selam kızlar bugün sancılandım ..doktora gittim veeeeeee çatı muayenemi yaptı doktor ..boşuna korkmuşum inanın hiç acımadı .hatta doktor başı aşağıya inmeye başlamış 2 haftaya gelir dedi
süperrrrrr gözün aydın diyelim bebişini kucağına almana az kaldı desene bu gidişle mart ayında doğum yapıcak kimse kalmıcak
selam kızlar bugün sancılandım ..doktora gittim veeeeeee çatı muayenemi yaptı doktor ..boşuna korkmuşum inanın hiç acımadı .hatta doktor başı aşağıya inmeye başlamış 2 haftaya gelir dedi
ayyy gözünaydın canımmmselam kızlar bugün sancılandım ..doktora gittim veeeeeee çatı muayenemi yaptı doktor ..boşuna korkmuşum inanın hiç acımadı .hatta doktor başı aşağıya inmeye başlamış 2 haftaya gelir dedi
tatlım sancıdan ölüyorum ne yapacam ben böle sabahı bilmiyorum delircem neyse cok sancım arttı uzanayımmm gelecem gene lütfen bebegime dua edin ona bir şey olmasın ne yaparım bilmiyorumm
evet ya galiba öyle olacak ..doktor bebeğime koca kafalı biraz dedi ..ayyyyy sinirden çatladımKendi koca kafalı asıl hıhh
sabah kalktığımda sadece yerım litre su içiyorum gün içinde düşün canım beni aboooooooooo ben sanırım hiç sancılanmam:26::26:tatlım doktorum bana demişti ki sancın gelirse yarım saatin içinde 1,5 litre suyu bitir iyi geliyomuş ,biz de hastanede serumla nerdeyse aynı şeyi yapıyoruz demişti al hemen eline bi şişe su bence başla içmeye
10 da sabah 8 de tatlım ama nasıl dayanacam bilmiyorum sancılarım arttı bu günn ilginç nst bebegin kalbi yavaşladı tekledi allahım delirecem kuran bu cocuklar uyuyunca kalbi yavaşlıomu acaba ilk kez böle gördümm
ebruuuuuuuu canımmmmm ayyy ne diyeceğimi şaşırdımmm yaaaa
evet ya galiba öyle olacak ..doktor bebeğime koca kafalı biraz dedi ..ayyyyy sinirden çatladımkendi koca kafalı asıl hıhh
ebruu desene 37 haftada doğucak bebecikk ayyy hayırlsıı olsunn canımmm
ayyyy az kalmış yaaa. normal doğum olacak ne güzel. sağlıkla gelsin kuzun inşallah canımselam kızlar bugün sancılandım ..doktora gittim veeeeeee çatı muayenemi yaptı doktor ..boşuna korkmuşum inanın hiç acımadı .hatta doktor başı aşağıya inmeye başlamış 2 haftaya gelir dedi
tatlım sancıdan ölüyorum ne yapacam ben böle sabahı bilmiyorum delircem neyse cok sancım arttı uzanayımmm gelecem gene lütfen bebegime dua edin ona bir şey olmasın ne yaparım bilmiyorumm
efnannnnnnnn çatı muayenesi yapmaz derken kadın parmakladı beni bugünminik kuşumun kilosu 3200 grmış tombullaşmış yavrum 3 haftada ..ay bunun kilosu dahada artar ben nasıl doğurcam dedim..doktor gülerek korkma az önce 4kg doğurttum dedi ne mutlu banaaaaa
ayyy gözünaydın canımmm
sağlıcakla al kucağına tatlım
canım geçmiş olsun
dualarımız senle
benim oğlumda koca kafalı ama başkası dese ne derim bilmiyorum h boşver asıl doktor koca kafalıymış:86::86:
efnannnnnnnn çatı muayenesi yapmaz derken kadın parmakladı beni bugünminik kuşumun kilosu 3200 grmış tombullaşmış yavrum 3 haftada ..ay bunun kilosu dahada artar ben nasıl doğurcam dedim..doktor gülerek korkma az önce 4kg doğurttum dedi ne mutlu banaaaaa
evet 40 ı beklemez dedi zaten eşi 30 da yaşanmaya başlamıştıya aynı şeyi bugün yine söyledi sancıların normal dedi
100 e düüştümü kalbi durcak sandım inanılmaz korktum kalbim cıkacaktı nerdeyse feryat ediyordum bebegime bi şey oluyo die ama anlık oldu bu sonra 150 oldu
benim oğlumda koca kafalı ama başkası dese ne derim bilmiyorum h boşver asıl doktor koca kafalıymış:86::86:
benimki dee koca burunluymuş
ayyyy az kalmış yaaa. normal doğum olacak ne güzel. sağlıkla gelsin kuzun inşallah canım
canım bence hastaneyi ara sor yönlndirirler en azından. öyle kalma. bide kalp atışlarının yavaşlaması iyi değil diye biliyorum. bak bebekte sıkıntıya giriyor.Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?