş mi? Yıkamaya lüzum var mı?
ben yıkamadım ama yıkıcam sermicem doğuma yakın sericem şimdiden tozlanmasın 14 dak.programda yıkıcam
İyi akşamlar kızlar.. Yine herkes burda ne güzel....

iyi akşamlar öznurcum:80::80:

tatlım hiç takma bunları bak artık senin bebegin var sadece onu ve yuvanı kocanı düşün inan herkes kendi derdinde ana bile baba bile üzülme benimde sendne kalır yanım yok eşim eleştiriyo kızıyorum alıştım ama aertık dert etmiyorum

canım çok geçmiş olsun.tansiyon gebelikte çok önemli Allah esirgesin bebeğe zarar gelmesindense doğması tabii ki daha iyi haftan açısından da endişelenecek bi durum kalmamış zaten.sen dr.una güven o mutlaka sizin için en doğru kararı verecektir,gönlünü ferah tut.Allah yanınızda olsun,inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım.dua edicem sana da

gözün aydın güle güle giydir tatlım
sağol canım. seninde çok az kaldı yaaa. ne heyecan
Kızlar benim yine bir sorum var.. Uyku setlerinizi yıkadınız mı kullanmadan önce? Kılıf şeklinde mi oluyordu onlar yoksa dikilmiş mi? Yıkamaya lüzum var mı?

ben yıkadım canım hızlı programda çok az deterjanla yıkadım. ya dikildiği yerlerde oraya buraya atılıyor ya bende güvenemedim yıkadım.

tatlım nasılsın bu günnn inanılmaz sancım varrr ölüyorummm bilmiyorum bu günkü farklı ve inletiyo beni bekleyecem sabahı kendi hast gidecem uzak die gitmedim bagcılara gittim serum takılmasınada izin vermedim şiştim ne işe yarıosa o serum hast gidecemm muhtemelen bekletmeyecek o hast.kuvezi var ya korkmuyo alıyolar hemen alsınlarda kurtulayımm

iyiyim çok sağol canım az kaldı bizlerde kendi hikayelerimizi paylaşıcaz alllahın izniyle

ayy inşallah şaşkın şaşkın okuyorumm nolmuş diye doğum hikayelerini sonra bebek doğuyo annenin kucağına yada babaya veriyolarmış ya işte orayı okurkende gözlerim doluyo sanki kendim doğum yaptım gibi okumak ii gelmiyo mu acaba diye düşünüyorumm

sağol canım. Seninde çok az kaldı yaaa. Ne heyecan

ben yıkadım canım hızlı programda çok az deterjanla yıkadım. Ya dikildiği yerlerde oraya buraya atılıyor ya bende güvenemedim yıkadım.

yok tatlım ne heyecanı kafam cok karışık bir ara bebegimin kalbi tekledi kulaklarımla duydummm nst kalbi 157 den 99 düştü o sırada kuran kalbim duruyordu korkudan kızlar şeker yükselmesi bu cocuga böle yaparmı lütfen kafayı yiyecem şimdi aklım hem bebekte bi şey olurmu korkusu yaşıorum alayımda elime kurtulayım valla yaa

eylül naptın 9undaydı demi doğum gittinmi konuştunmu doktorla

10 da sabah 8 de tatlım ama nasıl dayanacam bilmiyorum sancılarım arttı bu günn ilginç nst bebegin kalbi yavaşladı tekledi allahım delirecem kuran bu cocuklar uyuyunca kalbi yavaşlıomu acaba ilk kez böle gördümm

canım ben de az önce yazmıştım sana ne yaptın bugün diye.canım yaaa çok mu kötü sancınn serum sancını kesmiyo muydu bi serum taktırsaydın keşke.inşallah sancın diner de sabah kendi hastanene gidersin doğum yapcağına yani(yanlış anlamadıysam tabii)
az kaldı tatlım yaa sabır son 2 gün Allah yanında olsun

wallahi canım aslında iyimi kötümü bende bilmiyorum bazı hikayeler insanı korkutuyor heleki doğuma yakın zamanlarda çokda okumamak lazım sanırım :44::44:

eylül nasılsın canım?bugün gittin mi hastaneye?o günü saymazsak şafak 2

evet tatlım şafak 2 canım sıkkın nst cocugumun kalbi yavaşladı sancılarım var hast doluymuş yatırmadılar keşke kendi hast.gitseydim şimdide gec oldu kimsem yok gidemem korkarım bakalım sabahı bekleyecem ama bu sancıyla benim hast gitsem kesin alırlardı

canım bende de oluyo öyle nst deyken bebek hareket etmediği zaman kalp atışları düşüyo hemen ben de panik oluyorum, neden öyle oluyo ben de bilmiyorum bizimkiler sıkıntıda ya ondan belki

wallahi canım aslında iyimi kötümü bende bilmiyorum bazı hikayeler insanı korkutuyor heleki doğuma yakın zamanlarda çokda okumamak lazım sanırım :44::44:

bazılarıda güldürüyoo amannn ALLAH İZİN VERİRSE DOĞARR YAA BİŞEKİLDE İNŞALLAH HAYIRLISI OLSUNN DİYE DUA ETMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK ZATENN

selam kızlar bugün sancılandım ..doktora gittim veeeeeee çatı muayenemi yaptı doktor ..boşuna korkmuşum inanın hiç acımadı .hatta doktor başı aşağıya inmeye başlamış 2 haftaya gelir dedi

Son düzenleme:

tatlım sancıdan ölüyorum ne yapacam ben böle sabahı bilmiyorum delircem neyse cok sancım arttı uzanayımmm gelecem gene lütfen bebegime dua edin ona bir şey olmasın ne yaparım bilmiyorumm

tatlım doktorum bana demişti ki sancın gelirse yarım saatin içinde 1,5 litre suyu bitir iyi geliyomuş ,biz de hastanede serumla nerdeyse aynı şeyi yapıyoruz demişti al hemen eline bi şişe su bence başla içmeye

selam kızlar bugün sancılandım ..doktora gittim veeeeeee çatı muayenemi yaptı doktor ..boşuna korkmuşum inanın hiç acımadı .hatta doktor başı aşağıya inmeye başlamış 2 haftaya gelir dedi

süperrrrrr gözün aydın diyelim bebişini kucağına almana az kaldı desene bu gidişle mart ayında doğum yapıcak kimse kalmıcak

canım bende de oluyo öyle nst deyken bebek hareket etmediği zaman kalp atışları düşüyo hemen ben de panik oluyorum, neden öyle oluyo ben de bilmiyorum bizimkiler sıkıntıda ya ondan belki

100 e düüştümü kalbi durcak sandım inanılmaz korktum kalbim cıkacaktı nerdeyse feryat ediyordum bebegime bi şey oluyo die ama anlık oldu bu sonra 150 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…