2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne suyu imdat ölüyom bu gecee cıkamayacam sabahaa anammmm

bir bebişimiz daha olmuş didem arkadaşımızı tebrik ediyorum..Allah analı babalı büyütsün...sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun inş...

canımmm çok geçmiş olsun. Allahım korumuş canım. Allah bi daha yaşatmasın böyle şeyleri. Allahım yavrunu sana bağışlasın İnşallaaaaah.

canıımmm bebkler en çok neyden kilo alırlar nete göre benimki normal ama olsunn yinede öğreneyimm

geçmiş olsun canım..kız bende yok yok bütün sorunlar var walla ..diş eti ,vücut kaşıntısı kollarım bacaklarımda kaşıntı başladı

ay canımm bendede var aslında o kaşıntı ama geceleri bacaklarımda oluyo şu kış günü alt pijamamı çıkarınca rahatlıyotrumm sonra ancak uyuyabiliyorumm

geömiş olsun canım...bebişin iyiymiş şükür annesi sende stres yapma kendine artık canım hissedip bebişinde strese girer ..iyi şeyler düşün canım

amann ölüyorummm allahım ya gitmeyecem inadına sabahı bekleyecemm 2 gün ha gayret

ne suyu imdat ölüyom bu gecee cıkamayacam sabahaa anammmm

tatlım dr.um sancın gelince yarım saat içinde 1,5 litre su iç serum etkisi yapar demişti ama sanırım senin çookk fazla bi de adet sancısı gibi di mi canım kasılma değil yani oyy kıyamam yaaa hastaneye gitme imkanın yok mu canım benimm

kaşıntıyada normal dedi doktor..ona göre herşey normal ben hariç bebeğin ciğer gelişiminden dolayı kaşıntı olabiliyormuş ama artarsa kesin söyle canım doktora

geçmiş olsun canım..kız bende yok yok bütün sorunlar var walla ..diş eti ,vücut kaşıntısı kollarım bacaklarımda kaşıntı başladı

kızlar jeli doktorum tavsiye etti ismi numis med ..sebamedden daha iyiymiş

ben gidince sıkıntımı söyleym bi baksınn enfeksiyon falan derse zaten banda söyler bu jeli canımm ozman alırım olmazsa

geömiş olsun canım...bebişin iyiymiş şükür annesi sende stres yapma kendine artık canım hissedip bebişinde strese girer ..iyi şeyler düşün canım

canım senide gerçekten çok merak etmiştik..çok şükür iyi haberlerini okuyunca mutlu oldum...

kaşıntıyada normal dedi doktor..ona göre herşey normal ben hariç bebeğin ciğer gelişiminden dolayı kaşıntı olabiliyormuş ama artarsa kesin söyle canım doktora

oh aman iyi iyi ozama kaşınmaya devam edeyimm valla ciğerlerii gelişoiyomuş mademmm yavrumun çok memnun olurumm

ne diyecek 3 santim acılması var 5 dak bir sancısı var hast dolu git evee sıklaşınca sancın gell dio bi kadınaaa ölee işete bana ne diyebilir senceee

amanınnn beterin beteri var desene .bende benimki rahat kadın diyodum seninki daha fenaymış

hergün yumurta ceviz peynir ye ilaçlarını ihmal etme meyve ye haftada 1 ıspanak balık

kızlarr ben çıkıyorummm herkese ii akşamlarr acıktımm akşam yemeği yemedim doğru dürürt gidiyimde acık yiyim ilaçlarımı içim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…