canım benimki de bazen 90lara düşüyo ben de çok telaşlanıyorum bzim bebeklerle ilgili bi durum bence hayırlısıyla bi kucağımıza alsak ahhh100 e düüştümü kalbi durcak sandım inanılmaz korktum kalbim cıkacaktı nerdeyse feryat ediyordum bebegime bi şey oluyo die ama anlık oldu bu sonra 150 oldu
evet 40 ı beklemez dedi zaten eşi 30 da yaşanmaya başlamıştıya aynı şeyi bugün yine söyledi sancıların normal dedi
maşallah kuzunadoktorun normal doğum taraftarı sanırım 4kg.yu bile normal doğurtuyorsa
kızlarrr nts ye kaç haftalıkken bağlanıyoo doğru yazdımmı onu bile bilmiyorumm nasıl bişi bu alett bilen anlatsında acemii gitmeyimm nereye bağlanıyo bu alet kalp atışımı dinleniyoo normal değerler kaç
ebru senide bağladı mı bu alete
koca kafalı koca burunlu olsalarda çok tatlılar demi amaaaaa
canım benimki de bazen 90lara düşüyo ben de çok telaşlanıyorum bzim bebeklerle ilgili bi durum bence hayırlısıyla bi kucağımıza alsak ahhh
tatlım suyla ilgili yazdıklarımı okudun mu
ebrucum sizin için hayırlısı olsun canım.sağlıkla gelsin bebiş
damlacım su içmek gebelikte cidden çok önemliymiş bilsem baştan beri dikkat ederdim bana o zamanlar dr demişti ki ne kadar çok su içersen bizi o kadar az görürsün ve şimdi de nerdeyse her gün görüyorum
iyi akşamlar cannımmmm:80::80:herkese iyi akşamlar
canım benimki de bazen 90lara düşüyo ben de çok telaşlanıyorum bzim bebeklerle ilgili bi durum bence hayırlısıyla bi kucağımıza alsak ahhh
tatlım suyla ilgili yazdıklarımı okudun mu
ebrucum sizin için hayırlısı olsun canım.sağlıkla gelsin bebiş
damlacım su içmek gebelikte cidden çok önemliymiş bilsem baştan beri dikkat ederdim bana o zamanlar dr demişti ki ne kadar çok su içersen bizi o kadar az görürsün ve şimdi de nerdeyse her gün görüyorum
kızlarrr nts ye kaç haftalıkken bağlanıyoo doğru yazdımmı onu bile bilmiyorumm nasıl bişi bu alett bilen anlatsında acemii gitmeyimm nereye bağlanıyo bu alet kalp atışımı dinleniyoo normal değerler kaç
İnşallah canım yaaa. benim doktorumda normal yanlısı. İnşallah sağlıkla gelsinde normalde olsa iyi olur.inşallah canım normal olacak hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrularımıza
tatlım sancıdan ölüyorum ne yapacam ben böle sabahı bilmiyorum delircem neyse cok sancım arttı uzanayımmm gelecem gene lütfen bebegime dua edin ona bir şey olmasın ne yaparım bilmiyorumm
evet canım nts de sancı çıkmadı ..idra tahlili verdim idrar yolu enfeksiyonu çıktı ..bide çatıya baktı onda da sorun yok şükür ..hiç korkma efnancımm
benimkide kız ,teyzesi
maşallah bebişine canımslm teyzecikler....nete girmek için ancak müsait olabildik....
bugün dr amcamıza gittik .... 2560 gr olmuşuz... artık doğum pozisyonunu almışız....sol kaburgama baskı yapıyor diyordum ya o bizim beyefendinin poposuymuş teyzeleri
buraya kadar herşey güzel ama malesef idrar yollarındaki enfeksiyon tekrarlamış ve yine antibiyotik kullanıcazgeçmezse erken doğum riski varmış...sizlerden hep duyduğum ama bugüne kadar hiç görmediğim nstye bizde bağlandık şükür herşey yolunda çıktı...nst odasının dğumhanenin yanında oluşu ve oanda normal doğum oluyor olması beni biraz etkiledi kızlar....normal düşünen ben biraz da olsa sezaryeni de düşünmeye başladım:26:bizden haberler bukadar teyzeler...şimdi geçmişi okuyalım biraz
ben 33+1de bağlandım yarın gene gidicem bağlanıcam tatlım tok karna git yada yanına çikolata al hareketlensin diye değeri bilmiyorum eline alet veriyorlar hareket ettikçe bas diyorlar
canım karnına iki alet koyuyolar ultrasonun ucuna benzer iki kemerle bağlıyolar biri bebeğin kalp atışlarını diğeri sancılarını ölçüyo. normal kalp atışı değerleri bildiğim kadarıyla 120-160 arası
İnşallah canım yaaa. benim doktorumda normal yanlısı. İnşallah sağlıkla gelsinde normalde olsa iyi olur.
canım bana 34 te demişlerdi. bugün 33+5 ti 34 sayıp bağladılar canım. canım karnına iki tane kalın pijama lastikleri olur ya öyle bişeyler bağlanıyor. biraz kalın ama hiç acıtmıyor altındada iki alet var steteskopla dinlerler ya onun gibi. yarım saat falan takılı kalıyor öyle
evet canım nts de sancı çıkmadı ..idra tahlili verdim idrar yolu enfeksiyonu çıktı ..bide çatıya baktı onda da sorun yok şükür ..hiç korkma efnancımm
hoşgeldin canım seni çok merak etmiştik. iyi çıkmış herşey çok şükür.slm teyzecikler....nete girmek için ancak müsait olabildik....
bugün dr amcamıza gittik .... 2560 gr olmuşuz... artık doğum pozisyonunu almışız....sol kaburgama baskı yapıyor diyordum ya o bizim beyefendinin poposuymuş teyzeleri
buraya kadar herşey güzel ama malesef idrar yollarındaki enfeksiyon tekrarlamış ve yine antibiyotik kullanıcazgeçmezse erken doğum riski varmış...sizlerden hep duyduğum ama bugüne kadar hiç görmediğim nstye bizde bağlandık şükür herşey yolunda çıktı...nst odasının dğumhanenin yanında oluşu ve oanda normal doğum oluyor olması beni biraz etkiledi kızlar....normal düşünen ben biraz da olsa sezaryeni de düşünmeye başladım:26:bizden haberler bukadar teyzeler...şimdi geçmişi okuyalım biraz
herkese iyi akşamlar
slm teyzecikler....nete girmek için ancak müsait olabildik....
Allah sağlık versin annesi..seninde ağrıların diner inşallah
32 haftadan sonra bağlıyorlar...
çatı muayenesi acımıyor zaten..yani bende de öyle olmuştu ama kendimi normal doğuma okadar hazırlamıştım ki sezeryan olunca üzüldüm..en iyisi hayırlısını istemek bişeye şartlanmamamk sannırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?