canım benimki de bazen 90lara düşüyo ben de çok telaşlanıyorum bzim bebeklerle ilgili bi durum bence hayırlısıyla bi kucağımıza alsak ahhh
tatlım suyla ilgili yazdıklarımı okudun mu
ebrucum sizin için hayırlısı olsun canım.sağlıkla gelsin bebiş
damlacım su içmek gebelikte cidden çok önemliymiş bilsem baştan beri dikkat ederdim bana o zamanlar dr demişti ki ne kadar çok su içersen bizi o kadar az görürsün ve şimdi de nerdeyse her gün görüyorum
e peki doktorlar ne dedi bu duruma?
kızlar bizde bugün korktuk biraz ki halada korkuyorum bugün oynadığını fazla hissetmedim sabah sağlık merkezine gittim kalp atışları iyi çıktı sonra saat 2 gibi duşa girdim banyoda duşakabinden çıkarken ayağım kaydı bacağım ayrıldı karnım duşakabinin kenarına geldi çok acımadı aslında ayağımın dışında sonra kızım hiç ama hiç oynamadı saat 5 kadar bekledim çikolata yedim süt içtim karnıma masaj yaptımyok ama kıpırdama bile yok tabi hemen dokturu aradım hastanede değilmiş mecbur kaldım acildeki doktora görünmeye usgye girdik iyi dedi bu arada ilkdefa nstye bağlandım sancı yok bebeğin kalp atışlar iyi çıktı ama 1 sattir sadece 2 defa oynadı sinir oldum doktorada perşembe kontrolumüz var dedim diye ne kilosunu söyledi sadece doğum için erken dedi bide ters olduğunu söyledimi doktorun dedi başkada birşey söylemedi ona göre herşey yolunda ama panik oldum işte dün kıpır kıpır olan yavrum bugün resmen durdu sinirlerim bozuldu nekadar zormuş ya usgye girene kadar neler düşündüm neler çok korkuyorum ilk bebeğim karnımda öldüğü için nolur GÜZEL ALLAHIM BUNU BANA BAĞIŞLA
geçmiş olsun canım, haftan ilerideymiş allahtan bebişin de büyümüş, hayırlısı olsun inşallah, haberdar etmeye çalış bizi, 3. bebiş senden mi gelecek acaba
eylülcüm, çıkmışsın merak da ettim ama bak geçen gün yazmıştım, geçen kalp atışları çok yavaşladı doktorlar panik oldu, meğerse hem açmış hem uyuyormuş yavrum, bişeyler yedim rahatsız ettim hemen normale döndü...ha sen ihmal etme tabi ama hemen 150ye çıktı diyorsun, o kablolardan da kaynaklanabiliyor...acaba geçtimi sancıların:44:
viyolecim gözünaydın ben de çok merak ettim seni...allahtan önemli bişey yok, idrar yolu enf. için bol su iç canım...maşallah bebişine çok güzel kilosubenimki küçük kaldı ya senin haftanda 1950grdı. perşembe gitcem yine kilo aldırcak ne varsa yapıom bu ara şu günde 2 yumurta kuralını uyguluyorum bakalım, benimki de yetişsin sizinkilere yaaaaaaaaaaaa:26:
geçmiş olsun canım..kız bende yok yok bütün sorunlar var walla ..diş eti ,vücut kaşıntısı kollarım bacaklarımda kaşıntı başladı
ne suyu imdat ölüyom bu gecee cıkamayacam sabahaa anammmm
geömiş olsun canım...bebişin iyiymiş şükür annesi sende stres yapma kendine artık canım hissedip bebişinde strese girer ..iyi şeyler düşün canımkızlar bizde bugün korktuk biraz ki halada korkuyorum bugün oynadığını fazla hissetmedim sabah sağlık merkezine gittim kalp atışları iyi çıktı sonra saat 2 gibi duşa girdim banyoda duşakabinden çıkarken ayağım kaydı bacağım ayrıldı karnım duşakabinin kenarına geldi çok acımadı aslında ayağımın dışında sonra kızım hiç ama hiç oynamadı saat 5 kadar bekledim