2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bugün sancılandım ..doktora gittim veeeeeee çatı muayenemi yaptı doktor ..boşuna korkmuşum inanın hiç acımadı .hatta doktor başı aşağıya inmeye başlamış 2 haftaya gelir dedi

ebruuuuuuuu canımmmmm ayyy ne diyeceğimi şaşırdımmm yaaaa

süperrrrrr gözün aydın diyelim bebişini kucağına almana az kaldı desene bu gidişle mart ayında doğum yapıcak kimse kalmıcak

evet ya galiba öyle olacak ..doktor bebeğime koca kafalı biraz dedi ..ayyyyy sinirden çatladım kendi koca kafalı asıl hıhh

selam kızlar bugün sancılandım ..doktora gittim veeeeeee çatı muayenemi yaptı doktor ..boşuna korkmuşum inanın hiç acımadı .hatta doktor başı aşağıya inmeye başlamış 2 haftaya gelir dedi

ebruu desene 37 haftada doğucak bebecikk ayyy hayırlsıı olsunn canımmm

ayyy gözünaydın canımmm
sağlıcakla al kucağına tatlım
tatlım sancıdan ölüyorum ne yapacam ben böle sabahı bilmiyorum delircem neyse cok sancım arttı uzanayımmm gelecem gene lütfen bebegime dua edin ona bir şey olmasın ne yaparım bilmiyorumm

canım geçmiş olsun
dualarımız senle

evet ya galiba öyle olacak ..doktor bebeğime koca kafalı biraz dedi ..ayyyyy sinirden çatladım Kendi koca kafalı asıl hıhh

ayy çok hoşsunn canımmm bebeklerinn vücuda göre kafası zaten büyük olmaz mı güldürdün beni bak demene ii güldümm bana ne dicek acaba füzen hanımmm

sabah kalktığımda sadece yerım litre su içiyorum gün içinde düşün canım beni aboooooooooo ben sanırım hiç sancılanmam:26::26:

eee kalbi yavaşlaması tehlikeli değilmi eylülcüm:44::44:

ebruuuuuuuu canımmmmm ayyy ne diyeceğimi şaşırdımmm yaaaa

efnannnnnnnn çatı muayenesi yapmaz derken kadın parmakladı beni bugün minik kuşumun kilosu 3200 grmış tombullaşmış yavrum 3 haftada ..ay bunun kilosu dahada artar ben nasıl doğurcam dedim..doktor gülerek korkma az önce 4kg doğurttum dedi ne mutlu banaaaaa

ayyyy az kalmış yaaa. normal doğum olacak ne güzel. sağlıkla gelsin kuzun inşallah canım

tatlım sancıdan ölüyorum ne yapacam ben böle sabahı bilmiyorum delircem neyse cok sancım arttı uzanayımmm gelecem gene lütfen bebegime dua edin ona bir şey olmasın ne yaparım bilmiyorumm

canım bence hastaneyi ara sor yönlndirirler en azından. öyle kalma. bide kalp atışlarının yavaşlaması iyi değil diye biliyorum. bak bebekte sıkıntıya giriyor.Allah korusun

maşallah kuzunadoktorun normal doğum taraftarı sanırım 4kg.yu bile normal doğurtuyorsa

AY SAĞLIKLI OLSUNDA TEK ÇATI MUAYENESİ YAPSIN RAZIYIMM maşallah kilosudaa iyi inşallah sağlıklı olsunda

evet 40 ı beklemez dedi zaten eşi 30 da yaşanmaya başlamıştıya aynı şeyi bugün yine söyledi sancıların normal dedi

canımm söyledi mi normal sezeryan diyee ayy bende korkmaya başladımmm

benim oğlumda koca kafalı ama başkası dese ne derim bilmiyorum hboşver asıl doktor koca kafalıymış:86::86:

evet canım sanki kendileri çıkaracak ordan da koca kafalı diyolar yavrularımıza..çatır çatır doğuracam Allahın izniyle anası kurban olsun yaradana

inşallah canım normal olacak hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrularımıza

kızlarrr nts ye kaç haftalıkken bağlanıyoo doğru yazdımmı onu bile bilmiyorumm nasıl bişi bu alett bilen anlatsında acemii gitmeyimm nereye bağlanıyo bu alet kalp atışımı dinleniyoo normal değerler kaç

ebru senide bağladı mı bu alete

benim oğlumda koca kafalı ama başkası dese ne derim bilmiyorum hboşver asıl doktor koca kafalıymış:86::86:

kızlaar sizinki yine erkek benimki kız ve koca kafalııı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…