2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

100 e düüştümü kalbi durcak sandım inanılmaz korktum kalbim cıkacaktı nerdeyse feryat ediyordum bebegime bi şey oluyo die ama anlık oldu bu sonra 150 oldu
canım benimki de bazen 90lara düşüyo ben de çok telaşlanıyorum bzim bebeklerle ilgili bi durum bence hayırlısıyla bi kucağımıza alsak ahhh

tatlım suyla ilgili yazdıklarımı okudun mu

evet 40 ı beklemez dedi zaten eşi 30 da yaşanmaya başlamıştıya aynı şeyi bugün yine söyledi sancıların normal dedi

ebrucum sizin için hayırlısı olsun canım.sağlıkla gelsin bebiş

damlacım su içmek gebelikte cidden çok önemliymiş bilsem baştan beri dikkat ederdim bana o zamanlar dr demişti ki ne kadar çok su içersen bizi o kadar az görürsün ve şimdi de nerdeyse her gün görüyorum

ben 33+1de bağlandım yarın gene gidicem bağlanıcam tatlım tok karna git yada yanına çikolata al hareketlensin diye değeri bilmiyorum eline alet veriyorlar hareket ettikçe bas diyorlar

amin canım teşekkürler

herkese iyi akşamlar
iyi akşamlar cannımmmm:80::80:
demek az içsen daha fazla görürmüşsün tatlım emzirirkende su içmek süt yaparmış

canım karnına iki alet koyuyolar ultrasonun ucuna benzer iki kemerle bağlıyolar biri bebeğin kalp atışlarını diğeri sancılarını ölçüyo. normal kalp atışı değerleri bildiğim kadarıyla 120-160 arası

ayy burda doğuranları duydukça bebem erken gelir olurya diye doğum çantasını hızlandırıyorumm dün nekadar kıyafeti varsa ütüledim bugünde biberon emziğin kaynettim yarın birgünde geceliğimi falan yıkayıp ütüleyecem valla hazır olam kii bu işlere aklım yetmiyo benim

inşallah canım normal olacak hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrularımıza
İnşallah canım yaaa. benim doktorumda normal yanlısı. İnşallah sağlıkla gelsinde normalde olsa iyi olur.

canım bana 34 te demişlerdi. bugün 33+5 ti 34 sayıp bağladılar canım. canım karnına iki tane kalın pijama lastikleri olur ya öyle bişeyler bağlanıyor. biraz kalın ama hiç acıtmıyor altındada iki alet var steteskopla dinlerler ya onun gibi. yarım saat falan takılı kalıyor öyle

evet canım nts de sancı çıkmadı ..idra tahlili verdim idrar yolu enfeksiyonu çıktı ..bide çatıya baktı onda da sorun yok şükür ..hiç korkma efnancımm

tatlım sancıdan ölüyorum ne yapacam ben böle sabahı bilmiyorum delircem neyse cok sancım arttı uzanayımmm gelecem gene lütfen bebegime dua edin ona bir şey olmasın ne yaparım bilmiyorumm

Allah sağlık versin annesi..seninde ağrıların diner inşallah

32 haftadan sonra bağlıyorlar...

evet canım nts de sancı çıkmadı ..idra tahlili verdim idrar yolu enfeksiyonu çıktı ..bide çatıya baktı onda da sorun yok şükür ..hiç korkma efnancımm

çatı muayenesi acımıyor zaten..yani bende de öyle olmuştu ama kendimi normal doğuma okadar hazırlamıştım ki sezeryan olunca üzüldüm..en iyisi hayırlısını istemek bişeye şartlanmamamk sannırım

slm teyzecikler....nete girmek için ancak müsait olabildik....
bugün dr amcamıza gittik .... 2560 gr olmuşuz... artık doğum pozisyonunu almışız....sol kaburgama baskı yapıyor diyordum ya o bizim beyefendinin poposuymuşteyzeleri
buraya kadar herşey güzel ama malesef idrar yollarındaki enfeksiyon tekrarlamış ve yine antibiyotik kullanıcaz geçmezse erken doğum riski varmış...sizlerden hep duyduğum ama bugüne kadar hiç görmediğim nstye bizde bağlandık şükür herşey yolunda çıktı...nst odasının dğumhanenin yanında oluşu ve oanda normal doğum oluyor olması beni biraz etkiledi kızlar....normal düşünen ben biraz da olsa sezaryeni de düşünmeye başladım:26:bizden haberler bukadar teyzeler...şimdi geçmişi okuyalım biraz

maşallah bebişine canımseni çok merak ettik neyse herşey yolundaymış

ben 33+1de bağlandım yarın gene gidicem bağlanıcam tatlım tok karna git yada yanına çikolata al hareketlensin diye değeri bilmiyorum eline alet veriyorlar hareket ettikçe bas diyorlar

anladımm canımmm ii bari aç mı tokmu diye çok kafam karışırdı budurumda tok giderim derse nts diye

anladımm canımm sağolasınnn değerleride öğrenmiş oldummm

benimkinede 34 haftalıkken bakarlar belkim ozman 30 haftalıkken gittim 4 hafta sonra gel demişti çünkü

canımmm idrar tahlilini bana sağlık ocagı yapmıştı 4 hafta önce falan içine bi çubuk gibi bişi batırıyolar onun gibi bişi mi buu test bugün yarın tekrar gitmem lasımm sağlık ocağına günüm geldii

yaa kızlarrr bide bu günlerde akıntı artar mı benim bazen resmen akıntımın geldiğini hissediyorumm sarımtrak bi renk iltihap gibi koku yok ama normal mi çok ayakta durunca falan oluyo sanki daha çok

hoşgeldin canım seni çok merak etmiştik. iyi çıkmış herşey çok şükür.

herkese iyi akşamlar

hoşgeldin canım

canım maşallah bebişe kilosu gayet iyi bu haftada.ısırmalık poposunu dayamış demek kaburgana haa
enfeksiyon gebeliğim boyunca bu 3.kez yaşadığım bi şey.üstelik hastanede yattığım dönem çıkan enf. sonucu antibiyotik kullanmıştım (ikinci kez) hastaneden çıktıktan 10 -12 gün sonra yapılan tahlilde bi daha çıktı yuhhh artık dedim yaa yapıştı kaldı nasıl bi enfeksiyonsa
benim nst bağlandığım yer de doğum ssalonlarının olduğu yerde ne çığlıklar duydum ahhhh

öyle tabi canım ben herşeye hazırlıklıyım ..önemli olan bebişin sağlığı ablamda senin yaşadıklarını yaşadı saatlerce sancı çekti son anda bebek kakasını yapınca sezeryan oldu ..aman kızıma bişi olmasında gerisi hiç önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…