slm teyzecikler....nete girmek için ancak müsait olabildik....
bugün dr amcamıza gittik .... 2560 gr olmuşuz... artık doğum pozisyonunu almışız....sol kaburgama baskı yapıyor diyordum ya o bizim beyefendinin poposuymuş teyzeleri
buraya kadar herşey güzel ama malesef idrar yollarındaki enfeksiyon tekrarlamış ve yine antibiyotik kullanıcazgeçmezse erken doğum riski varmış...sizlerden hep duyduğum ama bugüne kadar hiç görmediğim nstye bizde bağlandık şükür herşey yolunda çıktı...nst odasının dğumhanenin yanında oluşu ve oanda normal doğum oluyor olması beni biraz etkiledi kızlar....normal düşünen ben biraz da olsa sezaryeni de düşünmeye başladım:26:bizden haberler bukadar teyzeler...şimdi geçmişi okuyalım biraz
ebru canımm bebişin tahmini doğum tarihi neydi
canımmaşallah bebişe kilosu gayet iyi bu haftada.ısırmalık poposunu dayamış demek kaburgana haa
enfeksiyon gebeliğim boyunca bu 3.kez yaşadığım bi şey.üstelik hastanede yattığım dönem çıkan enf. sonucu antibiyotik kullanmıştım (ikinci kez) hastaneden çıktıktan 10 -12 gün sonra yapılan tahlilde bi daha çıktı yuhhh artık dedim yaa yapıştı kaldı nasıl bi enfeksiyonsa
benim nst bağlandığım yer de doğum ssalonlarının olduğu yerde ne çığlıklar duydum ahhhh
ebruuu canımmm idrar testi ile ilgili yazöıştımmm okumadın mı?
okudum canımda hiç sağlık ocağında yaptırmadım ben ..eğer kasıklarda ağrın idrarda yanman ve bulantın oluyorsa hastanede yaptır önemli bi rahatsızlık çünkü
yaa kızlarrr bide bu günlerde akıntı artar mı benim bazen resmen akıntımın geldiğini hissediyorumm sarımtrak bi renk iltihap gibi koku yok ama normal mi çok ayakta durunca falan oluyo sanki daha çok
yaa kızlarrr bide bu günlerde akıntı artar mı benim bazen resmen akıntımın geldiğini hissediyorumm sarımtrak bi renk iltihap gibi koku yok ama normal mi çok ayakta durunca falan oluyo sanki daha çok
mrb kızlar nasılsınız ne zamandır yazamıyrdum yogunlktan.bugun doktora kontrole gelmiştim tansiyonum cok yüksek cıktı plesanta yaslanmaya baslamıs dedi hastaneye yatırdı tansiyon düşmezse yarın sabah alacaklar bebegimi hiç beklemiyordum cok garip hissediyorum saskınım
yok tatlım ne heyecanı kafam cok karışık bir ara bebegimin kalbi tekledi kulaklarımla duydummm nst kalbi 157 den 99 düştü o sırada kuran kalbim duruyordu korkudan kızlar şeker yükselmesi bu cocuga böle yaparmı lütfen kafayı yiyecem şimdi aklım hem bebekte bi şey olurmu korkusu yaşıorum alayımda elime kurtulayım valla yaa
10 da sabah 8 de tatlım ama nasıl dayanacam bilmiyorum sancılarım arttı bu günn ilginç nst bebegin kalbi yavaşladı tekledi allahım delirecem kuran bu cocuklar uyuyunca kalbi yavaşlıomu acaba ilk kez böle gördümm
slm teyzecikler....nete girmek için ancak müsait olabildik....