çikolata yedim süt içtim karnıma masaj yaptımyok ama kıpırdama bile yok tabi hemen dokturu aradım hastanede değilmiş mecbur kaldım acildeki doktora görünmeye usgye girdik iyi dedi bu arada ilkdefa nstye bağlandım sancı yok bebeğin kalp atışlar iyi çıktı ama 1 sattir sadece 2 defa oynadı sinir oldum doktorada perşembe kontrolumüz var dedim diye ne kilosunu söyledi sadece doğum için erken dedi bide ters olduğunu söyledimi doktorun dedi başkada birşey söylemedi ona göre herşey yolunda ama panik oldum işte dün kıpır kıpır olan yavrum bugün resmen durdu sinirlerim bozuldu nekadar zormuş ya usgye girene kadar neler düşündüm neler çok korkuyorum ilk bebeğim karnımda öldüğü için nolur GÜZEL ALLAHIM BUNU BANA BAĞIŞLA
geçmiş olsun canım, haftan ilerideymiş allahtan bebişin de büyümüş, hayırlısı olsun inşallah, haberdar etmeye çalış bizi, 3. Bebiş senden mi gelecek acaba
eylülcüm, çıkmışsın merak da ettim ama bak geçen gün yazmıştım, geçen kalp atışları çok yavaşladı doktorlar panik oldu, meğerse hem açmış hem uyuyormuş yavrum, bişeyler yedim rahatsız ettim hemen normale döndü...ha sen ihmal etme tabi ama hemen 150ye çıktı diyorsun, o kablolardan da kaynaklanabiliyor...acaba geçtimi sancıların:44:
Viyolecim gözünaydın ben de çok merak ettim seni...allahtan önemli bişey yok, idrar yolu enf. Için bol su iç canım...maşallah bebişine çok güzel kilosuBenimki küçük kaldı ya senin haftanda 1950grdı. perşembe gitcem yine kilo aldırcak ne varsa yapıom bu ara şu günde 2 yumurta kuralını uyguluyorum bakalım, benimki de yetişsin sizinkilere yaaaaaaaaaaaa:26:
ne suyu imdat ölüyom bu gecee cıkamayacam sabahaa anammmm
canıımmm bebkler en çok neyden kilo alırlar nete göre benimki normal ama olsunn yinede öğreneyimm
ay canımm bendede var aslında o kaşıntı ama geceleri bacaklarımda oluyo şu kış günü alt pijamamı çıkarınca rahatlıyotrumm sonra ancak uyuyabiliyorumm
geçmiş olsun canım..kız bende yok yok bütün sorunlar var walla ..diş eti ,vücut kaşıntısı kollarım bacaklarımda kaşıntı başladı
kızlar jeli doktorum tavsiye etti ismi numis med ..sebamedden daha iyiymiş
amann ölüyorummm allahım ya gitmeyecem inadına sabahı bekleyecemm 2 gün ha gayret
geömiş olsun canım...bebişin iyiymiş şükür annesi sende stres yapma kendine artık canım hissedip bebişinde strese girer ..iyi şeyler düşün canım
kaşıntıyada normal dedi doktor..ona göre herşey normal ben hariçbebeğin ciğer gelişiminden dolayı kaşıntı olabiliyormuş ama artarsa kesin söyle canım doktora
ne diyecek 3 santim acılması var 5 dak bir sancısı var hast dolu git evee sıklaşınca sancın gell dio bi kadınaaa ölee işete bana ne diyebilir senceee
canıımmm bebkler en çok neyden kilo alırlar nete göre benimki normal ama olsunn yinede öğreneyimm
ay canımm bendede var aslında o kaşıntı ama geceleri bacaklarımda oluyo şu kış günü alt pijamamı çıkarınca rahatlıyotrumm sonra ancak uyuyabiliyorumm
amanınnn beterin beteri var desene .bende benimki rahat kadın diyodum seninki daha fenaymış
hergün yumurta ceviz peynir ye ilaçlarını ihmal etme meyve ye haftada 1 ıspanak balık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?