2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah kilosu çok iyi annesi ..canım bendede enfeksiyonun 3. tekrar edişi banada erken doğabilir demişlerdi ..şimdide 2 haftaya gelir dedi ..bol su iç birde ben narın çok faydasını gördüm ..antibiyotiklerin hiçbiri sonuç vermedi bende

canım bendede oldu enfeksiyon ama çok şükür geçti ve kullandığım ilaçlarında hiçbir zararı olmadı çok şükür.
viyoleciğim maşallah kuzucuğa yazmayı unutmuşum yaaa. Allahım korusun canım kilosu çok iyi

yaa kızlarrr bide bu günlerde akıntı artar mı benim bazen resmen akıntımın geldiğini hissediyorumm sarımtrak bi renk iltihap gibi koku yok ama normal mi çok ayakta durunca falan oluyo sanki daha çok

ebruuu canımmm idrar testi ile ilgili yazöıştımmm okumadın mı?

okudum canımda hiç sağlık ocağında yaptırmadım ben ..eğer kasıklarda ağrın idrarda yanman ve bulantın oluyorsa hastanede yaptır önemli bi rahatsızlık çünkü

okudum canımda hiç sağlık ocağında yaptırmadım ben ..eğer kasıklarda ağrın idrarda yanman ve bulantın oluyorsa hastanede yaptır önemli bi rahatsızlık çünkü

çok şükür bi şikayetim yok canımm sağlık ocağında yaptılar 2 kere iverdiğim idrarın içine bi çubuk batırıp baktılar temiz demişlerdi sonucu sanada hemen verdilermi haa bide eyüp devlette yapmışlardı labaratuvar a bırakmıştımm ondada bişi çıkmamıştıı baya aoluyo ama bunlara dur ben sağlık ocağına sorayımmm

benim tek şikayetimm diş etlerim çok kanıyoo bide sağ kaburgamda çok batma oluyo bazende kaşınıyooo

yaa kızlarrr bide bu günlerde akıntı artar mı benim bazen resmen akıntımın geldiğini hissediyorumm sarımtrak bi renk iltihap gibi koku yok ama normal mi çok ayakta durunca falan oluyo sanki daha çok

akıntı bende de okul zamanı çok oluyodu canım ayakta durmaktan şimdi geçti ..ama şu vajinal temizlik için olan jellerden kullanmıyorsan tavsiye ederim . olası enfeksiyonları önlemiş olursun

kızlar bizde bugün korktuk biraz ki halada korkuyorum bugün oynadığını fazla hissetmedim sabah sağlık merkezine gittim kalp atışları iyi çıktı sonra saat 2 gibi duşa girdim banyoda duşakabinden çıkarken ayağım kaydı bacağım ayrıldı karnım duşakabinin kenarına geldi çok acımadı aslında ayağımın dışında sonra kızım hiç ama hiç oynamadı saat 5 kadar bekledim çikolata yedim süt içtim karnıma masaj yaptımyok ama kıpırdama bile yok tabi hemen dokturu aradım hastanede değilmiş mecbur kaldım acildeki doktora görünmeye usgye girdik iyi dedi bu arada ilkdefa nstye bağlandım sancı yok bebeğin kalp atışlar iyi çıktı ama 1 sattir sadece 2 defa oynadı sinir oldum doktorada perşembe kontrolumüz var dedim diye ne kilosunu söyledi sadece doğum için erken dedi bide ters olduğunu söyledimi doktorun dedi başkada birşey söylemedi ona göre herşey yolunda ama panik oldum işte dün kıpır kıpır olan yavrum bugün resmen durdu sinirlerim bozuldu nekadar zormuş ya usgye girene kadar neler düşündüm neler çok korkuyorum ilk bebeğim karnımda öldüğü için nolur GÜZEL ALLAHIM BUNU BANA BAĞIŞLA