bugün dr amcamıza gittik .... 2560 gr olmuşuz... artık doğum pozisyonunu almışız....sol kaburgama baskı yapıyor diyordum ya o bizim beyefendinin poposuymuş teyzeleri
buraya kadar herşey güzel ama malesef idrar yollarındaki enfeksiyon tekrarlamış ve yine antibiyotik kullanıcazgeçmezse erken doğum riski varmış...sizlerden hep duyduğum ama bugüne kadar hiç görmediğim nstye bizde bağlandık şükür herşey yolunda çıktı...nst odasının dğumhanenin yanında oluşu ve oanda normal doğum oluyor olması beni biraz etkiledi kızlar....normal düşünen ben biraz da olsa sezaryeni de düşünmeye başladım:26:bizden haberler bukadar teyzeler...şimdi geçmişi okuyalım biraz
kıyamam yaaa çok zor saatler geçirmişsin allahtan kızın iyiymiş yerleri daralıyor sürekli hareket etmeyebilir bak iyiymiş sen stres oldukçada oynamıyor olabilir çok geçmiş olsunkızlar bizde bugün korktuk biraz ki halada korkuyorum bugün oynadığını fazla hissetmedim sabah sağlık merkezine gittim kalp atışları iyi çıktı sonra saat 2 gibi duşa girdim banyoda duşakabinden çıkarken ayağım kaydı bacağım ayrıldı karnım duşakabinin kenarına geldi çok acımadı aslında ayağımın dışında sonra kızım hiç ama hiç oynamadı saat 5 kadar bekledim çikolata yedim süt içtim karnıma masaj yaptımyok ama kıpırdama bile yok tabi hemen dokturu aradım hastanede değilmiş mecbur kaldım acildeki doktora görünmeye usgye girdik iyi dedi bu arada ilkdefa nstye bağlandım sancı yok bebeğin kalp atışlar iyi çıktı ama 1 sattir sadece 2 defa oynadı sinir oldum doktorada perşembe kontrolumüz var dedim diye ne kilosunu söyledi sadece doğum için erken dedi bide ters olduğunu söyledimi doktorun dedi başkada birşey söylemedi ona göre herşey yolunda ama panik oldum işte dün kıpır kıpır olan yavrum bugün resmen durdu sinirlerim bozuldu nekadar zormuş ya usgye girene kadar neler düşündüm neler çok korkuyorum ilk bebeğim karnımda öldüğü için nolur GÜZEL ALLAHIM BUNU BANA BAĞIŞLA
çok şükür bi şikayetim yok canımm sağlık ocağında yaptılar 2 kere iverdiğim idrarın içine bi çubuk batırıp baktılar temiz demişlerdi sonucu sanada hemen verdilermi haa bide eyüp devlette yapmışlardı labaratuvar a bırakmıştımm ondada bişi çıkmamıştıı baya aoluyo ama bunlara dur ben sağlık ocağına sorayımmm
benim tek şikayetimm diş etlerim çok kanıyoo bide sağ kaburgamda çok batma oluyo bazende kaşınıyooo
akıntı bende de okul zamanı çok oluyodu canım ayakta durmaktan şimdi geçti ..ama şu vajinal temizlik için olan jellerden kullanmıyorsan tavsiye ederim . olası enfeksiyonları önlemiş olursun
kızlar bizde bugün korktuk biraz ki halada korkuyorum bugün oynadığını fazla hissetmedim sabah sağlık merkezine gittim kalp atışları iyi çıktı sonra saat 2 gibi duşa girdim banyoda duşakabinden çıkarken ayağım kaydı bacağım ayrıldı karnım duşakabinin kenarına geldi çok acımadı aslında ayağımın dışında sonra kızım hiç ama hiç oynamadı saat 5 kadar bekledim çikolata yedim süt içtim karnıma masaj yaptımyok ama kıpırdama bile yok tabi hemen dokturu aradım hastanede değilmiş mecbur kaldım acildeki doktora görünmeye usgye girdik iyi dedi bu arada ilkdefa nstye bağlandım sancı yok bebeğin kalp atışlar iyi çıktı ama 1 sattir sadece 2 defa oynadı sinir oldum doktorada perşembe kontrolumüz var dedim diye ne kilosunu söyledi sadece doğum için erken dedi bide ters olduğunu söyledimi doktorun dedi başkada birşey söylemedi ona göre herşey yolunda ama panik oldum işte dün kıpır kıpır olan yavrum bugün resmen durdu sinirlerim bozuldu nekadar zormuş ya usgye girene kadar neler düşündüm neler çok korkuyorum ilk bebeğim karnımda öldüğü için nolur GÜZEL ALLAHIM BUNU BANA BAĞIŞLA
akıntı bende de okul zamanı çok oluyodu canım ayakta durmaktan şimdi geçti ..ama şu vajinal temizlik için olan jellerden kullanmıyorsan tavsiye ederim . olası enfeksiyonları önlemiş olursun
kızlar bizde bugün korktuk biraz ki halada korkuyorum bugün oynadığını fazla hissetmedim sabah sağlık merkezine gittim kalp atışları iyi çıktı sonra saat 2 gibi duşa girdim banyoda duşakabinden çıkarken ayağım kaydı bacağım ayrıldı karnım duşakabinin kenarına geldi çok acımadı aslında ayağımın dışında sonra kızım hiç ama hiç oynamadı saat 5 kadar bekledim çikolata yedim süt içtim karnıma masaj yaptımyok ama kıpırdama bile yok tabi hemen dokturu aradım hastanede değilmiş mecbur kaldım acildeki doktora görünmeye usgye girdik iyi dedi bu arada ilkdefa nstye bağlandım sancı yok bebeğin kalp atışlar iyi çıktı ama 1 sattir sadece 2 defa oynadı sinir oldum doktorada perşembe kontrolumüz var dedim diye ne kilosunu söyledi sadece doğum için erken dedi bide ters olduğunu söyledimi doktorun dedi başkada birşey söylemedi ona göre herşey yolunda ama panik oldum işte dün kıpır kıpır olan yavrum bugün resmen durdu sinirlerim bozuldu nekadar zormuş ya usgye girene kadar neler düşündüm neler çok korkuyorum ilk bebeğim karnımda öldüğü için nolur GÜZEL ALLAHIM BUNU BANA BAĞIŞLA
ihmal etme efnancım sakın
maşallah bebişine canımseni çok merak ettik neyse herşey yolundaymış
hoşgeldin canım seni çok merak etmiştik. iyi çıkmış herşey çok şükür.
canımmaşallah bebişe kilosu gayet iyi bu haftada.ısırmalık poposunu dayamış demek kaburgana haa
enfeksiyon gebeliğim boyunca bu 3.kez yaşadığım bi şey.üstelik hastanede yattığım dönem çıkan enf. sonucu antibiyotik kullanmıştım (ikinci kez) hastaneden çıktıktan 10 -12 gün sonra yapılan tahlilde bi daha çıktı yuhhh artık dedim yaa yapıştı kaldı nasıl bi enfeksiyonsa
benim nst bağlandığım yer de doğum ssalonlarının olduğu yerde ne çığlıklar duydum ahhhh
maşallah kilosu çok iyi annesi ..canım bendede enfeksiyonun 3. tekrar edişi banada erken doğabilir demişlerdi ..şimdide 2 haftaya gelir dedi ..bol su iç birde ben narın çok faydasını gördüm ..antibiyotiklerin hiçbiri sonuç vermedi bende
canım bendede oldu enfeksiyon ama çok şükür geçti ve kullandığım ilaçlarında hiçbir zararı olmadı çok şükür.
viyoleciğim maşallah kuzucuğa yazmayı unutmuşum yaaa. Allahım korusun canım kilosu çok iyi
viyolecim gözünaydın ben de çok merak ettim seni...allahtan önemli bişey yok, idrar yolu enf. için bol su iç canım...maşallah bebişine çok güzel kilosubenimki küçük kaldı ya senin haftanda 1950grdı. perşembe gitcem yine kilo aldırcak ne varsa yapıom bu ara şu günde 2 yumurta kuralını uyguluyorum bakalım, benimki de yetişsin sizinkilere yaaaaaaaaaaaa:26:
kızlarr viyole gibi benimde sağ kaburgamda çok batma oluyo hatta bazen çok kaşınıyoo acaba benim oğlanda mı totosunu koyuyo orama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?