geçmiş olsun canım, haftan ilerideymiş allahtan bebişin de büyümüş, hayırlısı olsun inşallah, haberdar etmeye çalış bizi, 3. bebiş senden mi gelecek acaba

eylülcüm, çıkmışsın merak da ettim ama bak geçen gün yazmıştım, geçen kalp atışları çok yavaşladı doktorlar panik oldu, meğerse hem açmış hem uyuyormuş yavrum, bişeyler yedim rahatsız ettim hemen normale döndü...ha sen ihmal etme tabi ama hemen 150ye çıktı diyorsun, o kablolardan da kaynaklanabiliyor...acaba geçtimi sancıların:44:

viyolecim gözünaydın ben de çok merak ettim seni...allahtan önemli bişey yok, idrar yolu enf. için bol su iç canım...maşallah bebişine çok güzel kilosu benimki küçük kaldı ya senin haftanda 1950grdı.perşembe gitcem yine kilo aldırcak ne varsa yapıom bu ara şu günde 2 yumurta kuralını uyguluyorum bakalım, benimki de yetişsin sizinkilere yaaaaaaaaaaaa:26:

kızlarr viyole gibi benimde sağ kaburgamda çok batma oluyo hatta bazen çok kaşınıyoo acaba benim oğlanda mı totosunu koyuyo orama

kıyamam yaaa çok zor saatler geçirmişsin allahtan kızın iyiymiş yerleri daralıyor sürekli hareket etmeyebilir bak iyiymiş sen stres oldukçada oynamıyor olabilir çok geçmiş olsun

geçmiş olsun canım..kız bende yok yok bütün sorunlar var walla ..diş eti ,vücut kaşıntısı kollarım bacaklarımda kaşıntı başladı

slm kızlar geçmişi okyayım dedim vazgeçtim...canınızı sıkan her neyse umarım en kısa zamanda geçer..benim kalçam çok ağrıyo

akıntı bende de okul zamanı çok oluyodu canım ayakta durmaktan şimdi geçti ..ama şu vajinal temizlik için olan jellerden kullanmıyorsan tavsiye ederim . olası enfeksiyonları önlemiş olursun

canım o jellerden bende vardı gebelik öncesi 2-3 kez en fazla kullanmıştım ama gebelik itibariyle güvenip kullanamadım.

Allah sana bağışlasın yavrunu canım.Allah korumuş.canım bazen çok durgun oluyolar gerçekten ben de kafamda ne felaket senaryoları kuruyorum Allahım korusun hepimizin yavrusunu.

canımm kullanmıyorummm ben hiçbi temizlik maddesi su ile bide üstten sabunn gerisi sakıncalı diye biliyorumm ama senin dediğin o jelide merakk ettim bi ablam vardı oda demişti çünkü çok iyi diye avon du sanırımm seninkide mi?

canımm benimde bazen dikkatimi çeker mesela bugün çok fazla oynadıysa yarınn çok az oynar senin bebek ne kadarlık canımm ben 32. haftadaım bu dediğim bi kaç hafta önce daha sık oluyodu

ihmal etme efnancım sakın

canımm bikaç hafta sonra gidicem ozman dotora sorayımm bi baksınn o halde en azından kafamdan kaygım gider

maşallah bebişine canımseni çok merak ettik neyse herşey yolundaymış

hoşgeldin canım seni çok merak etmiştik. iyi çıkmış herşey çok şükür.

kızlarr viyole gibi benimde sağ kaburgamda çok batma oluyo hatta bazen çok kaşınıyoo acaba benim oğlanda mı totosunu koyuyo orama

geçmişi okumak stedim ama mümkün değil çok sayfa var kaynatmışsınız yine kızlar....merak ettiğinizi biliyordum arkadaşlar hepiniz çok sağolun...hatta nete girmeden önce eşime diyordum arkadaşlarım beni merak etmiştir girip haber veriyim diye...
hepinizi çok seviyorum çok sağolun iyiki varsınız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…